Влез

View Full Version : Дайте съвет :)

Venom93
01-28-2013, 12:07
Привет. От известно време си пиша с едно момиче с което се познаваме от много години,излизали сме заедно но никога нее имало нищо. От скоро пак започнахме да си пишем и аз редовно и намеквам, че искам да правя секс с нея. По начина по който тя ми отговаря ми става ясно, че и тя няма нищо против. Понеже аз съм девствен, а тя е напред в тези работи искам да попитам за съвети как да постъпя когато се видим (това ще е скоро), как да и намекна или да и кажа директно да правим секс. Извинявам се ако има нещо неточно или неясно но ми е първа тема :).... И така сега сте вие.Давайте съвети и идеи...........

xXxPETYAxXx
01-28-2013, 12:11
Фразата: "Ела в нас да гледаме филм." не ти ли е известна?! :D
Момичетата сме наясно, че това със сексуални намерения, ама ако някой каже "Искаш ли да правим секс" не звучи добре!

marilyn
01-28-2013, 12:34
Ти като ѝ кажеш да дойде у вас... тя сигурно ще се усети..

DragonLady
01-28-2013, 13:27
Ти като ѝ кажеш да дойде у вас... тя сигурно ще се усети..

+1
Само се подготви преди това, подмиване, презервативи и тн. сещаш се.

sweetka_96
01-28-2013, 13:54
Фразата: "Ела в нас да гледаме филм." не ти ли е известна?! :D
Момичетата сме наясно, че това със сексуални намерения, ама ако някой каже "Искаш ли да правим секс" не звучи добре!

+1 ;)

Amore-Mio*
01-28-2013, 19:24
Не я нападай директно.
Въпреки, че и тя е съгласна, няма да е лошо да има някаква игра преди самия акт.

TheBeliever
01-28-2013, 19:27
И все пак имай предвид, че закачките в чатовете не винаги отговарят на реални намерения. Да не излезе, че тя само си чеше пръстите, пък ти вече си свалил гащите.

zaichebaichexox
01-29-2013, 01:22
Това с филма си е клише , но още върши работа ;)

BlackFlower
01-30-2013, 20:14
Това с филма си е клише , но още върши работа ;)

Така е.Тя ако има желание, ще се съгласи.
Аз освен това с "Ела в нас да гледаме филм" го знам и "Ела в нас да пием кафе с райбер..".. :D

xxmexx
01-30-2013, 22:23
Това с филма наистина си е най-доброто :) Само не и налитай веднага и както някой по - горе беше казал хубаво е да има игра преди това.

ForzaFelipe
01-30-2013, 22:39
Филма е класика...и не и се нахвърляй веднага,изчакай малко,постепенно...само гледай филма да не е някой който да ти стане много интересен,че са ме отрязвали да си догледат филма :lol: