View Full Version : Помагайте спешно, моля!
Здравейте! Забърках се в голяма каша и ми трябва помощ!
Днес с приятелката ми правихме секс, първо с презерватив, който явно защото съм сложил неправилно се скъса. Продължихме без, вече с по-бавно темпо и в готовност да го извадя всеки момент. В един момент реших да го извадя за кратка 20-30 секундна пауза когато установих наличие на секрет, подобен на семенна течност върху члена си и върху приятелката ми. Не съм усетил да свършвам, даже напротив. Тревожи ме, че може да е изтекло малко преждевременно, но също имам съмнения, че това е секрет от нея, защотото беше доста възбудена и влажна.
Тя не е в овулация, била е на 20.01.2013, а доколкото разбрах тя трае максимум 48ч. и в този период шанса да забременее е 35%(+/-). Днес сме 28.01, а тя очаква да и дойде на 2-3.02.2013. Вярно ли е, че може да забременее само в овулация? Знам, че сбъркахме с неизползването на кондом, но моля за съвет! Тревожа се и съм напрегнат, въпреки че не е сигурно дали изобщо семенна течност е попаднала в нея.
Бременне се само в овулация.
Тва,което си видял предполагам е предеякулационна течност и е нормално да я отделяш. Явява се естествена смазка.
Дишай и другия път гледай да слагаш гумичката правилно.
Успех.
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 15:31
Ами, носете си по един резервен презерватив, за спешни случаи. ;)
Иначе, не мисля, че е станало нещо.
Моля Ви за още мнения! Благодаря!!!
Спокойно секрета е от нея.Дишай!
Може да е предекулационна течност, а може и да е секрет от нея. Щом не е в овулация няма как да забременее. Образовайте се малко и правете секс с ПРАВИЛНО поставен презерватив.
forside1
01-28-2013, 17:06
Класическата тема :)
Може да е предекулационна течност, а може и да е секрет от нея. Щом не е в овулация няма как да забременее. Образовайте се малко и правете секс с ПРАВИЛНО поставен презерватив.
+1
shmatarok
01-28-2013, 17:32
Дишайте, най-вероятно всичко е наред.
Споко, ако всеки път, когато съм правила секс без презерватив съм забременявала да имам казарма вече :0 Дишай спокойно.
Amore-Mio*
01-28-2013, 18:20
Вероятно това нещо, което си видял, е било от нея.
Надали се е случило нещо, още повече, че не е била в овулация. Дишай!
И следващия път с презерватив, за да няма такива притеснения.
Благодаря за бързите и адекватни отговори. Смятам, че по-добре като не знам да попитам, отколото да патя. Поздрави!
п.с. Вече само с презерватив
zaichebaichexox
01-29-2013, 00:20
Сигурно е от нея , не се притеснявай :)
Някой може ли да даде пояснение за овулацията. Само тогава може да се забременее, доколкото разбрах. Но ме интересува колко време трае тя? Какво представляват т.н. "плодовити дни". Тя очаква да и дойде в Събота или Неделя.
xXxPETYAxXx
01-29-2013, 08:29
http://bialotechenie.net/ovulaciya/ - толкова ли е трудно да използваш Гугъл?!
Опасните дни са периода по време и около самата овулация.
Това е така, защото сперматозоидите живеят в тялото на жената до 4-5 дни - т.е. ако са попаднали на 10.01.2013г., а овулацията трябва да е на 15.01.2013г. - има немалък риск от забременяване.
Но при овулацията, също като МЦ, под влиянието на различни промени могат да се наблюдават изменения и разместване - т.е. не експериментирайте като си мислите, че щом е минала(според вас) овулацията е безопасно и НЕ правете секс без предпазни средства, за да не ви изненада някоя промяна, въпреки, че са рядкост - не си струва подобен риск!
24часа е О.
Плодовитите дни са преди Овлуацията,при тях също има процент от забременяване,тва обаче при факт- че си свършил вътре. В учебниците по Биология пише,че сперматозоидите живеят до 5 дни в подходящата вътре среда,други източници твърдят-2-3 дни, но си има процент вероятност ,ако свършиш в нея преди Овулацията ,пак да забременее,защото твоите войници ще са там и ще чакат за яйцеклетчицата.
ManuelaK
01-30-2013, 06:53
За такива спешни случаи има едни хапчета, които се пият до 48ч. след половия акт.
s_E_x_Y_y_Y
01-30-2013, 17:27
добре бе хора защо просто не използвате презервативи или момичетата хапчета... нищо й няма , а ако толкова ви тресе параноята 30лв в аптеката ---> кратък хормонален дисбаланс за мацката и психически за теб и ще дишате спокойно
BlackFlower
01-30-2013, 18:46
От кога САМО в овулация се забременява?Значи ако не съм в овулация, мога да си правя колкото си искам секс без предпазни средства и да съм спокойна, щото' няма да забременея?Хора, защо говорите такива глупости?
Иначе и според мен няма от какво да се притесняваш, но не ги слушай, че щом не е в овулация не може да забременее - той "късмета" чука на вратата веднъж, при много тъпите и повече пъти..
Попринцип тя очаква да й дойде през уикенд-а. Ако и дойде това значи ли, че всичко е наред?
xXxPETYAxXx
01-30-2013, 19:08
От кога САМО в овулация се забременява?Значи ако не съм в овулация, мога да си правя колкото си искам секс без предпазни средства и да съм спокойна, щото' няма да забременея?Хора, защо говорите такива глупости?
Иначе и според мен няма от какво да се притесняваш, но не ги слушай, че щом не е в овулация не може да забременее - той "късмета" чука на вратата веднъж, при много тъпите и повече пъти..
Само в и около овулация се забременява!
Но друг е въпроса дали тая овулация няма да се измести... Абе, обесних го по-горе.
Бременее се САМО в Овулация. Само тогава има зряла яйцеклетка, обаче ако е свършил няколко дни преди О в нея, все пак има шанс,заради живота на сперматозоидчетата.
Предполагам е било предеякулационна течност.
s_E_x_Y_y_Y
01-30-2013, 20:39
Имай в предвид, че живата яйцеклетка може да оцелее между 24 и 48 часа, докато при добри условия сперматозоида може да оживее до 72 часа и дори повече и понеже и овулацията се мести много особено в тинейджърските години гледайте да не си правите експерименти с телата и живота си.
Попринцип тя очаква да й дойде през уикенд-а. Ако и дойде това значи ли, че всичко е наред?
??????????
xXxPETYAxXx
01-31-2013, 16:12
Е, ти какво искаш да означава?
Че ще е цветна бременност ли?!
Така, ето до къде я докарахме: попринцип трябва да й дойде утре или в Понеделник най-късно, като каза, че я боли кръста, леко корема, гърдите и гърба, като за последното може би не е от това, както и да е. Мислите ли, че й идва или това са симптоми за...
П.с. Яде й се и сладко
xXxPETYAxXx
02-02-2013, 18:24
Предменструалните симптоми и симптомите на ранна бременност по принцип се припокриват до известна степен, но във вашия случай са си ПМС!