View Full Version : 14.02'13 :))
Здравейте.. бих искал да попитам вас първо за идейката си за Свети Валентин .. :)
Значи с приятелката ми ходим от 3 месеца, но това за мен е супер много(предишните ми връзки бяха по 10дни най-много).
Здраво хлътнал съм по нея и искам да съм оригинален на този ден . :)
Значи преди 3 месеца първия ни ден й бях подарил мечка, висока 120см. бяла пухкава и тя много се беше радвала.. после не се изхарчих много, но и не остана без подарък :)
Та сега мисля..да й купя букет от 21 рози и огромна бяла плюшена мечка(по-голяма от предишната)
За букета ми казаха, че ще струва около 70лв.. Мечката най-много 50-60лв:)
Разбирасе без шоколад няма да стане :) тя обожава шоколад, тка че намерих в града, в който живея, за около 10лв едни хубави.
Та.. Изтинския подарък, поне засега това мисля, ще е мъжка сребърна халка със сребърно синджирче. Това мисля, но все пак искам да видя какво мислите :)
Между другото подаръчето няма да е така от ръце. :) ще поръчам(или ще се опитам) да направя кутия, на която стените му се разпадат и вътре има още една кутия. Втората кутия също се разпара о остава третата курия, но то също се разпадва :) а във всяка стеничка от вътрешната страна, както и на основата, ще има наши снимки.
Моля пишете коментари.. Ако беше подарено на, щеше ли да ви хареса или .. ? :)
anonymous708973
01-28-2013, 15:35
Можеш да й направиш уникален подарък с тия пари. 70 + 50 + 10 - 130 лв? Ти имаш ли някаква представа колко много са 130 лв? За тия пари ще си изкарате двамата един хубав уикенд някъде.
Не съм убедена, че бих се зарадвала кой знае колко, знаейки какви пари са дадени. Ако ще харчиш много, поне да е за нещо, което си заслужава.
TheBeliever
01-28-2013, 15:36
Мисля, че се изхвърляш много, при това още от ден първи. Не е хубаво да свиква така.
Аз лично не харесвам празника и бих се чувствала глупаво ако получа такъв подарък. Особено за нищо и никакви три месеца връзка.
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 15:39
Свети Валентин:
Цветя-18лв
Такси-5лв
Кино-8лв
Вечеря-70лв
Подарък-128лв
Хотелска стая-90лв
Изражението когато ти каже , че е в Цикъл-БЕЗЦЕННО!!! :D
Според мен е малко прекалено. Щеше да ми хареса де, но щях да се чувствам тъпо, че толкова старание и пари са се пръснали за мен, а аз определено няма да изхарча толкова, още по-малко на третия месец.
Мечките - ако направите година, трябва да си намери цяла стая, че да има къде да ги слага тези мечоци...
Букета - лично аз не обичам да получавам букети! Една роза - да, ама като им знам цените, а след седмица отиват на боклука...
pandabear
01-28-2013, 15:40
Като се замислиш, от много време този празник е станал твърде голям комерс и колкото и да мислиш подаръци, които да са неповторими, повярвай ми няма да стане. Нито ще са оригинални, нито единствени или прочие. Като цяло важен е жестът. Не се охарчвай толкова много, наистина няма смисъл. Знам ли, според мен нещо по-практично и наистина засягащо интересите ѝ, би я зарадвало много повече. Или по-скоро, май говоря за себе си, хахаха. Ениуей, хубаво е, че имаш желание да я зарадваш. :)
OnlyGirl
01-28-2013, 15:46
Това със втора по голяма мечка не ми харесва много :/ Иначе като цяло идеята ми харесва
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 15:50
Можеш да й направиш уникален подарък с тия пари. 70 + 50 + 10 - 130 лв? Ти имаш ли някаква представа колко много са 130 лв?
130 до тук, ама има и
мъжка сребърна халка със сребърно синджирче
Честно - би ми било много неловко, сладко е заради старанието, но е прекалено. Освен ако не сте и двамата богаташи и, и двамата няма да изхарчите по 200лв...
еми аз съм на 16... спестявам от няколко месеца :D .. няма как да 'Изкараме тоя уикенд' :( тя не е от града..
Няма майка, нито баща.. А ми купи любимия ми парфюм, оригинален, който струва 70 лв и то без повод.. парите не ме интересуват.. просто искам да се зарадва . :)
130 до тук, ама има и
Честно - би ми било много неловко, сладко е заради старанието, но е прекалено. Освен ако не сте и двамата богаташи и, и двамата няма да изхарчите по 200лв...
Не сме богаташи .. не очаквам подарък за 100 или 200лв.. просто .. само цветя неможе... само мечка пак неможе.. само подарък без цветя и мечка хептен неможе :) ;д
EternalDream
01-28-2013, 15:52
Прекалено е. Така излиза, че тя държи на сантименталните неща.
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 15:53
Не сме богаташи .. не очаквам подарък за 100 или 200лв.. просто .. само цветя неможе... само мечка пак неможе.. само подарък без цветя и мечка хептен неможе :) ;д
А, подарък с цветя, но БЕЗ мечка?!
А, подарък с цветя, но БЕЗ мечка?!
ехх .. тя обича мечките :) ;д
sexa_na_kompleksa
01-28-2013, 16:47
И според мен малко се изхвърляш. Подаръците не са важни, важно е да прекарате време заедно, още повече щом не сте от един град. Според мен, 3 шоколада, например, и букет е достатъчно. Даже не е нужно букетът да е от 21 рози, може и по-малко. А може и да разнообразиш като вземеш друг букет, не от рози.
А защо искаш да й подариш мъжка халка със синджирче?
А с мечката само ще се повториш.
Дано ме разбереш правилно - мило е, че искаш да я зарадваш, и че си готов да й купи всичко, но пак повтарям това не е най-важното, по-добре измисли, как да прекарате повече време и да се любувате един на друг. : )
shmatarok
01-28-2013, 16:56
Според мен прекалено много си се надъхал. Това, че първата мечка ѝ е харесала не значи, че няма да се изцепиш с втората.
Щом искаш да ѝ подариш цветя и шоколади, в магазините за цветя продават и правят чудесни кошници, които могат да издържат седмица-две, не три дни както ще стане с розите, които искаш да ѝ купиш. Та, може да поръчаш някоя от тези кошнички и между цветята да сложиш три шоколада (ако естествено кошничката позволява това) или пък заедно с цветята да ѝ подариш една голяма кутия от онези шоколадови бонбони на милка, дето са във формата на сърце (продават ли ги още??).
Можеш да ѝ вземеш към всичко това и някой ключодържател с плюшена играчка накрая или някоя малка фигурка на влюбени меченца, ангелчета или каквото си харесаш.
Dark_Heartbreaker
01-28-2013, 16:56
Ами ще се зарадва ли на по-малко мече? Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях. :) Нещо малко, сладко, ценно ще придобие повече смисъл за нея и ще я зарадва също толкова много, колкото и нещо голямо. Ще я зарадва самия жест. Цветята не са лоша идея, въпреки, че букета е доста голям - но зависи от нея, ако тя толкова обича цветята -добре. Халката.... ами според мен тя носи послания, които все още не се отнасят до вас - вместо да купуваш нещо, вземи нещо свое, което ти е ценно, закачи го на синджирче и ѝ го подари, разкажи ѝ защо това е ценно за теб,покажи ѝ доверието си ..... :)
FuCKkK13
01-28-2013, 17:22
човек.. това са доста пари.. заедно сте от 3 месеца - не са много,повярвай... ако имаш тая възможност и вашите имат пари - добре,хубава е идеята,но иначе измисли нещо друго защото толкова пари не е хубаво... аз бих се зарадвала - признавам,но бих се зарадвала и за тия пари да отидем двамата сами някъде на почивка за 2 дни ... ама и зависи.. не знам колко сте големи... иначе 1ви мечок и 2ри мечок не е добра идея - измисли нещо друго ...
И според мен малко се изхвърляш. Подаръците не са важни, важно е да прекарате време заедно, още повече щом не сте от един град. Според мен, 3 шоколада, например, и букет е достатъчно. Даже не е нужно букетът да е от 21 рози, може и по-малко. А може и да разнообразиш като вземеш друг букет, не от рози.
А защо искаш да й подариш мъжка халка със синджирче?
А с мечката само ще се повториш.
Дано ме разбереш правилно - мило е, че искаш да я зарадваш, и че си готов да й купи всичко, но пак повтарям това не е най-важното, по-добре измисли, как да прекарате повече време и да се любувате един на друг. : )
Разбирам те напълно, но като казах че не сме от един град.. нямах впредвит че не се виждаме.. даже сме от един клас.. по цял ден сме заедно.. :)
Ами ще се зарадва ли на по-малко мече? Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях. :) Нещо малко, сладко, ценно ще придобие повече смисъл за нея и ще я зарадва също толкова много, колкото и нещо голямо. Ще я зарадва самия жест. Цветята не са лоша идея, въпреки, че букета е доста голям - но зависи от нея, ако тя толкова обича цветята -добре. Халката.... ами според мен тя носи послания, които все още не се отнасят до вас - вместо да купуваш нещо, вземи нещо свое, което ти е ценно, закачи го на синджирче и ѝ го подари, разкажи ѝ защо това е ценно за теб,покажи ѝ доверието си ..... :)
Идеята е доста добра .. :Д мерси!! :)
човек.. това са доста пари.. заедно сте от 3 месеца - не са много,повярвай... ако имаш тая възможност и вашите имат пари - добре,хубава е идеята,но иначе измисли нещо друго защото толкова пари не е хубаво... аз бих се зарадвала - признавам,но бих се зарадвала и за тия пари да отидем двамата сами някъде на почивка за 2 дни ... ама и зависи.. не знам колко сте големи... иначе 1ви мечок и 2ри мечок не е добра идея - измисли нещо друго ...
еми.. . . първо :не че нашите имат пари.. а аз си ги спестявам ..
и второ: на 16 съм .. :) няма как да резервирам хотел или квот и да е никъде за такъв уикенд :)
passion.
01-28-2013, 17:33
Според мен би стигнал дори 1 букет и шоколад ..
Окей и тва е много, но щом си решил.. за мен тва е най-удачния подарък.
Тая мечка и тея халки и другите работи са безсмислени..
Може и с по-малко неща да се постигне по-голям ефект.
Важно е просто да покажеш, че искаш да я зарадваш.
Да тези подаръци няма да и останат за спомен, защото все пак цветята не живеят вечно /в букети/ .. и шоколада ще го консумира, но .. не е това причината..
Лично от моя гледна точка ако толкова много неща ми подарят за 1 празник, който кой знае дали тя харесва, ще се зарадвам много и то, обаче.. няма да има смисъл от всичкото това ..
FuCKkK13
01-28-2013, 17:34
ами щом е така просто измисли нещо друго... 100 лв.са много... аз също съм давала г/д. толкова пари за подарък за приятеля ми,но му беше от нужда и му върши работа т.е. тогава се падна точно като му трябваше имаше повод за подарък и за това купих нещо скъпо..а не мечок и още 105 такива глупави неща...
Amore-Mio*
01-28-2013, 17:59
Честно казано от една страна би ми харесало - дете съм си още по душа и обичам плюшените играчки и цветята. Но пък имайки предвид цената, която е дал, за да ми ги подари - би ме накарало да се почувствам гадно и някак не на място. Защото знам, че тия пари не се изкарват току - така и да се изхарчат за един обикновен ден, е тъпо. И мога да вметна, че вчера разгледах ваучери, където за 60 лева имаше уикенд за двама в Трявна. Тоест е по-добре да прекарате заедно деня, щом държиш да изхарчиш тия пари, отколкото за тия лиготии. Някак, ден - два в планината /да кажем/ биха били много по-романтични и запомнящи се, отколкото плюшени играчки и цветя. Но това си е моето мнение, ти сам решаваш какво да правиш.
Свети Валентин:
Цветя-18лв
Такси-5лв
Кино-8лв
Вечеря-70лв
Подарък-128лв
Хотелска стая-90лв
Изражението когато ти каже , че е в Цикъл-БЕЗЦЕННО!!! :D
:lol:
Според мен здравата се харчиш. Няма лошо, но може да има някои нежелани ефекти, например - тя да няма възможност да ти подари нещо кой знае какво и да й стане неудобно,че ти си похарчил над 100лв. Или да свикне и в един момент да се усетиш как всеки спестен лев отива за твоята приятелка.
Съветвам те да избереш един подарък (който да не е отново мечка :D ) + едно цвете. Simply is good. : )
Честно казано от една страна би ми харесало - дете съм си още по душа и обичам плюшените играчки и цветята. Но пък имайки предвид цената, която е дал, за да ми ги подари - би ме накарало да се почувствам гадно и някак не на място. Защото знам, че тия пари не се изкарват току - така и да се изхарчат за един обикновен ден, е тъпо. И мога да вметна, че вчера разгледах ваучери, където за 60 лева имаше уикенд за двама в Трявна. Тоест е по-добре да прекарате заедно деня, щом държиш да изхарчиш тия пари, отколкото за тия лиготии. Някак, ден - два в планината /да кажем/ биха били много по-романтични и запомнящи се, отколкото плюшени играчки и цветя. Но това си е моето мнение, ти сам решаваш какво да правиш.
че кой не би искал ден с любимия човек сами някъде? :) но просто нямам възможност ..бил съм в Трявна наистина много хубав град.. имаше и стаи по 15лв на ден .. но .. никой няма да ми резервира.. никой няма да поема риск заради мен .. :)
Иначе и аз съм пробвал.. тука и града има един/два хотела, но ми казват, че няма да стане, защото съм непълнолетен :/
Според мен здравата се харчиш. Няма лошо, но може да има някои нежелани ефекти, например - тя да няма възможност да ти подари нещо кой знае какво и да й стане неудобно,че ти си похарчил над 100лв. Или да свикне и в един момент да се усетиш как всеки спестен лев отива за твоята приятелка.
Съветвам те да избереш един подарък (който да не е отново мечка :D ) + едно цвете. Simply is good. : )
еми .. парите не са ми проблем .. мога да спестя.. пък и не се живее само с пари .. :/ А какво ще стане ако на мен ми стане неудобно, когато видя, че тя ми е купила подарък за 100лв? ;д
Мислиш ли,че има тази възможност? И че ще го направи? Защото както каза ходите от 3 месеца, не е като да сте и много време заедно... Вероятността подаръкът й да е по-малък и да я поставиш в неудобна ситуация е по-голяма, според мен.
anonymous708973
01-28-2013, 18:27
Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях. :)
Хахаха, да :д
След като обича шоколад, защо не се поразтърсиш из Карфур/Била/Метро за шоколади, които не е опитвала? Достатъчно са скъпи, не бой се. Аз много бих се зарадвала предвид факта, че съм опитвала бая видове шоколад.
Покани я у вас, сготви й някаква вечеря, подари й подарък и готово.
Виждам, че явно държиш да е скъпо, затова ще ти предложа да не си даваш парите за мечка, каквато тя вече има. Иди в магазин "Сваровски" и й купи бижу. Красиви са и са скъпи.
еми .. парите не са ми проблем .. мога да спестя.. пък и не се живее само с пари .. :/ А какво ще стане ако на мен ми стане неудобно, когато видя, че тя ми е купила подарък за 100лв? ;д
Висша и богата класа... Така всеки да живее.
Мислиш ли,че има тази възможност? И че ще го направи? Защото както каза ходите от 3 месеца, не е като да сте и много време заедно... Вероятността подаръкът й да е по-малък и да я поставиш в неудобна ситуация е по-голяма, според мен.
еми ... тя ми подари любимия ми парфюм без повод.. струва 80лв .. :/
Хахаха, да :д
След като обича шоколад, защо не се поразтърсиш из Карфур/Била/Метро за шоколади, които не е опитвала? Достатъчно са скъпи, не бой се. Аз много бих се зарадвала предвид факта, че съм опитвала бая видове шоколад.
Покани я у вас, сготви й някаква вечеря, подари й подарък и готово.
Виждам, че явно държиш да е скъпо, затова ще ти предложа да не си даваш парите за мечка, каквато тя вече има. Иди в магазин "Сваровски" и й купи бижу. Красиви са и са скъпи.
не че държа да е скъп подаръка .. а просто нещо незабравимо .. :/ искам да е нещо такова .. че дори и ако скъсаме/не дай се боже/ да и е гадно че няма да намери друг кат мен .. :дд
Сваровски търсих и харесах един комплект.. обаче не знам от къде да го купя ..
-за шоколада .. ква била къф карфур уе .. ;д няма такива екстри тук .. :/ шоколада мога да го поръчам от Белгия да ми пратят.. или пък да отида до близкия голям град .. :) иначе мерси пак за коментарчето .. :)
FuCKkK13
01-28-2013, 18:39
няма абсолютно никакво значение колко пари е подаръка.... честно казано и на една роза с наша снимка бих се зарадвала... какви са тия глупости ? ... имало е случаи когато приятеля ми ми е купувал нещо и аз естествено не съм знаела и нищо в момента не съм му давала... или харесам си нещо и той реши да ми го вземе - какво ? трябва да тичам до съседния магазин и аз да му купя нещо ли ? това са глупости.. важно е че изобщо има подарък
FuCKkK13
01-28-2013, 18:42
не че държа да е скъп подаръка .. а просто нещо незабравимо .. :/ искам да е нещо такова .. че дори и ако скъсаме/не дай се боже/ да и е гадно че няма да намери друг кат мен .. :дд
Сваровски търсих и харесах един комплект.. обаче не знам от къде да го купя ..
-за шоколада .. ква била къф карфур уе .. ;д няма такива екстри тук .. :/ шоколада мога да го поръчам от Белгия да ми пратят.. или пък да отида до близкия голям град .. :) иначе мерси пак за коментарчето .. :)
моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяя ......... мале,колкото мене си и имаш такова мислене ....... я се стегни бе човек :? .. подарък не се прави,за да не може да те забрави и да е скъп задължително и нз какво.. какви са тия магии дето си мислиш... ако е момиче на място и обувки от 5 бона не биха те спасили ако не и е хубаво с теб... и по принцип хората като се разделят помнят моменти,а не подаръци
Висша и богата класа... Така всеки да живее.
Нито аз съм богат, нито тя!! Вие кат сте едни стиснати .. и казвате че преди да направим 1 година не трябва да купим подаръци .. тва мен не ме интересува .. аз не съм стиснат! на всичко съм готов за нея .. мога вместо 4 закуски 1 да ям .. не ми е проблем.. стига с тва.. 'богаташи' 'богата класа' ..
И все пак въпреки че като го казвам ми става гадно но .. да добавя, че тя няма майка, нито баща! вие кат сте получавали подаръци от мама и татко.. не всички са като вас.. Признавам .. аз имам майка и баща и пак не съм получавал подаръци ..
нит за рожден ден нито за коледа,нова година и .. кфот и да било .. и всичко, което е от нея ме радва ..
Аз просто искам тя да получи най-добрия подарък от цялото училище .. всички да й завиждат..! Всички ще й ЗАВИЖДАТ на 14.02 ! :)
К'во се престараваш толкоз ?Прекалено е всичкото т'ва за един Свети Валентин.Не си прави илюзии нормално момиче да ти подари нещо за тоя празник за 100 и кусур лева.За рождения ден и купи танк.
няма абсолютно никакво значение колко пари е подаръка.... честно казано и на една роза с наша снимка бих се зарадвала... какви са тия глупости ? ... имало е случаи когато приятеля ми ми е купувал нещо и аз естествено не съм знаела и нищо в момента не съм му давала... или харесам си нещо и той реши да ми го вземе - какво ? трябва да тичам до съседния магазин и аз да му купя нещо ли ? това са глупости.. важно е че изобщо има подарък
туй го знам .. :) вече 5ти път казвам че и тя ми е купувала подарък без повод .. :) но .. абе нали знаете че неможете да ме разубедите ;д
моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяя ......... мале,колкото мене си и имаш такова мислене ....... я се стегни бе човек :? .. подарък не се прави,за да не може да те забрави и да е скъп задължително и нз какво.. какви са тия магии дето си мислиш... ако е момиче на място и обувки от 5 бона не биха те спасили ако не и е хубаво с теб... и по принцип хората като се разделят помнят моменти,а не подаръци
Искам да създам този незабравим момент .. ! ;)
К'во се престараваш толкоз ?Прекалено е всичкото т'ва за един Свети Валентин.Не си прави илюзии нормално момиче да ти подари нещо за тоя празник за 100 и кусур лева.За рождения ден и купи танк.
ти сигурно с дранкулки за пет лева си готова да им влезеш в леглото .. ? ех .. моето момиче не е такава .. ;) и якото е .. че тя няма цена ;)
ти сигурно с дранкулки за пет лева си готова да им влезеш в леглото .. ? ех .. моето момиче не е такава .. ;) и якото е .. че тя няма цена ;)
:lol: Не думай .За твое сведение аз не се продавам,а тва ,че ти се опитваш да купиш любовта на момата си с пари,понеже не можеш да я заинтригуваш по друг начин -твой проблем. ;)
Материалисти в любовта не се толерират.
Многото пари не гарантират хубав подарък,ама няма да разбереш,т'ва не е за индианци. :lol:
TheBeliever
01-28-2013, 19:02
Не цената прави един подарък скъп. Това, което ти се опитваш да направиш чрез тези подаръци е да си купиш статута на "незабравимия". Не трябва да е така. Хората трябва да й завиждат не за подаръците, а за човека. Тя трябва да те помни заради това, което си, а не заради това, което й купуваш.
После ще ревеш, че момичетата били материалистки и ходели само при чичковци с пари, които да ги глезят със скъпи подаръци. А реално вие така ги учите от малки.
:lol: Не думай .За твое сведение аз не се продавам,а тва ,че ти се опитваш да купиш любовта на момата си с пари,понеже не можеш да я заинтригуваш по друг начин -твой проблем. ;)
Материалисти в любовта не се толерират.
Многото пари не гарантират хубав подарък,ама няма да разбереш,т'ва не е за индианци. :lol:
щом го разбираш ти .. няма как аз да го разбера .. кажи ми го на човешки език .. няма значение какъв .. :) не се опитвам да й купя любовта .. та аз отдавна съм й спечелил любовта .. ;) ти ако няяш човек, който да ти подари нещо, което струва пари .. фащай пътя за Руссеееее .. :) сама да си ги купиш после :)
anonymous708973
01-28-2013, 19:06
Осъзнаваш, че е жалко да искаш да й завиждат за подаръка, нали?
За твое сведение - правила съм и продължавам да правя скъпи подаръци. Но са подаръци, които имат смисъл и полза + че трогват човека.
Много повече бих се трогнала от флашка, пъхната в букет с цветя, отколкото от огромна мечка, която се чудя къде да сложа.
Не цената прави един подарък скъп. Това, което ти се опитваш да направиш чрез тези подаръци е да си купиш статута на "незабравимия". Не трябва да е така. Хората трябва да й завиждат не за подаръците, а за човека. Тя трябва да те помни заради това, което си, а не заради това, което й купуваш.
После ще ревеш, че момичетата били материалистки и ходели само при чичковци с пари, които да ги глезят със скъпи подаръци. А реално вие така ги учите от малки.
емии .. не съм много съгласен .. :) как да го кажа... Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем .. :)та.. искам да кажа например ти си имаш гадже(дано да си момиче:Д).. обичаш приятеля си и ревнуваш гаджето ми за това че е с мен .. :) май има грешка а .. ;д та.. ти ме разбра! ;д
TheBeliever
01-28-2013, 19:12
емии .. не съм много съгласен .. :) как да го кажа... Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем .. :)та.. искам да кажа например ти си имаш гадже(дано да си момиче:Д).. обичаш приятеля си и ревнуваш гаджето ми за това че е с мен .. :) май има грешка а .. ;д та.. ти ме разбра! ;д
Ами не, всъщност не те разбрах. Какво значение имат другите? Защо те интересува кой за какво би завидял?
И, не, аз не бих "ревнувала" заради подараци, които си разменят други двойки. Защото не е важен подаръка, а човека който ти го дава.
Показността, която търсиш със скъпите си подаръци е отблъскваща.
Осъзнаваш, че е жалко да искаш да й завиждат за подаръка, нали?
За твое сведение - правила съм и продължавам да правя скъпи подаръци. Но са подаръци, които имат смисъл и полза + че трогват човека.
Много повече бих се трогнала от флашка, пъхната в букет с цветя, отколкото от огромна мечка, която се чудя къде да сложа.
Емми.. не исках да съм груб от самото начало, но едни просто ме караха .. ! :)
А ти знаеш ли кво е да не познаваш баща си?
Знаеш ли ти кво е да живееш без майка си цели 2 години .. и половина даже .
А колко ли подаръка е получила тя според теб? ем същност тва не е важво .. ;) все пак важното е да си щастлив по пътя .. :) втори ден ми е в този форум и вече ми омръзна от стиснати комплексари ..!!
Kirkataaa
01-28-2013, 19:18
Братле, ти си некав вманиячен. Тая връзка няма да продължи много дълго, тея префалените за 3 месеца че се обичате много сме ги виждали и преди. Нали знаеш всяко чудо за 3 дена....
Парите са си твой, харчи ги както искаш.
Ами не, всъщност не те разбрах. Какво значение имат другите? Защо те интересува кой за какво би завидял?
И, не, аз не бих "ревнувала" заради подараци, които си разменят други двойки. Защото не е важен подаръка, а човека който ти го дава.
Показността, която търсиш със скъпите си подаръци е отблъскваща.
тва според мен не е скъпо .. ебал съм му парите ! ;) пак ще спестя ако трябва ..
ама нали човека е важен .. а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?
щом го разбираш ти .. няма как аз да го разбера .. кажи ми го на човешки език .. няма значение какъв .. :) не се опитвам да й купя любовта .. та аз отдавна съм й спечелил любовта .. ;) ти ако няяш човек, който да ти подари нещо, което струва пари .. фащай пътя за Руссеееее .. :) сама да си ги купиш после :)
За мен не бери грижа,драги :lol: !На мен моят човек ми е подарил неща ,които са безценни и не се купуват с пари,неща,за осъзнаването на които ще ти са нужни години.За мен да ми подарят подарък е жест,уважение,а не начин да се изфукам пред приятелите си ,колко богато ми е гаджето.
Пък колко пари е подаръка няма ни най-малко значение,когато е подарен от сърце.
Братле, ти си некав вманиячен. Тая връзка няма да продължи много дълго, тея префалените за 3 месеца че се обичате много сме ги виждали и преди. Нали знаеш всяко чудо за 3 дена....
Парите са си твой, харчи ги както искаш.
всичко е възможно .. :) дори и да скъсаме на 15.02 аз пак ще си я обичам .. ;) и пак ще съм момчето, готово на всичко.
За мен не бери грижа,драги :lol: !На мен моят човек ми е подарил неща ,които са безценни и не се купуват с пари,неща,за осъзнаването на които ще ти са нужни години.За мен да ми подарят подарък е жест,уважение,а не начин да се изфукам пред приятелите си ,колко богато ми е гаджето.
Пък колко пари е подаръка няма ни най-малко значение,когато е подарен от сърце.
колко пъти тряя повтарям че не съм богат .. ? колко пъти че да ви влезне в шибаните мозъци..
-всъщност съм богат .. ;) радвайте се прави сте .. ! ;) богат съм защото я имам и защото ме обича!
TheBeliever
01-28-2013, 19:26
тва според мен не е скъпо .. ебал съм му парите ! ;) пак ще спестя ако трябва ..
ама нали човека е важен .. а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?
На подарък като твоя не бих се зарадвала. Не ми е по вкуса.
Както аз съм правила скъпи подаръци, така съм и получавала такива. Както вече няколко човека казахме, но ти явно не успяваш да го разбереш, ценността на подаръка не е в парите, които си похарчил за него.
В интерес на истината най-ценен подарък за мен е едно малко мече, не по-голямо от дланта ми, което беше част от първият ми подарък от приятеля ми. Едва ли струва повече от десетина лева, но е с по-голяма сантиментална стойност от почивките, бижутата и всичко останало взети заедно.
А, от любопитство, ако тя се появи с "някаква шибана тениска" ти как ще реагираш, след като парите не са от значение?
На подарък като твоя не бих се зарадвала. Не ми е по вкуса.
Както аз съм правила скъпи подаръци, така съм и получавала такива. Както вече няколко човека казахме, но ти явно не успяваш да го разбереш, ценността на подаръка не е в парите, които си похарчил за него.
В интерес на истината най-ценен подарък за мен е едно малко мече, не по-голямо от дланта ми, което беше част от първият ми подарък от приятеля ми. Едва ли струва повече от десетина лева, но е с по-голяма сантиментална стойност от почивките, бижутата и всичко останало взети заедно.
А, от любопитство, ако тя се появи с "някаква шибана тениска" ти как ще реагираш, след като парите не са от значение?
за съжаление знам че няма да се пояти така .. ! :( ;д уфф .. хора питам ва за помощ а вие тука се .. нахвърляте кат ... ;х
а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?
Сякаш слушам тъпите изказвания на Пацата от Биг брадър :D:D:D ,ама не...дори и той не би се изложил да разсъждава по тоя начин :lol:
TheBeliever
01-28-2013, 19:33
за съжаление знам че няма да се пояти така .. ! :( ;д уфф .. хора питам ва за помощ а вие тука се .. нахвърляте кат ... ;х
Каква помощ и какво нахвърляне? Изказваме си мнението, ти скачаш да обиждаш на "стиснати", "евтини" и т.н. Явно си взел решение. Какво очакваше от тази тема? Още показност?
колко пъти тряя повтарям че не съм богат .. ? колко пъти че да ви влезне в шибаните мозъци..
Мозъците ни не са шибани.Шибаняк си ти,задето не разбираш в какво се крие истинската стойност на подаръците.
Ще ме изкефи момата да ти подари парфюм от левчето :lol:.Здраво ще ти го начука. :lol:
anonymous708973
01-28-2013, 19:36
Емми.. не исках да съм груб от самото начало, но едни просто ме караха .. ! :)
А ти знаеш ли кво е да не познаваш баща си?
Знаеш ли ти кво е да живееш без майка си цели 2 години .. и половина даже .
А колко ли подаръка е получила тя според теб? ем същност тва не е важво .. ;) все пак важното е да си щастлив по пътя .. :) втори ден ми е в този форум и вече ми омръзна от стиснати комплексари ..!!
След като няма баща и майка, не мислиш ли, че има нужда от практичен подарък?
Сигурна съм, че си е харесала нещо, а ти не си обърнал внимание, защото си убеден, че знаеш тя какво иска.
Ще ти кажа принципа, от който аз се водя при избиране на подаръци. СЛУШАЛА СЪМ и съм внимавала, когато сме обикаляли насам-натам и знам какво е загледал човека.
По тази логика, мадамата ти може да си е харесала уеб камера, хубава чанта, топла жилетка за зимата, спален комплект, определен парфюм, скъпа палитра за сенки, ако щещ.
Дори и да има родители, ВИНАГИ ще се зарадва повече на нещо, което е искала, а най-много ще я зарадва фактът, че любимият й човек я е наблюдавал внимателно.
Да допълня: приятелят ми ми подари наргиле за рождения ден, суууперщастлива бях. Всеки път, като си го погледна или като пуша наргиле някъде навън, се сещам, че моето човече ме познава и се грижи за мен. Получавала съм и огромни пухкави пантофи, пак ми стана супермило. За Коледа не му бях дала никакъв жокер и ми подари уникално пончо - много меко, много красиво, нетипично и в любими цветове. Обожавам го.
Ако ми беше подарил огромно плюшено нещо, щях да го мачкам 2 дни и после да се чудя къде да го събера.
Знаеш ли какво е комплексар? Човек, който прикрива липсата на нещо с наличието на нещо. Превод: Опитваш се да купиш любовта на приятелката си със скъпи подаръци. Зле.
Мозъците ни не са шибани.Шибаняк си ти,задето не разбираш в какво се крие истинската стойност на подаръците.
Ще ме изкефи момата да ти подари парфюм от левчето :lol:.Здраво ще ти го начука. :lol:
ако стане дума за парфюм .. вече ми подари любимия ми парфюм, който струва 80лв .. и то без повод.. така че споко :)
След като няма баща и майка, не мислиш ли, че има нужда от практичен подарък?
Сигурна съм, че си е харесала нещо, а ти не си обърнал внимание, защото си убеден, че знаеш тя какво иска.
Ще ти кажа принципа, от който аз се водя при избиране на подаръци. СЛУШАЛА СЪМ и съм внимавала, когато сме обикаляли насам-натам и знам какво е загледал човека.
По тази логика, мадамата ти може да си е харесала уеб камера, хубава чанта, топла жилетка за зимата, спален комплект, определен парфюм, скъпа палитра за сенки, ако щещ.
Дори и да има родители, ВИНАГИ ще се зарадва повече на нещо, което е искала, а най-много ще я зарадва фактът, че любимият й човек я е наблюдавал внимателно.
Да допълня: приятелят ми ми подари наргиле за рождения ден, суууперщастлива бях. Всеки път, като си го погледна или като пуша наргиле някъде навън, се сещам, че моето човече ме познава и се грижи за мен. Получавала съм и огромни пухкави пантофи, пак ми стана супермило. За Коледа не му бях дала никакъв жокер и ми подари уникално пончо - много меко, много красиво, нетипично и в любими цветове. Обожавам го.
Ако ми беше подарил огромно плюшено нещо, щях да го мачкам 2 дни и после да се чудя къде да го събера.
щом казваш .. ;) значи ще й подаря наргиле да ме .... ;дд
ако стане дума за парфюм .. вече ми подари любимия ми парфюм, който струва 80лв .. и то без повод.. така че споко :)
Чудно.Щом момиче без родители има материалната възможност да ти прави подаръци за 80 лв,при това без повод,защо толкова искаш да и завиждат,че си и подарил най-скъпия подарък ?Нещо послъгваш май,ама нищо.Мен не ме бърка.Лошото е,че не умееш да оценяш самият жест,който носи подаръка,а се ръководиш от цената му.За теб най-важна е цената.Може да е най-тъпия подарък,но щом е скъп,значи е хубав.Доста плиткоумно разсъждение.Поздрави!
Kirkataaa
01-28-2013, 19:57
Работата е там, че теб не те интересува толкова нейното щастие. ТИ СИ МАТЕРИАЛИСТ И ГЛЕДАШ НА НЕЩАТА САМО ОТ МАТЕРИАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА, С 30-40 ЛЕВА МОГА ДА НАКАРАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ДА СЕ ПОЧУСТВА МНОГО ПО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ОТ ТВОЯТА КАТО И ПОДАРИШ НЕЩА ЗА 200 ЛЕВА.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ БЕ!
И ТОВА ЗА ПАРФЮМА В КОЛКО ПОСТА ЩЕ ГО НАПШЕШ?
anonymous708973
01-28-2013, 20:15
Защо ли се занимавам...
Такива като тебе после обясняват как жените търсели само пари. Ами като нямаш какво друго да предложиш, така ще е.
Ще ти кажа нещо,което няма да ти хареса:
Богат или не,няма значение.Това не променя факта че си Тъпанар.И няма за какво да се обиждаш.
Ти си човек,който няма какво да предложи на момичето.Изхвърляш се със скъпи подаръци с единствената цел да ѝ е гадно ако те изгуби,да покажеш чрез скъпите подаръци,едва ли не,че си уникален и с това се изчерпват всичките ти качества.
Другото което е,че го правиш за хорското мнение (да ѝ завиждат необвързаните).
Да им покажеш,че са могли да те имат,но са те изпуснали.Предполагам са те отхвърляли и това е начин да ги накараш да съжаляват че са те "изпуснали"...
Приятелю,в голяма заблуда си.Няма лошо да глезиш момичето,но го прави заради нея и себе си.
Не винаги скъпият подарък се свежда до цената...
Wednesday666
01-28-2013, 20:45
Double facepalm..
:lol: ..
Ти, понеже си много велик, а ние тука сме евтини и стиснати, нека ти кажа следното.
Когато разбереш ТОЧНО какво искаше да ти обясни пантерата, тогава сам ще разбереш какво да й подариш.
Ако наистина държи на теб - ако щеш и 1000 лева за мечка дай, няма да се впечатли.
Жестът ще бъде нещото, което ще я накара да лети.
Самото ти изражение, докато й го подаряваш.
Дори един букет да е, нещо малко и семпло - важен е човекът, не предметът.
И аз мисля,че избързваш.Измисли нещо друго,примерно букета+вечеря :)
Eskapel4o
01-29-2013, 03:47
Един път си и подарил мечка , защо ще и подаряваш пак , няма значение че е по голяма банално става . А пък за тези пари които видях горе можеш да направиш много повече неща .
Изобщо няма никакво значение колко струва подаръка , трябва да е от сърце .
minchorna
01-29-2013, 06:48
Психодиспансер София
Телефон: 981 12 25
shmatarok
01-29-2013, 07:14
Психодиспансер София
:lol: :lol:
Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем .. :)
какво?
1.Ти си православен християнин. Защо се изхвърляш за католически празници?
2.Вие ходите от 3 месеца, мамка му. Защо си мислиш, че тя ще те обича повече, ако й купиш 1000 мечки или рози? Временно ще е така, ще е заблудена от материалното, ще си мисли , че й харесва. Но после, ако на самата нея, не й е добре с теб, няма да те спасят никакви мечки или халки.
3.Предпочитам да ми подари една току-що скъсана роза, да ми напише поема или нещо такова. Обичам малките и прости неща. Мечки, шоколади, рози и пр. всеки може да купи, всеки би намерил пари за любимия човек. Въпросът е колко ще се сетят да обърнат внимание на незначителното..
P.S. Купи й и една възглавничка, която пее и е във формата на сърце, розово при това. Да не изпуснеш някой от 5-те най-банални подаръка за невероятно превъзходния празник "Свети Валентин".
Момче, не са важни материалните неща. Да , хубаво е да направиш подарък на приятелката си, (силно казано,заедно сте от 3 месеца само) но не е необходимо да е нещо толкова грандиозно. След като един път си и подарявал мечка,за какво и е втора по-голяма? Третият път истинска ли ще и подариш?
Аз лично бих избрала букета от рози,шоколад и любимия човек до мен. Не ми трябват мечки, зайци,сърца и каквото и да е друго,за да съм щастлива и ''всички да ми завиждат"
minchorna
01-29-2013, 07:34
http://xdev.vbox.bg/watch?v=1033033
ManuelaK
01-29-2013, 07:35
Вместо рози и шоколад можеш да и купиш букет от бонбони http://podaraci.us/images/110388.jpg
http://xdev.vbox.bg/watch?v=1033033
TheMan9191
01-29-2013, 07:50
Е ти вече като си и купил една мечка, защо и е втора?! Просто няма смисъл. Вземи и нещо от което би имала полза, от колкото някви мечки..
minchorna
01-29-2013, 07:51
Глиган или патка ще й свърши добра работа,може да се научи да готви.
sexa_na_kompleksa
01-29-2013, 08:37
Само да добавя, че постоянно натякваш, че няма родителите. Да, кофти е, но това не означава, че трябва да се държиш с нея по някакъв по-различен и специален начин, да я свръхобгрижваш и свръхзащитаваш. По този начин няма да компенсираш липсата на родители. Ако нейното семейство беше като твоето, щеше ли да се държиш по същия начин с нея?
Освен това не смяташ ли, че ще се изчерпаш от идеи с времето. Все пак на година има по 5-6 повода за правене на подаръци, ако и правиш и без повод, то тогава след 2-3.. 5 години какво ще й подаряваш? Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
Wednesday666
01-29-2013, 08:40
Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
Аз викам от ся да й вземе истинска мечка.
Гризли по възможност.
Или може някоя бяла, тамън ще си е направил труда да иде до северните арктични крайбрежия, какъв подарък само!
passion.
01-29-2013, 09:35
Автора на моменти стана смешен..
Осъзнай се малко бе човек.. Не е важно ти да си с най-невероятния подарък и да си незабравим/неповторим/незаменим...
Така като гледам ти си си наумил, че ще вземеш всичките тези неща. ОК .. не можем да ти променим мнението.
Да.. това може да я зарадва, но щом си решил да си харчиш парите за толкова големи неща, които няма да покажат любовта ти или загрижеността ти към нея, а това, че си материалист и парадираш с големи подаръци и искаш да си в центъра на вниманието на всички.
Никога не бих се възхищавала след като се разделим с такъв човек, който постоянно ми подарява ненужни огромни неща или едва ли не да съжалявам, че вече няма да има кой да ми подарява такива работи...
Не знам.. както решиш.. твоя си работа. :D
WhyAlwaysMe?
01-29-2013, 11:19
Като е станало въпрос за мечки... :D Да знаете някакъв сайт, от който мога да поръчам голям мечок, че в града ми не мога да намеря,а и моята много си пада по такива плюшки.
П.П. - да не отварям нова тема, реших да питам тук. Дано не е проблем. :)
xXxPETYAxXx
01-29-2013, 11:45
https://www.google.bg/search?client=opera&q=plusheni+igrachki+online&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=en&client=opera&hs=6nB&tbo=d&channel=suggest&spell=1&q=%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B 8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8+online&sa=X&ei=f8IHUcSxC8qMtAbR9ICQAQ&ved=0CCoQvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=2b770f06fc5f5ac4&biw=1366&bih=645
Чудно.Щом момиче без родители има материалната възможност да ти прави подаръци за 80 лв,при това без повод,защо толкова искаш да и завиждат,че си и подарил най-скъпия подарък ?Нещо послъгваш май,ама нищо.Мен не ме бърка.Лошото е,че не умееш да оценяш самият жест,който носи подаръка,а се ръководиш от цената му.За теб най-важна е цената.Може да е най-тъпия подарък,но щом е скъп,значи е хубав.Доста плиткоумно разсъждение.Поздрави!
знаеш ли. . омръзна ми от теб .. ! ;) ти не си никой, така че .. спри се ! ;) не ме интересуват точно твоите мнения .. за мен не цената е важна .. нали точно затова съм готов да дам тези пари ..аз просто искам да получи един незабравим подарък! Тва че на теб ти подаряват дрънкулки за по 1 лев с думите 'това ми идва отвътре' и ти вече си готова да им влезнеш в леглото .. това не при всички е така ;)
Работата е там, че теб не те интересува толкова нейното щастие. ТИ СИ МАТЕРИАЛИСТ И ГЛЕДАШ НА НЕЩАТА САМО ОТ МАТЕРИАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА, С 30-40 ЛЕВА МОГА ДА НАКАРАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ДА СЕ ПОЧУСТВА МНОГО ПО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ОТ ТВОЯТА КАТО И ПОДАРИШ НЕЩА ЗА 200 ЛЕВА.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ БЕ!
И ТОВА ЗА ПАРФЮМА В КОЛКО ПОСТА ЩЕ ГО НАПШЕШ?
ш пиша на колкото си искам поста .. ;) тва теб не те интересува.. ти с тея 30-40 лв можеш я накараш да се почувства като такава.. но си такъв скапан скръндза, че не би го направил! ;)
Защо ли се занимавам...
Такива като тебе после обясняват как жените търсели само пари. Ами като нямаш какво друго да предложиш, така ще е.
ихихи.. а това къде съм го казал? ако ш си измисляме .. кажи че и аз да почна .. :)
Ще ти кажа нещо,което няма да ти хареса:
Богат или не,няма значение.Това не променя факта че си Тъпанар.И няма за какво да се обиждаш.
Ти си човек,който няма какво да предложи на момичето.Изхвърляш се със скъпи подаръци с единствената цел да ѝ е гадно ако те изгуби,да покажеш чрез скъпите подаръци,едва ли не,че си уникален и с това се изчерпват всичките ти качества.
Другото което е,че го правиш за хорското мнение (да ѝ завиждат необвързаните).
Да им покажеш,че са могли да те имат,но са те изпуснали.Предполагам са те отхвърляли и това е начин да ги накараш да съжаляват че са те "изпуснали"...
Приятелю,в голяма заблуда си.Няма лошо да глезиш момичето,но го прави заради нея и себе си.
Не винаги скъпият подарък се свежда до цената...
отказа ми само една .. а съм ходил с ... вече нз броя .. ;) но това не ме интересува .. ;) важното е че сега съм с нея и съм по-щастлив от всякога .. ;)
TheBeliever
01-29-2013, 12:55
Че ти не си спирал, как да започваш.
И аз мисля,че избързваш.Измисли нещо друго,примерно букета+вечеря :)
най-после ЧОВЕК! ;д но нямам възможност за вечеря .. тя не е от града както казах.. а и сме на 16 :(
Един път си и подарил мечка , защо ще и подаряваш пак , няма значение че е по голяма банално става . А пък за тези пари които видях горе можеш да направиш много повече неща .
Изобщо няма никакво значение колко струва подаръка , трябва да е от сърце .
какво например? дай идейки .. :)
Психодиспансер София
аа..? кво се възбуждаш ;д
Момче, не са важни материалните неща. Да , хубаво е да направиш подарък на приятелката си, (силно казано,заедно сте от 3 месеца само) но не е необходимо да е нещо толкова грандиозно. След като един път си и подарявал мечка,за какво и е втора по-голяма? Третият път истинска ли ще и подариш?
Аз лично бих избрала букета от рози,шоколад и любимия човек до мен. Не ми трябват мечки, зайци,сърца и каквото и да е друго,за да съм щастлива и ''всички да ми завиждат"
емм .. например кво .. ? дай идейка :)
Вместо рози и шоколад можеш да и купиш букет от бонбони http://podaraci.us/images/110388.jpg
много добра идея .. :) но няма от къде да го купя това .. :( може би интернет? :)
Глиган или патка ще й свърши добра работа,може да се научи да готви.
и кво ся .. от къде на й намеря глиган? теб ли да те подаря :)
Само да добавя, че постоянно натякваш, че няма родителите. Да, кофти е, но това не означава, че трябва да се държиш с нея по някакъв по-различен и специален начин, да я свръхобгрижваш и свръхзащитаваш. По този начин няма да компенсираш липсата на родители. Ако нейното семейство беше като твоето, щеше ли да се държиш по същия начин с нея?
Освен това не смяташ ли, че ще се изчерпаш от идеи с времето. Все пак на година има по 5-6 повода за правене на подаръци, ако и правиш и без повод, то тогава след 2-3.. 5 години какво ще й подаряваш? Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
и аз да добавя, че. . .ако семейството й беше като моето .. щях да я съжелявам .. или пък изобщо нямаше да се занимавам с нея .. ;)
Аз викам от ся да й вземе истинска мечка.
Гризли по възможност.
Или може някоя бяла, тамън ще си е направил труда да иде до северните арктични крайбрежия, какъв подарък само!
или пък теб да те подаря ? няма голяма разлика :)
passion.
01-29-2013, 13:06
Защо си толкова злобно настроен към всички?
Това, че не всички споделят твоето мнение за раздаване... не означава, че трябва да нападаш всички..
Теб никой не те напада пряко.. напада решението ти да купуваш толкова ненужни и големи подаръци.
Успокой се малко..
И защо според теб малкия сантиментален подарък, който може да означава много повече от твоя подарък за даден човек, прави човека скръндза?
Като е станало въпрос за мечки... :D Да знаете някакъв сайт, от който мога да поръчам голям мечок, че в града ми не мога да намеря,а и моята много си пада по такива плюшки.
П.П. - да не отварям нова тема, реших да питам тук. Дано не е проблем. :)
твя ми трябва и на мене .. :) ;д в града питах в един детски магазин .. казаха ш поръчаме ела към 14ти .. :) но сайта и на мен ми трябва ;д
minchorna
01-29-2013, 13:16
и кво ся .. от къде на й намеря глиган? теб ли да те подаря :)
заБАВЕН си,ако искаш изтегли и кредит,барем и подариш кола,че да и завиждат повече :)
TheBeliever
01-29-2013, 13:30
Защо си толкова злобно настроен към всички?
Това, че не всички споделят твоето мнение за раздаване... не означава, че трябва да нападаш всички..
Теб никой не те напада пряко.. напада решението ти да купуваш толкова ненужни и големи подаръци.
Успокой се малко..
И защо според теб малкия сантиментален подарък, който може да означава много повече от твоя подарък за даден човек, прави човека скръндза?
Остави. Няма смисъл.
Горкото момиче. Дано по-скоро осъзнае с какъв меркантилен пикльо се е захванала.
urlittlelady
01-29-2013, 13:46
are u f*cking kidding us?!?!?!?!?! ...
прекалено много се изхвърляш... един подарък от 5 лв. може да бъде много по-полезен от всичко това, което си решил ти.. да може да е най-красивата и тази, която прекалено много обичаш... тогава и го покажи, но не по този начин.. едва ли не я правиш материалистка... по-добре я заведи някъде [ледена пързалка, ресторант, кино, театър... нещо], или пък и подари цвете в саксия.. много по интересно е от откъснато... ще си го гледа няма да го изхвърли като увехне.. или пък нещо, което ще и върши работа... не мисля, че има смисъл от същата мечка, но по-голяма и куп скъпи неща с нея... недей.. покажи и, че и малките неща могат да направят човек щастлив :)
какво например? дай идейки .. :)
букет 21 рози, шоколад/бонбони.
няма нужда от всички останали глупости
TheBeliever
01-29-2013, 14:31
букет 21 рози, шоколад/бонбони.
няма нужда от всички останали глупости
Ааа, недей. Сега ще те изкара и теб евтина и скачаща в леглото за дрънкулки от 1 лев.
В тва отношение съм бетон, никой няма кво да ми каже.
:cool:
sexa_na_kompleksa
01-29-2013, 14:48
и аз да добавя, че. . .ако семейството й беше като моето .. щях да я съжелявам .. или пък изобщо нямаше да се занимавам с нея .. ;)
И какво излиза сега? Че си с нея, защото няма родители?
TheBeliever
01-29-2013, 14:56
В тва отношение съм бетон, никой няма кво да ми каже.
:cool:
Той автора все ще измисли нещо с желязната си логика. :lol:
моята е по-желязна спокойно :D
WhyAlwaysMe?
01-29-2013, 15:34
https://www.google.bg/search?client=opera&q=plusheni+igrachki+online&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=en&client=opera&hs=6nB&tbo=d&channel=suggest&spell=1&q=%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B 8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8+online&sa=X&ei=f8IHUcSxC8qMtAbR9ICQAQ&ved=0CCoQvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=2b770f06fc5f5ac4&biw=1366&bih=645
Т'ва и аз можех да го направя. Исках някой конкретен сайт, от който сте пазарували, или знаете, че има богат избор на плюшки, за да ми го препоръчате. А не да отварям по 200 линка и да търся...
xXxPETYAxXx
01-29-2013, 15:50
А не да отварям по 200 линка и да търся...
Ех, то щото много трудно... Нали се сещаш, че който и да ти даде сайт, ще е един от 200-те линка?!
delphine_
01-29-2013, 15:56
Защо ѝ подаряваш все някакви еднотипни, огромни подаръци - нещо мъничко ли искаш да компенсираш с тези големи мечоци?
Щом приятелката ти обича мечки - едно малко, плюшено мече би било достатъчно. Също може да ѝ вземеш и сребърно колие с медальонче мече - пак ще го оцени. Не е нужно подаръкът да е огромен. Но пък ако държиш да си показен - баналната идея с десет различни по големина кутии една в друга, облепени в хартия на мечета, е идеална като за теб - подаръкът ще е пищен отвън, но празен отвътре.
Tsukuda_Hiroshi
01-29-2013, 16:36
Не се засягай, но бонбони, плюшки, рози... Клишета. Това ще й го подарява всеки, който ходи с нея, когато скЪсате. Направи така, че да останеш незабравим!!! Да си единствения, който ще й остане с този подарЪк!!!!
и кво дай по тоя повод да и подари парцел на луната ?
Свети Валентин е празник на влюбените и подаръците са определени и еднотипни.
Плюшени играчки, бижута, цветя, бонбони, уикенд за двама и т.н
Другото не смятам,че е за повода. Момичето има и рд,споко.
отказа ми само една .. а съм ходил с ... вече нз броя .. ;) но това не ме интересува .. ;) важното е че сега съм с нея и съм по-щастлив от всякога .. ;)
Факта,че обърна внимание точно на това,от всичко което ти казах и побърза да се защитиш с "а съм ходил с ... вече нз броя ;) " говори точно за обратното ;)
WhyAlwaysMe?
01-29-2013, 19:09
Ех, то щото много трудно... Нали се сещаш, че който и да ти даде сайт, ще е един от 200-те линка?!
Мисълта ми беше, че и аз мога да напиша "плюшени играчки" в Гугъл, даже ми е по-лесно, отколкото да питам във форума.
Нали се сещаш, че питах само хората, поръчвали подобно нещо от интернет. Ако не си и не можеш да ми помогнеш с личен опит, моля не ми отговаряй повече. :)
Tsukuda_Hiroshi
01-30-2013, 04:45
и кво дай по тоя повод да и подари парцел на луната ?
Свети Валентин е празник на влюбените и подаръците са определени и еднотипни.
Плюшени играчки, бижута, цветя, бонбони, уикенд за двама и т.н
Другото не смятам,че е за повода. Момичето има и рд,споко.
Ако наистина са влюбени, всеки ден е празник, а те ще са си достатЪчни подарЪци 1 на друг. Всичко останало е поза, провокирана от налагането на изкуствен празник, внесен от католиците, чиято история (на празника, не на католиците) вЪпросния младеж дори не знае...
Брат, парцела на луната е добра идея ;)
ManuelaK
01-30-2013, 06:11
много добра идея .. :) но няма от къде да го купя това .. :( може би интернет? :)
В интернет магазините са доста високи цените, но ако не ти е проблем можеш и от там. Сега гледх в гработо, че са пуснали ваучери за такива букети, но май са само за София. Що не питаш в някой цветарски магазин в твоя град дали не биха ти го направили?
Ако наистина са влюбени, всеки ден е празник, а те ще са си достатЪчни подарЪци 1 на друг. Всичко останало е поза, провокирана от налагането на изкуствен празник, внесен от католиците, чиято история (на празника, не на католиците) вЪпросния младеж дори не знае...
Брат, парцела на луната е добра идея ;)
Аз също му казах,че е достатъчно да и подари един букет и просто да прекарат деня заедно.
Това дали са толкова влюебени или не е спорен въпрос , от твърде кратко време са заедно.
Пък и като прочетох по-горе едно от мненията на момчето( беше нещо от сорта '' аз съм ходил вече не знам с колко и само едно ми е отказвала) ми стана ясно,че съвсем не може да се говори за такава голяма любов ,каквато той ни е описва. Не е пораснал все още.
Ето един съвет ..... аз много си мечтая да ми подарят това, но уви май сама ще си го поръчам... Тааа вземи и една голяма кошница , пълна с най-различни колбаси. Но да са хубави, а не от най - глупавите . Ако искаш добави по 1 бутилка бира и вино. Не повече от 60 70 кинта а подаръка ще е уникален! :D
heartlesandfreaky
02-03-2013, 15:55
Според мен букетът е напълно достатъчен, даже прекалено голям. Пак може да й подариш рози, но мисля, че и по-малко ще свършат също толкова прекрасна работа, пък и ще ти излезе доста по-евтино. :3
Аз изобщо не харесвам плюшени играчки и изрично всички около мен знаят , че НЕ искам това да ми подаряват по какъвто и да е повод. Явно тя си ги харесва.
За мен идеалният подарък би бил хубаво прекаран ден с любимия човек без караници и проблеми . Просто само това искам .... уви нямам си човек до менн и ще си празнувам Трифон ЗарЯзан.
psychopath
02-04-2013, 01:31
Ако наистина обичаш някого, защо трябва да има ден, в който по дифолт го обичаш повече и по-конкретно да го демонстрираш, отколкото предишния или следващия? И как става тази демонстрация? Хвърлят се пари на вятъра за глупави плючени сърчица, мечки и подобни простотии. Този "празник" е комерсиализиран до неознаваемост и някои хора печелят доста пари от това.
Защо точно на 14.02 да подаря роза, да заведа на вечеря, да подаря плюшено сърчице и да я чукам на свещи?
Та това ще го направят милиони хора по света хахаха.
Как по-точно моето момиче трябва да се почувства специално от това? : )
В този ред на мисли...да ви серем на измисления празник и на све. :* <3
Wednesday666
02-04-2013, 03:54
или пък теб да те подаря ? няма голяма разлика :)
Интересно как пък си толкова запознат.
Виж кво, малкия, като си толкова велик и имаш толкова голяма уста - подари й ако искаш вибратор, все ми е тая.
Ама недей се заяжда така, защото първо не е ама хич възпитано, второ не ти отива на годините и трето - всичките сме си направили труда да ти дадем съвет, ти не стига че си държиш на твоето, ами и отгоре на всичко си позволяваш да обиждаш.
Подарявай каквото ти душа иска, когато осъзнаеш колко пошла и детска идея е било, обади ни се.
Защо ли се занимавам...
+
Много мразя такива истории,момче да се опитва да купи момиче..пффф супер е задължаващо и обсебващо ненен по-добре нещо по-скромно..на рождения й ден какво ще и подариш още мечки още по-големи и да си прави зоопарк ..или кола, апартамент ?!просто е прекалено, има хора заедно от години, подаряват един букет и бонбони и пак е супер сладко и готино :) приятно изкарване на празника все пак и гледай да не се получи друг ефект от всичко намислено и да се разочароваш .
Niakoitam
02-04-2013, 12:11
Както се казваше в онази реклама:"Не е само ядене,трябва и акъл'. Нещо от много малък ми се струва,че си решил да се изявяваш като някакъв чичко паричко, а всъщност си едно малко коплексарче,което явно с пари се опитва да компенисра някои други работи.Нали знаеш понякога с големи спортни автомобили се компенсират твърде малки пишки.Вика пестя.От кой пестиш бе.От парите на мама и тати ли,на лошото семейство дето не искаш да имаш и дето очевидно яко те е разглезило и разлигавило.Ти имаш ли предства как се изкарват 200 лева и че има хора,които работят за стотина лева повече цял месец с пот на челото и извършвайки супер къртовският труд.Искарай няколко пъти по толкова и ако искаш след това се прави на богатият тежкар,който иска да купи на-скъпият подарък на гаджето си за да да и покаже колко я обича,нищо че са от само 3 месеца заедно и да дразни околните.Това се вика великата комплексарщина на един мамин златен.Ще вземе да те зареже след някои и друг ден и ще започне да ревеш каква курва е,как всичко си и давал пък тя не го е оценила подобавщо.Какво очакваш да ти търчи по гъза заради скъпите подаръци ли.Пък после ще ревеш как жените били най-големите материалистки.Благодаря за вниманието :)
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/39627-zhenite-ne-iskat-skapi-podaraci-za-sv-valentin/ виж
най-после ЧОВЕК! ;д но нямам възможност за вечеря .. тя не е от града както казах.. а и сме на 16 :(
о, да , бе, вие сте на 16, в ресторантите е забранено да се влиза , ако си под 18 :lol:
дори да не е вечеря, заведи я на обяд, купи й един букет рози и едно колие и ще се зарадва милион пъти повече, отколкото от всякакви еднотипни подаръци
или на сладкарница, ако те е срам да влезеш в ресторант
на мен едно парче торта може да ми стопли душичката много повече отколкото огромно плюшено мече, сърце и пр.
FuckedUp
02-04-2013, 15:10
nigga went ape shit
DisappointedDreamer
02-04-2013, 15:20
наяжте се хубаво в някои екзотичен ресторант. Аз не бих искала плючени събиращи прах ненужни дреболийки за безбожни цени. Купи ми ядене - и съм твоя за винаги. Опитай го с приятелката си.
Viktoriq.P
02-04-2013, 17:41
Момченце на 16 годинки си вземи и подари на твойта 1 тамагочи а недей се впряга да правиш такива подаръци няма да се хареса на приятелката ти със сигурност а и не смятам ,че е най-разумния начин да дадеш 160 лева за глупости ... над мен са казали 21 рози са 70 лева за 3 дена и изчезва спомена ... като имаш парички кажи на мама и тате как стоят нещата да ти запазят 1 апартамент в хотел или някъде на ресторант / дискотека излезте въпреки ,че сте още на крехка възраст и си изкарайте добре кви 3 месеца кви 5 месеца :D
P.S С приятеля ми сме от 3 години и само на годишнина си подаряваме подаръци а тея 1-2-3-4-5 месеца излизахме на разходка , кафенце , кино веселби у тях у нас целия ден и това е ;)
Важно е да си прекарате добре а не да сравнявате кой по-скъп подарък ще подари :D
black pearl
02-04-2013, 18:20
Само на мен ли ми изглежда сладко, че поне иска да я направи щастлива?!..
Според мен от 2ра мечка няма нужда ...по добре вземи букета плюс рамка със снимка на вас 2мата и да е опакована... или видях във фотото че правят всякакви ключо държатели , чаши и възглавнички под формата на сърце със снимка и надхис..имаше и от онея свери пак с снимка и надпис : ))
anonymous708973
02-04-2013, 20:22
Той не иска да я направи щастлива. Иска да се изфука и останалите да завиждат на приятелката му какво гадже си има. Позьорщина и коплексарщина.
наяжте се хубаво в някои екзотичен ресторант. Аз не бих искала плючени събиращи прах ненужни дреболийки за безбожни цени. Купи ми ядене - и съм твоя за винаги. Опитай го с приятелката си.
ДА! ДА! ДА!
(E, кой друг да го каже, ако не телецът? :Д)
ДА! ДА! ДА!
Само рънъ и йебанье ти е у глъвътъ.
DisappointedDreamer
02-06-2013, 04:23
ох, недей да ме караш да се изчервявам!
Свети Валентин ... ew. Защо просто не вземеш една бутилка вино и ако толкова държиш на "Свети Валентин" една кутия хубави бонбони (сърчица,нещо)/2-3 шоколада и да отбележите българския празник? Аз лично повече бих се зарадвала на това, отколкото приятеля ми да пръсне една камара пари за някакъв лигав празник, който дори не е български и не смятам да празнувам.
psychopath
02-07-2013, 13:55
Защо така всички ми подминахте поста. : (
Толкова исках някоя тийнейджърка да ми обяснява колко съм циничен, антиромантичен, как не разбирам от любов и ще умра нещастен с 20 котки или на метадон.
kalpazanka
02-07-2013, 14:17
За да не ти отиде поста зайде, ако искаш, можем да ти го кажем. :D