PDA

View Full Version : Какво да му подаря?

magdalena1
01-28-2013, 18:35
С приятеля ми правим една година на 14 февруари и се чудих с какво мога да го изненадам.Не се сещам почти за нищо... Моля ви помогнете, дайте съвет!

.Wonder
01-28-2013, 19:23
Бих ти предложила да му подариш нещо мъничко, което е пряко свързано с вас двамата.
Мъничка тетрадка, пълна с ваши снимки или забавни ваши цитати и разговори. Всеки би се зарадвал на това.
Тениска, щампирана с нещо, което двамата харесвате или на което се забавлявате.
Малка тетрадка с рецепти за ястия, на които сте се наслаждавали заедно или просто обичате.
Рисунка, изобразяваща ваши любими моменти.
Писмо, ръчно написано, в което му благодариш за хубавите моменти, разказваш му за чувствата ти, когато си с него..
Приказка, под формата на разказ, която може да започва "С имало едно време.." и в която да разказваш за вашата история заедно.
Може да му сготвиш например кексчета и да ги подредиш в сладка кошничка, която да завържеш с панделка, а на панделката прикачено листче с послание.

Това бяха по-интересните ми идеи, иначе ако желаеш може да му купиш колан, портфейл, парфюм и др.

Успех.:3

Tutetoo
01-30-2013, 21:01
Идеите на .Wonder са много добри, но по случай 14 февруари магазините са препълнени с разни любовни нещица. Например днес се разхождах в центъра и забелязах в фотото че правят Чаша, ключодържател, пъзел, нещоо като тези коледните сувенирчета които като ги разтръскаш ии пада сняг ;д.. и всички тези неща със снимка... ии тем подобни много сладки идейки за подарък :p :)
Надявам се, че съм била полезна

xXxPETYAxXx
01-31-2013, 07:31
К'вото и да си говорим, мъжете се радват най-много на добра храна, добро питие и страстен секс!
Една вкусна вечеря приготвена лично от теб, с хубаво вино, романтична обстановка(сещаш се приглушено осветление, свещи, романтична музика за фон). На доста мъже романтиката не им е по-вкуса като "романтика", а по-скоро като "разнообразяване".
Ново дантелено бельо и най-вече да го "изненадаш" със секс - почваш го на секундата след като си дояде десерта.

repichkaaa95
02-01-2013, 17:09
Извикай някоя приятелка и си спретнете тройка,ще го направиш най-щастливия :D

xoxi
02-01-2013, 17:31
...

Ако тя е лесбийка и въпросният "приятел" е от женски род, тези съвети ще са много полезни. :D
Мъжете/момчетата не си падат по толкова изпинани и сантиментални подаръци. Забелязала съм го в почти всички познати от мъжки пол.
Според мен най-добрият подарък ще е нещо свръзано с негово хоби, интерес, нещо друго, което го влече или по което е запален.
Класическата вечеря, десерт, еротично бельо и яко секс, зависи от възрастта им. Ако имат свободен терен и средства, няма лошо. В противен случай се придържам към първото си предложение.

Viktoriq.P
02-01-2013, 19:57
Изкарайте един прекрасен ден заедно не се впрягайте с тези подаръци ...

pacifier
02-01-2013, 20:25
Не слушай другите, а се вслушай в сърцето си. Щом сте вече от година заедни, значи работата е сериозна. Аз бих му подарила нещо, което много ще му хареса, ще го носи винаги със себеси. И винаги ще му нашпмня за мен, дори вече да не сме заедно. Всичко е въпрос на лично усещане.

D*Rose
02-01-2013, 20:44
Извикай някоя приятелка и си спретнете тройка,ще го направиш най-щастливия :D

Примерно.

Може би нещо ръчно направено; ако искаш му изплети едни чорапи.

Но виж, много ми хареса една от идеите на .Wonder - щампована тениска със сърце и вашите инициали примерно, но си вземи и ти за теб за да си ги обличате заедно и да сте си комплект :D

DENKAZ
02-01-2013, 21:05
Писмо, ръчно написано, в което му благодариш за хубавите моменти, разказваш му за чувствата ти, когато си с него..
Това би ми харесало на мен, когато изказва красивите моменти прекарани заедно.

asp1r1n94
02-01-2013, 22:26
Ако сте от 1 година заедно и не знаеш какво да му подариш ще му е по-добре да скъсате на време...