Влез

View Full Version : Въпроси относно девствено момиче

jetplane
01-28-2013, 19:48
Добър вечер потребители,
Тъй като съм на мнение, че сте компетентни по голяма част от въпроси в тази сфера съм решил да ви попитам няколко въпроси :

Ситуацията, която ще ви пресъздам, е напълно теоретична - Представете си, че имате приятелка, тя е девствена, харесва ви, не искате да прибързвате с нещата. След време идва момент, в който нещата вече се развиват до "последната фаза", ако мога да се изразя меко, защото не сме само момчета в този форум все пак. :)

Въпросите ми са следните :
Преди време дочух разговор между мои приятели - те твърдяха, че първият път на едно момиче трябва да бъде без презерватив, защото в противен случай би я боляло много повече. Наясно съм с темите относно венерически болести и тъй нататък, темата е безкрайна. Въпросът ми е следният - Смятате ли, че е редно първият път на едно момиче да бъде "без презерватив"?
Смятате ли, че е удачно едно такова момиче малко или много да бъде подтиквано към близост? Задавам този въпрос, защото от моя лична гледна точка "ако няма кой да бута каруцата, то тя няма сама да тръгне", ако ме разбирате правилно. Пояснявам : под "подтикване към близост" разбирайте следното - когато тя просто не иска да каже "не", но не й стиска да каже "да", по какъвто и да е повод, аз да действам?

Надявам се, че сте ме разбрали правилно. Напълно теоретични са тези въпроси, приемам всякакви критики. Просто в главата ми се въртят разни мисли, свързани с мои познати... реших да ги споделя, благодаря за вниманието.

Поздрави,
Поредният анонимен потребител :)

DragonLady
01-28-2013, 19:54
Това, че боли по-малко ако е без презерватив, е глупост ( поне според мен ). Презерватива няма нищо общо с разкъсването на девтвената ципа. Най-добре като ще го правиш с девствена, сложи презерватива, за да сте спокоини и двамата, че няма да забременее, да си лепнете някоя болест и тн.
По вторият ти въпрос, може да и намекнеш с действия, че искаш секс, но не я натискай, ако не се чувства готова за това, и в никакъв случай не бъди груб.

heartlesandfreaky
01-28-2013, 20:20
Привет.
И аз съм на мнение, че независимо дали е първи или десети път, трябва да се ползват предпазни средства, най-малкото заради гъбички и други заболявания, да не говорим за евентуално забременяване.
Колкото до подтикването към секс. Можеш да говориш с момичето на тази тема, да й покажеш, че искаш нещо подобно, но разбира се без да я насилваш да прави неща, които не иска. :)

xXxPETYAxXx
01-28-2013, 20:25
Това, че боли по-малко ако е без презерватив, е глупост ( поне според мен ). Презерватива няма нищо общо с разкъсването на девтвената ципа. Най-добре като ще го правиш с девствена, сложи презерватива, за да сте спокоини и двамата, че няма да забременее, да си лепнете някоя болест и тн.
По вторият ти въпрос, може да и намекнеш с действия, че искаш секс, но не я натискай, ако не се чувства готова за това, и в никакъв случай не бъди груб.
На същото мнение съм.

jetplane
01-28-2013, 20:33
Благодаря ви за бързите отговори,
Разбирам ви напълно, не трябва да се прибързва нито да се притиска, което и да е момиче. Не смятам, че ако едно момче се държи грубо ще постигне какъвто и да е успех.
Що се отнася до първият въпрос - Dragonlady, и аз съм на същото мнение, просто исках потвърждение.
Що се отнася до намеците - то това се показва с жестове и действия, по мое лично скромно мнение. А ако ще се говори, то самият разговор трябва да е в подходящият момент, който понякога доста трудно се нацелва :)

добавка : За подтикване и насилване не можем да говорим.. това вече е прекалено и крайно :/

marilyn
01-28-2013, 20:54
Въпросът ми е следният - Смятате ли, че е редно първият път на едно момиче да бъде "без презерватив"? НЕ, болести, нежелана бременност...А това, че боли повече с презерватив е пълна глупост.
Смятате ли, че е удачно едно такова момиче малко или много да бъде подтиквано към близост? Пояснявам : под "подтикване към близост" разбирайте следното - когато тя просто не иска да каже "не", но не й стиска да каже "да", по какъвто и да е повод, аз да действам? Да, някак си е нормално тя като няма никакъв опит да ѝ е неудобно едва ли не да си поиска. До някъде е удачно "да се подтиква", разбира се, в някакви граници.

Mia ^.^
01-28-2013, 22:36
Като човек наскоро преминал през това, бих ти казала, че умереното подтикване всъщност много би помогнало. Приеми го по-скоро като показване на обич и желание за близост, за все по-голяма близост. Доверието обаче е много важно. В случай, че си с момиче, което обичаш и имате сериозни отношения. Само в тази ситуация мога да ти дам съвет.
Когато момчето показва, че обича момичето, постепенното нарастване на близостта става нормално, а подтикването от негова страна може да помогне на момичето да се чувства по-уверено, заради това, че е обичана и желана.

zaichebaichexox
01-28-2013, 22:50
Моят първи път беше без презерватив и не боля чак толкова . Според мен обаче това си остава глупост , защото презерватива е твърде тънък (дори и да е от уплътнените) за да причини допълнителна болка . Относно вторият въпрос аз съм категорично да не я подтикваш . Трябва всичко да си стане естествено . Ако съдя по себе си , ако приятелят ми беше споменал още един път нещо за секс , досега още щях да съм девствена :D