PDA

View Full Version : Как да се възползвам от ситуацията?

xvd
01-30-2013, 15:27
Здравейте,

темата ми не е за любовта към точно определен човек, а за ситуация като цяло. На 23 години съм, започнах работа в една голяма западна фирма, в която работят много хора. Всичко е много добре организирано. Понеже съм нов още свиквам със обстановката, с хората и лека -полека се ориентирам. Около мен има също нови млади хора, които са започнали работа, но тези, които познавам, не ме грабват много и не общувам много с тях. На обед обаче фирмата има голям стол, в който се събират много служители на фирмата - млади, по-възрастни. Прави ми впечатление, че има красиви млади момичета. По принцип като нов човек там ме гледат, защото не ме познават. Въпросът е как да осъществя контакт с дадено момиче, което ми хареса. Имам пред вид някакви насоки, аз ситуацията ще си я направя, но ми е трудно да се отпусна като съм изкарал 2 седмици във фирмата. По отношение на външния си вид нямам притеснения, спортувам активно, поддържам форма, в това отношение няма проблеми. Другото, което ме притеснява е, ако някое момиче има приятел - става кофти малко да се запознавам - като флирт имам пред вид, защото то е ясно, че си търся повод, ако няма за какво да отида при тях. Какво мислите вие? Притеснявам се не защото не си вярвам, а защото ме е страх отсрещната страна да не е на моята "честота".:) По принцип съм позитивен човек, казвали са ми, че съм пич, не съм някакъв дървен, но сега още се ориентирам, а искам по-бързо да съм вече ориентиран. :)
Какво мислите вие, ще ми е от полза някакъв съвет.

anonymous708973
01-30-2013, 16:06
Имаш идеалната причина - нов си, търсиш си някой да те ориентира, чудиш се с кого да хапнеш на обяд.

sexa_na_kompleksa
01-30-2013, 16:16
^ Точно. А ако искаш да се запознаеш с някоя конкретна мацка, попитай другите дали знаят дали си има гадже. Макар че и да си има... какво от това? Ако се окажеш по-добра партия, винаги може да го зареже.

xvd
02-01-2013, 14:59
^ Точно. А ако искаш да се запознаеш с някоя конкретна мацка, попитай другите дали знаят дали си има гадже. Макар че и да си има... какво от това? Ако се окажеш по-добра партия, винаги може да го зареже.
Мерси за отговорите! Вече има и момиче, което харесах, сега остава да видя как да подходя...
Между другото, подписа ти да не е от Unfaithful?

sexa_na_kompleksa
02-02-2013, 14:35
Успех в такъв случай! : )
А за подписа ми - мисля, че е на Омар Хаям. : )

xoxi
02-02-2013, 16:36
Седни при нея на обяд и я попитай за нещо, с извинението, че си нов и не всичко ти е ясно все още. Ако не е прекалено срамежлива, разговорът сам ще потръгне. С времето ще разбереш дали си има приятел или не. Аз не одобрявам това да се търси информация от трети лица.

DENKAZ
02-03-2013, 18:31
Ако се окажеш по-добра партия, винаги може да го зареже.
Точно по този начин може да се доведе до край на една истинска връзка.
До автора - точно като мене си.

notlike
02-03-2013, 19:50
"Там, дето си вадиш хляба... не си вади и уя". Ти си решаваш все пак, ама тая поговорка е писана с опит ;)