PDA

View Full Version : Една Случка На 31.12.2010



boklukaaa
01-30-2013, 16:34
Беше на навечерието на Нова Година, когато с моя приятел Иван Кочана се канехме да оберем банка ДСК. Изчакахме удобния момент, в който охраната разменяха постове.
Хвърлихме газови гранати от покрива и се спуснахме по въжетата като нинджи, на огън с автоматите ни "Пъдпъдъков". Избихме, всички които още не бяха приспани от гранатите.
Имахме експлозиви, с които да взривим вратата на сейфа, но видях една банкова служителка, която се опита да избяга в някаква стая. Настигнах я и я взех с нас, та да имаме
заложница ако нещо се обърка, пък и да имам к'во да чукам после. Питах я за кода на вратата на сейфа, но тя не искаше да ми каже. Това ми харесваше, даваше ми повод да я мъча...
Нежно й галих вагината с ножа си и я бодвах лекичко, да се страхува. Взвривихме вратата, взехме парите, а аз й шибнах автомата в главата и я прибрах в един чувал, на гръб да я нося.
Погледнах през прозореца. Навън се виждаха само синьо-червени светлини. Започнаха да ни обесняват в каква "сериозна" ситуация се намираме и че нямало измъкване.
Ние обаче с моя бандюга сме терминатори и хвърлихме една флаш граната, да ги заслепим, и после една димка да се одими всичко, та да е като в мъгливо блато обстановката.
Аз започнах да стрелям през мъглата от дим, та да ги сплаша, а моя приятел накрая като за финал, хвърли една бойна граната на улицата, с която си проправихме път директно към метрото.
Скочихме долу, където си бяхме оставили моторите и забръмчахме към Догановия сарай, където ни чакаше той, та да си разделим парите. Аз обаче го мразих тоя турчин и реших да го предам,
насъсках жената в торбата допълнително по този случай. Тя ни мразеше, искаше да ни избие.
Като пристигнахме при Доган, той ни посрещна с кафе. Прие ни в двореца си. Казах му че имам изненада за него, много хубава курва, в торбата. Долното копеле не се сдържа и си събу гащите и ме подкани да я отворя торбата.
Тъкмо това и чаках, жената вътре беше толкова озлобена, че като скочи от торбата и му захапа рязания читак, взе, че го отгризна!!! ТОй изпадна в транс и ние го убихме... Курвата я приспахме и зарязахме извън града.
Превзехме империята на Доган и сега ние управляваме Бойко! Ние сме Октоподите и Скаридите!!!

GLaDOS
01-30-2013, 16:57
Прекалено много Counter Strike,Новини и Порно гледаш,според мен.

boklukaaa
01-30-2013, 16:57
ахахахахахаха

boklukaaa
01-30-2013, 16:59
В CS-а обаче кратери не се получават като хвърлиш граната хахах

ShtrudeL
01-30-2013, 17:08
АВЕ ЕЙ!