PDA

View Full Version : Кръв след уриниране, след полов акт за първи път?

GG1RL
01-31-2013, 13:15
Здравейте!
Имам следния проблем, преди 3 дни го направихме с моя приятел за първи, път, като вчера - отново. Обаче след вчерашната вечер, днес като ходя до тоалетната и все едно ще ми се спука пикочния мехур след като уринирам, и накрая имам марко кръв, даже и някой път съсирена... не изпитвам болка, а само това гадно чувство че ще ми се спука мехура докато уринирам... това нормално ли е според вас? :(

xXxPETYAxXx
01-31-2013, 13:28
Нормално е да има малко кръв в началото.
Обаче това другото с пиочния мехур - не че не ми се е случвало да го чувствам така, но не е било свързано със секса, а понякога, когато настивам.

angeldark86
01-31-2013, 18:30
i na men mi se sly4i po4ti su6toto. 4yvstvoto ne bih go opisala po su6tiq na4in, no da re4em 4e govorim za edno i su6to ne6to. ima6e kruv koeto e normalno, a ina4e za samoto 4yvstvo n6 ne moga da kaja no sled 1 godina ve4e sum si dobre. Neydobstvoto 6te min, spokoino. ina4e ako do gore- doly 1 sedmica ne spre i da re4em o6te ti te4e kruv po dobre otidi na lekar.

magi_dark
01-31-2013, 22:26
Нормално е да има кръв,но усещанията в пикочния мвхур ми говорят за цистит или някаква друга инфекция,отиди на лекар