PDA

View Full Version : Правих секс за 1-ви път.. Бременна ли съм ?

Numbert2
01-31-2013, 22:44
Здравейте! :} Тъй като съм нова в този сайт и преди малко разбрах че трябва да се пише на кирилица, ще си напиша темата отново, но този път на кирилица :D. Аз съм на 18 и на скоро правих секс за 1-ви път. Правихме го без презерватив. Та след като го направихме ми течеше кръв, знам че това е нормално, но проблема е другаде. Попринцип цикъла ми трябваше да ми дойде горе доло по това време... та след като го направихме и кръвта която тече беше за период от една седмица (колкото попринцип трае месечния ми цикъл), но беше съвсем леко течение не както попринцип ми е цикъла. Та ако приемем, че това не е било цикъл следователно този месец не ми е идвало и в момента ме е много страх дали пък не съм бременна. Знам, че вероятността да забременея ако приятеля ми не е свършил е минимална, но все пак има такава моля ви помогнете ми.

magi_dark
01-31-2013, 23:20
Ако не е свършил в теб,не си бременна............ Кръвотечението е нормално,при мен се появи след втория път,но траеше около седмица,съвсем леко беше,по-скоро като зацапване... След първия секс е нормално да има подраняване или закъсняване на цикала,това е вследтвие на хормонте,който се побъркват след първия път,а има други причини да ти закъснее като притеснението например.......... Направи си тест за твое успокоение,о се съмнявам да си бременна.......

Numbert2
01-31-2013, 23:40
Ами то попринцип цикъла ми не е много редовен, но са ми казвали, че след като почна да водя полов живот ще стане редовен...

HollyGolightly
02-01-2013, 01:13
Ние няма как да знаем, това менструална кръв ли е било или не.
Поне знаеш ли дали си била в овулация? Понеже ако не си, и както казваш,че той не е свършил в теб, няма как да си бременна.

И с какъв акъл правиш секс без презерватив, след като знаеш, че цикълът ти е нередовен? :?

MarkKnight
02-01-2013, 01:28
защо без презерватив бе?ЗАЩО ПИТАМ АЗ?

granger
02-01-2013, 06:27
След първия път е нормално да ти закъснее! Не се вкарвай във филми,ами вземи се поограмоти малко на тая тема. Съгласна съм с мнението на magi_dark

poncho
02-01-2013, 07:41
Ако не е свършил в теб и не си била в овулация не си бременна,както казаха по-горе.Ако се правеха толкова лесно деца... Все пак можеш да си направиш един тест, за да си по-спокойна.

urlittlelady
02-01-2013, 08:01
на мен пък ми дойде веднага след първия път [на следващия ден].. т.е. подрани :D ноо не си бременна не се притеснявай ;)

marilyn
02-01-2013, 14:10
Абе да не можеш да различиш менструалната кръв от това дали ти тече, защото са те отворили?!?!?!?! И защо без гума? Цикълът ѝ нередовен, не знае кога ѝ е овулацията.. ама без презерватив... еми да ти е за урок, сега, следващия път с гума.

xXxPETYAxXx
02-01-2013, 17:43
Е, щом е трябвало да ти дойде по това време значи не би трябвало да си била в овулация!
А това, най-вероятно ти е било цикъла, просто е бил по-оскъден тоя път.
То след първи път вярно, че има кръв, ама чак да тече една седмица, може да "прокапва", ама да "тече"...

malko_perverzna
02-01-2013, 17:46
ако кръвта е от месечна менструация няма как да забременееш 100% докато си в цикъл

DENKAZ
02-01-2013, 19:33
Как никой не ти каза, че си бременна незнам. Виж как те лъжат всички.

Viktoriq.P
02-01-2013, 19:37
Не си бременна доколкото си го обеснила ;) Това е съвсем нормално след първия път , но вземи използвай презервативи да няма тъпи теми като тази тук :D oO

teenems
02-01-2013, 20:10
Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...

malko_perverzna
02-01-2013, 21:39
Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...
подкрепям мнението за това да си купиш един тест.

skok
02-02-2013, 16:06
Да, бременна си. Първия път задължително се забременява не се притеснявай, нищо ненормално няма

Everytime
02-03-2013, 20:08
Кажи на твоя плейбой да ползва гуми,че да няма ексапели и така нататък.:)

greenblood
02-03-2013, 23:40
То ако ставаше от първия път. В България нямаше да сме 7 милиона ами 70. :D

kalpazanka
02-04-2013, 05:55
На нередовен цикъл си е чиста проба самоубийство да не се предпазваш поне от бременност.