View Full Version : Правих секс за 1-ви път.. Бременна ли съм ?
Numbert2
01-31-2013, 22:44
Здравейте! :} Тъй като съм нова в този сайт и преди малко разбрах че трябва да се пише на кирилица, ще си напиша темата отново, но този път на кирилица :D. Аз съм на 18 и на скоро правих секс за 1-ви път. Правихме го без презерватив. Та след като го направихме ми течеше кръв, знам че това е нормално, но проблема е другаде. Попринцип цикъла ми трябваше да ми дойде горе доло по това време... та след като го направихме и кръвта която тече беше за период от една седмица (колкото попринцип трае месечния ми цикъл), но беше съвсем леко течение не както попринцип ми е цикъла. Та ако приемем, че това не е било цикъл следователно този месец не ми е идвало и в момента ме е много страх дали пък не съм бременна. Знам, че вероятността да забременея ако приятеля ми не е свършил е минимална, но все пак има такава моля ви помогнете ми.
magi_dark
01-31-2013, 23:20
Ако не е свършил в теб,не си бременна............ Кръвотечението е нормално,при мен се появи след втория път,но траеше около седмица,съвсем леко беше,по-скоро като зацапване... След първия секс е нормално да има подраняване или закъсняване на цикала,това е вследтвие на хормонте,който се побъркват след първия път,а има други причини да ти закъснее като притеснението например.......... Направи си тест за твое успокоение,о се съмнявам да си бременна.......
Numbert2
01-31-2013, 23:40
Ами то попринцип цикъла ми не е много редовен, но са ми казвали, че след като почна да водя полов живот ще стане редовен...
HollyGolightly
02-01-2013, 01:13
Ние няма как да знаем, това менструална кръв ли е било или не.
Поне знаеш ли дали си била в овулация? Понеже ако не си, и както казваш,че той не е свършил в теб, няма как да си бременна.
И с какъв акъл правиш секс без презерватив, след като знаеш, че цикълът ти е нередовен? :?
MarkKnight
02-01-2013, 01:28
защо без презерватив бе?ЗАЩО ПИТАМ АЗ?
След първия път е нормално да ти закъснее! Не се вкарвай във филми,ами вземи се поограмоти малко на тая тема. Съгласна съм с мнението на magi_dark
Ако не е свършил в теб и не си била в овулация не си бременна,както казаха по-горе.Ако се правеха толкова лесно деца... Все пак можеш да си направиш един тест, за да си по-спокойна.
urlittlelady
02-01-2013, 08:01
на мен пък ми дойде веднага след първия път [на следващия ден].. т.е. подрани :D ноо не си бременна не се притеснявай ;)
Абе да не можеш да различиш менструалната кръв от това дали ти тече, защото са те отворили?!?!?!?! И защо без гума? Цикълът ѝ нередовен, не знае кога ѝ е овулацията.. ама без презерватив... еми да ти е за урок, сега, следващия път с гума.
xXxPETYAxXx
02-01-2013, 17:43
Е, щом е трябвало да ти дойде по това време значи не би трябвало да си била в овулация!
А това, най-вероятно ти е било цикъла, просто е бил по-оскъден тоя път.
То след първи път вярно, че има кръв, ама чак да тече една седмица, може да "прокапва", ама да "тече"...
malko_perverzna
02-01-2013, 17:46
ако кръвта е от месечна менструация няма как да забременееш 100% докато си в цикъл
Как никой не ти каза, че си бременна незнам. Виж как те лъжат всички.
Viktoriq.P
02-01-2013, 19:37
Не си бременна доколкото си го обеснила ;) Това е съвсем нормално след първия път , но вземи използвай презервативи да няма тъпи теми като тази тук :D oO
Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...
malko_perverzna
02-01-2013, 21:39
Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...
подкрепям мнението за това да си купиш един тест.
Да, бременна си. Първия път задължително се забременява не се притеснявай, нищо ненормално няма
Everytime
02-03-2013, 20:08
Кажи на твоя плейбой да ползва гуми,че да няма ексапели и така нататък.:)
greenblood
02-03-2013, 23:40
То ако ставаше от първия път. В България нямаше да сме 7 милиона ами 70. :D
kalpazanka
02-04-2013, 05:55
На нередовен цикъл си е чиста проба самоубийство да не се предпазваш поне от бременност.