View Full Version : С презерватив или без???
i love...
02-01-2013, 16:40
Значи....приятелят ми иска да правим секс без презерватив защото на него не му е било толкова яко..и се чудя дали да му се доверя...а и той е много опитен.Имали някаква вероятност да се получи някакъв гаф??Вие как мислите???
Вероятност винаги има. Ако не ти е редовен цикъла и нямаш други алтернативи за предпазване ,по -добре не рискувай.
заведи го на безплатен хив/хепатит тест, става за няколко минути.
xXxPETYAxXx
02-01-2013, 17:30
Мда, щом е "много опитен" е добре да си направите изследвания и двамата.
Иначе за "гаф" - забременяване зависи от репродуктивните способности на организмите и на двама ви. При мен не е имало гафове и никога не съм пила Ескапел!
malko_perverzna
02-01-2013, 17:41
зависи с кой...много е относително
i love...
02-01-2013, 17:47
Ами той е правил секс БЕЗ презерватив максимум с 3 момичета а на мен ми е първият.
Oy7ofCon7roL
02-01-2013, 17:47
заведи го на безплатен хив/хепатит тест, става за няколко минути.
Мда, щом е "много опитен" е добре да си направите изследвания и двамата.
Да
Освен тестовете за венерически болести да го накараш да си направи и изследвания за туберкулоза и други инфекциозни заболявания, от който може да се заразиш от близък контакт с болният, че не се знае откъде ще ти дойде, не забравяй да носиш и маска на лицето винаги, когато си навън и особено в градския транспорт
xXxPETYAxXx
02-01-2013, 17:55
А ти, ако за някоя ти кажат, че е "много опитна" би ли я чукал без капут?!
Мацка, решението си е твое! Рисковете са ти ясни.
Oy7ofCon7roL
02-01-2013, 17:57
нали това и аз казвам, първо изследванията и тогава
marin4itu
02-01-2013, 18:54
Зависи от колко време сте заедно и как ще постъпите при евентуална бременност..
Каквото и да си говорим сексът без презерватив е по-як. Но трябва да си имате доверие. Не е идеята за колко е "опитен", то и с една да е бил може да си е лепнал нещо. Въпросът е ти имаш ли му доверие и редовен ли ти е цикъла. Ако не ти е редовен и не си знаеш кога ти е овулацията- изобщо не поемай риска.
Абе според мен не прави такива рискове,като надуеш корема знаеш ли колко ще ти е "приятно"!Мислете трезво.
afrodita18
02-01-2013, 22:08
Не се доверявай на това колко опит има,всеки би направил грешката.
Viktoriq.P
02-01-2013, 22:54
Ако не си готова за бебче по-добре си трай и използвайте презервативи ;)
greenblood
02-02-2013, 00:04
Няма такова нещо опитен не опитен. Ако не искаш след 9 месеца да ти викат мамо използвайте презeрвативи.
edDinstVenNa
02-02-2013, 04:36
опитен неопитен по хубаво със :) ама ти си знаеш де.. зависи колко и дали му вярваш
xXxPETYAxXx
02-02-2013, 07:17
Айде бе, да не казвате всички искрено, че сте започнали да правите секс без презерватив, когато сте се чувствали готови за бебе?!
Да бе, да!
NomNomNom
02-02-2013, 07:38
Бременността не е проблем, отстранява се с аборт :D
Проблем са болестите, които се предават по полов път.
TheBeliever
02-02-2013, 08:13
Айде бе, да не казвате всички искрено, че сте започнали да правите секс без презерватив, когато сте се чувствали готови за бебе?!
Да бе, да!
Аз напълно искрено мога да ти кажа, че на 22 години с n-на брой години сексуална активност, последните 4 от които с постоянен партньор, нито веднъж не съм правила секс без презерватив. Всеки има глава на раменте си и всеки я ползва както намери за добре.
Авторката, гафове стават без значение от нивото на опит на партньорите. Сама решаваш дали ще поемеш риска. Но хубаво се замисли за евентуалните последствия и за това как бихте се справили с тях.
Аз напълно искрено мога да ти кажа, че на 22 години с n-на брой години сексуална активност, последните 4 от които с постоянен партньор, нито веднъж не съм правила секс без презерватив. Всеки има глава на раменте си и всеки я ползва както намери за добре.
Авторката, гафове стават без значение от нивото на опит на партньорите. Сама решаваш дали ще поемеш риска. Но хубаво се замисли за евентуалните последствия и за това как бихте се справили с тях.
Доста похвално. Приятелят ти никога ли не си е правил устата?
Пантерата
TheBeliever
02-02-2013, 09:38
Доста похвално. Приятелят ти никога ли не си е правил устата?
Пантерата
Никога. И двамата сме на мнение, че това не е нещо, с което бихме рискували.
nymphadora
02-02-2013, 12:37
Ох,то пък едно рискуване..
Аз си изчислявам овулацията и ползваме презервативи само тогава.През останалото време ползваме метода на "прекъснатия полов акт".
TheBeliever
02-02-2013, 12:43
Ох,то пък едно рискуване..
Аз си изчислявам овулацията и ползваме презервативи само тогава.През останалото време ползваме метода на "прекъснатия полов акт".
Всеки преценя за себе си. За мен е риск. Не малко деца са се пръкнали точно защото рискът се подценява.
nymphadora
02-02-2013, 13:29
Да,аз съм едно от тях. :D
Но според мен децата се пръкват не защото рискът се подценява,а защото много двойки нямат необходимата сексуална култура.Случвало ми се е девойки да ме питат абсурдни неща за овулацията,спермата,цикъла ...
TheBeliever
02-02-2013, 13:39
Да, права си. Форумът е пълен с подобни абсурдни въпроси и твърдения. Но и богатата сексуална култура не може да предпази от нещата, които са извън нашия контрол, като например живота на сперматозоидите, изместването на овулацията и т.н. От тази гледна точка аз предпочитам да "играя на сигурно" и да минимизирам неоправдания риск.
Той скоро ще ти каже, ама аз обичам и в дупето да ръгам и кво? даааа, съгласна съм. Мисли докато имаш време за да не съжаляваш после.. :) Нали знаеш.. то бебето не пита кога ще дойде ;)
DragonLady
02-03-2013, 13:59
Щом ги е въртял много тестовете за спин, венерически болести и тн. са задължителни, ако ще склоняваш да го правиш без.
Иначе златното правило на без презерватив е да не си в овулация или плодовити дни, и той да пикае и да се подмива след всеки тек.
с или без, винаги има шанс да стане "гаф"
seekAngel
02-03-2013, 14:45
Писането на кирилица е задължително
$h@d0w
psychopath
02-04-2013, 01:55
Оф и мен много ме дразнят, ама не бих натегал момиче, което не иска да го прави без. :D
kalpazanka
02-04-2013, 05:53
Щом ги е въртял много тестовете за спин, венерически болести и тн. са задължителни, ако ще склоняваш да го правиш без.
И изследване за човешкия папилома вирус задължително!
napy6enoto
02-15-2013, 19:36
без презерватив чувството е мн по яко, от колкото с....
tania.kirova
02-15-2013, 19:46
без презерватив чувството е мн по яко, от колкото с....
Тука не е т'ва въпроса... Макар че е по-хубаво, на първо място е безопасния секс, а не мисля че тя иска да си има бебенце все още.