View Full Version : Какво е мнението ви?
Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.
Nam3less3
02-03-2013, 13:18
Или има живот след смъртта, или няма живот след смъртта. Ту партс, фифти фифти, айм токинг бифор дъ деатх
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 16:25
Смъртта не съществува. Във Вселената нищо не умира, само се трансформира. Формите се разпадат в нищото, после се преобразуват в нещо друго и така до безкрай. Душата е именно онова в човека, което съответства на НИЩОТО в природата. Там се ражда всичко човешко и там умира, всяка човешка илюзия, всяко АЗ, всяко изживяване и усещане за реалност. В този смисъл човешката душа нито е жива, нито е мъртва. Тя е нищо - безформена, безплътна, безцелна.... там нищо не живее, затова и нищо не умира. За един човек, който е свързан с душата си, смъртта не съществува. Просто няма какво да умре. Защото в душата името ти, семейството ти, убежденията ти, страданията ти, мъките ти, радостите ти, вярата ти, изобщо всичко, което наричаш АЗ и което е част от ТВОЯТА РЕАЛНОСТ, всичко това в душата губи смисъла си. В душата няма етикети, няма форми, няма нищо което да умре. Само в егото ти има какво да умре, защото егото черпи своята сила именно от "преживяванията" ти и всичко онова, което смяташ за реалност. То се прикрепя към тези усещания за реалност, защото те дават сигурност и себеутвръждаване. Затова хората толкова се страхуват от смъртта - защото така умира всичко, което ПРЕДСТАВЛЯВАТ те и малкият им свят. Цялата им сигурност и всичко онова, в което са се "припознали" умира.... Всяка маска пада, всяка илюзия се разпада. А в действителност няма нищо, което да умре.... умира само представата за ТЕБ. Отървеш ли се от представата за СЕБЕ СИ приживе, вече няма какво да умира. В това е и основното послание на Буда - да умреш преди смъртта, за да разбереш, че няма смърт. И всичко това, а и още много, е написано под формата на притчи и легенди, които имат символичен и метафоричен смисъл. Просто тогавашните "мъдреци" не са могли да го опишат по друг начин. Но простоватите и елементарни хорица взели тези мъдри слова и отново си ги вместили в малките игрички и приказки за лека нощ. И темата за живота след смъртта е също такова "изкривяване".Хората толкова се влюбили в СЕБЕ СИ, че си измислили място, където ТЕ да живеят дори и след смъртта. И естествено всичко това го обвързали с деянията и ОБРАЗИТЕ си приживе, та така да оправдаят и дадат смисъл и реалност на всичко онова, което правели и представлявали. Приказки от деца за деца....
А не е ли именно душат това аз.И малко се съмнявам това което си написал да си го осъзнала сам смисъл ти си само 3 години по голям от мен.Все пак не си Буда за да го осъзнаеш толкова млад а и все пак нали тази душа се намира в тялото как така тя не умира а пък тялото умира и край душата отива при друг собственик.Будизма малко си противоречи на места как така Буда индийски принц демек богаташко синче става отшелник и осъзнава някакви неща които хората които са си били бедни или отшелници не са осъзнали.С тази тема търся хора на които са се случили някакви свръхестествени неща.В раздела философия и религия има доста атеисти странно.Все пак има доста необикновени явления като например разказите не хора били в кома или подобни състояния и не само това има и много други неща.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 18:05
Външната възраст, която се мери по слънчевите цикли няма нищо общо с вътрешната възраст и осъзнаването на някои "неща"- По твоята логика всички пенсионери трябва да са философи. Всичко което съм написал съм го осъзнал на вътрешно ниво и го разбирам в дълбочина. Дълбочина, която ти все още не си добил... затова и прочете написаното от мен по диагоналната схема и си реагира както си знаеш. В случая аз не говорех за душата като за някакъв призрак, които си лети из въздуха след като умреш. Това е наивно. И душата и духът за мен имат съвсем друго значение. Ясно ми е, че си искал да пуснеш стандартна темичка, където с другите псевдо-религиозни гурута да обсъждате великите мистерии на живота след смъртта. Но написаното от мен съвсем не беше в тази насока. Душата е вътрешно психично състояние, а не прозрачно тяло като от анимационните филмчета. Душата е просто онагледен "пример" за пространството където протичат вътрешни процеси и състояния, не за някакви свръхестествени глупости и суеверия приети в обществото.
Душата както вече споменах е онзи изначален вътрешен мир, там където всичко се "губи". Тя няма как да умре, защото никога не е била жива. Да, тялото умира. Но човека не е тялото си( въпреки че се идентифицира с него). Ще ти дам пример за да ме разбереш по лесно. Представи си че живота е тишина. В тишината се появяват всякакви звуци, някои от тях ти харесват, някои - не, някой наричаш АЗ, други наричаш НЕ-АЗ, но в крайна сметка звуците си отиват и се губят в тишината. Душата е именно тази тишина, във всеки един от нас. Но его-човека, който постоянно "живее" в звуците, като самия той е един звук, никога не може да "чуе тишината". А тишината е навсякъде и във всичко. Тишината няма как да "отзвучи", няма как да "умре", тя винаги си е била там... или по-точно никога не е била нещо за да умре или "отзвучи". Затова и душата няма как да умре. Всичко това, което говоря е малко абстрактно и ако не си го "преживял" и осмислил сам, няма как да ме разбереш. Ясно ми, че ти просто искаш да разбереш какво става със социално-приетата думичка ДУША , а такава душа няма. Защото душата не е някаква форма, живееща след смъртта. Душата е липсата на форми, липсата на всичко, "тишината без звуци", във всеки един от нас. А ти си мислиш, че твоя АЗ образ е душата ти и се надяваш ТИ (твоя образ) да преживееш смъртта в някаква форма. Това няма как да стане. Ти, твоята личност ще умре и няма да отиде нито в рая, нито в ада. Тя просто ще изчезне, тъй като и без това ТИ не си реален, ти си просто мисловна конструкция за себе си, просто "звук", нищо повече. Ти се самоконструираш откакто си жив, "чуваш звуците" и си казваш "Да, това съм АЗ". А когато дойде смъртта, всички "звуци се връщат обратно в тишината". Това е умирането всъщност. То е психичен процес преди всичко.
defender
02-03-2013, 18:39
^
и в крайна сметка ти будист ли си или сатанист........
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 19:00
^
и в крайна сметка ти будист ли си или сатанист........
Това са само думички, в който всеки влага някакъв си свои смисъл... Както и със всичко останало. Не живея в тези етикети и те не ме определят.
defender
02-03-2013, 19:03
е добре де, кажи точно какъв си тогава, щом мислиш, философстваш, говориш, ядеш, изказваш мнение значи все пак си нещо.
По моята логика пенсионерите не са философи ама ти сигурно си врял и кипял в живота и си стигнал до такива възвишени осъзнавания че сигурно Далай Лама би ти завидял.И защо имаш в описанието под снимката нещо за рай и ад.Аз не говоря за рай и ад а за прераждане на душата.По твоята логика нищо не съществува което значи че нищо няма смисъл щом душата не съществува значи не е енергия.Ти не си ли чувал за истории на хора разминали се със смъртта за дежа вю(на мен ми се случвало да ти се случи нещо което ти е познато без да си го преживял)чел съм една книга на Лиана Антонова това е БГ естрадна певица която разказва за срещите си с медиум там пише как тя е питала неща за семейството си и медиумката и е казвала без да ги знае четох и книга на една медиумка No 1 писателка на NY times там пише че душата се преражда и само когато е в отвъдното си споня за преражданията не съм казал че там ти си си това което и тук.Има и теории че душата е от извънземна раса но не съм запознат.А в двете книги пише сходни неща.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 19:09
Никакъв не съм. Аз съм никой, но мога да бъда и всеки. "Формите" се запазват(но вече осмислени като "форми"), мога да придобия всяка "форма", и всеки ме вижда в каквато си "форма" иска. Но аз не съм нищо от всичко това и "формите", маските, етикетите и ролите не ме определят. Вече има друго ниво на осмисляне, а не всичко да е в контекста на просто поредната интерпретация.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 19:18
Авторът явно живее в една от многото приказки и въобще не вдява за какво му говоря. Няма нищо де...
Ако искаш да си лафим за извънземни, дежа вю, прераждане и other cool misterious stuff, няма проблем. Но аз наблегнах на съвсем друго. Съжалявам, че се възползвах така от темата.
defender
02-03-2013, 19:20
Добре щом си в друго ниво на осмисляне, в което нямаш интерпретации, това не означа ли всъщност, че като отхвърляш всички интерпретации ти всъщност утвърждаваш себе си над всичко останало т.е. цялата ти философия е един невероятен егоцентризъм, в които ти поставяш егото си над всички видове интерпретации.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 19:31
Добре щом си в друго ниво на осмисляне, в което нямаш интерпретации, това не означа ли всъщност, че като отхвърляш всички интерпретации ти всъщност утвърждаваш себе си т.е. цялата ти философия е един невероятен егоцентризъм, в които ти поставяш егото си над всички интерпретации.
Eгото е сбор от интерпретации, или по-точно намирането на СЕБЕ СИ в тези интерпретации, защото те дават по един или друг начин усещане за реалност. След това всяка противоречаща информация се отхвърля защото противоречи на установената вече реалност. И така човек се бетонира и живее в малкия си свят от лъжи и самоидентификации.
Иначе да, поставям себе си над всичко, аз съм всичко. Но не в някакъв егоцентричен смисъл, а в смисъл, че аз сам създавам своята реалност. Всеки създава сам своята реалност, повечето хора просто не го осъзнават. Всичко се развива в главата на човека, аз просто изследвам какво се случва в моята.
И не отхвърлям всички интерпретации, отхвърлянето е също интерпретация(защо иначе ще отхвърляш нещо?). Приемам всичко както е. Използвам и познавам формите и интерпретациите, но не се "закачам" за тях и само ги "опознавам".
Всъщност няма как да ме разбереш, защото мислиш линейно: "Ако това и това - значи това и това". "Или е това, или е онова". А при познаването на другия аспект(там където всичко се "губи"), се развива едно друго, комплексно и "сложно" "мислене".
defender
02-03-2013, 19:40
добре приятелю, но преди да отхвърлиш всички интерпретации, си помисли дали точно тогава не си заразен от интерпретацията на гордостта и себичността.
Отделно когато отхвърляш интерпретацията за Бог, това автоматично означава, че ти всъщност се извисяваш над Него - е те тва ако не е гордост.
отделно щом не се влияеш от интерпретации, нека те проверим, - значи за тебе няма да представлява трудност да пуснеш една твоя снимка където си чисто гол - сега само не ми казвай че робуваш на готината интерпретацията на срама.
На приказки си готин, ама на дела се вижда че си роб, което може да означа, че твоята философия е чисто самозалъгване.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 19:51
отделно щом не се влияеш от интерпретации, нека те проверим, - значи за тебе няма да представлява трудност да пуснеш една твоя снимка където си чисто гол - сега само не ми казвай че робуваш на интерпретацията на срама. На приказки си готин, ама на дела се вижда че си роб, което може да означа, че твоята философия е чисто самозългване.
Ти сега и голи снимки ли ще ми искаш? Подозирах, че си педал, ама чак пък толкова....
Иначе да, изобщо не ме бърка да си пусна снимка гол. Но това ще означава да играя поредната игра на предоказване, както за пред теб, така и за пред мен самия. Не изпитвам такава нужда. Иначе не ме бърка. Но знам какви ще са последствията, и наддумванията, и малките его-реакции. Тази игра има нужда от две страни... и аз определено не я играя.
defender
02-03-2013, 19:55
Иначе да, изобщо не ме бърка да си пусна снимка гол. Но това ще означава да играя поредната игра на предоказване, както за пред теб, така и за пред мен самия. Не изпитвам такава нужда. Иначе не ме бърка.
ами, значи тук робуваш на интерпретацията на самоугодието.
Но знам какви ще са последствията, и наддумванията, и малките его-реакции. Тази игра има нужда от две страни... и аз определено не я играя.
или може би тук робуваш на интерпретацията на предрасъдаците или може би на интерпретацията на страховете от последиците.
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 20:01
Ти си просто шибано малоумен. Трябва да си сложа бележка на компа да не говоря повече изобщо с теб.
Казах ти, че изобщо не играя тези междуличностни ролеви игри на предоказване и себеизтъкване като някой и нещо, нито пред теб, нито пред който и да е било. Не защото ме е страх, нито пък защото имам предразсъдъци, а просто защото не черпя никакво себе-отъждествяване с тези игри. Не са ми необходими. Изучавам ги, опознавам ги, но не съществувам в техния контекст. И ти го казвам това за 1000 път, а ти пак ме слагаш в някоя роля. Бива да си малоумен ама чак пък толкова.
defender
02-03-2013, 20:02
Ти изобщо не познаваш човешката душа, ти си мислиш че не робуваш на нещата които познаваш в човешката душа, но всъщност в същото време робуваш на нещата които не познаваш в душата, защото душата е необятна и я познава изцяло само Бог.
и мат!............
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 20:11
Пхахаха... Пак ли печелиш въображаеми спорове с въображаеми аргументи в главата си? Продължавай.... докато Джийзъс ти диша във врата и ти казва на ушенце, никога няма да достигнеш до същината на нещата.
defender
02-03-2013, 20:17
докато Джийзъс ти диша във врата и ти казва на ушенце, никога няма да достигнеш до същината на нещата.
Ами може би Джийзъс е същината на нещата............
защо мислиш че човек сам, само със свои сили, може да достигне до същината на нещата ...............
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 20:40
Ами може би Джийзъс е същината на нещата............
защо мислиш че човек сам, само със свои сили, може да достигне до същината на нещата ...............
Защото Бог е във всеки един от нас.... и ние сме Бог...
Само дето на някои не им е удобно да са богове, защото така носят отговорност. А иначе като е някъде там, в някакъв далечен образ... нищо не зависи от нас.
defender
02-03-2013, 20:50
напротив, вярващите носят отговорност за делата си,
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 20:55
напротив, вярващите носят отговорност за делата си,
Глупости... Вярващите имат един баща-образ на който се кланят и гледат да не сгафят пред него. Също както малките деца гледат да не сгафят пред родителите си. Това не е отговорност, а най-обикновен атавизъм.
defender
02-03-2013, 20:58
е тогава какво е отговорност
те хората носят отговорност и пред светския закон
дори имаш отговорност и в този форум да спазваш някакви форумни правила.
какво е отговорност, кажи ни
In_Nomine_Sathanas
02-03-2013, 21:06
е тогава какво е отговорност
те хората носят отговорност и пред светския закон
дори имаш отговорност и в този форум да спазваш някакви форумни правила.
какво е отговорност, кажи ни
Отговорността идва, когато "имаш силата" да създаваш сам собствената си реалност(или когато осъзнаеш, че така или иначе го правиш). А на теб някой друг наготово ти е сервирал една действителност и ти се стремиш да се вместиш в нея, и когато не можеш - се самообвиняваш. И това наричаш ти отговорност - отговорност, но пред някой друг, пред нечия друга истина, в която си се намерил. А когато нямаш готова истина, тогава се налага сам да поемеш отговорността за "истините" и самозаблудите си. Ето това е да носиш отговорност - пред самия себе си, а не пред някакъв образ, на който можеш да прехвърлиш всичките си надежди и страхове.
defender
02-03-2013, 21:10
май каза нещо, ама нищо не каза.
defender
02-03-2013, 21:21
Добре и какво толко може да стане ако нарушиш тази отговорност към себе си.................................
Как стигна до това осъзнаване.А относно дежа вю аз ти казвам че ми се е случвало незнам как да го нарека нещо което ми е познато но не ми се е случвало като секунден проблясък.Авторката както казах вижда духове защо не каза нищо за първата авторка.И защо не ми
отговори на първите въпроси. И защо смяташ че си разгадал живота без да си преживял кой знае кво.
^ Нищо мистично и загадъчно няма в дежа вю-то , порови малко преди да почнеш да си набиваш филми ...
In_Nomine_Sathanas
02-04-2013, 09:02
Как стигна до това осъзнаване.
Ето това е най-важната и неразбираема за вас част. До САМО-осъзнаването не се достига, нищо не се печели или придобива. Точно обратното - губи се всичко. Самоосъзнаването е вътрешен процес и може да се постигне само от самия човек, вътре в самия себе си. Не се научава, не се назубря, не е концепция, път или идея, която да следваш. То е в съвсем друго измерение, различно от социалното "мислене" - там където всеки иска нещо да придобие и да се "намери" в него. А самоосъзнаването е умишленото "събаряне" на кулата от лъжи и илюзии, които сам човека гради през живота си(а в повечето случаи - и другите хора градят вместо него.). Но ето че отново питаш - "как си постигнал това?". Нищо не съм постигнал. Това е его-представата - вечно да постигаш, вечно да достигнеш и разбереш някаква концепция, която да стане част от твоето АЗ.
Иначе събитията и способите довели до текущото ми състояние са най-вече интроспекция и самоанализ. Марихуаната е също е чудесен инструмент, до известна степен. :D Но и се изисква едно друго мислене, извън границите на общоприетото и договореното. Това мислене го развивам откакто се помня, то просто е част от мен.
А относно дежа вю аз ти казвам че ми се е случвало незнам как да го нарека нещо което ми е познато но не ми се е случвало като секунден проблясък.
По принцип тези неща не ме интересуват, не и в общоприетия смисъл. Но ще ти кажа моето разбиране.
Умът преди всичко работи с матрици и схеми. Всяка новопостъпила информация преминава през тези матрици, и така уподобява информацията на нещо вече видяно, чуто, преживяно и т.н. Така умът работи по-лесно. Примерно вместо да смяташ на пръсти колко е 5+4, знаеш автоматично че е 9. Такива "автоматизми" съществуват във всеки аспект на човешкото битие. И именно заради тях повечето което пиша тук остава неразбрано. Щото веднъж като си си втълпил, (че 4+5 е 9 или каквото и да), всяка нова информация преминава през вече познатата матрица. Ти не си достигнал сам до отговора, ти просто го ползваш наготово и като отправна точка. Така отговора на които и да е въпрос става просто "нагаждане" според вече познати схеми и отговори. Ето затова всяка схема и матрица предварително разваля всеки отговор. И отговора става вече зависим и необективен.
Както и да е, според мен в тази насока трябва да се търси явлението "дежа вю". То е просто преповтаряне на събития от дадена матрица, като последователността на събитията е вече позната. Откъде обаче идва чувството, че си го сънувал? Ами защото буквално си го сънувал... в несъзнателното. Тези матрици съществуват в несъзнателналната част от човешкия ум. И когато нещо се приповтаря, ти си го спомняш, то ти изниква като вече преживян модел на събитията. Но го усещаш като сънувано, защото до преди това не си го осъзнавал.
Поне аз така си обяснявам явлението, но не претендирам за истина. Най-малкото защото обяснението ми не е самото явление.
И защо смяташ че си разгадал живота без да си преживял кой знае кво.
Това е поредния мит, че преживяването носи мъдрост. Глупости. Преживяванията носят мъдрост само за онзи който не ги интерпретира като истина(или своя истина). Точно така има много псевдо-мъдреци, който нарекли преживяванията и битието си "истина", а всичко друго станало "не-истина". И така се бетонирали в своите "истини"... Мъдростта не е в знаенето на много "истини". И изобщо не съм твърдял, че съм разгадал живота. Животът е една непрестанно течаща мистерия, където човек може само да "познава" някой неща, напълно фиктивно и условно. Нищо повече.
Чак пък нищо просто има няколко хипотези
това за марихуаната бъзик ли беше или верно пушиш не че нещо ама след като не си будист въпреки че цитираш Буда не си сатанист въпреки че имете ти е някакво такова уж си стигнал до някакво осъзнаване а това фактически е нищо...май просто си напушен п.п. след като можеш да си сменяш "формата" можеш ли да станеш розов слон. :D
точно такава е целта на вярата - да се работи за осигуряване(-то) на вечен живот за човеците/одушевените, както винаги е имало управници, които се грижат за благото на народа, така и винаги е имало истински Светии, които въз основа на съвършена любов към душите се грижат за осигуряване(-то) на вечен живот за всички тях чрез усърдни молитви/ходатайства пред истинският Господ Бог
"И каза им: Тоя род с нищо не може да излезе, освен с молитва [и пост(т.е. освен с молитва и загриженост за спасението/осигуряването на човеците/одушевените)]." Марк 9: 29
In_Nomine_Sathanas
02-04-2013, 14:14
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5O0aulJYHReiEizxeIpUDj2elp_Hru P_IxRSP3OsoLkoLqTCU7g
Авторът на темата е малоумник и след последния му пост дори не възнамерявам да отговарям.
defender
02-04-2013, 14:59
кой като тебе.........
Нали говореше в една др тема че да не ти пука какво мислят другите значи че имаш отношения към тях или ако ти пука какво мислят те за тебе също и това било пак маска в момента ти имаш отношение към мене което значи че си изневеряваш на философията.Защо се мислиш за много голям философ и човек разбиращ психологията психолог.В тоя форум има още двама като тебе които правят "психо профили" ако това не са твои профили щото и тримата сте на 20 от Плевен doctor satan i doom stalker вие тримата влизате в темите от тоя раздел и може би не само и казвате кой какъв е направо хора които си държат на философията.М-у другото възгледите ти доста приличат на комунистически или като на Брайвик.Ти си човек които не го интересува грам за мнението на другите примерно това на по възрастните ти сигурно непрекъснато повтаряш на майка ти и баща ти че слагат маски и са роби на интерпретациите...малко ме съмнява.
In_Nomine_Sathanas
02-04-2013, 16:21
Сбъркал си, че имам някакво отношение към теб, било то положително или отрицателно. Нямам абсолютно никакво. Изобщо не те съдя, не ти казвам какъв трябва да бъдеш, нито пък влагам някаква лично мнение или насока. Казвам, че си малоумен в смисъл, че изобщо не вдяваш какво ти говоря. Ти си представител на колективната несъзнателна договорка, част от която приемаш и изразяваш като себе си. И пълнежите на всичките думички, които ми пишеш тук, и всичките картинки, в които ме рисуваш, и всичките псевдо-послания, отношения, негативизъм и всичко останало - това не е твое. Ти просто си негов несъзнателен репликатор. Говориш за мен през думите на останалите, и изобщо не си наясно за това. И в това не влагам нищо отрицателно. Колективното несъзнание е етап и не може да се прескочи, той също е част от пътя на всеки човек. Жалко че повечето хора така и не израстват този етап и все още живеят и мислят в границите на чужди умове и думи, като деца. А дори и не го осъзнават.
Също така, не следвам никаква философия и нямам никакви принципи та да изневерявам на нещо. Аз винаги съм бил и винаги ще бъда просто себе си. Всички други пълнежи, било то мои или чужди, са просто пълнежи. Не се идентифицирам с тях - не съм българин, не съм европеец, не съм човека от личната карта, нямам семейство, приятели, важни хора, не гласувам, нямам гражданска позиция, нямам възгледи, не ходя по митинги, не почитам Бог, не празнувам, не обичам, нямам мечти, нямам драми, нищо. Единственото, което имам, което винаги съм имал, е себе си, но далеч отвъд всеки колективно приет вариант на МЕН. Много хора обаче се "намират" и "припознават" в горепосочените неща, които имат смисъл само в очите на останалите хора, и си вярват, че тези етикети са истински, че са част от тях, и правят всичко възможно да ги запазят.Защото им дават чувство за принадлежност, защото без тях, ще се разпаднат и нищо няма да остане от тях. А това е най-големия страх на колективния човек - да престане да бъде нещо, без значение какво. Такъв човек винаги търси да се "припознае" в нещо и да го нарече свое. При мен такива неща няма.
С това написаното от мен приключва. Допусни дори за момент че има нещо в мен отвъд твоето разбиране, допусни същото и за всяко останало нещо. И ако имаш малко мозък в главата може би ще успееш да "доловиш" нещо от това кой съм аз. А кой знае, може да доловиш и нещо от останалия свят. Да слезеш малко от клона, на който живееш, и да видиш колко голям и необятен е света... далеч отвъд всеки комунизъм, будизъм и т.н.
defender
02-04-2013, 19:26
Също така, не следвам никаква философия и нямам никакви принципи та да изневерявам на нещо. Аз винаги съм бил и винаги ще бъда просто себе си. Всички други пълнежи, било то мои или чужди, са просто пълнежи. Не се идентифицирам с тях - не съм българин, не съм европеец, не съм човека от личната карта, нямам семейство, приятели, важни хора, не гласувам, нямам гражданска позиция, нямам възгледи, не ходя по митинги, не почитам Бог, не празнувам, не обичам, нямам мечти, нямам драми, нищо. Единственото, което имам, което винаги съм имал, е себе си, но далеч отвъд всеки колективно приет вариант на МЕН. .
и защо изобщо го правиш, всичко това...................
а като имаш само себе си, как успяваш да го идентифицираш това "себе си", и като какво ночно го идентифицираш, като някакво нищо ли - т.е. нищото идентифицира себе си като нищо.
Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.Какво мислите за измеренията госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат и за това не помним нищо и каза че Ванга е стигала и до 5 и 6 измерение (тя принципно физичката вярва в такива неща).
In_Nomine_Sathanas
02-05-2013, 19:51
... физичката вярва...
http://prikachi.com/images/751/5833751B.gif
Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.Какво мислите за измеренията госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат и за това не помним нищо и каза че Ванга е стигала и до 5 и 6 измерение (тя принципно физичката вярва в такива неща).
defender
02-06-2013, 13:04
госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат.
дооообре, а ако спиш и в сънят си сънуваш че спиш тогава в кое измерение си.....................
ами незнаеш ли че живеем в триизмерен свят (3d) широчина,дължина и височина учените предполагат че има и други измерения а и кой сънува че спи
defender
02-06-2013, 13:13
измерение е това което може да се измери.............. с някакви величини.
височината може да се измерва, дължината също, широчината също.
те са измерения за пространство,
а сънят какво измерение е.
Простотията също може да се измери
дефенъре дефендърее къде и доктора там и ти
defender
02-06-2013, 13:25
дефенъре дефендърее къде и доктора там и ти
така е,
ама виж бе, доктора е умно момче, ако не друго поне е отделил доста време за житейски равносметки и осмисляне на битието си.
ПП: исках да кажа, че височината, широчината, и дължината са измерения за пространство, а сънят е друга категория, не може да се съпоставят - ако искаш питай учителката си по физика.
Не забравяй че когато човек сънува сънищата му също са с триизмерни образи
не съм сигурен ама става въпрос за някакви вибрации а за измеренията все още не са доказани госпожата май спомена и някакво име но в момента не се сещам
In_Nomine_Sathanas
02-06-2013, 15:09
не съм сигурен ама става въпрос за някакви вибрации а за измеренията все още не са доказани госпожата май спомена и някакво име но в момента не се сещам
"Ма той оня казал това, пък оная казала това, пък аз чух това, пък забравих другото".... цялата ти тема една игра на развален телефон. Изобщо не си в час с нещата, но си дочул нещичко от някъде, което ти е грабнало вниманието, и сега естествено искаш да чуеш още. Обзалагам се, че ако бях почнал да пиша интересни, псевдо-научни глупости, сега щеше да си във възторг. " Ъъъъ да брато, извънземните ни посетиха, братле а знаеш ли че илюминатите контролират света? Ъъъ а ние сме в десетото измерение, онзи ден видях дух братле....Ъъъъ....да брато, истина е, видех го с очите си.."
Обаче тук не ти е седянката пред блока, където с останалите хлапетии да си разказвате историйки за извънземни и духове.... Така че разкарай се. И без това много квартални уфолози и окултисти се навъдиха.
ако трябва да си призная честно на доста пъти ми се е случвало да умирам и в всеки един от случаите чувството/усещането определено не беше приятно, а да не говорим че ако не беше истинският Бог - Отца и истинският Господ - Исус Христос, Които винаги ме възкресяваха, сега едва ли още щях да бъде измежду живите, но вече да са ме погребали хиляди пъти, иначе определено има живот след физическата смърт, а за измерения няма нужда да се безпокоиш, тъй като няма такива нива за каквито говорят окултистите и разните там религиозни, има един Рай и това е
Абе ти си ебати селската махленска клюкарка,като не ти харесва темата не пиши неможе ли секи да си пише за квото си иска.В тоя раздел брат секи втори коментар е твой да не си админ на сайта на всяка манджа мерудия ти от не пиши в темата разбираш ли във форума няма нито една твоя тема но за сметка на това във всяка тема ти имаш най-много коменти ,като си отворенгяс направи една да видиме колко възвишена и осъзната ще бъде ще си пишеш сам със себе и просто екстра ще бъде малко да си затвориш устата копеле.
In_Nomine_Sathanas
02-06-2013, 17:39
http://prikachi.com/images/818/5836818L.gif
Kaena Smith
02-06-2013, 18:54
Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.
Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,прераждането,
Подземното царство,Чистилището и т.н.
Самата идея за Рая е доста утопична,докато за Ада точно обратното.Но пък и двете са доста привлекателни,самият живот след смъртта.В допълнение към религията са идеален стимул за праведен живот.Перфектен начин за привличане на вярващи...
Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.
Не съм се срещала с такива хора и не вярвам в истинското им съществуване - хора,притежаващи способността да контактуват с мъртвите.Преди известно време гледах биографичен филм за Хари Худини,в действителност,той прекарва част от живота си,именно,търсейки някой,който да го свърже с вече починал човек.Не съм сигурна,но май се среща и със съпругата на Сър Артър Конан Дойл.Резултатът - Худини пише редица трудове,с които изопачава подобни шарлатани.
А от ПБС не съм се интересувала достатъчно.
Относно дежа вю-то,съществува и научна теория.Не става дума само за спомени от минал(и) живот(и),както е и една от хипотезите.Аз лично,съм чела истории за хора,знаещи езици,които не са учили и всякакви такива,но честно казано,не вярвам в прераждането.
Относно Ванга също съм скептично настроена,макар да съм чувала и чела разни истории.Още повече,не ми е приятно да попадам на "нейни(?)" предсказания относно бъдещето и т.н.
defender
02-06-2013, 19:08
Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,
ако не живеех на Земята и ако не бях израснал в такива природни закони и ограниченост, в които ни е поставил Бог, и ако някой ми беше казал че съществува някъде такова място като Земята и че могат да съществуват хора атеисти и аз нямаше да повярвам, ................ ама уви.
Ако целия си живот си го прекарал в някакво обежище под земята и някой ти каже, че съществува такова нещо като небе, океан, планини и т.н. сигурно пак няма да повярваш.
Една от основните грешки на атеистите е, че се опитват да си обяснят духовния свят, с материални закономерности на познатата им действителност.
.............
Да не би да са ти безинтересни комерсиалните глупости, че не ти се разсъждава над илюминати, извънземни и призраци?
ако не живеех на Земята и ако не бях израснал в такива природни закони и ограниченост, в които ни е поставил Бог, и ако някой ми беше казал че съществува някъде такова място като Земята и че могат да съществуват хора атеисти и аз нямаше да повярвам, ................ ама уви.
Ако целия си живот си го прекарал в някакво обежище под земята и някой ти каже, че съществува такова нещо като небе, океан, планини и т.н. сигурно пак няма да повярваш.
Една от основните грешки на атеистите е, че се опитват да си обяснят духовния свят, с материални закономерности на познатата им действителност.
Доста си самонадеян за човек, на който му липсват и елементарни познания. До колкото помня преди време твърдеше че биологията греши.
А на автора предлагам да пробва това.
http://www.mageia.ru/images/stories/users/gadania/ouijaboard.jpg
defender
02-06-2013, 19:33
това дали вярваш или не, не трябва да зависи от светските познания които имаш.............. има вярващи от всякакво ниво на интелигентност, от неуки до професори. .......................... но факт е че светската ученост възгордява.
In_Nomine_Sathanas
02-06-2013, 20:51
Да не би да са ти безинтересни комерсиалните глупости, че не ти се разсъждава над илюминати, извънземни и призраци?
Такива неща се четат, пишат и вярват само от хора, които попиват безразборно всякаква информация. Единственото условие е да е провокативна и интересна, пък дали е истина няма значение. А ако може да служи и за целите на някоя доктрина, още по-добре. Примерно "Новия световен ред" се "привижда" във всяко нещо от тези, които се борят срещу него. Или пък християните виждат във всяко нещо работа на Дявола, и така се изживяват като "добри" и "борещи се срещу злото" хора. Всяка такава групичка си има своите страхове и идоли - всички онези малки историйки, които си скалъпват както могат, само и само да е в резонанс с общата идея. Същото явление го има и в по-индивидуален вариант. И точно това и иска автора - да му разказваме интересни историйки и приказки за лека нощ. Обратно пък има и такива, които обичат да споделят такава информация и да я изживяват като истина. Нищо че ако се направи един малко по-задълбочен анализ на всичките приказки за извънземни, призраци, рептили, сънища, зодии, магии, и т.н. ще се види, че това са просто скалъпени и стъкмени историйки, към които обезателно има прикрепени някои от следните его-стимули : страх и самодоволство. Докато едните си завиват шапки от алуминиево фолио в страх от извънземни, то други пък се гордеят с измислените характеристики на зодиите си. Всичко се върти около това да изживяват някаква чужда истина като своя и оттам да черпят самоутвърждаване и усещане за реалност.
defender
02-06-2013, 21:04
^
добре бе, я пробвай тогава да станеш вярващ, да видим дали и колко ще се самоутвърдиш.
Такива неща се четат, пишат и вярват само от хора, които попиват безразборно всякаква информация. Единственото условие е да е провокативна и интересна, пък дали е истина няма значение. А ако може да служи и за целите на някоя доктрина, още по-добре. Примерно "Новия световен ред" се "привижда" във всяко нещо от тези, които се борят срещу него. Или пък християните виждат във всяко нещо работа на Дявола, и така се изживяват като "добри" и "борещи се срещу злото" хора. Всяка такава групичка си има своите страхове и идоли - всички онези малки историйки, които си скалъпват както могат, само и само да е в резонанс с общата идея. Същото явление го има и в по-индивидуален вариант. И точно това и иска автора - да му разказваме интересни историйки и приказки за лека нощ. Обратно пък има и такива, които обичат да споделят такава информация и да я изживяват като истина. Нищо че ако се направи един малко по-задълбочен анализ на всичките приказки за извънземни, призраци, рептили, сънища, зодии, магии, и т.н. ще се види, че това са просто скалъпени и стъкмени историйки, към които обезателно има прикрепени някои от следните его-стимули : страх и самодоволство. Докато едните си завиват шапки от алуминиево фолио в страх от извънземни, то други пък се гордеят с измислените характеристики на зодиите си. Всичко се върти около това да изживяват някаква чужда истина като своя и оттам да черпят самоутвърждаване и усещане за реалност.
Следих известно време подобни семинари и книги за илюминати, извънземни и т.н., и докато повечето се чудят как да се опазят от илюминатите, моята мисъл беше какви са реалните печалби от подобна дейност. В смисъл печалбите от книги и семинари, чат пат някое посещение в предаване.
^
добре бе, я пробвай тогава да станеш вярващ, да видим дали и колко ще се самоутвърдиш.
Въпреки че това не е насочено към мен мисля да ти отговоря.
Раждаш се и ти слагат каишка на вратът, защото в обществото това е прието за полезно, но този каишка не само че не е полезна но и вредна(ако не вредна то поне неудобна). Растеш и бум един ден осъзнаваш вредата от каишката, махаш я, а един ден цъфва някой който ти обяснява колко е полезна каишката. И в този ред на мисли ти си този който дрънка как е полезна каишката.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 09:27
^
Самоутвърждаването не е задължително да е в положителна насока. Важното е да има "нещо" чуждо, за което да се закачиш и то да стане твое. Това е самоутвърждаване - затвърждаване на его-представата за себе си. В повечето случаи даже самоутвърждаването е както положително, така и отрицателно. Пример е точно християнството, където често християните се идентифицират със "своите" грехове. И се изживяват като незначителни и "грешни". Но го има и в обратната насока - примерно усещането, че "се движа по правилния път", че " правя нещо добро", че "съм човек на Бога" и т.н. и т.н. Всъщност изобщо няма значение дали е положително или отрицателно. И положителните и отрицателните идентификации имат его-утвърждаващ характер. Има милиони хора, които се идентифицират със своята "драма история" и страдат от някакви фантомни илюзии " Аз съм негодник", "нищо не съм постигнал" и всякакви други изживявания като незначителни. Именно около такива представи за себе си (изживявания) гравитира егото. Важното е да има нещо, за което да се закачи, нещо с което да се "изживява".
defender
02-07-2013, 10:20
е да предположим, че си прав, и какво значение има всичко това, трябва да се срамувам ли ...................... естествено че християните се идентифицират чрез Бог, а не чрез Азът.
Нали сме създадени за да живеем и Бог е създал всеки човек като личност, естествено че трябва да се идентифицираме, т.е. дали ще се идентифицираме чрез Бог или против Бог, нали това е целта на занятието.......................
Защо трябва напълно да отхвърляме себе си, това е грях и незачитане на Божия образ в нас ............. това що годе си е вид самоубийство...................... Ние не се стремим да убием или да заличим личността в себе си, а да я приведем в правилно духовно устроение.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 10:46
Ти сега с мен ли говориш или с образите в главата си? На така зададени въпроси не мога да отговоря, защото те са валидни само в контекста на поредните себеизживяванията.
Не сме създадени от никой и такова твърдение като " създадени сме да бъдем" подсказва отново онова "закачане" към нещо и прехвърляне на отговорността към него. И така чрез "създадени сме да бъдем" всичко може да се оправдае. И това върши работа именно за онези, които искат някой да ги е създал да бъдат каквито са, защото иначе ще трябва да поемат отговорността за това в какво са се само-сътворили. И ще трябва да поемат отговорност за това в какво сътворяват света си. Докато като има Господ всичко е (само)оправдано понеже е "дадено отгоре".
И не ти говоря да отхвърляш себе си. Нали онези, дето изпадат в депресии и се наливат с алкохол, отхвърлят именно себе си. Те не могат да живеят с представата за себе си. Аз не ти говоря да отхвърлиш себе си и да се прекроиш в нещо друго. Аз ти говоря за изчезване на самата концепция за себе си, но не отхвърляне. Отхвърлянето на себе си значи отново да се идентифицираш с нещо - "Аз съм това, аз не съм това", тоест отново има Аз. А моята идея е съвсем друга. Тя не става с отхвърляне на себе си, а с разбиране и осмисляне на механизмите, по които Аз-ът работи. Така се навлиза в едно друго поле, един друг свят, отвъд този на поредното само-изживяване. Там където човек може безпристрастно да се се изучава и анализира.
И това естествено е един вид личностно самоубийство, но то е задължителен етап за онези, които могат/искат/имат силата да погледнат отвъд, там където е скритото. Личността никога не може да погледне обективно на нещата, защото личността задължително има предварително установена позиция и така предварително компрометира всяко знание, защото проектира себе си върху него.
defender
02-07-2013, 10:47
Раждаш се и ти слагат каишка на вратът, защото в обществото това е прието за полезно, но този каишка не само че не е полезна но и вредна(ако не вредна то поне неудобна). Растеш и бум един ден осъзнаваш вредата от каишката, махаш я, а един ден цъфва някой който ти обяснява колко е полезна каишката. И в този ред на мисли ти си този който дрънка как е полезна каишката.
ами не знам, аз мисля, че е точно обратното. вярата е свободата (но казвам свободата, а не свободията), а атеизма е каишката.
defender
02-07-2013, 10:57
Ти сега с мен ли говориш или с образите в главата си? На така зададени въпроси не мога да отговоря, защото те са валидни само в контекста на поредните себеизживяванията.
Не сме създадени от никой и такова твърдение като " създадени сме да бъдем" подсказва отново онова "закачане" към нещо и прехвърляне на отговорността към него.
ами добре, и къв е проблема - горенаписаното са си някакви твои изживявани за правилно и неправилно.
Да старая се да се изживявам чрез Бог, защото от Него съм получил и битие и личност. Няма начин творението да не се изживява чрез Твореца....................
това е философията на Библията, твоята философия си е някаква твоя философия с твоите си правила за личностно умъртвяване. ............. тва си е твой проблем.
И така чрез "създадени сме да бъдем" всичко може да се оправдае.
свободната си воля не можем да оправдаем.
можем да се оправдаваме колко си щем и това е нищо, но дали Бог ще ни оправдае.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 11:25
Все още не можеш да осъзнаеш, че НЕ говоря за нещо КОЛИЧЕСТВЕНО различно, а за нещо КАЧЕСТВЕНО различно. При мен няма философия, няма изживяване за правилно и неправилно, няма изживяване за добро и лошо, за АЗ и не-АЗ.
И действително няма как творението да не се изживява чрез Твореца, но това е само докато човека е творение. А чрез изучаване на вътрешния свят и чрез ИНДИВИДУАЛИЗЪМ човек вече става творецът, не творението. И тогава разбираш, че " ти сам си творение на себе си", и носиш отговорност за творенията си. Това е човека - той е творецът, той е творението и творенето - всичко това едновременно. Но на някои хора не им е удобно да са творци, защото твореца носи отговорност за творението си. А хората искат да са творения, да са "образи и подобия", понеже е по-лесно да си "тухла в стената".
defender
02-07-2013, 11:32
ами добре, това за мен не е важно имаш ли нямаш ли философия, можеше да си го спестиш самоизтъкването.
ти ме караш да коментирам християнството но така че да се съобразявам с правилата (т.е. с неправилата, хихи) на твоята неФилософия (или каквотго и да е там, щом казваш че нямаш философия), това няма как да стане.
Според мен чрез правилно изучаване на вътрешния свят човек стига до Твореца.
И тогава разбираш, че носиш отговорност за творенията си. - тук съм съгласен
ПП: абе като казваш, че нямаш философия, каква ти е фолософията да се изпикаеш примерно или ти не пикаеш.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 11:41
ти ме караш да коментирам християнството но така че да се съобразявам с правилата (т.е. с неправилата, хихи) на твоята неФилософия (или каквотго и да е там, щом казваш че нямаш философия).
Не те карам да правиш нищо. Просто ти "подхвърлям" някой неща, току виж може да прескочиш бариерата на собствената си само-илюзия.
абе като казваш, че нямаш фолософия, каква ти е философията да се изпикаеш примерно или ти не пикаеш.
Отново виждам, че нищо не си разбрал. И отново разсъждаваш в мисловната конструкция - "да направиш или да не направиш нещо". Аз ти говоря за мислене извън тази конструкция.
defender
02-07-2013, 11:51
Не те карам да правиш нищо. Просто ти "подхвърлям" някой неща, току виж може да прескочиш бариерата на собствената си само-илюзия.
каква бариера бре, бариерата е само в твоето малко мозъче, вярата преминава бариерите, а Бог не е бариера както си мислиш ти.
ПП: Когато си говоря с нпп си говоря в конферентна връзка с Отеца и Сина (то и нпп си говори в множествено число).
Като говоря пък с доктора (който не мисли, не философства, не се изживява, не съществува и т.н.) тогава си говоря в 3G връзка с небитието
Това е невероятно.................... .
хихихи
ПП2: дай Боже всекиму.
defender
02-07-2013, 12:15
това с което ти се мислиш, че си извън бариерата и се пъчиш, вярващите го мислим за малоумно поведение. ................. сакаш ли.
както и за тебе е обратното
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 12:21
http://www.arrse.co.uk/attachment.php?attachmentid=86201&d=1345027222
defender
02-07-2013, 12:27
^
ама какво е това, аз не мисля, не философствам, не разбирам, не се изживявам.
аз съм извън бариерЪтЪ и съм много готЯн пич.
аз съм си създал в мозъчето една бариерка и всеки ден си я прескачам, като си играя с кучето на ливадката.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 12:34
В момента реагираш като детенце, на което са му казали, че Дядо Коледа не съществува, и цялата простотия, която се заражда от това, е попълнена с аргументи и логика тип второкласник.
Да, тъп си. И то много.
defender
02-07-2013, 12:43
В момента реагираш като детенце, на което са му казали, че Дядо Коледа не съществува,
ок
Да, тъп си. И то много.
щом тъпотия означава да не съм като тебе, а да съм християнин, устройва ме......................
Това вече стана безинтересно.
http://gifs.gifbin.com/g675189545.gif
http://www.justsaypictures.com/images/3796-800-600-yu-gi-oh-jesus.jpg
Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 14:43
http://prikachi.com/images/748/5839748m.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=0J9MDi-Twuw
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 14:55
Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.
Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.
Това сега е Джийзъс тема.
http://prikachi.com/images/809/5839809D.jpg
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 15:01
http://prikachi.com/images/57/5552057O.jpg
defender
02-07-2013, 15:03
И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове
ами мисля, че си прав, ама аз не искам да превземам ничия тема, ама накрая като се огледам на практика така се получава, и аз не знам как става. Уж влизам в темата за да кажа едно мнение, и в следващия момент като се огледм и съм се усрал, тц-тц.
Даже по някога ме е яд че толкова време съм отделил да пиша.
Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.
Откъде да се махна бе от моята тема ли ти освен да лъскаш,да седиш по цял ден във форумите да търсиш тъпи гифчета и да се опитваш да обидиш някой друго правиш ли,ама ми харесва че се нервиш щото сам си го правиш.БАНН ДИРЕКТНО!
defender
02-07-2013, 15:27
^
ама ти знаеш ли, че доктора не съществува, тоест като му говорим все едно си говорим самички брат,
хахха, май доктора ни надхитри, хиената му недна.
доктора е потребител-провидение, което се появява напсува те и изчезва.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 15:37
http://prikachi.com/images/30/5226030X.jpg
Хахаха. Rage kid....
[QUOTE
Хахаха. Rage kid....[/QUOTE]
ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 15:50
ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха
Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.
Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.
Абе тебе ако те набие някой ти ще се върнеш за още бе егати досадния тип.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 15:57
http://prikachi.com/images/142/5840142k.jpg
http://prikachi.com/images/142/5840142k.jpg
Каква е целта не тия картинки , ако е банн давай смело.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgseReCatqCQV_dSA6LL1LgDOlnLnJp oWLXHzb11s2VkYscHv0uw
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 16:45
...
Хахаха. Това не го бях виждал...
http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2010/08/halolz-dot-com-jesuschrist-fuckinglag.jpg
И все пак да караме по темата, вчера се бяхме събрали стабилна компания в бара. Аз Юда, двама-прима рептили,чат пат някой друг от сивите, чичо Коко беше там, Чингис хан, имаше илюминати и киборги от бъдещето но пък тях не ги познавам.
А Чинги ми се видя леко сприхав, свитна двама бармана още преди второто.
defender
02-07-2013, 18:39
Щеше да ми е интересно да видя обсъждане на някоя тема между ганчо-психолога и доктора.
Щеше да е като премиера на Междузвездни войни.
Щеше да ми е интересно да видя обсъждане на някоя тема между ганчо-психолога и доктора.
Щеше да е като премиера на Междузвездни войни.
Silenzio, Consuela!
defender
02-07-2013, 19:05
сега как да кажа, че това не са маниери на секретарка.
добре, айде, няма да ти го кажа....
сега как да кажа, че това не са маниери на секретарка.
добре, айде, няма да ти го кажа....
Как да ти кажа че си досадно хомо?! Това горното беше просто намек.
defender
02-07-2013, 19:12
имаш ли да казваш нещо по същество или ще си баеш.
Или предпочиташ да те наричаш Бети вместо Консуела?
имаш ли да казваш нещо по същество или ще си баеш.
Много имам да кажа, но на теб ти куца момента с възприемането.
defender
02-07-2013, 19:19
^ ок
сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
(макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)
ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.
човека с бариерата, хаха
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 20:26
^ ок
сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
(макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)
ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.
човека с бариерата, хаха
Лагери и бариери за прескачане колкото искаш. Въпросът не е в това в кой лагер ще си или коя бариера ще прескочиш, това не ме интересува. Но теб това ти е непонятно или по-скоро не искаш да ти е понятно. И отново и отново ме "рисуваш" в някакви си твои картинки, които дори не са и твои(просто ги ползваш наготово). Това показва и всъщност кой си, защото творенията съответстват на твореца си, или "по делата ще ги познаете". Този принцип действа много по-надълбоко. И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" :D и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
Всъщност логично е да се запитаме, защо Дефендърчо изпитва такава нужда да спори и да ме опонира? Повече от всеки друг. И то не на някакво безличностно, интернет, everyday мнение ниво? Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
defender
02-07-2013, 20:30
ооооооо, докторе, къде ти е бариерата уе.
Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
защото ме кефите бе, кво толко има да му се мисли.
абе докторе днеска много задълбочено ми стоиш бре.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 20:39
ооооооо, докторе, къде ти е бариерата уе.
Иии неизбежно достигаме до тази позната част...
И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.
defender
02-07-2013, 20:45
Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" :D и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 20:46
Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.
Моливче, четчица... кой с каквото може(и с каквото предпочита).
каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш
Deja fucking vu.
defender
02-07-2013, 20:53
^
и няма да лъжеш хората, твърдо вярващ съм (благодаря на Бога), не ме вкарвай в сантименталностите и разните твои впечатления.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 20:55
^
, твърдо вярващ съм (благодаря на Бога)
Продължавай да ни(си) го повтаряш.
Моливче, четчица... кой с каквото може(и с каквото предпочита).
Всъщност току що се сетих че не мога и да рисувам, е някак си ще го преживея, естествено не по-тежко от липсата на уиски, но както и да е.
Да си чувал че страничните ефекти от халюциногените били леко преувеличени?
П.П. Нямам навика да се придържам винаги към точно определена тема.
defender
02-07-2013, 20:59
ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.
8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.
не ме вкарвай във филмите си
ЕЕЕЕЕЕ нали знаеш че ние не сме за ня'кви си ангели там!
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:02
Да си чувал че страничните ефекти от халюциногените били леко преувеличени?
Не знам. Надявам се, понеже сигурно някой ден ще опитам. Ама в тая умряла, чалгарска страна, където всеки търси да се надруса(понеже е яко брато), психаделиците не са много разпространени.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:08
ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.
8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.
не ме вкарвай във филмите си
Ти вече си във филмите. Затова и имаш нужда да си ги приповтаряш чрез разни измислени цитати, в които си се припознал. Цитирането е всъщност символичен акт на затвърждаване, на връщане към онова, което дава чувство за реалност. Както и в по предния пост първоначално беше написал "твърдо вярващ съм", а после символично(за пред себе си) добави и едно "благодаря на Бога". Същия акт на затвърждаване на "филма". Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш. А и пред себе си не искаш да го показваш. Затова имаш нуждата постоянно да го отричаш.... И как го отричаш? Като отричаш това, което го представлява(олицетворява) . И кое го олицетворява? Аз. А преди мен - gandalfepi4. Затова е цялото усилено спорене и влагане на лични отношения. Ти всъщност спориш със себе си.
defender
02-07-2013, 21:13
Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш.
и кво толко виждаш,
сега кво на медиум ли ще ми се правиш.
кво се крие в мене, хайде хвърляй боба.
ПП: абе доктора да не си някакъв Плевенски екстрасенс. - чакай да преровя нета
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:15
и кво толко виждаш,
сега кво на екстрасенс ли ще ми се правиш
Не, това са просто подсказки, просто следи, оставени от твоя механизъм за пресъздаване на вътрешната ти реалност.
ПП: Изобщо не ставаше дума за екстрасенски способностти. Всеки оставя следи в написаното, и тъй като написаното е негово творение, по творението можеш да познаеш твореца. Това имах предвид под "виждам отвъд", в смисъл, че виждам "следите".
ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.
ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
Не знам. Надявам се, понеже сигурно някой ден ще опитам. Ама в тая умряла, чалгарска страна, където всеки търси да се надруса(понеже е яко брато), психаделиците не са много разпространени.
А пробвал ли си медитация?
defender
02-07-2013, 21:23
тъдъмммммммммммм.................. ................................... туп.
е па те такова животно нема...................
това е вуте.
думи няма, да кажа каквото искам да кажа.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:26
А пробвал ли си медитация?
Предимно с нея действам.
defender
02-07-2013, 21:28
докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:31
докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.
Ама ти по принцип за какво се молиш?
defender
02-07-2013, 21:32
ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.
тука не знам да хълцам, да скрибуцам или да кашлям.
ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
не..........честно.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:36
Нормално е повечето неща, които пиша за теб, да са скрити от самия теб. Нали затова ги отричаш и криеш, понеже са неудобни.
defender
02-07-2013, 21:36
давай още ............. психоложе мой.
още можеш............... импровизрай бро.
defender
02-07-2013, 21:42
Нормално е повечето неща, които пиша за теб, да са скрити от самия теб.
всичко ми е скрито, тъмммна индия братче.................. ти всичко знаеш, изведи ме от пещерата лодкарю.
ПП: добре сериозно, нищо от това което предполагаш не е вярно.
In_Nomine_Sathanas
02-07-2013, 21:45
Имаш особен изказ, нетрадиционен за повечето млади хора. Затова предположих, че си наследил този изказ от някой, който го използва. А това са по-често възрастни или с подобно мислене хора. Естествено това е изстрел в тъмното. При всички случаи си го прихванал отнякъде обаче. Усеща се и една "квартална" нотка и кръчмарски хумор, това е съвсем разбираемо. И преминава както в говоренето така и в мисленето....
Мързи ме да продължавам... утре повече.
defender
02-07-2013, 21:49
еййй, ама и ти си бил човек бе, домързя те да пишеш.
ПП: може да ми викаш кръчмарския дракон гошо, само за тебе, да видиш че та обичам.
мене много ме привличат хора извън бариерата, от други измерения, спасители и свидетели на Словото и мастърс-психолози тарикати.
Само едно нe разбирам докторе, как намери такива дълбоки разсъждения при такава плитка личност(пояснение: defender)? :lol:
In_Nomine_Sathanas
02-08-2013, 19:39
Само едно нe разбирам докторе, как намери такива дълбоки разсъждения при такава плитка личност(пояснение: defender)? :lol:
Да.... днеска като видях какви глупости съм писал... Но интерпретацията зависи от интерпретатора. Това се отнася и за мен. Привидяха ми се черти на някаква душевна задълбоченост, а човека си е просто малоумен и простодушен. Та той самия дори го показва, като че ли и се гордее с това. Той - простичкия, правоверен човечец и ние - "психолозите-тарикатите". Наистина сбърках. Предположих че всичкото това с християнството е маска, която си е нахлузил за да прикрие някакъв сложен и противоречив вътрешен свят... А се оказа, че далеч не е това. Оказа се, че е просто поредния мизерен, малък човечец с представата, че върши нещо "божествено".
defender
02-08-2013, 20:38
хехеххехе,
все пак радвам се, че стария доктор се завърна.
мисля че снощи преди да влезеш във форума, просто си забравил да прескочиш бариерата........ случва се
defender
02-09-2013, 09:45
доктореееееееее, да не се спече бе .............. хихи
Да.... днеска като видях какви глупости съм писал... Но интерпретацията зависи от интерпретатора. Това се отнася и за мен. Привидяха ми се черти на някаква душевна задълбоченост, а човека си е просто малоумен и простодушен. Та той самия дори го показва, като че ли и се гордее с това. Той - простичкия, правоверен човечец и ние - "психолозите-тарикатите". Наистина сбърках. Предположих че всичкото това с християнството е маска, която си е нахлузил за да прикрие някакъв сложен и противоречив вътрешен свят... А се оказа, че далеч не е това. Оказа се, че е просто поредния мизерен, малък човечец с представата, че върши нещо "божествено".
Каква промяна само преди няколко века праведността на християнина се е измервала по кръвта на неверниците върху меча му, а сега по празни приказки. :D
defender
02-09-2013, 10:45
Каква промяна само преди няколко века праведността на християнина се е измервала по кръвта на неверниците върху меча му, а сега по празни приказки. :D
"праведността се измервала по кръвта на неверниците върху меча" ........................какви са тия глупости.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 10:46
Хаха, да. Каква градивност. Ама то друго освен празни приказки не остана в християнството. Просто няма база, на която да стъпи.
"праведността се измервала по кръвта на неверниците върху меча" ........................какви са тия глупости.
Учи история, малоумник.
defender
02-09-2013, 11:10
историята не показва какво e праведността, голямонеоумник
не отричам исторически събития, а това как някой се опитва да интерпретира "праведност"
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 11:46
историята не показва какво e праведността, голямонеоумник
Напротив, показва какво се е смятало за праведно тогава. И тогава се е смятало, че ако убиваш неверници, значи вършиш делото на Бог. Всъщност то и до днес се наблюдава - ако изучиш малко по внимателно войната във Виетнам и конфликта в Близкия Изток. И това е само в посока християни -неверници. А за другите религиозни конфликти да не говорим.
defender
02-09-2013, 11:55
между сеното има и плява................................ ти се опитваш да изтъкваш плявата................ като си мислиш че тя е образец за праведност.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:00
между сеното има и плява................................ ти се опитваш да изтъкваш плявата................ като си мислиш че тя е образец за праведност.
Не... според сегашните християнски стандарти е плява. А по онова време "плявата" е била образец за праведност - официално. Това е била държавна политика и официална позиция на църквата, не просто разни идиоти, който тръгнали да убиват в името на бога.
inb4 "Не е праведно пред Бога, а той е вечен показател за праведност, бла бла бла"
defender
02-09-2013, 12:04
^
няма такова нещо, истинското православие винаги е било едно и също, само възгледите на плявата се променят.
А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:10
Искаш да кажеш, че позицията на православната църква по какъвто и да е въпрос, никога не се е променяла, откакто съществува православие?
Хаха, ти бавноразвиващ ли си?
А ти как прочете между редовете нещо, което дори и не съм помислял просто това, което казах са факти.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:18
А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!
http://prikachi.com/images/254/5847254i.gif
Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея :D
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:19
А ти как прочете между редовете нещо, което дори и не съм помислял просто това, което казах са факти.
А ти как не се усети, че написаното беше към дефендър? Бахти тъпото копеле. Не всичко се върти около теб, смешник.
defender
02-09-2013, 12:22
Искаш да кажеш, че позицията на православната църква по какъвто и да е въпрос, никога не се е променяла, откакто съществува православие?
Хаха, ти бавноразвиващ ли си?
имах предвид православното учение за спасението, а това да си смениш позицията спрямо някакви събития в зависимост от обстоятелствата така че да изпълниш Божиите заповеди е друго.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:30
имах предвид православното учение за спасението, а това да си смениш позицията спрямо някакви събития в зависимост от обстоятелствата така че да изпълниш Божиите заповеди е друго.
Е, да, предполагам че основната идея не се е променила, имам предвид същината на учението. Но това не оправдава хората, които са си я тълкували както са си искали през различните периоди. Още по-малко пък значи, че сегашната официална позиция на църквата е в съответствие с истинското учение. Изобщо кое е истинското учение?(реторичен въпрос)
Всъщност заеби този спор, изобщо не ме интересува какво точно влиза в понятието "праведно" и според какви измислени закони и правила.
Добре де след, като твърдиш, че аз съм тъп ти какъв си при положение ,че псуваш, като каруцар интелигентите хора не правят така нали за разлика обаче от тъпите, които не спират да псуват.;D Ако ме разбираш к'во ти казвам де...ДОКТОРЕ!
defender
02-09-2013, 12:33
^
^
ами тогава ти от гледна точка на каква компетентност коментираш религиозни въпроси и не само това ами и даваш оценка.
MissDeadly
02-09-2013, 12:34
Какво е значението? Рано или късно всички ще разберем. Така или иначе нищо няма да можем да променим. Такива въпроси са безсмислени...
defender
02-09-2013, 12:37
Добре де след, като твърдиш, че аз съм тъп ти какъв си при положение ,че псуваш, като каруцар интелигентите хора не правят така нали за разлика обаче от тъпите, които не спират да псуват.;D Ако ме разбираш к'во ти казвам де...ДОКТОРЕ!
само не мога да разбера, защо си го причиняваш.............................. ....... иначе ме кефиш като цяло.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:38
Какво е значението? Рано или късно всички ще разберем. Така или иначе нищо няма да можем да променим. Такива въпроси са безсмислени...
Разбирането и познанието нямат нищо общо с промяна, действие или цел. Разбирането е с цел да се опознае нещо като такова каквото е.
Да, няма значение. Нищо няма значение. Това не значи че спира да съществува.
defender
02-09-2013, 12:42
ами щом съществуването се стреми към разбиране с цел опознаване, значи има значение бе баценце.
Не е като да няма значение............
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:42
Хаха, изказа няма нищо общо с интелигентността и аргументите. Това че някой говори възпитано не го прави автоматично умен, също както и обратното е в сила.
http://prikachi.com/images/254/5847254i.gif
Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея :D
Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш, което значи че, или съм прав или теб нещо те притеснява, незнам докторе кажи ти.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:46
ами щом съществуването се стреми към разбиране с цел опознаване, значи има значение бе баценце.
Не е като да няма значение............
Смисъл можеш да намериш във всичко. Той не се съдържа в самия "предмет" обаче, или субект, или каквото и да е. "Механизмът" му може да се счита за смисъл, но това е само в контекста на самия "предмет". Това беше мисълта ми.
defender
02-09-2013, 12:47
Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш.........
ами то не случайно му казваме доктор салам ............... ъъъъъ сатан де.
Хаха, изказа няма нищо общо с интелигентността и аргументите. Това че някой говори възпитано не го прави автоматично умен, също както и обратното е в сила.
Но все пак трябва да имаш някакъв багаж за да знаеш кога да използваш тия думички и откога интелигентните псуват най-безочливо,зад екрана на компютъра всеки може да е професор да те видим без това що за стока ще си.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:48
Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш, което значи че, или съм прав или теб нещо те притеснява, незнам докторе кажи ти.
Намеквайки, че лошото отношение към теб е провокирано от нещо.... Хаха.
Аа,значи ти порсто обичаш да обиждаш. :D
defender
02-09-2013, 12:53
че какво може да те провокира тебе бе, нали уж си извън бариерата............ баси скапаната бариера, да не е китайска.
ПП: всъщност сега разбра ли, че denks те изобличи..
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 12:57
Мотивите за това какво и защо съм направил са си мои. И може би в малко по-интелигентна обстановка, бих ги споделил. Но тук няма смисъл. Или има....
defender
02-09-2013, 13:00
, бях забравил колко интелигентен си.
Sorry
ПП: ама пък то друг не ти обръща внимание бе,. ..... хихи
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 13:04
http://prikachi.com/images/410/5847410C.gif
Тази тема ме забавлява.
Мотивите за това какво и защо съм направил са си мои. И може би в малко по-интелигентна обстановка, бих ги споделил. Но тук няма смисъл. Или има....
И като не ти интелигентна обстановката защо пишеш остави глупаците да си говорят глупости,какво искаш да постигнеш с това нали не налагаш мнение.Чул ли си поговорката от сто кладенци вода ще извади...подхожда ти.
defender
02-09-2013, 13:06
^
^
хаха, кефиш ме че поне не си дърво..... имаш малко чупки между клоните.
defender
02-09-2013, 13:09
Чул ли си поговорката от сто кладенци вода ще извади...подхожда ти.
ок, значи от тебе е водата, а кой ще доведе гаджета............... от мене е касетофона
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 13:10
какво искаш да постигнеш с това
Искам да ти осера темата, не е ли очевидно?
Искам да ти осера темата, не е ли очевидно?
Е нали не ти пука какво мисля,нали не налагаш мнение аз на който и да е твой коментар да попадна всичките са негативни и веднага си разбрал кой какъв е и това че ти си нищо ти помага да сменяш мнението си както ти е удобно.И това ако не е трол?
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 13:22
Е нали не ти пука какво мисля,нали не налагаш мнение аз на който и да е твой коментар да попадна всичките са негативни и веднага си разбрал кой какъв е и това че ти си нищо ти помага да сменяш мнението си както ти е удобно.И това ако не е трол?
Мислиш ли че ми пука какво съм казал?
defender
02-09-2013, 13:23
гласувайте на номер
за denks
2245
за доктора
2247
ПП: така се изкарват пари пичове................ иначе си говорете де
Мислиш ли че ми пука какво съм казал?
Значи не ти пука какво казваш.Значи просто пишеш без да мислиш.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 13:47
Значи не ти пука какво казваш.Значи просто пишеш без да мислиш.
Не, значи че не се вживявам в това което пиша. Не и дотолкова че да стане "моя истина", в която да вярвам и която да защитавам.
defender
02-09-2013, 13:51
какво ще рече това, че не се вживяваш в това което пишеш, че не го уважаваш това, което пишеш и го мислиш за простотия......................... докторе знаех си че само се правиш............. то за такъв интелигентен човек като тебе, такава практически-несъстоятелна философия, нямаше начин.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 13:54
докторе знаех си че само се правиш............. .
Все едно сега не се правя.Хаха...
Интересно ми е обаче... в момента в който се отметна от някаква роля и твърдение, вие веднага ме вкарвате в друга роля, с други твърдения. А аз не съм нищо от това. :D
defender
02-09-2013, 13:58
Интересно ми е обаче... в момента в който се отметна от някаква роля и твърдение, вие веднага ме вкарвате в друга роля, с други твърдения. А аз не съм нищо от това. :D
абе ти да не с пръдня бе, защото с това горното май пак се изпърдя, а после казваш че не съществуваш а миризмата остава.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 14:02
^
ти да не с пръдня бе, защото с това горното май пак се изпърдя, а после казваш че не съществуваш а миризмата остава.
Миризмата е само в носа ти. Това че си се настройл да надушваш пръдни не е мой проблем.
defender
02-09-2013, 14:04
добре, ако искаш ела да ти се изпърдя пък ти после се настройвай.
в тая ситуация кой ще фантазира ти или аз
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 14:07
добре, ако искаш ела да ти се изпърдя пък ти после се настройвай.
в тая ситуация кои ще фантазира ти или аз
Преди малко се изгорих жестоко, сега половината ми палец е подут. Въпреки това не усещам никаква болка, никакво страдание, нищо.... Всичко е в главата ти.
http://www.youtube.com/watch?v=6CktwQNpwNU Поздрав.
defender
02-09-2013, 14:09
а нима ти имаш глава и тя ли ти е в главата.
Значи просто казваш че си някакъв и после се отмяташ това е измекярство бе.
defender
02-09-2013, 14:14
^
това е поведението на "нищото" -
ние с тебе не разбираме щото сме прости.
In_Nomine_Sathanas
02-09-2013, 14:15
Имам глава, а имам и образ на глава в главата ми. А имам и долна глава, която може да прилапаш.
Айде довиждане, малоумията ти ме забавлява, но само до известно време.
Имам глава, а имам и образ на глава в главата ми. А имам и долна глава, която може да прилапаш.
Айде довиждане, малоумията ти ме забавлява, но само до известно време.
Е,разбра най-накрая разбра с коя глава мислиш и най-накрая си показа простия език щом вече не се забавляваш прав ти път.
defender
02-09-2013, 19:54
един сатанист да познавам и той да ми се разсърди, ..................... ?!
LonesomeLullaby
02-10-2013, 08:41
Изчетох спора. Беше забавно. Все пак се случвало нещо интересно в този сайт...
Дефендър или какъвто си там, сам доказваш, че религията ти ти е поставила граници, а ти дори не го осъзнаваш. Човекът си прави труда да си изкаже мнението, обясни, аргументира, а ти си повтаряш своето без дори да се опиташ да разбереш и думичка, от това, което се опитват да ти кажат. Слагаш етикети без да се замислиш, не можеш да приемеш чуждо мнение. Тази ограниченост... с такъв човек няма смисъл да се спори. Твоята религия ти е казала "Ти си такъв и вярваш в това" и явно това ти стига.
Мислех, че темата е "Какво е мнението ви?". Явно е по-скоро "Аз мисля така, кой е съгласен?". Жалко...
А самият въпрос беше за живота след смъртта, ако не се лъжа? Ах... наистина не разбирам защо хората постоянно се самоубеждават, че трябва да знаят всичко. Най-смешно ми е, когато религиозни хора от типа на дефендър и автора си задават подобни въпроси по простата причина, че те са приели разбиранията си наготово, вярват в неща, които не са осмислили и се опитват чрез тях да намерят отговор.
Това не цели да ви обиди, защото точно така реакция очаквам. Просто изказвам мнение. Каквато би трябвало да е целта на тази тема.
defender
02-10-2013, 09:14
ок................ мило момиченце.
а ти иначе сатанистка ли си, или окултистка, или пък готина мадама........ :)
Дефендър или какъвто си там, сам доказваш, че религията ти ти е поставила граници, а ти дори не го осъзнаваш. Човекът си прави труда да си изкаже мнението, обясни, аргументира, а ти си повтаряш своето без дори да се опиташ да разбереш и думичка, от това, което се опитват да ти кажат. Слагаш етикети без да се замислиш, не можеш да приемеш чуждо мнение. Тази ограниченост... с такъв човек няма смисъл да се спори. Твоята религия ти е казала "Ти си такъв и вярваш в това" и явно това ти стига.
Мислех, че темата е "Какво е мнението ви?". Явно е по-скоро "Аз мисля така, кой е съгласен?". Жалко...
А самият въпрос беше за живота след смъртта, ако не се лъжа? Ах... наистина не разбирам защо хората постоянно се самоубеждават, че трябва да знаят всичко. Най-смешно ми е, когато религиозни хора от типа на дефендър и автора си задават подобни въпроси по простата причина, че те са приели разбиранията си наготово, вярват в неща, които не са осмислили и се опитват чрез тях да намерят отговор.
Това не цели да ви обиди, защото точно така реакция очаквам. Просто изказвам мнение. Каквато би трябвало да е целта на тази тема.
Аз не съм казал че съм религиозен ти къде прочете и кой се прави на всезнайко незнам "ах" хаха
А и ти си на 15 нали ти не си ли взела всичко наготово все едно си се бутала в животa и си имаш свой собствени разбирания защо се самоубеждаваш че знаеш всичко :D ти се описа докато описваш другите ама все пак за момиче на 15 е нормално да си толкова наивна надявам се да не си поредната кифла но е много вероятно.
Kaena Smith
02-10-2013, 17:51
кифла
"Кифлата е произведение на хлебарската и сладкарската промишлености. Представлява изпечено тестено изделие във формата на малко хлебче, руло или полумесец. В зависимост от състава на тестото или плънката може да бъде със сладък или солен вкус."
За петнайсетгодишна "кифла" LonesomeLullaby умело си служи с пунктуацията.За разлика от други...
Доколкото разбрах от постта и,се опита да каже именно,че автора и други вече вярват в нещо,независимо дали са религиозни или не,затова се противопоставят на някои чужди мнения с цел да оправдаят своето.denks,наистина,какъв беше смисъла на темата ?!Всеки път,когато чуеш нещо,което не ти изнася,да обиждаш човека отсреща?!
Като си толкова просветлен,което разбира се,не си споменал от скромност,би ли споделил възгледите си за живота след смъртта.Отговори си сам на зададените на първата страница въпроси.
LonesomeLullaby
02-10-2013, 18:50
Ах, разбира се, моята възраст. С това изказване, авторе, само показваш, че съм права. Една цифра ти е достатъчна, за да си изградиш мнение за мен, моето мислене, моя характер, че даже и външния ми вид. Абсурдно е. И не ми казваш нищо. Хайде, след като за тези три години, за които явно смяташ, че много си поумнял, да видим какво е твоето мнение по въпроса. Предразсъдъци... никога няма да ги разбера.
Аз изказах мнението си по въпроса - не виждам смисъл човек да се опитва да търси отговори, които не би могъл да открие и няма полза от тях. Загуба на време. Това, в което аз вярвам, е че човек има душа, която е безсмъртна, която не умира. Има общо с казаното от In_Nomine_Sathanas в началото, но след този спор не мисля, че има смисъл да се опитвам да обяснявам. Дори не знам защо се намесих, предполагам ми беше интересно какво ще стане.
Дефендър, какво точно в мен те накара да мислиш, че съм сатанистка или окултистка?
И Kaena Smith мисълта ми беше, че е глупаво като си приел едно нещо за вярно да отказваш дори да опиташ да разбереш това, което ти казват. А след като го разбереш да обясниш своето мнение и защо то е по-вярно, вместо папагалски да си повтаряш едно и също. Изглежда сякаш не разбираш собственото си мнение...
defender
02-10-2013, 19:41
ами аз мисля че си готина мадама,
или пък мед. сестрата на доктора
ПП: съдейки от аватара
Kaena Smith
02-11-2013, 05:55
И Kaena Smith мисълта ми беше, че е глупаво като си приел едно нещо за вярно да отказваш дори да опиташ да разбереш това, което ти казват. А след като го разбереш да обясниш своето мнение и защо то е по-вярно, вместо папагалски да си повтаряш едно и също. Изглежда сякаш не разбираш собственото си мнение...
Права си,съжалявам,че тръгнах да "тълкувам" мнението ти,но ако прочетеш моето,ще видиш,че сме казали почти едно и също,но по различен начин.
автора и други вече вярват в нещо,независимо дали са религиозни или не,затова се противопоставят на някои чужди мнения с цел да оправдаят своето.
Nam3less3
02-11-2013, 11:22
Ах, разбира се, моята възраст. С това изказване, авторе, само показваш, че съм права. Една цифра ти е достатъчна, за да си изградиш мнение за мен, моето мислене, моя характер, че даже и външния ми вид. Абсурдно е. И не ми казваш нищо. Хайде, след като за тези три години, за които явно смяташ, че много си поумнял, да видим какво е твоето мнение по въпроса. Предразсъдъци... никога няма да ги разбера.
Аз изказах мнението си по въпроса - не виждам смисъл човек да се опитва да търси отговори, които не би могъл да открие и няма полза от тях. Загуба на време. Това, в което аз вярвам, е че човек има душа, която е безсмъртна, която не умира. Има общо с казаното от In_Nomine_Sathanas в началото, но след този спор не мисля, че има смисъл да се опитвам да обяснявам. Дори не знам защо се намесих, предполагам ми беше интересно какво ще стане.
Дефендър, какво точно в мен те накара да мислиш, че съм сатанистка или окултистка?
И Kaena Smith мисълта ми беше, че е глупаво като си приел едно нещо за вярно да отказваш дори да опиташ да разбереш това, което ти казват. А след като го разбереш да обясниш своето мнение и защо то е по-вярно, вместо папагалски да си повтаряш едно и също. Изглежда сякаш не разбираш собственото си мнение...Аре на кафенце, и аз имам безсмъртна душа(от най-безсмъртните), та да си запознаем душите.
"Кифлата е произведение на хлебарската и сладкарската промишлености. Представлява изпечено тестено изделие във формата на малко хлебче, руло или полумесец. В зависимост от състава на тестото или плънката може да бъде със сладък или солен вкус."
За петнайсетгодишна "кифла" LonesomeLullaby умело си служи с пунктуацията.За разлика от други...
Доколкото разбрах от постта и,се опита да каже именно,че автора и други вече вярват в нещо,независимо дали са религиозни или не,затова се противопоставят на някои чужди мнения с цел да оправдаят своето.denks,наистина,какъв беше смисъла на темата ?!Всеки път,когато чуеш нещо,което не ти изнася,да обиждаш човека отсреща?!
Като си толкова просветлен,което разбира се,не си споменал от скромност,би ли споделил възгледите си за живота след смъртта.Отговори си сам на зададените на първата страница въпроси.
Аз съм написал какво е мнението ви , а някой хора се опитват да ми казват какъв съм след , като съм написал такава тема.Затова реагирам малко остро , защото не се коментира темата а се коментира , защо съм я написал без да се познаваме.
Духове не съм виждал, но ето (http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=395) ти материал по темата, след като толкова те интересува.
Мс но ако има някой с разни подобни свръхестествени преживявания да пише.
Пишете ако сте имали подобни преживявания или познавате такива хора и знаете нещо.