View Full Version : Злобна приятелка-как да се справя
Почти до раздяла се е стигнало с човек , който много обичам,и то заради най-добрата й приятелка. Постоянно й набива в главата, че спя с други,че не съм човекът за нея,че ще я изоставя ,постоянно предлага да я запознава с някакви , които й били "навити". Аз гледам да съм спокоен , защото все пак е момиче,но...един ден говорих с тая "приятелка" да не й пълни главата с глупости и да я питам какво толкова съм й направил . Не получих конкретен отговор-само ,че ще спре да говори на тая тема с момичето ми. След 2-3 дена пак същото. Не бих пускал тема , само защото по света има злобни хора,това си го знам,но напоследък приятелката ми започна да се съмнява в мен и дори да избягва контакти...случайно разбрах , че е казала на оная , че сме скъсали. Интересно ми е какво бихте направили вие.
Четох други теми и предполагам , че ще питате - на по 19 години сме,живеем на 5 мин. един от друг,от две години сме заедно (те са приятелки от около година и половина)
xXxPETYAxXx
02-04-2013, 06:53
Ми поставяш на твойта въпроса "Защо се съмняваш в мен, на нея ли вярваш или на мен..?" като ѝ обесниш, че без доверие няма смисъл да сте заедно и единствената причина, заради която наистина би я оставил е, ако продължи с изблиците на недоверие и глупост.
Ако продължи същото положение - зарязваш я! На мен не ми трябва някой, който вярва и най-вече позволява някой негов "приятел/ка" да му набива филми. Вярвам, че никой не иска такъв човек, включително и ти.
Зарежи я докато е време. Бях в същата позиция - на бившата ми една "приятелка" постоянно ѝ викаше: зарежи го тоя, намери си някой, който да те е*е, когаот искаш, но се махни от него (т.е. мен).
Постоянно сипеше някакви обиди по мой адрес, измисляше си разни неща за мен, настройки и накрая успя.
Явно бившата ми или не ме е обичала достатъчно, или мнението на оная мърда е било с по-голямо значение и реши, че тя е правата.
Ако приятелката ти скъса с теб заради мнението на оная, можеш само да се радваш след време, че си се оттървал от човек, за когото явно не си имал такова значение и чуждото мнение е било по-влиятелно и по-важно, както аз го разбрах това след раздялата и сега ми е леко :)
sexa_na_kompleksa
02-04-2013, 07:11
Поговори с нея, изяснете се. Тъпо е да я зарежеш заради приятелката й. Макар че и твоята е малко за убиване, как може така да се съмнява в теб...
minchorna
02-04-2013, 07:38
http://mmaniac.ru/wp-content/uploads/2011/10/x_ab3f308b.jpg
Най-добрия начин за справяне със злобната приятелка
Whyniser
02-04-2013, 07:50
Каква ли ще е тази връзка без доверие ?
Ако приятелката ти скъса с теб заради мнението на оная, можеш само да се радваш след време, че си се оттървал от човек, за когото явно не си имал такова значение и чуждото мнение е било по-влиятелно и по-важно, както аз го разбрах това след раздялата и сега ми е леко :)
това и
и кво друго.. само ше ти кажа, че ако приятелката ти ѝ пукаше за теб и беше умствено адекватна, щеше да среже крилете на тая овца още първия път, когато се опита да говори подобни неща. Има хора, които просто го правят това, което прави нейната приятелка. Обикновено са грозни и злобни.
точно така ^ !
Когато ходех с въпросното момиче, не давах косъм да падне от главата ѝ, камо ли пък някой приятел да говори против нея (дори сега да осъзнавам, че може би са имали право до някаква степен). Просто ги срязвах с думите: аз я обичам, аз ходя с нея, аз ще си поема последиците ако има нещо нередно, НО ТОВА НЕ ВИ ВЛИЗА В РАБОТАТА.
А когато нейни приятелки злословеха по мой адрес, тя нищо не им казваше, а само ме молеше да си трая заради нея и да не се карам с тях, за да не я намразят... Което в един момент писна и станаха сума ти глупости.
Изясни на приятелката си: да вярва в теб или да вярва в "приятелката". Няма средно положение - ти или тя. Това ми беше грешката, че сметнах, че е тъпо да поставям подобен ултиматум, за да не притискам гаджето си. Накрая, без да го поставям, тя избра "приятелката", а мен ме заеба по мега-грозния и тъп начин, който никога не съм очаквал и заслужавал. Но е редно, когато нещата станат по-крайни, да се постави подобно условие.
Или ще си оправите нещата и оная ще спре да ви се вре във връзката, или ще се разделите, което пак повтарям е признак, че гаджето ти не е държала на теб и съответно няма за какво да съжаляваш ;)
Покажи твърдост, за да знаят, че не бива да ти се качват на главата. Аз това го показах твърде късно, за да бъда добър с бившата ми, и когато си показах истинския характер (т.е. човек, който не търпи някой да му пречи на щастието), тя реши, че съм се променил, че съм се озлобил, агресирал и т.н.
Просто покажи, че или ще ти вярва и няма да толерира подобни хора и ще бъде с теб за всичко, или да лови гората.
Испанците викат: busca la vida (търсѝ си живота)
Предлагам ти да и покажеш темата,която си пуснал тук и да и кажеш,че ако е било вярно всичко това,нямаше да се стига до това да търсиш помощ от непознати хора.
пичовете са прави,няма какво да оправям отношения , в които така или иначе вече няма доверие,скъсахме. напред и нагоре :)
Е, като късахте, тя не попита ли защо ? Обясни ли ѝ за какво става на въпрос ? Как реагира ?
Просто ми изниква в съзнанието познатата ситуация: този не ми е приятел, не го слушам, ама все пак се разделям с теб, защото вие с него не се разбирате...
Или много те мрази нейната приятелка или много те харесва. И в двете има логика, целта е ти да не си с това момиче повече... Защо не предложиш на приятелката ти да излезете 3мата и да се изясните?
пичовете са прави,няма какво да оправям отношения , в които така или иначе вече няма доверие,скъсахме. напред и нагоре :)
Само така бате! Щом ти няма доверие, значи не е за тебе.