View Full Version : Мразя баща ми!
ilikenestea
02-04-2013, 12:04
От 22 години го мразя. Всеки ден пие , тормози мене и майка ми. Държи се като ненормален. Утре имам да предавам важен проект и днеска трябваше цял ден да го довършвам, а той се напи зверски не може да говори дори, не му се разбира кво казва. започна да се държи като ненормален, да повръща, да се влачи и да лази вкъщи.
~sweeettt~
02-12-2013, 14:49
Шегуваш ли се или не!!!Ами с майка ти вземете мерки да не пие...
sexa_na_kompleksa
02-12-2013, 15:20
Изнесете с майка ти.
Delvecchio
02-12-2013, 15:25
Почни да пиеш и ти
HollyGolightly
02-12-2013, 15:58
На 22 години си, стегни се и се изнеси, след като не можеш да го търпиш.След като само пие, значи с него и без него все тая.
И само не разбрах какво общо има пиянското изпълнение на баща ти с твоя проект? Да не би той да трябва да го прави?
girlwithblueeyes
02-12-2013, 16:42
На 22 години и живее при мама и тати :O изнасяш се и готова достатъчно голям си ,за да се издържаш сам.
Това ,че баща ти е пияница си е лично негов проблем л
SHPAIdURmeN
02-12-2013, 20:08
Пак се ебават с нас........
paradaiz
02-14-2013, 07:32
На 22 години и живее при мама и тати :O изнасяш се и готова достатъчно голям си ,за да се издържаш сам.
Това ,че баща ти е пияница си е лично негов проблем л
Понякога не е толкова лесно. Особено за момиче да се изнесе от дома си. Може да няма къде да отиде, да няма пари, да няма приятели и затова да продължава да търпи този тормоз. Ако някоя от причините, които изброих действително съществува съветвам авторката да се опита да я преодолее. Да си намери работа, за да има пари и да може да е самостоятелна, приятели за да може да я подкрепят докато си стъпи на краката и събере нужните пари за някакво жилище. Но определено не съм съгласна с изказването, че пиенето на бащата си е негов проблем. Не е, защото след някоя и друга година е напълно възможно здравето му да се влоши. И тогава кой ще го гледа-жена му и дъщеря му. Затова трябва да опитате да го вразумите по някакъв начин. Моят също пие, но доста по умерено вече, защото просто няма пари да си купува както преди. Не знам, трябва да има начин и при твоят тези проблеми да отшумят.
Amore-Mio*
02-17-2013, 07:05
Изнесете с майка ти.
Точно!
Оставете го сам, въпреки че той е бил човека, който те е дарил с живот, заедно с майка ти. Но все пак, самата идея да продължавате да сте с него - не е добра.
Говориш с майка ти-сериозно,намирате квартира и се изнасяте..или когато е трезвен говориш с него!Обади се на баба ти и дядо ти-неговите родители да погогорят с него..пробвай и пиенето да му скриеш или в най-лошия случай подай жалба!Не знам де,аз така бих направила :)
Стегни се и предприемете нужните мерки с майка ти.