Влез

View Full Version : Свалям си "Под прикритие"

Страници : 1 [2]

FuCKkK13
02-17-2013, 19:56
Тука на всички много им знаят устити,налии знаеш :lol:

тц... твоите аргументи НЕ знаят ...

TrollFaace
да имаш дете 2йкаджия и да се хвалиш,че ходи на училище

Аз така ще правя :lol: :lol:

nqmaznacheniee
Аз имам един последен въпрос - вие карали ли сте Q7 некога ? 8-)

POLLINA
само дето сме НИЕ ... това значи повече от един човек.... да,не винаги можеш да си прав,но когато болшинството има едно мнение то се налага искаш не искаш ....

Aма ти да не си помисли,че тука трима човека сте болшинство?
:D :D oх охх , не разбирам какъв е проблемът
Нещо като не ти харесва не го правиш

anonymous908491
02-17-2013, 19:57
С кое по точно се оправдавам?
Копирах го,защото някой попита в кои държави се гледа сериалът.
Мен лично не ме интересува

А случайно да те интересува, че НЕ се гледа никъде извън България ?
Ходи копирай още нещо, за да докажеш, че има и по-глупави от теб.

POLLINA
02-17-2013, 19:57
Аз имам един последен въпрос - вие карали ли сте Q7 некога ? 8-)
с прасе в багажника

TrollFaace
02-17-2013, 19:58

Брат ника ти ми звучи като papamhui :D:D:D

POLLINA

И откъде си толкова сигурен?
Айде, аргументи.
Ти си сигурен във това,което казваш.Искам да разбера на какво отгоре????

FuCKkK13
Aма ти да не си помисли,че тука трима човека сте болшинство?
:D :D oх охх , не разбирам какъв е проблемът
Нещо като не ти харесва не го правиш

всъщност доста хора изреваха след последния сезонен епизод

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 19:59
Ама това,че ВИЕ сте го казали,не значи,че всъщност е така.
Пък и нали ти казах,най-лесното е да спреш да го гледаш

добре кажи защо тоя сериял е тооолкова як ??

ето аз съм си написал в общи линии какво ми е мнението ти ще ми кажеш ли твоето ?

Първи сезон най-силен по традиция на бг сериялчетата, а и не само българските продукции. Като не броим някои изключения в повечето серияли след първи сезон сюжета се омазва. Като цяло слаби сценаристи, чат пат някое лафче, но като цяло нищо запомнящо се. Режисурата на ниво, но не за друго ами щот е вдъхновена от имена като, Тарантино, Скорсезе и Гай Ричи. Актьорската игра е нещото, което ме впечатли, много добър подбор на актьорите и изненадващо добра игра от тях. Не ми хареса изборът Иво Захариев да играе ролята на внедреното ченге, грам не му отива тая роля, друга груба грешка беше включването на Христо Мутафчиев, мойте уважения ама тоя човек беше единствения, който преиграваше в ролята си. Друго важно нещо за да бъде един сериял интересен, освен сценарий, сюжет и т.н. са героите в него. Ако не се надграждат образите във всяка една серия, те стават безинтересни и накрая излишни. На мен ми се струва, че повечето образи се изчерпаха още във втори сезон в това число и образа на един от главните герои - Марин.
Ок, ясно е, че имаме крадена идея, още в първа серия в 6-тата минута ми стана ясно, че от екипа са гледали The Departed, ама не можаха ли да вкарат повече Георги Стоев, повече Христо Калчев, можеше да стане една много добра крадена идея, но с бг елементи, имаме тонове книги написани за героите на прехода. Аз лично не си направих много много асоциации за събития и личности от прехода.
Като цяло оценка 6/10 заради добрата актьорска игра, иначе щеше да е по-малко

TrollFaace
02-17-2013, 20:00
Не се правете на всички до последно ви бяха изтръпнали ноктите на краката от стрес какво ще стане ..

nqmaznacheniee
Айде, аргументи.

Доста чужденци чакат и след всеки епизод питат за линк в youtube. Ако при тях се излъчваше надали щяха да го правят.

anonymous908491
Брат ника ти ми звучи като papamhui :D:D:D

Ходи да хапнеш нещо, явно си гладен и ти се привиждат пишки.

Oy7ofCon7roL
Не се правете на всички до последно ви бяха изтръпнали ноктите на краката от стрес какво ще стане ..

стига бе, тва беше най-слабата серия до момента

POLLINA
02-17-2013, 20:01
Ем при мен е точно обратното

anonymous908491
02-17-2013, 20:01
Айде, аргументи.

Да ти докажа, че нещо не е станало ?
Сестра ти е курва, докажи ми, че имаш брат.

POLLINA
02-17-2013, 20:02
Доста чужденци чакат и след всеки епизод питат за линк в youtube. Ако при тях се излъчваше надали щяха да го правят.

тва не ми звучи като добър аргумент.
Зависи кои страни
Пък и какво ви интересува къде се гледа и къде не

FuCKkK13
стига бе, тва беше най-слабата серия до момента

всъщност не е така... серията беше добра ако не се знаеше дали ще има друг сезон.. с това,че го казаха по рано прецакаха всичко,защото гледаш и вместо да има тръпка знаеш че няма да стане кой знае какво щото трябва да остане нещо за продължението

POLLINA
Да ти докажа, че нещо не е станало ?
Сестра ти е курва, докажи ми, че имаш брат.

Докажи ми,че не се гледа никъде
Айдее ти го каза.Защити се

FuCKkK13
02-17-2013, 20:03
тва не ми звучи като добър аргумент.
Зависи кои страни
Пък и какво ви интересува къде се гледа и къде не

ами ти го намеси като аргумент - за това искат да си го довършиш

anonymous908491
02-17-2013, 20:03
Докажи ми,че не се гледа никъде
Айдее ти го каза.Защити се

Не се гледа никъде, не се гледа от чужденци, в тубата "реват" за него само българи.

TrollFaace
02-17-2013, 20:04
Ходи да хапнеш нещо, явно си гладен и ти се привиждат пишки.

На мене не ми се привиждат и съм се наял ама ясно ти докато си се регистрирал си имал нещо в устата

TrollFaace
02-17-2013, 20:05

Щом питат значи сериала е добър и чужденците му се радват, така че лапайте :D

anonymous908491
На мене не ми се привиждат и съм се наял ама ясно ти докато си се регистрирал си имал нещо в устата

Не ти се привиждат, защото си се наял, пробвай един час да не лапаш някой чужд чеп, пак ще огладнееш.

FuCKkK13
айде да спорим за едно нещо че така се обърквам ;д

POLLINA
02-17-2013, 20:06
Не се гледа никъде, не се гледа от чужденци, в тубата "реват" за него само българи.

ахаа ,youtube
eвала

FuCKkK13
Не ти се привиждат, защото си се наял, пробвай един час да не лапаш някой чужд чеп, пак ще огладнееш.

ето това им харесвам на форумите... че хората споделят личния си опит

TrollFaace

Да ти кажа преди 2 часа се наядох много хубаво с 1 заек, така че близките години не мисля да ям чепове, за разлика от тебе предполагам.

POLLINA
офф аре тихоо
едни му се кефят други не

FuCKkK13
02-17-2013, 20:08
офф аре тихоо
едни му се кефят други не

после кой налага мнение... научи се да търпиш критика ( която всъщност не е насочена даже към теб,а ти се палиш като 5 годишно,което не може да приеме че друг ще получи награда)

anonymous908491
ахаа ,youtube
eвала

Това сигурно е признание за теб, продължаваш да се доказваш като куха патка, в тубата са събрани всички пумии, които човечеството е създало.

Да ти кажа преди 2 часа се наядох много хубаво с 1 заек, така че близките години не мисля да ям чепове, за разлика от тебе предполагам.

В близките години, а след това продължаваш.

FuCKkK13

о.О пффффффффффффф не те ли беше жал :?

TrollFaace
02-17-2013, 20:09
Е тя търпи няколко страници критика :D

Oy7ofCon7roL
аз все още чакам мнението на POLLINA защо тоя сериал е толкова як ?

заради крадената идея ?
заради крадената музика ?
заради режисурата тип тарантино ?
заради постоянните реклами на хапчета, цигари и какво ли още не... то са десетки неща
кое му е оригиналното на тоя сериал, освен, че се развива в Бг и , че актьорите са наистина добри ?

shadow4e
След миналия толкова силен епизод очакванията бяха вдигнати доста. Актьорите са добри, заснемането е добро, но сценаристите куцат.

Стига с това крадене на идея. Това, че сте видяли нещо в друг филм, не значи, че същото не е хрумнало на десетки хора и не е заснето и в други филми, а дне говорим и в колко книги десетки години назад.

TrollFaace
02-17-2013, 20:10
Това сигурно е признание за теб, продължаваш да се доказваш като куха патка, в тубата са събрани всички пумии, които човечеството е създало.

В близките години, а след това продължаваш.

Е аз поне ще ги спра за разлика от тебе :D

POLLINA
02-17-2013, 20:10
Смешно и жалко

TrollFaace
02-17-2013, 20:11

заради крадената идея ?
заради постоянните реклами на хапчета, цигари и какво ли още не... то са десетки неща
кое му е оригиналното на тоя сериал, освен, че се развива в Бг и , че актьорите са наистина добри ?
Ако не правят реклама от къде пари ? За усмивка все още не се дават пари

nqmaznacheniee
Няма кво да спорим - сериала БЕШЕ хубав, развалиха го и това е. Поне за мен де. За 4-ти сезон да вкарват Асен Блатечки за мутра и Ставрев за полицай, че поне маааалко от малко да го следя.

FuCKkK13

заради крадената идея ?
е чак толкова ли трябваше да сипваш сега :?

POLLINA
02-17-2013, 20:12

заради крадената идея ?
ХАРЕСВА МИ сценария
харесват ми актьорите и обожавам тяхната игра.
М да компаниите използват сериала,заради високия му рейтинг,за да правят продуктово позициониране. Тъпо е да,ама не ми дреме

TrollFaace
За 4ти сезон да вкарат всичките депутати в филма че да стане наистина интересен филм.

FuCKkK13
Е тя търпи няколко страници критика :D

я веднага ми отговори.. не те ли беше жал за зайчето :? пффф

shadow4e
02-17-2013, 20:13
Блатечки е обвързан с БТВ.

FuCKkK13
За 4ти сезон да вкарат всичките депутати в филма че да стане наистина интересен филм.

те няма да могат си запомнят репликите

JoLLiE92
Изписали сте 5 страници спор докато МИГНА! :Д
Значи. Режисурата е добра, не ме ебе тип какво е, добра е. Актьорската игра е добра като изключиш Мартин и Съни. Минус - една хубава по-на наши години жена нямаше. Лилия Маравиля е невероятно хубава жена, тая жената на Косъмчето също. Съни , Миленита и Зори - съкс отвсякъде.
Оценката била над 9 щото гласували само българи? Е , пич, според тебе за американските филми не гласуват ли само американци за тяхното си с 10? :Д Че и са много повече. Филмът е доста по-добър от всичките му там простотии къде е Магита стъклени домове етажни собствености забранени любови и други лайна. В изброените сериали имаше по един-двама готини, заради които търпиш останалите. В този има един двама некадърни, които търпиш заради общото ниво. Не може всички да са велики. Филми без никакви грешки са абсолютните класики - разбирай Кръстникът, Имало едно време в Америка и т.н. - в тая тематика.
Филмът си е готин и само Иво да възкръсне МОЛЯ! :Д :---)
BrainDamage къде е учил Мариан Вълев?

А да. И Попов ми лази по нервите като се разкрещи като Али Раза.

TrollFaace
02-17-2013, 20:16
те няма да могат си запомнят репликите

Ти така си мислиш, та те са най-добрите актъори ..
Абе да ти кажа бая хубав си беше и не остана време да ми е жал :D

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:16
ХАРЕСВА МИ сценария
харесват ми актьорите и обожавам тяхната игра.
М да компаниите използват сериалът,заради високия му рейтинг,за да правят продуктово позициониране. Тъпо е да,ама не ми дреме

ама ти не разбираш ли, че всичко е плагиатствано в тва сериалче и е преработено от наще хора да се хареса на масовката, ние имаме нула заслуги и за сценарии и за идея и т.н

FuCKkK13
02-17-2013, 20:17
Ти така си мислиш, та те са най-добрите актъори ..
Абе да ти кажа бая хубав си беше и не остана време да ми е жал :D

пфф гадняр :?

не,те са добри в прибирането на пари

TrollFaace
02-17-2013, 20:17
ама ти не разбираш ли, че всичко е плагиатствано в тва сериалче и е преработено от наще хора да се хареса на масовката, ние имаме нула заслуги и за сценарии и за идея и т.н

Абе по твоята логика всеки сериал с наркотици, курви и т.н е краден от някоя класика ....

JoLLiE92
02-17-2013, 20:18
Бригада харесва ли ти? Харесва ти. Знам наизуст филма, от който е крадена. Шифърът на Леонардо харесва ли ти? Харесва ти. Чела съм няколко пъти книгата, от която е краден. ;)
Така че не е задължително идеята ти да е кой знае колко оригинална.

POLLINA
02-17-2013, 20:19
после кой налага мнение... научи се да търпиш критика ( която всъщност не е насочена даже към теб,а ти се палиш като 5 годишно,което не може да приеме че друг ще получи награда)

кво мнение налагам бе момиче?
Казах,че едни сериала ги кефи,други не.
Повече от ясно е,че спора е безсислен

POLLINA
02-17-2013, 20:20

Абе не ме интересува
Сериалът ме кефи ,за мен е най-добрият правен някога. Не можеш да ме убедиш в обратното

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:20
Абе по твоята логика всеки сериал с наркотици, курви и т.н е краден от някоя класика ....
боже боже, какво общо имат курвите и наркотиците

FuCKkK13
02-17-2013, 20:21
кво мнение налагам бе момиче?
Казах,че едни сериала ги кефи,други не.
Повече от ясно е,че спора е безсислен

''офф аре тихоо'' това е налагане на мнение.. ако не ти е ясно понятието прочети в нета - не отнема много време

anonymous908491
02-17-2013, 20:22
Бригада харесва ли ти? Харесва ти. Знам наизуст филма, от който е крадена. Шифърът на Леонардо харесва ли ти? Харесва ти. Чела съм няколко пъти книгата, от която е краден. ;)

Ти да не дойде да правиш компания на Полина, един пълен идиот като нея тук е достатъчен.
Шифъра на леонардо бил краден от книгата, по която е правен. Дано работиш това от аватара си, само по гръб с широко разтворени крака няма да ти се налага да мислиш.

Oy7ofCon7roL

бригада не съм го гледал
Шифърът на Леонардо може би не е краден а имаш предвид, че екранизиран по някоя книга сигурно, тва не е кражба, и не не ми харесва

JoLLiE92
Шифърът на Леонардо КНИГАТА е крадена от друга книга. :)

POLLINA
02-17-2013, 20:23
Не си интересна.
Тук говорим за налагане на мнение,относно това хубав ли е сериала или не.
Аз го казах в съвсем друг смисъл

shadow4e
02-17-2013, 20:24
боже боже, какво общо имат курвите и наркотиците
От началото на темата твърдиш, че сериалът е краден от Departed, а мислиш ли, че той е пък първият с тази идея? Това са идеи, които хрумват на всички. В днешно време освен ако не е някоя фантастика, вероятността друг вече да го е заснел или описал не в една, а в множество книги, е огромна.

JoLLiE92
02-17-2013, 20:25
От началото на темата твърдиш, че сериалът е краден от Departed, а мислиш ли, че той е пък първият с тази идея? Това са идеи, които хрумват на всички. В днешно време освен ако не е някоя фантастика, вероятността друг вече да го е заснел или описал не в една, а в множество книги, е огромна.
Ей това се опитвам да ви обясня. :)

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:26

аз твърдя , че всичко е крадено, а не само идеята, говоря за цели сцени, начин на режисиране, музика и т.н

JoLLiE92
02-17-2013, 20:28
Да си повлиян от начина на режисиране на някого не значи да го крадеш, а че харесваш и уважаваш стила му.

POLLINA
02-17-2013, 20:29
е защо го гледаш тогава?

JoLLiE92
02-17-2013, 20:30
К'вото и да си говорим - по-хубав български сериал НЯМА.

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:32
Да си повлиян от начина на режисиране на някого не значи да го крадеш, а че харесваш и уважаваш стила му.

не, това значи, че плагиатстваш, защото нямаш собствено виждане кое как да стане

е защо го гледаш тогава?

защото е български, защото актьорите са добри и защото ми харесва повече от другите бг бози

JoLLiE92
02-17-2013, 20:33
да еба майка му, Тарантино също е повлиян от великите режисьори преди него! Серджо Леоне, Браян де Палма , Мартин Скорсезе .. старата гвардия.
Гай Ричи също!

anonymous908491
02-17-2013, 20:35
да еба майка му, Тарантино също е повлиян от великите режисьори преди него!

Но той го е признавал хиляди пъти, дава имена, не го е срам, за разлика от бг "майсторите" , които не са способни на нищо.

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:35
няма смисъл да споря с хора, които си затварят очите за очевадни неща и явно не са гледали мн мн филми

JoLLiE92
02-17-2013, 20:36
Къде го е признавал? Просто виждаш стила, той не е откраднал, а просто е в такъв стил като тях, повлиян е. Като стадо овце сте! Коне с капаци!
Същото миналия ден - криско бил откраднал бийта на tyga ..... липса на музикален слух? Приличат си, не е СЪЩИЯ!

POLLINA
02-17-2013, 20:36
добре бе човек сега кой се опитва да си наложи мнението?

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:38
аз се опитва да ви обясня, че няма абсолютно нищо оригинално в тоя сериал и това не е налагане на мнение, а факт

JoLLiE92
02-17-2013, 20:39
Добре пич, покажи ми идея, в която има нещо ОРИГИНАЛНО, ново, неправено досега и става за гледане?

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:40
Добре пич, покажи ми идея, в която има нещо ОРИГИНАЛНО, ново, неправено досега и става за гледане?

ти продължаваш да не разбираш какво искам да кажа

POLLINA
02-17-2013, 20:41
Ок тогава приеми,че има хора,които не мислят така

JoLLiE92
02-17-2013, 20:43
Добре бе. Простия пример. Сега като гледах статията в уики на Гай Ричи се сетих за Шерлок Холмс с Робърт Дауни. Уникално добре направени филми. Идеята - стара колкото си искаш. Изработката - един път.
Батман - има един милион филми за Батман, но на Кристофър Нолан са по-добри от останалите.
Нещо съвсем ново и ставащо за гледане прави Тим Бъртън, но той има психически отклонения :Д

anonymous908491
02-17-2013, 20:44
Къде го е признавал? Просто виждаш стила, той не е откраднал, а просто е в такъв стил като тях, повлиян е. Като стадо овце сте! Коне с капаци!
Същото миналия ден - криско бил откраднал бийта на tyga ..... липса на музикален слух? Приличат си, не е СЪЩИЯ!

Ти да не си раждана на Планетата на Глупаците, за да успяваш във всеки коментар да пишеш такива идиотизми ?
Милиони пъти го е казвал, във всяко интервю, за всеки филм обяснява.

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:45
ще се опитам да го обясня по най-простия възможен начин и млъквам след тва

Тва е все едно преслава да гледа някой клип на някоя песен на сръбска изпълнителка, след тва да изпее същата песен ама на български, да направи същия клип ама да го снима в бг и роклята да и е с друг цвят, ей тва е същото и с тоя сериал

JoLLiE92
02-17-2013, 20:45
Авеей , я са дръж малко! Ще си позволяваш да обиждаш другиго! ;)
Не съм му гледала интервюта специално на него, защото не е от най-любимите ми режисьори. Признавам го , да, но лично аз не го харесвам чак толкова.
И МНОГО внимавай с епитетите.

JoLLiE92
02-17-2013, 20:46
ще се опитам да го обясня по най-простия възможен начин и млъквам след тва

Тва е все едно преслава да гледа някой клип на някоя песен на сръбска изпълнителка, след тва да изпее същата песен ама на български, да направи същия клип ама да го снима в бг и роклята да и е с друг цвят, ей тва е същото и с тоя сериал
Сериалът хубав ли е? Хубав е. Има ли по-добър български? Няма. Не продължавай. Не може да е перфектен разбира се.

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 20:50
Добре бе. Простия пример. Сега като гледах статията в уики на Гай Ричи се сетих за Шерлок Холмс с Робърт Дауни. Уникално добре направени филми. Идеята - стара колкото си искаш. Изработката - един път.
Батман - има един милион филми за Батман, но на Кристофър Нолан са по-добри от останалите.
Нещо съвсем ново и ставащо за гледане прави Тим Бъртън, но той има психически отклонения :Д

ти май наистина не правиш разлика от вземане да дадена идея, мотив от нещо и тотално плагиатстване по всеки един детайл, тия хора са велики, защото правят нещо по свой си начин или иначе казано имат свой собствен почерк, който ги отличава от другите, това е разликата между творците и преходните комерсиалисти

JoLLiE92
02-17-2013, 21:02
Точно се опитвам да ти обясня, че ти не правиш разлика между крадене и вземане на идея. :) Това, че е на същата тематика и режисирано по такъв начин не значи, че е краден!

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 21:16
:lol:

ок аз бях до тук, стана ми ясно с кви хора споря

JoLLiE92
02-17-2013, 21:20
Които се опитват да ти обяснят 10 пъти едно и също нещо и ти не хващаш дикиш :Д
Добре, кажи защо според тебе е краден сериала? Дори и да е, това прави ли го по-малко добър?

Oy7ofCon7roL
02-17-2013, 21:25
всичко е 6+
няма повече да се включвам в темата

лека нощ на всички аз си лягам : )

Slobbery
02-17-2013, 21:53
Аз четох из сайтовете,че въпросната Ния ще бъде играна от Бориса Тютюнджиева.

Delvecchio
02-18-2013, 10:06
И срещу мене тича Крум,а патката му като на магаре :D

FuCKkK13
02-18-2013, 10:48
Не си интересна.
Тук говорим за налагане на мнение,относно това хубав ли е сериала или не.
Аз го казах в съвсем друг смисъл
а ти не успяваш да се измъкнеш.... ти започна да говориш,че си налагаме мнението,сега се отмяташ... абе изобщо не знам има ли смисъл да споря след като половината ти аргументи отдавна излетяха

FuCKkK13
02-18-2013, 10:51

от стил до нещо и с точките същото има разлика - нали ? + че е един стил имаш свобода.... той говори не че са се повлияли,а че има напълно взети неща .. едно е да вземеш малко от идеята и да си я развиеш по свой си начин,друго е да вземеш цялата идея.. той за това говори,а не за самия стил

FuCKkK13
02-18-2013, 10:53
Точно се опитвам да ти обясня, че ти не правиш разлика между крадене и вземане на идея. :) Това, че е на същата тематика и режисирано по такъв начин не значи, че е краден!

ко рече ? 8-) .....

dude99
03-16-2013, 11:04
Аз пък като го гледам от първия сезон , първата серия ??!! Кво да кажа ?! Гледам ги във фейсбука пишат постоянно коментари , колко бил готин сериала , а аз нищо не пиша . Много ме нервят такива дето са почнали да го гледат от трети сезон или пък седмица преди края на сезона са си изтеглили от първи сезон и го зяпат. То май аз съм един от малцината , които го гледат от началото и сигурно съм му един от най-големите фенове ама просто не пиша коментари на тая тема .

Ou7oFmYhEaD
03-16-2013, 11:13
Аз също не бях гледала сериала по тв, но си го изтеглих и супер много му се изкефих. Никога не съм гледала нещо по-добро и ми е трудно да повярвам, че в България се прави нещо толкова реално, а не някакви богаташки фамилии, богати разглезени деца и т.н. Този сериал показва действителността. И който не го е гледал е време да го направи.

kalpazanka
03-16-2013, 11:17
До гуша ми е дошло от куки и косми!

psychopath
03-16-2013, 11:41
Как ме мързи да ви чета цялата тема, айде някой да резюмира...

anonymous908491
03-16-2013, 13:29
Тъпаците пишат, че е невероятен сериал, най-добрия в България, дори и на планетата.
А останалите им се подиграваме.

psychopath
03-16-2013, 18:20
Ами има ли по-добър български сериал за момента?

DieselBlood
03-16-2013, 19:10
И кое точно не ви харесва в сериала? Че актьорите играят по-добре отколкото мили, распутиновци и т.н? Или, че като продукция надминава всички българско, правено през последните 5 години?

psychopath
03-16-2013, 19:18
По отношение на актьорска игра имам много много силна забележка към избора за главна рола - Ивайло Захариев. Рядко слаба игра и изобщо не се вписва.
Към някои от другите също могат да се намерят кусури, но да не издребняваме.

А Распутин, ако не се лъжа е героят на Ю.Ангелов, който е сигурно най-силен в този сериал (който не ми харесва и загубих интерес). Мили вече не знам кой/я е? Но подозирам, че става дума за Ал.Василева.
Шок и потрес, гледал съм я в няколко постановки, ами тя си е такава и в театъра. Крещи, пъшка, охка...все едно я колят, доста натоварващо... :D

Тенденция е, че във всичките български продукции е пълно с някакви протежета и бездарници, които не знаят защо са там, а някои дори не са актьори...
При положение, че в театрите е пълно с талантливи актьори, които биха се справили по-добре.
Мога да ви изброя десетки...

DarkTemplar
03-16-2013, 19:21
Много преиграват повечето от младите български актьори, супер изкуствени са ми.

psychopath
03-16-2013, 19:36
Ами не само младите преиграват. ; )
Иначе има страшно талантливи млади български актьори, ама за съжаление са ги чували само хора от средите...

JoLLiE92
03-16-2013, 19:37
По отношение на актьорска игра имам много много силна забележка към избора за главна рола - Ивайло Захариев. Рядко слаба игра и изобщо не се вписва.
Към някои от другите също могат да се намерят кусури, но да не издребняваме.

А Распутин, ако не се лъжа е героят на Ю.Ангелов, който е сигурно най-силен в този сериал (който не ми харесва и загубих интерес). Мили вече не знам кой/я е? Но подозирам, че става дума за Ал.Василева.
Шок и потрес, гледал съм я в няколко постановки, ами тя си е такава и в театъра. Крещи, пъшка, охка...все едно я колят, доста натоварващо... :D

Тенденция е, че във всичките български продукции е пълно с някакви протежета и бездарници, които не знаят защо са там, а някои дори не са актьори...
При положение, че в театрите е пълно с талантливи актьори, които биха се справили по-добре.
Мога да ви изброя десетки...
По-съгласна не мога да бъда. Ивайло Захариев е единственият некадърник в сериала, като изключим там манекенките, но на тях им е простено, те са манекенки. Юри Ангелов си играе ролята страхотно, Милото - Калин Сърменов, ако беше некадърен актьор, нямаше да е директор на Сатиричния. Седем часа разлика малко избозавя откъм сценарий. Симеон Лютаков уникално много ми харесва, а нямаше да знам за съществуването му, ако не беше тоя сериал. Докато разни евтини кифлета влизат наляво и надясно да ми зяпат с отворена уста. Че не са и красиви на всичкото отгоре.
DarkTemplar преиграват по принцип театралните актьори :) или бездарните, разбира се.

anonymous908491
03-16-2013, 19:38
Ами има ли по-добър български сериал за момента?

Столичаните е десет нива над тая пумия, но някой изживяващ се като бандит трудно би схванал чистата реалност.
Нормалната българска олигофрения, щом нещо е българско, ще го раздухваме, няма значение, че не става за гледане.

JoLLiE92
03-16-2013, 19:40
Столичаните е десет нива над тая пумия, но някой изживяващ се като бандит трудно би схванал чистата реалност.
Нормалната българска олигофрения, щом нещо е българско, ще го раздухваме, няма значение, че не става за гледане.
Моля? ..... :?

anonymous908491
03-16-2013, 19:41
Сложи и кихащ емотикон, истината няма да се промени.

JoLLiE92
03-16-2013, 19:46
Актьорите са много кадърни, факт. Сценарият е тоооооооооолкова малоумен, че единствено предаването на Денис Ризов е по-малоумно, а това е много голямо постижение.

anonymous908491
03-16-2013, 19:51
Кадърни са в такава степен, че Главния актьор ги бие по всичко.

psychopath
03-16-2013, 19:55
По-съгласна не мога да бъда. Ивайло Захариев е единственият некадърник в сериала, като изключим там манекенките, но на тях им е простено, те са манекенки. Юри Ангелов си играе ролята страхотно, Милото - Калин Сърменов, ако беше некадърен актьор, нямаше да е директор на Сатиричния. Седем часа разлика малко избозавя откъм сценарий. Симеон Лютаков уникално много ми харесва, а нямаше да знам за съществуването му, ако не беше тоя сериал. Докато разни евтини кифлета влизат наляво и надясно да ми зяпат с отворена уста. Че не са и красиви на всичкото отгоре.
DarkTemplar преиграват по принцип театралните актьори :) или бездарните, разбира се.

Аз Калин Сърменов не го харесвам особено, за другото - да. Това, че е директор на Сатирата, няма връзка с качествата му като актьор. Няма да коментираме изявите му като директор и последвалите реакции на някои от актьорите, това е друга тема.
Не разбрах само за преиграването от страна на театралните актьори, в смисъл не схванах какво имаш предвид. ;)

anonymous908491
03-16-2013, 19:59
Всъщност нищо вече не ме изненадва в тая държава, Вл. Пенев е министър на културата. Поне е за малко, иначе може да въведе задължително гледане на сериала от ученици и всякви артисти.

psychopath
03-16-2013, 20:00
Ако "чистата реалност" имаше само едно лице и една гледна точка, можеше и да имаш право.
Това понятие има прекалено широко значение, за да бъде използвано с целия си смисъл и съдържание, освен като вметната фраза.

Не съм казал, че Столичаните е лош сериал. Напротив, българското кино последните години дръпна страшно много като цяло, в това число слагам и пошлите продукции, но в крайна сметка преди години и това нямаше.
Столичаните отразяват по-различна действителност. Признавам не го следя сериозно, за да мога да коментирам по-конкретно, но поне от това, което съм видял, нещо не ми стига... като сценарий ли, като идея ли, знам ли...

anonymous908491
03-16-2013, 20:06
Столичани отразява българската реалност, под прикритие е плод на жълти вестници и алчност. В последната серия бяха вкарали продуктово позициониране на около 50 неща.

JoLLiE92
03-16-2013, 20:08
Актьорите, които по принцип играят само в театър и имат тук-таме роля в киното, са свикнали да играят като за театър - там трябва да правят по-силни мимики, гримаси, да преиграват един вид, за да може да се види с просто око отдалеч. Столичаните аз не ги харесвам, както и Комиците, поради същата причина. Всичките сериалчета, в които действието се развива в мола, са уникално тъпи. Търпях някой и друг епизод на Стъклен дом, защото се наслаждавам с всяка частица от тялото си на играта на Башар Рахал.

psychopath
03-16-2013, 20:09
Всъщност нищо вече не ме изненадва в тая държава, Вл. Пенев е министър на културата. Поне е за малко, иначе може да въведе задължително гледане на сериала от ученици и всякви артисти.

Владо Пенев не е станал министър на културата, заради сериала. Това, че вие не сте го чували/гледали преди Под Прикритие си е ваш проблем. Макар че има хора, които повече биха пасвали на такъв пост (режисьори/директори/актьори).
По начало това министерство е някак по-второстепенно, но няма какво да обяснявам с коя партия трябва да си гъст и с кои хора в настоящия момент, за да получиш такъв пост (с което автоматично ми падна в очите)
Политиката не трябва да се бърка в културата (съответно и обратното), просто трябва да не й пречи и дори да помага за развитието й.
В крайна сметка този пост в случая има само някаква престижна функция и нищо повече, или знам ли...може пък да започне да изгражда кариера в политиката. :D

psychopath
03-16-2013, 20:14
Столичани отразява българската реалност, под прикритие е плод на жълти вестници и алчност. В последната серия бяха вкарали продуктово позициониране на около 50 неща.

Сигурно няма организирана престъпност, това ли искаш да кажеш или не отразява една по-различна действителност ?
Малко е идеализиран образа на службите и полицията, вярно...вкарали са няколко корумпирани ченгета и прокурора, ама в действителност сигурно има някоко човека в страната, които не са такива. Но няма как...нали все пак е филм. :Д
Схемите, които са вкарали в сериала, на практика се извършват от години.
Продуктовото позициониране е досадно и дразнещо, но не са достатъчно дорасли финансово, за да могат да си позволят да не печелят допълнително.

psychopath
03-16-2013, 20:20
Актьорите, които по принцип играят само в театър и имат тук-таме роля в киното, са свикнали да играят като за театър - там трябва да правят по-силни мимики, гримаси, да преиграват един вид, за да може да се види с просто око отдалеч. Столичаните аз не ги харесвам, както и Комиците, поради същата причина. Всичките сериалчета, в които действието се развива в мола, са уникално тъпи. Търпях някой и друг епизод на Стъклен дом, защото се наслаждавам с всяка частица от тялото си на играта на Башар Рахал.

Думата преиграване носи негативен характер. Акцентирането върху въпросните мимики, гримаси и пр. е абсолютно нормално, защото в театъра на преден план е актьорската игра, всичко се случва на момента, няма повторения, има импровизация. Театралното изкуство е по-висша форма актьорско майсторство именно поради тази причина.
Защо не наемат случайни хора в театъра, както правят в някои филми?
Защо например аз бих изиграл ролята на Ивайло Захариев по-добре от него, както и сигурно 90% от хората по света? :D:D:D
Та не мога да се съглася с това, но ако имаш конкретен пример, ще се радвам да го споделиш. : )

LovEsIckk
03-16-2013, 20:24
Под прикритие отразява реалната ситуация в БГ. Ако искате вярвайте, продължавайте да си затваряте очите. Истината е, че мафията е по-силна от политиците и именно те управляват България, а политиците са техните пионки за пред народа.
Всичко е пари в България. Някой ако е гледал Черна котка,бял котарак (сръбски филм) има една много добра фраза, която ни усмива цялата ситуация тук. Дори и чужденците го знаят.
Пък вие си вярвайте на тоя и оня.
Тия министри в момента са ги сложили за рейтинг, нищо повече. Владо Пенев е изключително културен и ерудиран човек, но в момента е на върха и е най-познат на масата..за това и го сложиха за министър.. Йовчев и Стойчев при спорта - пак по същия начин
Рейтинг, избори и гласове да има..Иначе кой ли от тях изобщо разбира от политика?

anonymous908491
03-16-2013, 20:24
Сигурно няма организирана престъпност, това ли искаш да кажеш или не отразява една по-различна действителност ?
Малко е идеализиран образа на службите и полицията, вярно...вкарали са няколко корумпирани ченгета и прокурора, ама в действителност сигурно има някоко човека в страната, които не са такива. Но няма как...нали все пак е филм. :Д
Схемите, които са вкарали в сериала, на практика се извършват от години.
Продуктовото позициониране е досадно и дразнещо, но не са достатъчно дорасли финансово, за да могат да си позволят да не печелят допълнително.

Нямам нерви да се повтарям и приключвам след този коментар.

1. И извънземни има, по същата логика да решим, че филмите за Стар Трек отразяват чистата реалност ли ?
2. Въобще не си наясно, какво вършат куките, как повечето от тях изкарват парите си, спри да разсъждаваш за неща, които само по вестниците си чел.
3. Показали са и как се пие алкохол и се играят кючеци по кръчмите, дай по тази логика да решаваме, че показват реалността, защото пак само си чел по вестниците или си гледал по телевизията, въобще не си наясно как стоят нещата.
4. За първи сезон им плащаха 4 или 5 пъти по-малко, а вършеха същата работа. Да не са станали толкова големи звезди, че цялата държава да работи за тях.

JoLLiE92
03-16-2013, 21:39
psychopath Ако даден актьор преиграва във филм, това не значи задължително, че е бездарен, може да е свикнал да играе в театър. Театърът наистина е изкуство, докато киното е по-масово, но има и филми за ценители.
С кое по-точно не можеш да се съгласиш? :)
papugai столичаните първо много реален филм ли е? И второ, защо държиш да е реален и да отразява действителността на 150%? Нали за това е киното, малко да се отнесем далеч от живия живот. :)

psychopath
03-16-2013, 22:56
Ами, че преиграването се дължи на театралното актьорско майсторство.
Преиграването си е отрицателна характеристика която може да присъства при всички, но не съм съгласен, че има такава тенденция.

Иначе, аз съм ценител и на доста филми, не само на театър, литература и музика.

ПС - Колко съм прекрасен и ерудиран! :D

kalpazanka
03-17-2013, 07:27
Гугълнах Ивайло Захариев и се навих да изгледам филма :D :D :D

JoLLiE92
03-17-2013, 07:42
psychopath казах "или бездарните" :D Примерно в Забранена любов ако се сещаш ми бяха казвали, че актьорите са театрални, затова са такива. В театъра "преиграването" е задължително, в киното не е хубаво, но не е лесно да се напаснеш и на двете.

kalpazanka заради него ли реши да гледаш филма?!?!??? :? :cool:

kalpazanka
03-17-2013, 07:48

Да! Даже може да зарежа чужбина и специализации, да си домакинствам вкъщи, да му готвя, да му пера чорапите, да му народя един футболен отбор хлапета и да си живеем щастливо с неговия хонорар от филмите! :::

JoLLiE92
03-17-2013, 08:03
Хонорарът му няма да е голям, имайки предвид качествата му на актьор. :cool: ИИИИИИ е женен, наскоро се ожени :D

kalpazanka
03-17-2013, 08:04
Тва не пречи :D

JoLLiE92
03-17-2013, 08:09
Тя е голяяма, ще те набие :lol:

haritov
03-17-2013, 08:34
http://www.youtube.com/watch?v=5KsXTFS24Js

JoLLiE92
03-17-2013, 08:37
Как можа да публикуваш това! Тъкмо го бях забравила! Сърцето пак ме заболя!! :cry:

:cool:

haritov
03-17-2013, 08:50
Как можа да публикуваш това! Тъкмо го бях забравила! Сърцето пак ме заболя!! :cry:

:cool:ще ме накараш да пусна и косъма

JoLLiE92
03-17-2013, 08:53
Пускай го, за него не ме *тииииииииит* :D

granger
03-17-2013, 08:57
^ тцтцт..... къв фен си ти ?
ПОпов- министър на културата
Косъма - премиер!

JoLLiE92
03-17-2013, 08:59
http://www.youtube.com/watch?v=XhIZ8B0IhPc

POLLINA
03-17-2013, 09:39
ивоооооо ;(

ShtrudeL
03-17-2013, 09:54
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
за 5 дена и трите сезона ги минаххх <3

ИСКАМ ЧЕТВЪРТИИИИИИИИИ
АААААААА
<3333333333

Иво вЕрно е ебаааааати готиния пиЧ, Мартинчо също не е лош, амааа трябва по-Уош да го раздава :3
ох ох <3

granger
03-17-2013, 10:17
Иво е жив, нИдейте рева.

psychopath
03-17-2013, 10:20
Гугълнах Ивайло Захариев и се навих да изгледам филма :D :D :D

Освен, че е бездарник е и сектант. Да пукне! :D

psychopath
03-17-2013, 10:21
psychopath казах "или бездарните" :D Примерно в Забранена любов ако се сещаш ми бяха казвали, че актьорите са театрални, затова са такива. В театъра "преиграването" е задължително, в киното не е хубаво, но не е лесно да се напаснеш и на двете.

В Забранена любов бяха дебили със синдром на Даун и нагоре, не си прави генерални изводи базирани на този псведосериал. :D
Пък и далеч по-малко са "театрални" в сравнение с други сериали. : )

JoLLiE92
03-17-2013, 10:24
Освен, че е бездарник е и сектант. Да пукне! :D
Между другото наистина е сектант! :D И жена му е по-голяма от него :D сигурно го бие :cool:

POLLINA
03-17-2013, 10:24
Иво е жив, нИдейте рева.

е то това е ясноо

yakuza_
03-17-2013, 10:28
В Забранена любов бяха дебили със синдром на Даун и нагоре, не си прави генерални изводи базирани на този псведосериал. :D
Пък и далеч по-малко са "театрални" в сравнение с други сериали. : )

Дори това е малко за тях, бахти дърветата. Съквартиранта ми го гледаше... Много актьори са станали напоследък. И оная Елена Петрова ли беше, тая жена да се затрие с отверка, не заслужава да и се дават пари за каквото и да е било.

JoLLiE92
03-17-2013, 10:32
Аз го гледах, за да им се смея. Уникален сериал! :D Елена Петрова имах по-добро мнение за нея преди, поне хубава коса има :cool:

kalpazanka
03-17-2013, 10:48
Между другото наистина е сектант! :D И жена му е по-голяма от него :D сигурно го бие :cool:
Мда, евангелист. Не я бил докоснал преди брака. :D

Иво вЕрно е ебаааааати готиния пиЧ

Само ти ме разбираш, сигурно щот си рибичка. :)

JoLLiE92
03-17-2013, 10:56
Иво да е толкова яяяяяяяяк!
POLLINA включи се! :D
тая аристократична злоба, която излъчва ..
kalpazanka аз нея не бих я докоснала и след брака :D

kalpazanka
03-17-2013, 11:17
kalpazanka аз нея не бих я докоснала и след брака :D

мухахахахах, я дай снимка насам :D

JoLLiE92
03-17-2013, 11:43
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551079_10151065465877299_1675144881_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417392_10151465395722299_1229423990_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/542086_10150816697422299_294382888_n.jpg сватбата
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/181077_10150949638717299_2117278834_n.jpg личния ми фаворит - пише че е от първата им среща :Д аз не бих се влюбила от пръв поглед в нито един от двамата И не бих облякла дантелена рокличка с тоя корем! :D И не бих отишла в изискан ресторант вързана на конска опашка все едно ще се потя във фитнеса ......

kalpazanka
03-17-2013, 11:46
Хубавите ябълки ги ядат прасетата- факт!

JoLLiE92
03-17-2013, 11:48
Кой е хубава ябълка? Те са си лика-прилика :cool: виж, на Захари Бахаров жена му е изрусена, там поговорката важи :cool:

kalpazanka
03-17-2013, 11:50
Ивчо е арната ябълка. :) За мен поне.

JoLLiE92
03-17-2013, 12:24
Културно да се изразя, не притежава нито едно от качествата, които ценя в един мъж. :D

haritov
03-17-2013, 12:27
http://www.youtube.com/watch?v=ody9UeFiKgs

само куката

LovEsIckk
03-17-2013, 12:43
Иво е най-якия мъж в тоя сериал!
Ама в някво интервю беше разправял, че е мъж под чехъл.
Жена му не ме кефи :с
А на Ивайло Захариев всичко му е много странно. Как така имат проф. снимка от първата си среща? Евангелистката църква да не организира някакви вечери за сватосване? Между другото ся като се замисля, може именно тази църква, да му пречи да се ошлайфа и отпусне като актьор.

JoLLiE92
03-17-2013, 12:57
Той не е мъж, че да е най-якия мъж в сериала. :D

kalpazanka
03-17-2013, 13:26
Той не е мъж, че да е най-якия мъж в сериала. :D

Ще му избия религията, само да ми падне в ръцете :D

psychopath
03-19-2013, 00:14

Аз абсолютно сериозно говоря. :D

psychopath
03-19-2013, 00:16
Хубавите ябълки ги ядат прасетата- факт!

Аз като съм хубава ябълка...нема кой да ме изяде. :D

Pedigree
03-19-2013, 04:19
Симпатичен е младежът, стига да се подстригва редовно, но говорът му е гига нърдски. Като каже "И кво, Кука, дръндрън" или когато тръгне да заплашва някой, знам ли, не му се получава убедително отстрани. :) Леко скован ми е на моменти.

JoLLiE92
03-19-2013, 04:27
Симпатичен е младежът, стига да се подстригва редовно,
Не на мъжете с коси и на жените с мустаци! В тяхното семейство има и от двата представителя. :cool:

Pedigree
03-19-2013, 04:31
Е, стига я плюхте жена му, хихи. : ) Вярно, че не му подхожда, ама какво да правим... 8-)

JoLLiE92
03-19-2013, 04:38
Баш си му подхожда според мене. :D Даже има нещо симпатично в бузите и корема и, докато у него не виждам. :D

Pedigree
03-19-2013, 04:43
Да, има нещо чаровно и миловидно в нея, ама килограмчетата й са в повече. Той е сладур, ама е далеч от моите представи за красив мъж. 8-) Нищо, да се обичат младите!

psychopath
03-19-2013, 12:52
Според мен Джоли му сипва, защото не й е пуснал и я е яд...и си избива комплексите. :D

RagioL
03-19-2013, 13:13
Сектанти в актьорският състав, неудобна работа!

JoLLiE92
03-19-2013, 14:01
Според мен Джоли му сипва, защото не й е пуснал и я е яд...и си избива комплексите. :D
Джоли не го познава и не би се докоснала до подобен мъж. Не му сипва, а просто споделя колко точно не и харесва. :)

psychopath
03-19-2013, 14:07
Джоли не го познава и не би се докоснала до подобен мъж. Не му сипва, а просто споделя колко точно не и харесва. :)

Ебавам се, бе, слънце. Мир :*

JoLLiE92
03-19-2013, 14:13
Оф, добре, че един тук ми се обясняваше преди, че го редя, защото не мога да го имам. :D И вече си мисля, че са цяло стадо песоглавци. :D Простено ти е. :)