View Full Version : Влюбена в съученик ???
Така... наскоро забелязах че изпитвам специални чувства към едно момче от класа ( харесва ми когато ме гушка , гледам да се навъртам повече около него , някакви симпатии...) , в един клас сме от 1 година , не изпитвах нищо към него , даже не сме си и говорили много , той има особен характер и сега някакси искам да си станем по-близки , да го накарам да ме харесва , да разбера повече за него ,супер ми е странно , не знам какво ме удари изведнъж ..., ама не знам какво да направя , дали ако му кажа нещо другите ще ми се подиграват и...изобщо не знам какво да правя.( а и има една подробност - той си има доста фенки , винаги е бил харесван , защото има хубаво тяло)
whitediamond
02-04-2013, 19:39
Аха ...
Контактувай с него,намерете обща приказка и т.н. Постарай се да се сближите и гледай той как ще реагира. В смисъл гледай жестовете на тялото. Това е по-добрият вариант,отколкото да му кажеш и той не изпитва същото към теб...
sexa_na_kompleksa
02-05-2013, 06:41
Общувай с него често и го попитай някой път дали иска да се разходите/да отидете на кафе/кино/боулинг/пица... След това започнете да излизате само двамата и нещата ще станат от само себе си. Не е нужно да му обясняваш, какво точно изпитваш към него.
И аз съм влюбена в съученик ,който мн мн харесвам.Темата може да я видите в раздел ЛЮБОВ ,но му отказах да бъдеш гаджета-не съм готова за това ,никога не съм имала и нз :(
оф той не ми обръща много внимание , май по-добре да се отказвам :D
Слънцеее
02-08-2013, 20:34
оф той не ми обръща много внимание , май по-добре да се отказвам :D
Не се отказвай. Ами ако и той изпитва нещо към теб,но е срамежлив. Така чувствата ще останат неизказани.
crazy_wolf_92
02-09-2013, 13:50
Така... наскоро забелязах че изпитвам специални чувства към едно момче от класа ( харесва ми когато ме гушка , гледам да се навъртам повече около него , някакви симпатии...) , в един клас сме от 1 година , не изпитвах нищо към него , даже не сме си и говорили много , той има особен характер и сега някакси искам да си станем по-близки , да го накарам да ме харесва , да разбера повече за него ,супер ми е странно , не знам какво ме удари изведнъж ..., ама не знам какво да направя , дали ако му кажа нещо другите ще ми се подиграват и...изобщо не знам какво да правя.( а и има една подробност - той си има доста фенки , винаги е бил харесван , защото има хубаво тяло)Значи четох някъде че не трябва да ходиш с някой от твоя клас защото ще сте постоянно заедно и бързо ще си омразните!
В класа май имахме поне две двойки. Голяма любов, голяма страст, щастие, хармония, съвършенство. Но си го имаше окуърднеса след скъсването.