View Full Version : Пишете ли си мръснишни смс-и?
Пишете ли смс-и да дразните половинката си? Можете ли да ми кажете някакви предложения, приятеля ми е на далече в момента и искам да му напиша нещо такова, но нямам особено въобръжение в тази част... :D В нета търсих, но повечето са някакви тъпи стихчета или хората казват, че били твърде "лични"... е никой не ви познава в крайна сметка, споделете някоя идейка. :)
xXxPETYAxXx
02-04-2013, 18:54
Ами напиши му какво ще му сториш, когато се видите и гледай да е нещо, за което си обедена, че го възбужда много.
Или просто му напиши, че си с любимото му твое бельо и нека той започне с мръсните фаназии.
anonymous708973
02-04-2013, 18:55
Защо искаш да се представиш с маска/черта, която ти липсва?
Ако е далеч, не го дразни с такива съобщения.
Аз лично съм против този тип дразнене. По-сладко е, когато се прибира от някъде и знаеш, че след час примерно ще пристигне, да му пратиш нещо палаво, което да му е в главата и този час да му се стори безкраен. :D
Най-добре задействай собственото си въображение, защото чуждите мисли винаги си проличават и звучат изкуствено. Помисли за някоя ваша интимна закачка, нещо, което само той ще разбере.
ShtrudeL
02-04-2013, 19:40
Защо искаш да се представиш с маска/черта, която ти липсва?
this.
На мен не ми идва от вътре да пиша/говоря за това какво искам да направим. Или ако 'ми дойде', ще да е едно изреченийце, като след него не мога да изпадна в подробности и с още 10 смс-а да си кажа каквото се очаква..
Дори би ми действало отегчаващо/дразнещо/убиващо желание/най-вече смущаващо.
Не се възбужам от такива неща. И като цяло от приказки за секс.
Amore-Mio*
02-04-2013, 19:55
Не пиша.
Самата идея не ми допада, не ми харесват подобни простотии.
SpiritInBlack
02-04-2013, 19:59
Съвсем отговорно заявявам , че потребителката S_e_x_y_y си пада по такива неща и ми пише прекалено често хаха
anonymous708973
02-04-2013, 20:14
this.
На мен не ми идва от вътре да пиша/говоря за това какво искам да направим. Или ако 'ми дойде', ще да е едно изреченийце, като след него не мога да изпадна в подробности и с още 10 смс-а да си кажа каквото се очаква..
Дори би ми действало отегчаващо/дразнещо/убиващо желание/най-вече смущаващо.
Не се възбужам от такива неща. И като цяло от приказки за секс.
Лъжеш :P
TROLLDADLOLCAKE
02-04-2013, 22:01
Ако е доста далеч и няма да си идва скоро , по - добре недей ! Защото това твое "дразнене" , може да го накара да си задоволи сексуалните нужди с някое по - яко и леснодостъпно от теб маце :) !
ShtrudeL
02-04-2013, 22:24
Лъжеш :P
^^
Имам предвид приказките, в които се ползват думички/изрази като: "ще ти направя това и онова", изразяващо се в механично действие.. :3
psychopath
02-04-2013, 23:25
нямам нерви да пиша, ама обичам да получавам.
xXxPETYAxXx
02-05-2013, 06:19
Ако е доста далеч и няма да си идва скоро , по - добре недей ! Защото това твое "дразнене" , може да го накара да си задоволи сексуалните нужди с някое по - яко и леснодостъпно от теб маце :) !
:D Да бе, ако ѝ изневери тя сама ще си го е направила, така ли?!
Глупости! Той, ако иска да ѝ изневери - ще го направи и без смс-и, а ако държи на нея, не би го направил!
Обичам да получавам такива смс-и, но когато ги получа, дори и да съм далеч от човека си мисля само за него, а не с кого да си сбъдна разгонените мечти.
За това хората са казали, че тези смс-и са "твърде лични", защото обикновено са неща, които са наистина индивидуални и откровени, и са неща, които са характерни само за сексуалния живот на самата двойка, а не общи приказки!
Пиша. В последно време рядко, но в предишни връзки... честичко се случваше. Никога не съм писала "насила", просто... като ми щукне в главата нещо и го написвам в смс и така.
И наистина.. като не можеш да измислиш, като това не ти идва отвътре.. не го прави. Или става спонтанно или... не става изобщо.
От време на време ;д Но в интерес на истината рядко си пишем СМС-и,има достатъчно минути да говорим по телефона :Д
Случва се,ама като си е при мен.Сега като е далеч и избягвам.
s_E_x_Y_y_Y
02-06-2013, 10:16
като не ти идват идеи какво си тръгнал/а да пишеш? измисли някаква закачка или нещо такова в подходящата ситуация...
П.С. (сори за спама) SpiritInBlack много забавен си станал напоследък... :Д