View Full Version : Иде ми да я метна от 11-тия етаж...
TROLLDADLOLCAKE
02-04-2013, 22:17
Историята ми е следната...
Дълго време бях сам , писах тук и получих много добри съвети (ето защо пиша отново)! Та по темата .. преди няколко месеца се запознах с едно момиче , от различни градове сме , но училищата ни са едно до друго .Писахме си , споделяхме си .. въобще много си допаднахме , докато тя не реши да ме запознае с нейна приятелка ... прати ми нейна снимка каза , че са приятелки от дълго време и ме попита дали искам да ни запознае.. (как ми се иска да бях отказал) ! Е да , ама не - Приех аз , запознахме се и тази нейна приятелка се оказа МЕГА НАХАЛНАТА .. пишеше ми , звънеше ми постоянно направо не издържах , на 2рия ден без дори да ме е виждала заяви , че съм бил "НЕИН" , че "ме харесвала адски много и не знам си какво друго" След като заяви това , 1вото момиче просто започна да се държи по - много различен начин (все пак това и е най - добрата приятелка .. ) Но тъй като аз не харесвах нея а 1вото момиче и казах , че просто няма да се получи .. обаче тя просто не се отказваше , обидих я .. какви ли не глупости и наговорих , но НЕ .. тя си знаеше нейното.Излязох с двете на кафе , видяхме се и през цялото време обръщах внимание само и единствено на първото момиче (което харесвам) .. прибрах се казах на 2рата , че няма да се получи между нас и искрено се надявах да се е отказала , вечерта се прибирам , а тя отново ми написала 5 страници роман , че "не можела без мен" и други глупости.Ядосах се и просто без да се осъзная и казах , че не харесвам НЕЯ , а приятелката и .. след като видяла това , решила , че ЩОМ ТЯ НЯМА ДА Е ЩАСТЛИВА И ДРУГИТЕ НЯМА ДА СА ! Направила огромен цирк на приятелката си от сорта на " Той харесва теб , заради теб стана така , ако тръгнеш с него не знам си к'во ".. Поговорих с първото момиче и тя ми каза , че на този етап няма как да сме заедно , защото цени и приятелката си и мен и не иска да губи нито един от двамата...Лошото е , че аз не мога да се примиря с факта , че не мога да съм с момичето , което искам , заради някаква ПРОСТА ПАТКА , която не може да разбере , че тя е ПРОБЛЕМА!Та искам да ви помоля , за някакви идеи или някого ако е минавал през подобно нещо да даде съвет ?! Благодаря предварително!
При момичетата почти винаги е така! Двете момичета трябва да си поговорят да се сдобрят и може би ще имаш шанс, а и дори да не се сдобрят според мен, ако първото момиче наистина те харесва няма да те зареже ей така. Имай малко търпение и пак говори с момичето, което харесваш. Говори И със другото момиче и и обясни, че не може заради нея да страдат всички, питай я дали и е приятно най-добрата й приятелка да страда...
Wednesday666
02-05-2013, 04:52
Честно да ти кажа, и приятелката ти е за бой.
Не казвам, че и аз не бих се спряла, ако най-близката ми приятелка ми вдигне скандал, но затова си подбирам приятелките, точно защото подобен тип глупави шматки не са ми нужни.
Та, по проблема - остави ги да се оправят, поддържай контакт с твоята, другата не я отразявай.
Рано или късно ще се спре, няма друг изход.
Ти просто показвай на другата, че няма да се откажеш и мисля, че рано или късно ще станат нещата.
JoLLiE92
02-05-2013, 05:49
На мен ми намирисва, че другата те е харесвала преди това и тази те е примамила да те запознае с нея. :)
Но пък се постави на страната на момичето - харесваш някоя, която пък харесва най-добрия ти приятел. Няма ли да я изкараш пълната курва? :)
xXxPETYAxXx
02-05-2013, 06:32
На мен ми намирисва, че другата те е харесвала преди това и тази те е примамила да те запознае с нея. :)
И на мен така ми се струва...
Остави ги и двете за известно време да се успокоят и да се разберат, като ѝ мине на тая афектираната, можи би ще започне да мисли, преди да действа!
sexa_na_kompleksa
02-05-2013, 07:23
Продължавай да общуваш с първата и да й показваш, че я харесваш. Втората само я игнорирай, нищо друго! Но ако все пак решиш да говориш с нея - бъди по-внимателен, но категоричен. Ако си груб с нея, само ще се изложиш пред момичето, което харесваш.
shmatarok
02-05-2013, 07:45
Продължавай да общуваш с първата и да й показваш, че я харесваш. Втората само я игнорирай, нищо друго! Но ако все пак решиш да говориш с нея - бъди по-внимателен, но категоричен. Ако си груб с нея, само ще се изложиш пред момичето, което харесваш.
+1 успех :)
YoUcANNOtiMaGiNe
02-05-2013, 08:28
Човек, заеби. И тримата се държите като в детската градина. Нали знаеш, не е луд тоя, който яде баницата, а тоя дето му я дава... тоест момичето е постъпило много ретардски и ти си се вързал - там ти е грешката. Тая нейна приятелка не ви е виновна за нищо, тя е просто пост-фактум в отношенията ви, в следствие на ВАШИТЕ глупости. Гледай да си поправиш грешката като теглиш по 1 и на двете, тъй като по друг начин няма да го бъде.
Не се занимавай и с двете. Тая лудата.. за нея ясно, ама тая дето харесваш.. замисли се какви приятели има тя?!
Доста позната история ..... :D мии пичага какво да ти кажа освен да не се занимаваш.. остани си приятел и със двете и намери друго момиче , което няма такава нахална приятелка. :)
TROLLDADLOLCAKE
02-05-2013, 15:05
Добре реших го , ще продължа да общувам с момичето което харесвам , а ако видя , че нещата бият на ЗЛЕ ще си остана просто приятел и с нея.Относно втората - блокирал съм я!Тя просто е непоносим индивид....Благодаря на всички за съветите , ЗЛАТНИ СТЕ ! Айде локвайте ^.^
Amore-Mio*
02-05-2013, 17:40
Глупава детска постъпка.
Иначе продължи да общуваш с тая, която харесваш - глупаво ще бъде да си разваляте отношенията.
PS: Първото момиче толкова ли е сляпа и наивна, че не забелязва двуличието и егоизма в приятелката си. Аз досега да съм й теглила една майна и да изчезва. Коя е тя, че ще взема и попречи на решенията ми.
TROLLDADLOLCAKE
02-05-2013, 17:48
Глупава детска постъпка.
Иначе продължи да общуваш с тая, която харесваш - глупаво ще бъде да си разваляте отношенията.
PS: Първото момиче толкова ли е сляпа и наивна, че не забелязва двуличието и егоизма в приятелката си. Аз досега да съм й теглила една майна и да изчезва. Коя е тя, че ще взема и попречи на решенията ми.
Колко си прав/а..... !
Mary_Jane_69
02-05-2013, 18:50
кучка! наеми си няколко биячи или се справи сам, мъртвото тяло изхвърли в някоя река, опаковано в чувал за повече драматичност и си почни зарибявката с мацката! тая щом е такава нагла нищо няма да я оправи освен малко вкарване в пътя по един или друг начин! аре пич, успех, ако ли не, НАПРАВИ СИ ТРОЙКА, след което оная пак я елиминирай.
FreeExtazy
02-05-2013, 19:59
Ми като искаш да е метнеш от 11-тия етаж - действай :Д
cherinka
02-05-2013, 22:18
СЛед пет годината на "простатапатка" ще й е минало и ти ще можеш да си щастлив с твоето момиче. :D
П.П. абе тука емотиконите къде се дянаха?
Направо ... голям карък си,човече :lol: Не знам какво да те посъветвам. Успех :D
СЛед пет годината на "простатапатка" ще й е минало и ти ще можеш да си щастлив с твоето момиче. :D
П.П. абе тука емотиконите къде се дянаха?
оо,черинка, къде ходиш?
отдавна не съм те виждала тук :Д
(не ме помниш, most probably, но аз теб-да!)
cherinka
02-06-2013, 22:20
оо,черинка, къде ходиш?
отдавна не съм те виждала тук :Д
(не ме помниш, most probably, но аз теб-да!)
ей, фъстък :*:*:*
smile_for_you
02-07-2013, 12:12
Това приятелка ли е? Как може някой да цени такава ,,приятелка'' и то ,,най-добра''. Тая е няква ненормална.
TROLLDADLOLCAKE
02-07-2013, 12:53
Това приятелка ли е? Как може някой да цени такава ,,приятелка'' и то ,,най-добра''. Тая е няква ненормална.
Именно!
Tsukuda_Hiroshi
02-07-2013, 19:02
А междувременно блокирай приятелката от фейса и скайпа. По вЪзможност си смени и номера на телефона. Ще се октаже...
Бате земи някой твой приятел и я запознай с тае втората и се моли да го хареса и ще те остави на мира ;)
carrieee
02-11-2013, 23:09
Накрай я да разбере,че това момиче не и е истинска приятелка.И не спирай да се бориш за твоето момиче,УСПЕХ :)
Tsukuda_Hiroshi
02-12-2013, 17:32
Кво стана бе? Изтрепа ли ги?
Мммм... мисля, че би я накарал тая напастната да се отдръпне нормално. Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения. Мисля, че ще се откаже от тебе в скоро време... Просто бъди пълен загубеняк пред нея. Може и да я отблъснеш.
Tsukuda_Hiroshi
02-13-2013, 05:03
"Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения." -> е да бе! Тя само това чака, мастията! А и защо момчето да се прави на какЪвто не е и да я лЪже, че има чувства кЪм нея...
Казваш й "не те харесвам. Остави ме!" и точка. Нищо повече не й дЪлжи, ако ще и червата да си усуче пред входната му врата...
TROLLDADLOLCAKE
02-13-2013, 18:27
Кво стана бе? Изтрепа ли ги?
Не точно ! Ама тая "нахалната" вече няма да се пречка , макар че вече тя направи достатъчно мизерии , а с другото момиче сме в супер отношения , може би трябва да мине известно време за нещо по - сериозно ! :)
TROLLDADLOLCAKE
02-13-2013, 18:29
Мммм... мисля, че би я накарал тая напастната да се отдръпне нормално. Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения. Мисля, че ще се откаже от тебе в скоро време... Просто бъди пълен загубеняк пред нея. Може и да я отблъснеш.
Да..да..да.да!Ако бях направил това , което ти ми каза ... тая шматка щеше направо да ми изпие живота , не мерси ! Просто и разтеглих майните по грубия начин.
Принципно ако си нахален и я боготвориш ще и омръзнеш. Никой не обича нещо, ако му се даде лесно. Но все пак, разкарал си я.
Чи шо през 11-тия, давай смело през 12-тия :D
SpiritInBlack
02-19-2013, 15:29
Хвърли я от по-високо , мама и курвенска
Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 15:32
Хвърли я от по-високо , мама и курвенска
А така!!! +1!
:д Бахти приятелката. Да я удушиш и е малко. Твойта толкова ли е спряла, че я смята за такава?! Радвам се, че нещата са се оправили ама най-добре е щяло да бъде да се отдръпнеш докато се оправят помежду си без да се натискаш сам между шамарите. Знае ли човек - зад ъгъла може да излезе някой по-подходящ за момента. Успех и семейно щастие ви желая.