Влез

View Full Version : Как мислите вие за това?

smile_for_you
02-07-2013, 12:02
Тъй като съм нова тук и искам да пусна първата си тема....Може да ви се стори глупава и коментирана до сега,но често с моя приятелка си говорим за заглеждането. И искам да ви попитам дали сте забелязвали вашият приятел да се загледа в някое момиче, докато сте на кафе,разходка или някъде заедно. Какво мислите за това изобщо? И момчета и вас искам да попитам...например си имате приятелка,обичате си я и когато се загледате по минаващото около вас хубаво момиче,влагате ли нещо по-специално в този поглед??? Не знам,просто искам да видя как мислят и други хора по тази тема. Интересно ми е мнението ви. :)))

6mateto
02-07-2013, 12:07
Нека си гледа, ама само да ми е казал нещо, ако аз се загледам...
Пък и нали знаеш, че хората гледат какво има в магазина, но не винаги купуват!

minchorna
02-07-2013, 12:09
Какво по дяволите може да се вложи по-специално в един поглед?
И да,заглеждам коса,лице,гърди,дупе,крака,� �али е с токчета,дали е с маникюр

marilyn
02-07-2013, 12:11
Принципно не съм засичала приятелят ми да се заглежда по някви други, ама и да го прави все ми е едно. И аз го правя и когато съм с него, и когато съм без него. Някак си не мога да го обвинявам. Нормално е като видиш готин, симпатичен, привлекателен човек на улицата примерно и да си спреш погледа там.

xXxPETYAxXx
02-07-2013, 12:14
Ние даже ги обсъждаме заедно, ако са много яки или много зле. :D
Аз също май повече се заглеждам в момичетата, отколкото в момчетата.

ludata90
02-07-2013, 12:17
Него не съм, но съм забелязала себе си, че го правя

granger
02-07-2013, 12:47

Съшата история при нас.
Коментираме си, момчета също коментираме. Няма лошо , де да знам,съвсем нормално го приемам.

kalpazanka
02-07-2013, 13:16
Хм, моят не се заглежда.

Amore-Mio*
02-07-2013, 13:26
Даже заедно сме коментирали и момчета, и момичета.
Иначе - щеш нещеш, няма как да го спреш. Има си очи, нека си гледа. В крайна сметка или ще ми каже, или просто веднага ще си обърне погледа. В никакъв случай не означава, че ще тръгне да се зарибява с тях и да влага нещо специално в това.

HollyGolightly
02-07-2013, 14:10
Не съм го виждала да се заглежда, когато излизаме, цялото му внимание е насочено към мен. Иначе и да го прави, когато не сме заедно, но няма как да го спра.
Аз лично не се заглеждам, какъв е смисъла, като знам, че от моето по-хубаво няма 8-)

smile_for_you
02-07-2013, 14:27
На някои може би е като навик. Моят приятел примерно се вглежда във всякакви тела, защото той самия много държи на своето и рабира се уважавам всеки, който се грижи за неговото. В началото на връзката ни като се влеждаше в някое момиче ми ставаше доста неприятно и реших да го попитам. Тогава той ми се извини и каза, че е по навик, че просто обича да гледа телата на хората, защото всяко е различно и ми каза,че дори да гледа някои момичета той не влага нищо в това. Просто поглед... не знам.

DragonLady
02-07-2013, 14:44
Принципно не съм засичала приятелят ми да се заглежда по някви други, ама и да го прави все ми е едно. И аз го правя и когато съм с него, и когато съм без него. Някак си не мога да го обвинявам. Нормално е като видиш готин, симпатичен, привлекателен човек на улицата примерно и да си спреш погледа там.
+1
И аз съм на това мнение. Дори и да се загледа някой път, няма значение, все пак си знам, че е с мен :)

bloodyF
02-07-2013, 15:50
Ако е някоя мега яка мацка и двамата се заглеждаме, не ми е неприятно, но на него май му е като аз погледна някой за повече от 1/2 секунда.
А се е случвало да видим отвратително/странно/смешно облечена госпожица и само се поглеждаме, казваме си по 1-2 изречения с погледи и почваме да се смеем.
:lol:
коментирали сме късите поли на студа МНОГОКРАТНО, токчетата в снега също

Violenza
02-07-2013, 17:18
Рядко се заглежда сякаш, но го прави. На мен не ми пречи въобще, аз самата редовно се заглеждам и в мъже, и в жени.

nyxu
02-07-2013, 17:25
Не го прави. Мисля, че би ме дразнило :D
Колкото до мен - правя го. Заглеждам се дори в жени. :D
На някои им стоят по-добре някои дънки ;3 Не можеш да кажеш на черното бяло, има и красиви жени. :)

Иначе редовно коментираме т.нар. "кифли" с ултра късите поли в най-големия студ :D

Brown_Sugar
02-07-2013, 19:04

Същото ! :д

ubuntureload
02-07-2013, 21:58
Все още не съм чувал за секс с поглед от разстояние!

fostata
02-08-2013, 00:00
Все още не съм чувал за секс с поглед от разстояние!

И аз това си мислех.

Абе какъв е тоя чип (фирма?) 100+ коня е вдигнал честита да ти е колата

psychopath
02-08-2013, 01:24
Хм, моят не се заглежда.

Ти така си мислиш. :D

kalpazanka
02-08-2013, 05:51
^Не смее в мое присъствие.

Хм, знам ли, може да си го виждал. :D

heartshapedbox
02-08-2013, 11:21

И ние сме така :Д

BamBamBo
02-08-2013, 12:01
То на мъжа си му е заложено.Яд ме е на моя,че не си признава или ако си признае казва,че са зле за т'ва гледа ...Да,беее...
И аз ако тръгна да обсъждам някое момиче(независимо дали ми е харесала или не) си мълчи.
Нормално е , ако момче се загледа,също и момиче.

Slynchiicee
02-09-2013, 18:45
Говорим за гледане нали? Затова са ни дадени очите да гледаме :D

SweetZombie
02-09-2013, 20:09
За бога тва му е в природата!!! Няма как да не гледа ако не гледа значи не е мъж..... :D :D :D няма нищо лошо с това щом е с теб значи те обича/хар спокойно няма нищо лошо :D :D :D

PainMonopoly
02-10-2013, 14:46
Не само, че оглеждам други жени докато съм с гаджето, но и ги обсъждам с нея. Не виждам какво специално мога да вкарвам в погледите, просто си гледам. Ако я гледам все едно ще я излижа цялата, това би ме направило инфантилен простак, така че не го правя. Просто оценявам околните жени според външната им красота, което е напълно в мъжката природа. Не виждам смисъл да се крия, че го правя и не бих приел да ми го забранят.

nezabelejimata
02-10-2013, 19:51
Повече аз се заглеждам отколкото той xD Не знам защо обаче имам един вреден навик да оглеждам момичетата и момчетата които минават покрай мен ... и често ги обсъждаме двамата .. В смисъл, че тази има хубаво дупе ама е с прекалено слаби крака и т.н. забавно е btw :D

Fisherman
02-10-2013, 21:54
Това е само началото на вълна от Swinger Party-та