Влез

View Full Version : Домашна маска за коса?!?

radoschetyy
02-07-2013, 14:22
Здравейте, тъй като наскоро разбрах една рецепта за домашна маска за коса, реших да започна да я правя и за моята коса. Рецептата е следната:

2с.л. тривитаминол,
1с.л. мас,
1с.л. оцет,
1с.л. алкохол,
2-3 капки газ

Реших да я правя по веднъж на седмица, но така и не разбрах колко дълъг период от време трябва да я правя тази маска?
Някой правил ли си е подобни маски за коса? Някакви подробности относно тях да сподели ще съм много благодарна :)

FuCKkK13
02-07-2013, 17:16
като се научиш къде да питаш тогава ще съм си я правила......... 1 месец маска/1 месец почивка... и се научи да ползваш търсачката

radoschetyy
02-07-2013, 18:08
като се научиш къде да питаш тогава ще съм си я правила......... 1 месец маска/1 месец почивка... и се научи да ползваш търсачката

Хайде, поредният разбирач се включи с гениален коментар .... ПИТАМ на точното място, и ползвах ТЪРСАЧКАТА ... просто като човек попитах някой ползвал ли е специално тази маска, да изкаже мнение ... аман от "разбирачи на всичко"

marilyn
02-07-2013, 18:51
Хайде, поредният разбирач се включи с гениален коментар .... ПИТАМ на точното място, и ползвах ТЪРСАЧКАТА ... просто като човек попитах някой ползвал ли е специално тази маска, да изкаже мнение ... аман от "разбирачи на всичко"

Фък е права, има тема за косата vol.6, в която основно това се обсъжда. Направено е с цел да ни е подредено и да не се пръкват ежедневно теми като тази. Чети там, ако те интересува нещо.

radoschetyy
02-07-2013, 18:57
Фък е права, има тема за косата vol.6, в която основно това се обсъжда. Направено е с цел да ни е подредено и да не се пръкват ежедневно теми като тази. Чети там, ако те интересува нещо.

marilyn :) въпроса е там, че аз си търся информация точно за тази маска ... видях, че там има информация, но не беше за това, което ми трябва :)

marilyn
02-07-2013, 19:01
Да, затова е тази тема. http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/541017-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-vol-6

Там четеш, питаш- никой не ти се цупи, коментираме си основно маски. И Фък като една от най-просветените относно коса и грижа, винаги е така любезна да ни отговаря. Просто се научи къде и как да попиташ за да ти бъде отговорено.

radoschetyy
02-07-2013, 19:05
И цялата работа е, че не съм писала ... в темата, която тя е публикувала ... сякаш нещо пречеше, да ми се отговори и тук, така или иначе е създадена тази тема .... thanks for nothing ... Все пак ти благодаря :)

FuCKkK13
02-07-2013, 19:15
И цялата работа е, че не съм писала ... в темата, която тя е публикувала ... сякаш нещо пречеше, да ми се отговори и тук, така или иначе е създадена тази тема .... thanks for nothing ... Все пак ти благодаря :)

виж.. няма значение кой е публикувал темата.. има важна тема за косата - не съм я пуснала аз,но и там съм писала ... и ти отговорих на въпроса ;)