View Full Version : Въпросчета
xXxPETYAxXx
02-07-2013, 17:04
Друга тема в раздела ме накара да си задам някои въпроси. Тъй като тотално ми ги игнорирахте/а там :D, а ми стана любопитно какви са вашите мнения по тях, ще си задам отново въпросите:
1.Ако доставяте "по-специални(орални!) ласки" на нечий х*й за 5 секунди(приемаме, че е част от предиграта), това Вие за свирка ли го броите/свирка ли го наричате!
Момчета, какво е вашето мнение?
2.1.И по-специално към момчетата - Вие предоставяли ли сте орални ласки на момиче, с което никога не сте правили секс преди или след това???
2.2.Момичета, а Вие получавали ли сте орален секс, без нищо друго около него(било то секс, или орални ласки от ваша страна)?
3.Абсолютно хипотетична ситуация. Разбрали сте, че приятеля/приятелката Ви, Ви е изневерила, не как да е, а като е доставил/доставила единствено орален секс на човека, с когото е изневерил/а, без да правят нищо друго и без той/тя да е задоволяван от другия.
Това не би ли Ви наранило поне малко повече, отколкото по-егоистичната изневяра, в която половинката Ви си гледа собствения нагон?
1.Ако доставяте "по-специални(орални!) ласки" на нечий х*й за 5 секунди(приемаме, че е част от предиграта), това Вие за свирка ли го броите/свирка ли го наричате! то си е сврика...ама недовършена и некачествена :lol: Дали ще го наречеш с различни имена , все е лапане на пишка
3.Абсолютно хипотетична ситуация. Разбрали сте, че приятеля/приятелката Ви, Ви е изневерила, не как да е, а като е доставил/доставила единствено орален секс на човека, с когото е изневерил/а, без да правят нищо друго и без той/тя да е задоволяван от другия.
Това не би ли Ви наранило поне малко повече, отколкото по-егоистичната изневяра, в която половинката Ви си гледа собствения нагон?Мне, за мен е все едно и също ,дали той ще и прави нещо или тя на него. Еднакво гадно би ми станало. Не бих си го приела и тва е.
Извинявам се отново за грубия си език на места!
xXxPETYAxXx
02-07-2013, 17:14
^Абе, то някакво супер изкуствено се получава, когато се стараем много да си цензурираме репликите, така че по-добре така. :D
Аз затова си говоря,пък който се засяга да не чете :D Извиних се, пък и явно ми е беден речника и не мога да се изразя по-добре и цивилизовано :lol:
Like I care :D
nekavtam
02-07-2013, 17:51
Изневяра според мене е и да се натискаш с някой друг .. и да ти се отърква в гъза.... за тебе не знам може изневяра да значи само да те изчукат :Д
Violenza
02-07-2013, 17:57
1.Ако доставяте "по-специални(орални!) ласки" на нечий х*й за 5 секунди(приемаме, че е част от предиграта), това Вие за свирка ли го броите/свирка ли го наричате!
Момчета, какво е вашето мнение? - Е за свирка си го броя, та то си е. Всякаква заигравка между устата ми и пениса му си е вид свирка.
2.И по-специално към момчетата(и момИчетата разбира се могат да споделят, ако са били в обратната позиция) - Вие предоставяли ли сте орални ласки на момиче, с което никога не сте правили секс преди или след това??? - Не съм. При мен желанието да му доставя това удоволствие идва доста по-късно от първоначалното физическо привличане.
Това не би ли Ви наранило поне малко повече, отколкото по-егоистичната изневяра, в която половинката Ви си гледа собствения нагон? - И двете са ми еднакви и все ще ми стане гнусно. Било е изневяра.
xXxPETYAxXx
02-07-2013, 18:02
Някъде да съм казала, че нещо не е изневяра? Не говорим дали е изневяра или не, а дали не е по-гадна.
Как по-простичко да го обесня?!
Като правиш секс примерно задоволяваш и собствения си нагон, но когато доставяш само орален секс - задоволяваш само отсрещния, което би било много по-гадна изневяра, поне за мен!
Edit: За втория ми въпрос - за момичетата по-скоро ми е интересно дали са получавали само орален секс от някой, без да правят секс с него, а момчетата дали са "давали".
nekavtam
02-07-2013, 18:11
Да може би да правиш свирки в некой кенеф е по гадното .. но и 2 тa вида изневяра са курвенски и съм ти забил шута в гъза и си право в нова зенландия след тва :Д
та по темата не съм правил шпакли на момичета .. и нямам намерение не ме кефи просто .. : )
Violenza
02-07-2013, 18:12
Някъде да съм казала, че нещо не е изневяра? Не говорим дали е изневяра или не, а дали не е по-гадна.
Как по-простичко да го обесня?!
Мен ли цитираш? Аз съм казала, че за мен СА наравно. Кое по-точно ти не разбра?
1. Не, не е свирка, ако е за 5 секунди е досег на устни с хуй. Ддз свирка е до свършване или поне някво по-продължително време.
2. Случвало ми се е да изпадам в ситуация, в която да задоволявам мъж с орален секс, а той мен с пръсти. И не сме правили секс. Дълга история, не е за форона.
3. Това вече го написах в другата тема, за мен е едно и също.
xXxPETYAxXx
02-07-2013, 18:34
Мен ли цитираш? Аз съм казала, че за мен СА наравно. Кое по-точно ти не разбра?
Не, просто когато започнах да пиша поста, все още не беше публикувала своя. За това после до едитнах. Беше отговор на коментара на предходния потребител.
Момичета, а случвало ли ви се е да получавате орален секс, без да има нищо друго?
Явно не съм пояснила достатъчно ясно втория въпрос, ще го редактирам.
xXxPETYAxXx
02-08-2013, 07:33
Айде и малко мъжки мнения де, нито едно момче не се обади с пълен отговор? :D
dimitar_ak
02-08-2013, 07:59
Момчета, какво е вашето мнение? За мен си е. Няма знаечние дали целта е да ме подготви за акт или да ме доведе до край.
2.1.И по-специално към момчетата - Вие предоставяли ли сте орални ласки на момиче, с което никога не сте правили секс преди или след това??? Да
2.2.Момичета, а Вие получавали ли сте орален секс, без нищо друго около него(било то секс, или орални ласки от ваша страна)?
Това не би ли Ви наранило поне малко повече, отколкото по-егоистичната изневяра, в която половинката Ви си гледа собствения нагон? Няма малко или много изневяра. Тя си е факт и отношението ми към нея е едно и също. Не ме интересуват подробности какво точно са правили.
xXxPETYAxXx
02-09-2013, 10:12
За мен пък има по-малко болезнена и по-болезнена изневяра. Вероятно, защото специално на оралния секс придавам по-голяма значимост и интимност. В смисъл, че не бих го направила за всеки и очаквам, че и другия да мисли като мен...
Slynchiicee
02-09-2013, 19:25
1.Тъй като не съм момче,незнам как да отговоря,ако следва секс може би е предигра а ако е просто едното лапане... значи си е свирка ;д
2.2. Ами да понякога е нужно и те да се сетят за нас ;д
3.Би ме ядосало адски много независимо каква е изневярата тя си е изневяра..
xXxPETYAxXx
02-09-2013, 19:42
2.2. е в обратен на 2.1., смисъл: "Получавала ли си орални ласки от момче, с което никога преди или след това не сте правили секс", ама ми се струва, че не съм го написала достатъчно ясно(макар че, аз разбирам, какво съм имала в предвид, след като е все при втори въпрос)
П.П: Не мога да си редактирам темата?!