PDA

View Full Version : Не е за мен, но го искам!

anonimkataaa
02-07-2013, 17:37
Историята е дълга, но ще я скъся възможно най-много. Писах си с едно момче, няколко години по-голямо от мен. Познавахме се само по физиономия, но аз все пак реших да му пиша и всичко започна перфектно. Пишехме си постоянно, говореше ми миличко, говорехме си по скайп. Не можех да излезна да се видим, но на него не му пукаше. Но ето, че един ден просто ми каза, че няма да се получи между нас и да си намеря друг, а аз му казах добре. Честото се виждахме, но без здрасти, без нищо. Една вечер към 1 той ми писа дали искам да се видим и му казах ок. Дойде, говорихме се, целувахме се .. беше уникално. Той си тръгна, аз също. На следващия ден се видяхме много пъти, но той пак не ми каза нито здрасти, нито нищо. Дори прегръщаше друго момиче. Харесал й е всички снимки и мисля, че е влюбен в нея. Проблемът е там, че аз съм страшно влюбена в него, особено след онази нощ. Той донякъде знае какви са му чувствата. Моля ви каже ми какво да правя. Благодаря ви предварително!

cwetenceto
02-07-2013, 17:45
Признай чувствата си ,ако те отреже просто го остави :)

anonimkataaa
02-07-2013, 18:04
Ами аз му ги признах и той знае, че го харесвам и въпреки това дойде нали целувахме се и т.н., а сега и здрасти няма .. не знам какво да правя

oFFline[*]
02-07-2013, 18:13
Когату му каза,че имаш чувства към него ,той какво ти отговори? Питай го защо се държи по този начин..

CoockieMonster
02-07-2013, 18:15
На колко сте години? Той се държи все едно е на 13 ?!

anonimkataaa
02-07-2013, 19:00
Когато му казах, че имам чувства, той ми каза че ще си говорим като се видим .. иначе той е на 19

FuCKkK13
02-07-2013, 19:23
завъртял ти е главата и си е тръгнал - банално... намираш си друг.. била си му момиче за вечерта.. харесва си друга и си утешава при теб ... спирай контактите и си намери друг

anonimkataaa
02-07-2013, 19:26
Е да, но много го харесвам и искам да съм с него ..

FuCKkK13
02-07-2013, 19:30
Е да, но много го харесвам и искам да съм с него ..

ама не може,следващия

anonimkataaa
02-07-2013, 19:39
ем да, но не съм такъв човек, дето се отказва затова ви моля да ми дадете съвет какво да му напиша/кажа : ))

Violenza
02-07-2013, 19:58
Искаш да продължаваш да се унижаваш?
Каквото и да му напишеш/кажеш, просто ще се закопаеш още по-дълбоко.

FuCKkK13
02-07-2013, 20:00
на сила хубост не става.... пренасочи се ти казах

HollyGolightly
02-08-2013, 01:50
Защо ти е да си с човек, на когото очевидно му е все едно за теб. Ако го интересуваше поне малко, нямаше да прегръща други момичета пред теб. Поиграл си е малко с теб, омръзнала си му и сега се е прехвърлил на следващата.

minchorna
02-08-2013, 06:28
;10594822']Когату му каза,че имаш чувства към него ,той какво ти отговори? Питай го защо се държи по този начин..
?!?!?!?

sexa_na_kompleksa
02-08-2013, 06:33
Използва те, разбери го! Намери си друг, даже и той ти го е казал..

anonimnanowlubena
02-08-2013, 06:37
Здравейте! Това е новият ми профил, защото не мога да влезна в стария. Значи ми казвате да го оставя, така ли? Ами ако му пиша да се видим? Благодаря ви! :*

minchorna
02-08-2013, 07:13
Здравейте! Това е новият ми профил, защото не мога да влезна в стария. Значи ми казвате да го оставя, така ли? Ами ако му пиша да се видим? Благодаря ви! :*

Ако му пишеш да се видите ще ти бръкне в кацата с меда и ще си отиде и утре пак ще пишеш тема " Дадох дупето,а днес не ми говори"

Pid
02-08-2013, 07:18
Няма смисъл да се бориш за него.Той те е използвал, защото я е нямало другата.Моят съвет е да продължиш, той сам ти е казал, че трябва да си намериш друг.

anonimnanowlubena
02-08-2013, 07:18
Ами не .. смисъл тя другата си беше там, а той все пак дойде .. а това, което ми каза да си намеря друг, той ми го каза преди онази нощ : )

li0n
02-08-2013, 07:37
Искаш да продължаваш да се унижаваш?
Каквото и да му напишеш/кажеш, просто ще се закопаеш още по-дълбоко.
Именно.
Запази си достойнството.
Човека очевидно не знае какво иска, сам ти е казал да си намериш друг.
Самия факт, че е прегръщал друга и че не ти е казал дори "Здрасти!" говори сам за себе си.
Пренасочи се както казаха преди мен, ще намериш момче, което ще те обича и ще знае какво иска. Но това не е твоето момче. :)

sexa_na_kompleksa
02-08-2013, 07:40

Явно вече си решила, какво да правиш, и каквото и да ти кажем, няма да ти променим мнението. Така че действай, излагай се, унижавай се, губи си времето, причинявай си сама болка. : )

Pid
02-08-2013, 07:44
Знам, че ти е трудно да повярваш, но той те използва.Приеми го, а ако все пак искаш да се пробвате..опитай.Говори с него.Аз ти казвам как го виждам в моите очи.Просто те е използвал, а ти си му се вързала..

li0n
02-08-2013, 07:49
Явно вече си решила, какво да правиш, и каквото и да ти кажем, няма да ти променим мнението. Така че действай, излагай се, унижавай се, губи си времето, причинявай си сама болка. : )

Не се филмирай толкова. :D
Но че ще се изложи - ще се изложи.
Ще се унижи, ще си изгуби времето, но си е за нея, поне ще си вземе урок и няма да прави така занапред. :)

r0073x
02-08-2013, 09:50
Повярвай ми, едно свестно момиче би те потърсило на 100%, ако наистина целувките му, прегръдките му бяха придружени с искрени чувства ;)
Пускай го да пасе (или да лови гората) и не се унижавай. Животът е гаден, знам, въртели са ми и по-грозни номера (момче съм, но и момичетата могат да правят гадни постъпки), но свиквай. Печелиш опит, да разпознаваш поне един тип "мъжко" поведение, което да ти е индикатор да бягаш от подобни миндили :)

sexa_na_kompleksa
02-08-2013, 10:39
Не се филмирай толкова. :D

Исках да я стресна, не ми разваляй фокусите! ;д ;д

marilyn
02-08-2013, 15:28
Не се занимавай, явно не иска да е с теб. Няма да се получи, намери си друг.

anonimnanowlubena
02-08-2013, 18:17
A ако примерно му пиша да се видим отново много ли ще се унижа (говоря по заобиколен начин да му го напиша)

r0073x
02-08-2013, 21:23
нещо да не се еб*ваш с нас ?
Темата е започната от един профил, а сега пишеш от друг със сходно име

anonimnanowlubena
02-08-2013, 21:50
Не се е*авам с вас, просто не можах да си влезна в другия профил и си направих нов :)

GossipGirl89
02-08-2013, 23:03
Ама след всички съвет, които получи ти продължаваш да си държиш на твоето "ама ако му пиша да се видим"... Понякога наистина си просим сами всичко, а после се оплакваме защо така, защо иначе. Ами хайде пиши му като искаш, но нищо добро няма да излезе от това. Аз също смятам, че момчето просто се е позабавлявало за момента. Сам ти е казал да си намериш друг и да не се занимаваш повече, целували сте се, а после се прави, че не те познава - какво повече ти трябва, за да проумееш, че с това момче нищо няма да се получи? Моят съвет е да се ориентираш към някой друг, а с този да не правиш повече опити за каквото и да било, защото освен да се унижиш и да пуснеш нова тема "Ама защо така постъпва", друго няма да стане.

laila_94
02-10-2013, 23:07
Унижаваш се ...Забрави го

psychopath
02-10-2013, 23:49
Понякога си мисля, че нарочно си го просите да си правят ташак с вас, сериозно. :D

feikk
02-11-2013, 05:59
А я да те питам като го видя с онова момиче, що направо не отиде и не го пита кво се случва ? Научете се да говорите с хората, а не да стоите и после да се чудите. Според мен като толкова държиш пак да му пишеш почни оттам за къв се има, че ше се държи така ? А че ако се видите пак и после естествено отново те подмине - ти ще си си виновна...

kalpazanka
02-11-2013, 06:01
Понякога си мисля, че нарочно си го просите да си правят ташак с вас, сериозно. :D
И аз стигам до същия извод. :D :D :D