View Full Version : даскало....
Rick Ross12
02-07-2013, 17:45
В даскало има един олигофрен,който ми се прави на много отворен,мисли се за голямата работа,псува съучениците ми наред....ако може дайте ми съвет какво да направя.Да го пребия ли?
Слънцеее
02-07-2013, 17:49
Да го пребия ли?
Не се прави на много голям. :)
oFFline[*]
02-07-2013, 18:01
Просто не му обръщай толкова голямо внимание и ще спре...
strawberry88
02-07-2013, 18:07
Да го пребия ли?
Не! :?
Решението на проблемите не се корени в "пребиване" на противника или в причиняване на каквато и да било физическа щета върху него.
Ако посягаш на всеки човек, чийто характер очевидно не заслужава внимание (и силно жадува за такова), то много хора щяха да са го отнесли. Игнорирай го, липсата на внимание ще убие всички пориви на желание за изява в него. Не си струва да похабяваш собственото си търпение за подобни същества, действай спокойно, това ще го подразни, защото действията му няма да получават очакваният ответен удар.
sexa_na_kompleksa
02-08-2013, 06:29
И аз съм "за" игнорирането, и "против" боя.
TrollFaace
02-08-2013, 08:35
кооо стаа рик рос, скоро ще пускаш ли нова песен ?
swag style mdfkz.
02-08-2013, 11:07
ВЕрно ве кога ши пуснеш нова песна а?
Amore-Mio*
02-08-2013, 13:04
"Убий идиота с мълчание"!
Като види, че никой не му обръща внимание и на никого не е интересен - сам ще спре. А тия неща, които той прави, показва единствено липса на възпитание, липса на мозъчни клетки и все още детско поведение.
Не ги слушай, по-добре го пребий
magneticfields
02-17-2013, 18:19
Ти си прецени, но знай, че ти ще го отнесеш най накрая. Ти сам каза, че е олигофрен. Помисли, заслужава ли си?
TheBobqk
02-18-2013, 07:36
Точно така, с бой нищо няма да оправиш. Ако спрете да му обръщате внимание ще спре, той си търси само внимание.
autumn_eyes
02-18-2013, 08:04
леле Рамбо, по-кротко... смили се над момчето :D
:)
Не разбирате ли? Това, което казвате против боя е истина, но човека може да се засяга от тоя парцал. В крайна сметка това ще се насъбере и автора ще откачи. Или ще се скапе психически и ще го направят на боклук. Освен ако хич не го ебе какво казва онзи олигофрен. Бих предложил да го затапи когато онзи му се прави. Ако олигофрена му налети на бой, в крайна сметка той ще е виновния, ти си самозащитилия се пич. Игнора не е зле.
Mariooooo
03-05-2013, 15:42
Засега просто го игнонирай,но ако продължава да се държи по същия начин вкарай му един тупаник и да не се праи много много на интересен :)
Horrificus
03-17-2013, 21:23
Привикай го след даскало и му обясни как стоят работите. Ако не те послуша му вкарай два тупаника в корема и брадата. Задължително ще си промени отношението - лично съм го изпробвал.