PDA

View Full Version : Дали и той ме харесва.....?

aurora_188
02-09-2013, 10:24
Здравейте ,толкова съм объркана в момента с с чуствата си към едно момче....Тази година се преместих в друго училище и разбира се това значи нов клас ,приятели и съученици....Отначало ми бяха безразлични всички и аз незнам защо,може би докато свикна.После след около месец в час в който сме кабинета по биология ,там седнах до едно момче в началото на часа ми беше все така безразличен ,после като ме заговори го загледах по-добре и ми хареса доста като цяло характера ... и аз незнам как стана тоест как ме заговори той е зубър и срамежлив ....както и да е мен това не ми пречеше изобщо...после аз го заговорих и ми стана интересен той е мистериозен и може би точно това ме превлече.Ходили сме заедно на училище ,тръгвали сме си заедно,той се държи повече себе си и по-добре с мен когато няма много хора наоколо така и не разбрах защо.Незнам как да го разтълкувам това негово мислене значи: Когато няма много хора се дължи по-добре и не се дистанцира, когато сме в клас се държи някак по-страно и се прави ,че почти не ме познава,когато говорим почти не ме гледа в очите а гледа в земята,когато говоря смешки и глупости в час се смее като луд на това дори когато на другите не им е толкова смешно, няколко пъти в час на ден си засичаме погледите,тъй като към него се отнасям с повече внимание от другите ,съучениците ни разбраха за нас и мислят че ходим ,виждали са ни след училище на вън и досещате се .... в час даже не веднъж ни бъзикат ,а той се смее и изчервява и нищо не им отговоря...когато го питаха дали ме харесва той не отгори тъй като настояваха той каза -Какви ги говорите бе? нещо пободно като гледаше в земята и се изчерви леко...незнам как да го разбера вече ....

dobri4ko2
02-09-2013, 10:28
Сама каза срамува се ;) Харесва те, опитай да бъдеш по-инициативна, но задължително като сте сами :)

0wn3d
02-09-2013, 11:42
Наистина се срамува и затова се смее,когато го питат в училището ви дали ходите.Най-добре ще е ако го сте сами да го попиташ за неговите чувства към теб.Успех!

DENKAZ
02-09-2013, 11:50
Тази тема не се ли пуска вече за втори път?

aurora_188
02-09-2013, 12:00
И аз си мисля ,че не му е все тая затова реших да се закачам с друго момче на което му казах ,че само на шега да не го взема на сериозно и така забелязах ,че не му е все тая и се опитва да се прикрие но си личи ,че не му е приятно.Също и когато една вечер се засякохме в едно кафене където ходи с приятели и аз се направих че не го видях и усетих пак че не му стана приятно....обаче го дава на заето когато преди да го питам нещо съм се закачала с друг не е толкова приказлив....

Violenza
02-09-2013, 12:59
Е ти самата след като го описа като зубър и срамежлив, естествено, че ще е такъв притеснителен. Явно просто пред другите не иска да се издава, но сигурно има нещо, след като се държи така като сте сами.

lubopitna_123
02-09-2013, 16:29
Намекни му и следвай езика на тялото :)

Al3ksandra
02-09-2013, 19:16
Какво да ти кажа, човека те харесва и се срамува, нормално. Дай му малко повече време да свикне с теб, и малко повече време да преодолее срама си. А, щом те харесва, и той няма да остане безразличен и ще направи нещо, сигурна съм :)

li0n
02-09-2013, 19:19
На колко сте годинки?

antoniq_96
02-10-2013, 11:08
Какво да ти кажа, човека те харесва и се срамува, нормално. Дай му малко повече време да свикне с теб, и малко повече време да преодолее срама си. А, щом те харесва, и той няма да остане безразличен и ще направи нещо, сигурна съм :)

Днешните момчета са явно по-срамежливи и ако някое момиче си хареса някое трябва да поеме инициативата иначе може друга да го "вземе" ,това е моето мнение

rusokoska7
02-10-2013, 21:11
Днешните момчета са явно по-срамежливи и ако някое момиче си хареса някое трябва да поеме инициативата иначе може друга да го "вземе" ,това е моето мнение

Така е :D