View Full Version : Момичета моля за внимание
Здраейте.Наистина,доста ми е неудобно,но реших,че може би ще ми помогнете.Ето я моята история:
аз съм на 13 и семейството ми е много зле с финансите,откакто тате го уволниха и бих искала да ви помоля да ми дадете ваши дрехи и обувки,които не ви стават,не ви харесват или по друга причина биьте искали да се отървете от тях.Знам,че е изневиделица и че това което правя е ужасно жалко,но просто не мога да си позволя свястни неща от сума ти време.Винаги доносвам,а ако имам късмет може и да ми купят нещо от втората употреба.Естествено бих ви разбрала ако ми откажете,не се случва човек често да го молят за стари вещи,но аз отчаяно ви се моля от цялото си сърце да ми дадете свои стари дрехи и обувки.Ще съм ви безкрайно благодарна и признателна.Просто няма на къде.Благодаря ви за отделеното време.
Защо не помолиш приятелките си?
kalpazanka
02-09-2013, 12:27
^Защото си е вид унижение. По-лесно е да се обърнеш за помощ от непознати.
Хлапетата в днешно време са жестоки и биха й изкарали дадените дрешки през носа, ако поискат.
Lanna, остави мерки все пак и номера обувки. :)
Не мисля,че е унижение да помолиш за помощ най-добрата си приятелка.:)
едва ли някой от тук ще и помогне, нека гледаме реално на нещата.
kalpazanka
02-09-2013, 12:31
Аз бих. И без това скоро ми предстои пренасяне, като нищо ще си редуцирам дрехите и обувките.
И нека всеки отговаря за собствените си дела.
Lanna, пусни темичка в продавалник или бгмамма- виждаш с какъв ентусиазъм се подхожда тук, там поне дамите може да имат човещина.
Сега безчовечна ли ме изкара?
Напротив, винаги помагам на всеки с каквото мога.
Просто ми стана интересно защо не е потърсил помощ от приятелка(близка)
Колкото до дрехите, редовно дава старите си неща на хора в нужда.
Аз бих. И без това скоро ми предстои пренасяне, като нищо ще си редуцирам дрехите и обувките.
Аз също. А имам толкова дрехи, които биха помогнали на някой, като в този случай.
Наистина- Lanna, дай поне височина и номер на обувки.
Ами висока съм 162-165 някъде и 37-38 номер.
И до това с приятелките-ако ги помоля просто не знам...Ще ми е ужасно неудобно и после едва ли ще искат да дружат с мен :(
Infinity
02-09-2013, 14:38
А и не се знае кога ще ти забият нож в гърба с тази си услуга , сигурна съм.
Номер дънки , блузки ?
Bonbonchencetyy
02-09-2013, 14:44
Миличка,бих ти помогнала,но моите дънки и дрехи са все L-ка... :(
Моите пък са по-малък размер. ;w;
С удоволствие бих ти пратила неща, които не нося иначе. Аз редовно оставям обувки и дрехи отстрани до коша с надеждата някое циганче да ги прибере.
CoockieMonster
02-09-2013, 17:25
Аз бих го направила, не съм се замисляла.
А по какво ще ти ги изпратя? :)
strawberry88
02-09-2013, 17:39
Ще ми е ужасно неудобно и после едва ли ще искат да дружат с мен :(
Значи не са ти никакви приятелки.
kalpazanka
02-09-2013, 18:20
А по какво ще ти ги изпратя? :)
По пощата или с еконт като пощенска :) Поне аз така бих ги пратила :)
Може да ѝ е неудобно да поиска от приятелките си, може да са различни размери с най-добрата ѝ приятелка и да няма как да си менкат дрехи.
И аз бих ти помогнала, но размера ми е по-голям доста.
Не се отчайвай, миличка, всеки може да има такива моменти като твоите, дано повече хора се отзоват.
FuCKkK13
02-09-2013, 19:53
здравей,с обувките не мога да ти помогна - нося 35/36 8-) но с дрехи - мога ... доставката как ще си я платиш ? кажи и от кой град си
Тази тема малко ми напомня на случка в Продавалник... когато една жена молеше да й подарят бебешки дрешки и т.н., защото нямала възможност да купи, а в крайна сметка се оказа, че тя не е толкова зле и тези дрехи май ги продаваше след това. Дано случаят да не е подобен.
kalpazanka
02-09-2013, 20:04
^Абе и аз се сетих за тази история...
FuCKkK13, пощенската пратка е 3 лв, ако махнеш обявената стойност.
^ Точно за това и моята реакция беше такава.
kalpazanka
02-09-2013, 20:09
^Така или иначе имам дрехи, които не нося, но и не бих пуснала в продавалник. 175 см съм и нося 41-ви номер, не бих обедняла с три лева повече или по-малко, така че не ми пречи да й пратя няколко блузки.
Тук никого не караме насила. Всеки действа по свое усмотрение.
Времената станаха такива... човек се съмнява в почти всичко.
Бих помогнала ако мога на нуждаещ се, но трябва да знам за кого и къде отиват нещата.
Тази тема малко ми напомня на случка в Продавалник... когато една жена молеше да й подарят бебешки дрешки и т.н., защото нямала възможност да купи, а в крайна сметка се оказа, че тя не е толкова зле и тези дрехи май ги продаваше след това. Дано случаят да не е подобен.
Честно да си кажа,още като прочетох темата,за това се сетих.
Lanna_ ,уж сте доста зле с финансите,но явно имате пари,за да си позволиш интернет и компютър?Може пък и аз да бъркам, често съм мнителна...
Ако носех твоя размер-бих ти помогнала,но ако наистина си решила да мамиш хората тук по този долен начин-постъпката ти е отвратително грозна и жалка.
Честно да си кажа,още като прочетох темата,за това се сетих.
Lanna_ ,уж сте доста зле с финансите,но явно имате пари,за да си позволиш интернет и компютър?Може пък и аз да бъркам, често съм мнителна...
Ако носех твоя размер-бих ти помогнала,но ако наистина си решила да мамиш хората тук по този долен начин-постъпката ти е отвратително грозна и жалка.
Това че има интернет и компютър не значи че има пари и за дрехи. Сетих се за онова момче, копютърен гений , с болна майка, което не ходило на училище, защото нямало пари са си купи обувки.
По темата: Отскоро нося твоя номер, но ще погледна дали имам нещо излишно.
FuCKkK13
02-10-2013, 08:53
Времената станаха такива... човек се съмнява в почти всичко.
Бих помогнала ако мога на нуждаещ се, но трябва да знам за кого и къде отиват нещата.
и аз така.. за това я попитах от къде е
FuCKkK13
02-10-2013, 08:55
ако искаш - пиши ми на лично,защото трябва да знам при кой отиват дрехите и дано наистина да имаш нужда,а да не се възползваш ... не че в продавалник от тия неща ще спечелиш мн пари,но ще ми е по-добре ако наистина са за теб
FuCKkK13
02-10-2013, 09:06
а да.. в продавалник в ''подарявам'' разгледала ли си ?
kalpazanka
02-10-2013, 09:12
http://prodavalnik.com/free/
Така... Значи само да поясня-от София съм и моля само за непотребни вещи не за най-новите и хубави.И откакто тате го съкратиха сме зле- компютъра ни е от 10-11 години и е ужасно стар.Никого не карам насила да ми дава нещата си,a aко някой има намерение да ми пише на ЛС :) Това е.
FuCKkK13
02-10-2013, 13:05
писах ти на лично обаче наистина се надявам да са за теб
youonlyliveonce
02-10-2013, 13:12
Lanna, съжалявам, не мога да ти помогна...Много бих искала, но размера ми на дрехите е по-малък...а за обувките - аз нося 39-40, няма как .w. Ще попитам приятелките си дали имат нещо излишно
Ако сте от София е най-добре,защото може и лично предаване.
FuCKkK13
02-14-2013, 08:58
здравей,тия дни ще ти отбера дрешки и ще е добре ако ми пишеш на лично как да ти ги пратя :)