Влез

View Full Version : Поканих я , а сега?

uhateme99
02-09-2013, 21:23
Здравейте. Поканих момиче на среща за първи път и се уговорихме и чувството е яко, като съм се престрашил. Но сега какво? Не се притеснявам, че може да няма за какво да си говорим, тъй като се познаваме от началното училище още и... с нея ще ми е свободно. Но какво точно да правя утре ако излезем? Смисъл аз искам направо да й кажа, че я харесвам + да и го покажа, но мозъка ми е празен и нямам никакви идеи как да мине всичко.. Някакви идеи? Тъй като понеже съм по-неопитен и всичко трябва да планирам (така казват и пишат навсякъде) , но аз не съм планирал. Спешно ми е и благодаря предварително :)

shmatarok
02-09-2013, 21:31
Да планираш какво? Тези неща се случват спонтанно, ако тръгнеш да си съставяш план-график, най-много да не стане нищо.
Гледай я в очите и/или в устните като говорите и се усмихвай. Опитвай се да имаш и някакъв физически контакт с нея - хвани я за ръката, примерно, можеш да я докоснеш уж небрежно по кръста/гърба и ако стане така, че усетиш подходящ момент - можеш направо да опиташ да я целунеш, по този начин едновременно ще ѝ кажеш и покажеш, че я харесваш. Успех и да разкажеш как е минало :)

uhateme99
02-09-2013, 21:36
Еми защото прочетох одеве в сайт за свалки, че при по-неопитните е хубаво да планират абсолютно всичко - за какво ще си говоря с нея, къде ще я заведа е първото, после резервно място, ако на първото не станат нещата.. А аз не съм измислил нито къде ще я водя, нито нищо. А било и грешка да я питаме къде иска да я заведем. А аз просто ще излизам утре за пръв път на среща и за това... Но това не значи, че искам да има и втора, после трета и чак накрая. Искам утре, след да кажем един час, изминал от срещата, да и го покажа, понеже съм почти осигурен, че и тя ме харесва. А ако стане спонтанно, както ти ми предлагаш, може да не се получи. Но мерси много, ако се получи нещо, задължително ще разкажа :) Иначе още някакви идеи?

shmatarok
02-09-2013, 21:43
Оооооо, ама за място и т.н. е хубаво да го помислиш това предварително, да, аз разбрах, че имаш предвид за това как да се държиш и си представих как учиш някви реплики от нета. Те това вече е тъпо. 8-)
Иначе зависи си от момичето, щом я познаваш би трябвало да ти е по-лесно да решиш. Разходка в парка, боулинг, билярд, кафе? Би трябвало да имаш някаква представа що за човек е и какво би ѝ било приятно да прави.

marilyn
02-09-2013, 22:22
Няма какво да планираш. Теми за разговор има много, просто идеята е да не се получава някво неловко мълчание. За първа среща... някви по-общи теми, няма да си говорите за бивши или за политически възгледи...
Заведи я на някое хубаво местенце и такам.
И не ѝ казвай, че я харесваш едва ли не веднага щом я видиш..
Излизайте често, прави някви жестове, давай ѝ сигнали, тя ще се усети. Не е готино да ѝ изцепиш на 2рата минута "аз те харесвам..."

anonymous708973
02-09-2013, 22:28
Смисъл аз искам направо да й кажа, че я харесвам + да и го покажа

НЕ.
Не оаквай всичко, добре си тръгнал. Давай го по-лежерно, погледи, докосвания (уж случайни), но недей да я караш да се чувства прекалено сигурна, не е печеливша тактика, каквото и да ти казват.

TheBeliever
02-09-2013, 22:34
Ако съдя по ника на автора - те са деца. Нека си казват, че се харесват, нека се гледат срамежливо. Сега им е времето. Ще има кога да прилага заучени "хватки" и да се прави на сваляч в бъдеще. Нека първо се порадват на невинните нескопосани първи стъпки.

anonymous708973
02-09-2013, 22:51
Е, то с един акъл сваляч няма да стане :д Сигурна съм, че ще имат нескопосани първи стъпки.
Ех, като се върна назад във времето, много мило ми става...

uhateme99
02-09-2013, 22:57
Като за начало искам да ви благодаря за мненията.. Не съм си и помислял да и "изцепя" на втората минута "аз те харесвам.." или подобно. Искам постепенно да го покажа. И да стане на един път.. Понеже съм почти сигурен както казах, че и тя ме харесва и няма как да се провали нещо. Но не трябва да съм чак толкова уверен.
Колкото до мнението на Пантерата: А защо да не го направя? Първият ми проблем е престрашаването, след като стане, какъв е проблема освен докосвания, да има и нещо друго?
Иначе да, на 13 сме, почти 14 и двамата и не вярвам да има как да направя всичко перфектно. Поуспокоих се, като ми казахте, че теми за говорене има и малко ми олекна :) Да се надяваме, че ще излезем и нещата ще минат добре, след като не се притеснявам вече толкова за това как ще мине всичко след мненията ви.

Amore-Mio*
02-10-2013, 06:13
Не планирай нищо и просто прави това, което ти казва сърцето, колкото и банално да ти звучи това.

uhateme99
02-10-2013, 09:36
А грешка ли ще е , ако я питам да си избере едно кафене (понеже още не съм измислил в кое да отидем :D) и да отидем там? :D Не мога да се сетя за някое хубаво за нас (по-малките) кафене и за това нея да питам? ;д..

DENKAZ
02-10-2013, 10:57
Човек, каквото и да кажеш, и грешка да е, какво? Не вярвам да направиш най-голямата изцепка. Дръж се приятелски и нещата бавно ще се наредят.

uhateme99
02-22-2013, 21:57
Не, че някой го интересува, но само да споделя, че нещата горе-долу потръгнаха, и мисля, че е на път да стане нещо.. ;д Излизахме на 13ти, всичко беше яко , тъй като естествено аз отварях темите ;д За съжаление "срещата" беше по-малко от час, тъй като в 18:00 трябваше да се прибира, а се видяхме към и половина, но това не е толкова голям проблем ;д Важното е , че на следващия ден (точно на 14ти ;д) в даскало не знам как, но ме прегърна. Явно съм оставил впечатление . Иначе събота пак ще излизаме демек днес и други ден пак може да излизаме и ще се пробвам да направя нещо. Само се чудя направо да действам, квото съм си наумил, или да изчакам още, но ще видя. Все пак исках да споделя горе-долу успеха си в следствие на мненията ви :)

risk.risk
02-22-2013, 22:03
да и го покажа

показа ли й го хаха
Темата е стара

uhateme99
02-22-2013, 22:06
Хахахах мамут, темата е от около 2 седмици бе, сикиджем ? ;д Много е кофти да си тъп, а?

risk.risk
02-22-2013, 23:06
кофти е, знам, на мен ли го казваш, всеки ден го изпитвам на гърба си. Стара е бе брат хах или й го е показал, или го е скрил и точка.

s40t4
02-23-2013, 16:19
Всичко с времето, а не от първата среща и веднага сичко...

bReAk3R
03-06-2013, 10:57
По принцип не се прави така от веднага и добре, и че не си го направил. Освен ако не си искал да те отреже, и ако си имал някакви надежди, смятай колко кофти е щяло да стане... После щеше сигурно да обиждаш тука момичетата какви са..

uhateme99
03-06-2013, 11:07
Ъ, знам, че историята стана малко старичка вече... Ама в момента мисля какво да направя... И реших да зарежа случая с нея.. От няколко дни едно Здрасти не казва в даскало, дори не ме е погледнала. Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и... Се отказвам да я поздравявам. Тва по мойта логика е загуба на интерес. Не съм направил нищо, с което да й изгубя интереса ама явно...Освен, че миналия четвъртък ме пита да излезем, но и казах, че съм наказан както и беше, до вторник, но пък събота ми позволиха малко да излеза и точно по някакъв късмет се срещнахме... Съмнява ме да не е от това...
Във фейсбука и напомням нали за тия неща с поздравяването, НЕГ-вам я често, ако знаят повечето какво е това, бъзикам се с нея, няма от кво да загуби интерес, но явно нещо такова стана. Ще чакам някакви мнения, ако може да си изразите мнението по въпроса и така... Мерси предварително..

Josefinne
03-06-2013, 13:51
Сигурно си е помислила, че си я излъгал, че си наказан и те е хванала "в крачка" онзи ден.
Според мен трябва да отидеш при нея в училище да й кажеш нещо от рода "Виж, извнявай! Не знам за какво ми се сърдиш, но не съм искал да те засегна!" Опитай се да изкопчиш някакво обяснение защо се държи така и след това на свой ред ти представи своята гледна точка на ситуацията.
Накрая я покани да излезете пак двамата. На самата среща може да направивиш нещо романтично - например да й занесеш цвете ( не цял букет, понеже е твърде пресилено ) или да измизлиш някакво специално и лично място, на което да я заведеш :)
Успех!

uhateme99
03-06-2013, 19:04
Ама чакай малко, аз не съм казал, че ми се сърди? Аз просто до някакъв близо до този извод стигнах.. Апък представи си просто се е озлобила от тази случка, че ме видя навън (въпреки да няма причина от тва да се ядосва) и ся с невнимание към мен си отмъстява... Абе не знам . Имам 2 варианта - на 8ми да излезем, аз да и подаря нещо, може би цвете, да мине интересно и т.н. и накрая пак нещо да стане, или да я зарежа, щото пък си мисля, че няма интерес. Ъп, за да видя мнения ако може. Благодаря предварително :) И все пак мерси , Josefinne :)

Josefinne
03-07-2013, 08:25
"Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и..." - класическа дефиниця на женско сърдене.

paradosou
03-07-2013, 09:11
Сигурно си е помислила, че си я излъгал, че си наказан и те е хванала "в крачка" онзи ден.
И на мен така ми се струва. Нелепо е тва натрапващо се непукистично държание, ама сте малки, та не е голяма работа.

Според мен трябва да отидеш при нея в училище да й кажеш нещо от рода "Виж, извнявай! Не знам за какво ми се сърдиш, но не съм искал да те засегна!" Опитай се да изкопчиш някакво обяснение защо се държи така и след това на свой ред ти представи своята гледна точка на ситуацията.
Не. По-небрежен бъди. "В събота не съм си изпробвал способностите на лъжец :д, така се случи, че ми се отдаде да изляза. Какво ще кажеш за разходка утре?" ~ би трябвало да свърши работа, обаче е хубаво предварително да си намислиш къде да я заведеш. Ако е друга причината да се държи така и наистина е изгубила интерес, има шанс да се получи някаква глупава ситуация като я заговориш, обаче пък стои вариантът да обърнеш всичко на шега + ще си направиш съответните изводи.)

Josefinne
03-07-2013, 09:29
И на мен така ми се струва. Нелепо е тва натрапващо се непукистично държание, ама сте малки, та не е голяма работа.

Не. По-небрежен бъди. "В събота не съм си изпробвал способностите на лъжец :д, така се случи, че ми се отдаде да изляза. Какво ще кажеш за разходка утре?" ~ би трябвало да свърши работа, обаче е хубаво предварително да си намислиш къде да я заведеш. Ако е друга причината да се държи така и наистина е изгубила интерес, има шанс да се получи някаква глупава ситуация като я заговориш, обаче пък стои вариантът да обърнеш всичко на шега + ще си направиш съответните изводи.)

Подкрепям мнението на paradosou, вие сте по-малки все пак, нещата се решават по-лесно при вас :)

anonymous708973
03-07-2013, 12:41
"Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и..." - класическа дефиниця на женско сърдене.

Абсолютно :д

uhateme99
03-08-2013, 20:21
Малко да разправям пак, че нещо не влизах вчера ;д Начи вчера пак се опита да ме подмине нали, натам тръгна ама тоя път я хванах , спрях я, викам нали кво става тва онва и после я питах за после или утре (т.е. неска, щото тва беше вчера) да излезем, уточних кога точно ще е (когато на мен ми беше удобно казах, ест.) и я оставих да тръгва.. После днес нали я срещнах след тренировки съвсем случайно, казахме към 5 и после ми писа. Излязохме, само че беше без цел, което вие ми казахте, че е грешка.. Имам в предвид, че не си набелязах място и е така без цел обикаляхме в квартала, та отидохме на едно самотно място... И така.. Само че имаше нещо бая странничко, от което ми ставаше тъпо. Знае се, че по време на тоя процес нали трябва от време на време да я НЕГ-вам, да пускам бъзици и т.н. с даден тон и усмивка след тва, което съм казал, за да се знае, че е бъзик. Само че тя малко попрекали с хейта.. Постоянно повтаряше, че в даскалото всички момчета са задръстени .. Аз и викам нали , че има в предвид всички без 1 (стаа дума за мен :ДД), пак със смях, ми тя почна да ми се прави на оригинална... :Д Друг пример: викам и , че за пръв път я виждам с пусната и яка коса и тя вика, че т'ва било, щото не съм я виждал извън даскало, а тя тогава се правила на хубава, щото в даскало нямала за кой. :Д Бая тъпите намеци хвърля. И отгоре на тия глупости, през цялото време физически не се дърпаше ;д даже ми лягаше, правеше всякакви неща, ама като цяло самата среща не ми хареса заради държанието й. Не знам това "женско" дръпнато държание на кво трябва да се дължи , ама ... И междудругото преди да кажете (ако ще казвате :Д) , че тва е няква глупост, на която не трябва да обръщам внимание, искам да отбележа, че тва беше най-малкото , с което така да го кажа ме обиждаше ;дд Нали аз сметнах за нормално на един 30 минутен разговор да и пусна най-мн. 2 бъзика, а тя на едноминутен разговор ме праи леш (въпреки по неоригинален начин ;д) Та как бихте тълкували това държание, или просто аз се филмирам и няма нищо такова? Имам впредвид физически наистина не се дърпаше, ама така много се прави ..

uhateme99
03-09-2013, 17:38
Никой ли няма мнение по въпроса?

Josefinne
03-09-2013, 18:09
Това че е красива, не значи, че е и готина. Пък може да се е притеснила повече и да е мислила, че по този начин ще се изтъкне, че е по-различна.

uhateme99
03-09-2013, 18:22
За пореден път не мога да си разтълкувам мнението ти, но пак го оценявам. Според мен пък води надпревара с това кой повече ще прави бъзици, кой е по-оригинален, иска да види как ще отвърна на това, което ще ми каже и т.н. , въпреки че аз я бъзикам не случайно, ми просто искам да стане малко смях. Докато тя по-така остро ги прави и тя не знае защо, а физически не прави нищо така отдръпващо ;д и на всичкото отгоре после иска да я изпращам ;д

Josefinne
03-09-2013, 18:34
Окей, явно 12-те години разлика между теб и мен, все пак си казват думата.
Първо - от постовете ти ми става ясно, че ти си я видял, харесал си я, но не я познаваш като характер. Явно, че е красива, но това не значи, че е готина и по характер. Факт, че срещата не ти е харесала заради начина, по който се държи. Може да не се държи така заради теб, а това да си й е нормалното поведение. Исках да кажа, че не всички красиви момичета са готини и по характер.
От друга страна, може би е помислила, че като говори тези неща, отговаря на твоя начин на "бъзикане". Може да се е притеснявала и да не е предприела най-успешната тактика да ти се хареса.
Най-просто - ако все още имаш желание - покани я на втора среща и виж как ще мине.

uhateme99
03-09-2013, 19:04
Да започнем от начало. Кви 12 години, ти на колко си ? о_О ;д Колкото до следващото.. значи не ти става много ясно. :Д Още от първия или втория пост в темата, съм отбелязал, че с нея се познаваме от няколко години. В 3 клас още бяхме в един клас. А ти казваш, че ти става ясно, че съм я ВИДЯЛ и ми е харесала, но не я познавам по характер. Еми нали за това в момента излизаме.
Вече четири пъти сме излизали и съм отбелязвал в темата, а ти в последното си изречение казваш да я поканя на ВТОРА среща ? :д
Не, това не вярвам да й е нормалното поведение, но го приемам като мнение и ще го взема под внимание, за да разбера.
Да, това и аз написах, че си го мисля. Може би се състезава по оригиналност, ама тва само и попречва с мен ;д Щото аз съм тънкоубиден и тя съвсем ме отказва от това, което искам да стане, като хвърли някой тъп лаф, само и само да ми е върнала за моето бъзикане, и то в неподходящи моменти ;д
Колкото до това с още едната среща ("Най-просто - ако все още имаш желание - покани я на втора среща и виж как ще мине."), тя ми каза по фб, че ми е звъняла днес да сме се видяли, ама... ;д
Супер неразбираемо ми е в крайна сметка. И то така да се чудя на едва 14 годишно момиче ;дд Физически г/д се дава, в същото време ме обижда уж на бъзик, и в същото време постоянно пак се навива и ме кани да излизаме. К'во иска? :Д И мерси, че поне ти имаш мнение / Josefinne / . Надявам се и тук да кажеш кво мислиш, щото ако наистина си по-голям с 12 години, то тогава опита ти трябва да е много голям и ще си ми от полза :)

Josefinne
03-09-2013, 19:13
Ами, ок, четох ти мненията, обаче това че с някой сте били в един клас не значи, че я познаваш. Според мен това се е опитала да ти намекне, като ти е казала, че " т'ва било, щото не съм я виждал извън даскало". От друга страна спри да се засягаш, като говори за момчетата от вашето училище като общо. Щом ти го казва на теб и то не с цел да те заяжда, то явно, че няма предвид теб. Така че дистанцирай се. Ако ти беше казала например " всички момчета от моя квартал са тъпи" ти нямаше да се чувстваш обиден ( надявам се да не живееш в нейния квартал за целта на примера).
И, да, честно казано, много ми е трудно да ти дам истински съвет, защото съм с 12 години по-голяма от теб и около мен нещата и проблемите са малко по-сериозни.

uhateme99
03-09-2013, 19:28
АААААААААААА... Ама ти си билА момиче ? :Д
Да, не я познавам, но пък и не я виждам за пръв път, не си говорим за пръв път и т.н. С други думи с едно непознато момиче да кажем щеше да има спек и край, а с нея напрао си започнах темичката ;д При първото излизане. И тва щото се знаехме.
"От друга страна спри да се засягаш, като говори за момчетата от вашето училище като общо. Щом ти го казва на теб и то не с цел да те заяжда, то явно, че няма предвид теб." - Въпроса е, че тя го каза с цел да се заяде, уе човек :Д Не разбирам как от темата за магазини да кажем, ще й кажа нещо за стила й на обличане, ще й направя бъзик за тва как се облича и тя ще се сети за момчетата от даскалото кви били и т.н. и ше почне да намеква :Д Тва беше пример с магазините, ама точно нещо такова стана. Говорихме си за нещо далеч по-различно от даскалото и хората в него, обаче аз вкарах малко демич в приказките, които преди тва обсъждахме, за да я бъзикна леко така и тя отиде там чак. Къде бе, човек? :Д Къде? :Д Все едно да си говорим за походките на хората и тя да почне да ми разправя за гълъби... Кажи честно? :д Та със всички тези blablbllall разсъждения исках да ти кажа, че целта й не е била, каквато си мислиш.
Предполагам няма нужда да казвам, че сме в един квартал, щото просто даде пример. Колкото до разликата в действията при разликата и в годините... Няма смисъл от тия глупости, вие си мислите, че айде , 14-15 годишни и хоп - много лесно.. Квото става при теб, над 20 годишна, такова става и при мен, само дето мисленето на самите момичета е различно . Така че няма какво да ти пречи даването на съвет, щото било "по-сериозно".
Мерси , че обръщаш все още внимание междудругото..

Josefinne
03-09-2013, 19:37
Как точно реши, че не съм момиче??
В крайна сметка - щом ти си наясно какво точно е имала предвид и какво е искала да каже - тогава няма смисъл да се опитвам да налучкам аз.
Освен това аз съм била и на 14, и на 20 и скоро ще стана на 26. Спомням си колко ми е бил акълът тогава и със СИГУРНОСТ мога да ти кажа, че при вас нещата са много по-прости и по-лесни. И нямам предвид това в лошия смисъл на думата. Напротив, вие тепърва започвате да експериментирате с това колко и до къде могат да стигнат чувствата на един човек. Например ти беше готов да се откажеш изцяло, защото тя те е игнорирала няколко дни. Just like that everything is over.
А около мен вече стават приказки за сватби, доживотна обвързаност, аборти, бебета, покрив над главата, финанси, работно време, мебели и какво аджеба има за вечеря...

uhateme99
03-09-2013, 19:46
Аз не съм наясно - аз въртя случаи, които предполагам са причината. И точно за това и пиша тук, защото има хора, който също са минали отношения с такива момичета и имат горе-долу някаква насока. Очаквах и ти да си от тях, но пък се оказа, че ти саматА си момиче ;д Въпреки това мненията не са в излишък, защото пак съм сигурен, че си наред в отношенията на хората. И колкото до това, че съм бил на път да се откажа - и сега може да избера този път, тъй като не мога да разбера кво прави... Може би си играе с т.нар. смесени сигнали ;д Но не вярвам тя да знае за тях.. Ае не знам просто ;д Нищо не мога да разбера..