crazybebe
02-10-2013, 11:57
Имам нужда от съвет .. Ходя с едно момче от около 2 седмици и ми е голяма тръпка с него , не съм влюбена и не го обичам , но ми пука за това момче . Той като цяло се държи добре , но на моменти леко отдръпнато . Не е от най-свестните и като цяло си има ужасно много проблеми на главата и никак не му е лесно . Попитах го защо се държи по-отдръпнато и дали има причина за това , а той ми отговори ,че тези дни не иска никой да го притеснява , защото е нервен ,че най-скъпият му човек не е до него и се чувства сякаш няма нищо .. Искам да го разбера и да проява търпение докато се оправи с този човек , но така аз се чувствам пренебрегната и ми е много тежко .. От друга страна едно момче ми призна ,че много ме харесва , а той е едно добро и свестно момче и ми харесва , не искам да загубя някой,който може да ме оцени , но не искам и да късам с гаджето ми .. Та , според вас трябва ли да проявя разбиране или не си заслужава , щом ще пренебрегва дори мен , все пак ходим .. и какво е редно да направя с другото момче , как да постъпя ? Наистина имам нужда от съвет , моля без критики :)