Влез

View Full Version : Помогнете

pipita
02-10-2013, 12:11
Здравейте.Искам да ви разкажа моята история.Моля помогнете със съвети.
Запознах се с един мъж и започнахме да си чатим.От разговорите които водихме разбрах, че е женен и има дете.Това не ми попречи да продължа да си пиша с него(както и на него).Продължихме да си пишем близо 8 месеца.Един ден той поиска да се видим и това беше най-голямата ми грешка.Видяхме се говорихме и всичко беше много хубаво.Аз се влюбих в него и му го казах.Той ми каза, че ме харесва и му е приятно с мен.Спахме заедно и на двамата ни хареса.След няколко дни той ми каза, че има чувства към мен.Продължаваме да се виждаме и ни е худаво заедно, но същевременно той ми показва че има чувства и към жена си.Помагайте объркана съм.

TheBeliever
02-10-2013, 12:15
Надалеч докато е време.

.Wonder
02-10-2013, 12:16
^ This.Абсолютно. Подобни двойни връзки не вещаят нищо добро.

li0n
02-10-2013, 12:19
А ти изобщо защо продължи да се занимаваш, когато разбра, че е женен? Поне малко не ти ли натежа на съвестта?

xXxPETYAxXx
02-10-2013, 12:24
Най-добре прекратете връзката си!
Любовници много, ама човека е женен, с дете!

Delvecchio
02-10-2013, 12:25
датиеда макат фостата орозпиа

sladkalady
02-10-2013, 12:31
По-добре прекъсни всякакъв контакт с него.Разбирам да не си знаела ,че е женен и има дете ,и да си преспала с него,но ти си знаела и въпреки всичко си спала с него...Това не мога да го проумея.Това си е твоя работа,но сама си създаваш проблеми...И ако очакваш,че ще предпочете теб пред нея , си в лъжа.

Violenza
02-10-2013, 12:48
Ти вече достатъчно здраво си затънала в калта. Какъв съвет очакваш? Съвети се търсят преди да свършиш нещо.

pipita
02-10-2013, 13:05
Влюбена съм за това.Наистина трябва да прекратя всичко.

granger
02-10-2013, 13:33
Най-добре прекратете връзката си!
Любовници много, ама човека е женен, с дете!

.

Rosiita98
02-10-2013, 14:02
По-добре прекъсни всякакъв контакт с него.Разбирам да не си знаела ,че е женен и има дете ,и да си преспала с него,но ти си знаела и въпреки всичко си спала с него...Това не мога да го проумея.Това си е твоя работа,но сама си създаваш проблеми...И ако очакваш,че ще предпочете теб пред нея , си в лъжа.

+1 ..Постави се и на мястото на жена му.. няма да ти е приятно човека до теб да прави това, а любовницата му да няма нищо против, нали ?

GLaDOS
02-10-2013, 14:18
Може ли да сте толкова малоумни?!? Човека има жена и дете...не те ли гризе съвестта поне,че ще оставиш детето без баща?
Той си е виновен,но не знам защо се забърквате с такива... удоволствие ли ви доставя като е женен и като е "забранено"....?

GoldenHeart
02-10-2013, 15:09
А ти изобщо защо продължи да се занимаваш, когато разбра, че е женен? Поне малко не ти ли натежа на съвестта?

Това...!