PDA

View Full Version : рязка промяна - от приятелски настроена до правеща се на недостъпна?

pepito0096
02-10-2013, 19:53
Здрасти, казвам се Петър (Пепи:) и съм почти на 17 години. Преди около година се запознах с едно много умно и привлекателно момиче (казва се Виктория и е по-голяма с 4 години от мен, учи право), мн си паснахме, понеже и двамата си падаме по книгите, обичаме да четем - разменяхме си мнения за книги, ходихме си на гости, излизахме с приятели, разхождахме се - изобщо бяхме най-добри приятели - но тя имаше гадже и не исках да сме нещо повече от приятели. (беше ми казала, че никога не е била с по-малък от нея)
Докато един ден не реших да й поискам скайпа, за да може дори, когато е в сесия и е постоянно на изпити да намираме време да си пишем. Отначало всичко тръгна добре, но имахме все по-малко време да се виждаме, повече си писахме. Тя доста се промени - още си водехме по-сериозните разговори отпреди, но и се майтапихме доста - тя има интересно чувство за хумор, което мн ми допада, а и моето явно й харесва - казва, че й е забавно с мен.
Преди седмица започна да се променя дооста - пишеше, че е на линия, а не ми отговаряше на съобщенията, започна да се прави на "недостъпна", да ме бъзика доста, понякога употребявайки бъзици с по-еротичен характер :D а също и когато сме в конферентна дискусия с наши общи приятели и познати да пише само на мен, но понякога и просто да ме ингорира - но не задълго - половин час или най-много час след като съм й писал пак ми пише, но се държи доста по-студено, след което повтаря всичко наново отгоре-надолу :D
Питането ми е дали това момиче ме харесва или просто ме има за приятел или пък се опитва да ме разкара??? (само да уточня - отдавна не е с гаджето си)

TheBeliever
02-10-2013, 19:56
Забавно приятелче си. На твое място не бих се надявала на нещо повече.

anonymous708973
02-10-2013, 20:47
Харесала те е мадамата и се опитва да вкарва някви тактики.

Illusion772
02-10-2013, 21:01
От това което си описал по-горе ми се струва че просто се гъбарка с теб , но много зависи от човека може и да греша...

Violenza
02-10-2013, 21:02
И според мен те е харесала само за по-малък приятел. Специално на вашите години и с тази разлика в полза на девойката, ми се вижда невъзможно да гледа на теб по друг начин.

pepito0096
02-10-2013, 21:06
ммм не, не мисля, че се гъбарка (личи й като го прави с други), просто има странно чувство за хумор :D

pepito0096
02-10-2013, 21:08
може би си правя, Violenza, но това се усещаше преди като ми казваше "какин" или "мъник" :D напоследък изобщо не ми казва така

psychopath
02-11-2013, 02:10
Преди години и аз имах подобен случай, ама от майтап на майтап...накрая се подкарахме. хахахахаха
Пробвай я, нищо не губиш.

pepito0096
02-11-2013, 04:00
Преди години и аз имах подобен случай, ама от майтап на майтап...накрая се подкарахме. хахахахаха
Пробвай я, нищо не губиш.

колко време изкарахте заедно? :)

dzvero
02-11-2013, 09:18
Тя иска коли момчe как да стани тази работа?

П.П Всички станаха така :(

Amore-Mio*
02-11-2013, 12:23
За любовта граници няма, но някак в случая има, поне според мен.
Обикновено момичетата сме по - зрели на тая възраст и някак трябва да си паснат нещата, докато при вас вероятно ще има доста различия в мненията, колкото сега да твърдиш, че обсъждате сериозни теми.

pepito0096
02-11-2013, 20:58
"Всички обобщения са грешни - включително и настоящото!" А. Айнщайн

не е така при всички, брат ми - радва се на простите неща - веднага й светнаха очичките, като й казах, че мога да правя палачинки :D