Влез

View Full Version : Кола маска Пловдив

pepsi_855
02-11-2013, 14:19
Здравейте, много бих се радвала, ако може да ми помогнете - знаете ли случайно хубав, чист салон в Пловдив за кола маска за цялата интимна област, ако може и на достъпна цена?

kalpazanka
02-11-2013, 14:20
Прегледай сайтовете за колективно пазаруване и питай за мнение бгмамите. :)

POLLINA
02-11-2013, 14:33
Oт кой квартал си?

pepsi_855
02-11-2013, 15:24
Каменица. Но няма чак такова голямо значение разстоянието.

POLLINA
02-11-2013, 16:58
Kършиака, районът на Планет мога да ти педложа един салон.
Салонът е чист и хубав. На приятелка на майка и е.
Не знам какви са цените,но не са космически де:)

anonymous708973
02-11-2013, 17:04
Здравейте, много бих се радвала, ако може да ми помогнете - знаете ли случайно хубав, чист салон в Пловдив за кола маска за цялата интимна област, ако може и на достъпна цена?

Знам един, но не е бутиков тип. В една стаичка, странен е.
Виж "Дома на красотата", преди пешеходния мост е, вдясно, до един магазин за платове. На третия етаж търси врата надолу по коридора, пише Кремена и Мира. Мога и телефон да дам. Взима ми 7 лв.

pepsi_855
02-11-2013, 17:16
Знам един, но не е бутиков тип. В една стаичка, странен е.
Виж "Дома на красотата", преди пешеходния мост е, вдясно, до един магазин за платове. На третия етаж търси врата надолу по коридора, пише Кремена и Мира. Мога и телефон да дам. Взима ми 7 лв.

Сещам се кой имаш предвид. :) Може ли телефон? Ти доволна ли си иначе оттам? Козметичките човечни ли са? :D Че първия ми и единствен път попаднах на една изключително любопитна козметичка, която не спря да ме разпитва изключително лични работи. Знам, че го правеше, за да ме разсее от болката, ама ми ставаше още по-конфузно. :D

pepsi_855
02-11-2013, 17:22
Kършиака, районът на Планет мога да ти педложа един салон.
Салонът е чист и хубав. На приятелка на майка и е.
Не знам какви са цените,но не са космически де:)

Как се казва? :)

POLLINA
02-11-2013, 17:31
ох наистина нямам идея, преди доста време съм ходила и знам,че работи добре:)
ето тук се намира:
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

PullMeCloser
02-12-2013, 17:33
Леле, само 7 лв :Д! Само за бикини зона ли е това или за триъгълник, устни и всички косъмчета в интимната област? Моята ми взима 12, а на една приятелка-15...

Ariela
06-07-2017, 06:41
Здравейте, виждам, че темата е отдавна, но предлагам личните си впечатления от една опитна и внимателна козметичка- при нея за първи път си направих интим след доста третиране с бръсначката и умирах от страх да не ме боли, но приятелката ми ме убеди, че всичко ще е ОК.Ами....така си беше, вече три години си ходя при нея, един път в София ми свалиха кожата буквално и преносно-15 лв за интим, а при нея всичко е едва 8 лв, като дори не ми пари после и кожата ми е гладка и спокойна.Харесва ми това, че работи с лентичките и всичко е чистичко и еднократо.Ако някой се интересува-работи на Центъра, салон Леда- 0887901413.