View Full Version : Закъснява ми
Здравейте! Аз съм момиче на почти 16 години и от 3-4 дни не ми идва. До сега не ми е закъснявало. С приятеля ми имахме опасения, че съм бременна, но това е невъзможно, защото дори не сме го правили, а шанса да забременея от предеякулационната течност е минимална. Кажете какво да правя? Нали няма шанс да съм бременна? Мислех си да отида на генеколог, но моля посъветвайте ме нещо. Благодаря предварително! :):)
xXxPETYAxXx
02-11-2013, 16:25
Направи си тест за да се успокоиш.
И от притеснение може да ти закъснява, а нали каза, че сте имали опасения.
3-4 дни е нормално. Ако си правила безопасен секс няма как да забременееш.
icegirl0407
02-11-2013, 17:50
Здравейте, имам същия проблем , но ми закъснява вече 10 дена.. Последно ми дойде на 31декември...направих си тест преди 2 дни, който беше отрицателен ...имам симптоми от 4-5 дни, но съм притеснена ....
НЕ СМЕ ГО ПРАВИЛИ !! Просто ни мина през акъла... Мерси много за съветите :)
DragonLady
02-11-2013, 20:05
Е като не сте го правили тоя месец, няма как да си бременна. Другаде търси причината, но не и в бременност.
tania.kirova
02-12-2013, 13:54
Може да ти закъснява поради адски много причини, примерно стрес...
Вече съм спокойнар защото ми дойдеее :ддддддддддддддддд мс пак за съветите :)
Next time Слагай му гума :D !
Здравейте, мили деца. В момента вие не осъзнавате на какво сте свидетели, но аз ще ви отворя очите. Досега само веднъж в историята се беше случвало непорочно зачатие. Това са имали предвид майте за 2012! О_o Мисля, че е време да започнем да отброяваме годините наново.
dream1707
02-13-2013, 08:23
Може да ти закъснява поради много причини ... определено не си Дева Мария. Иди на гинеколог.
За годините ти е нормално да ти закъснява или да ти идва по-рано. Преди да отидеш на лекар, си направи тест за бременност
s_E_x_Y_y_Y
02-13-2013, 11:45
какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили? правили ли сте го или не сте?
ако ще правите секс използвайте презервативи и дишайте дълбоко, за да няма всеки месец тестове
какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили? правили ли сте го или не сте?
ако ще правите секс използвайте презервативи и дишайте дълбоко, за да няма всеки месец тестове
чула авторката някаква дума, не била сигурна за значението, ама решила да я използва
та това беше връзката между предеякулационната течност и всичко останало, написано от нея :lol:
xXxPETYAxXx
02-14-2013, 08:38
какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили?
Ми, явно са си отърквали половите органи един в друг. И вече е спокойна, защото ѝ е дошло. :D
napy6enoto
02-15-2013, 19:01
Нормално е да ти закъснява...мен дори ме е пропускало... :D