View Full Version : Малак му е...
Здрасти. Искам да споделя за приятеля си... Така аз сам на 17г. и гаджето ми е на толкова заедно сме от около 3мес и половина, Всичко си е перфектно между нас но има един ''малак'' проблем и той е че на приятеля ми му е малак.. Значи не че аз имам чак толкова голям проблем с това но като започнем полов акт и той се променя от всякъде: вдървява се от всякъде гледа да свърши колкото е възможно по-бързо и си мисля че не се наслаждава на секса поради причината че му е малак.. Значи дълъг е около 13-14см и е дебел колкото банан... Личи си че го е срам а ако се опитам да поговоря с него за това той или се прави на расеян или излиза от стаята като си измисля някакво тъпо оправдание.. Също така бих искала да ви попитам дали е възможно да му порасне още...? Бях чела някъде че момчетата се развиват до кам 21г. Благодаря :)
minchorna
02-12-2013, 12:58
Според статистиката е нормален,според жените е малък.На кой да вярваме не знам :(
xXxPETYAxXx
02-12-2013, 13:15
МалАк ли му е?!
Не говори с него, а му направи една свирка.
Според статистиката е нормален,според жените е малък.На кой да вярваме не знам :(
Абе, достатъчен е, по-лошото е, че "бърза да свърши". Нямаше как да не се сетя обаче:
Момче и момиче ще правят секс. Момчето казва:
- Ъъъ, има малък проблем... Оная ми работа е 21 сантиметра и сигурно ще те боли.
- Ааа, споко, споко, на моя приятел му е само с 1 сант по-малък.
Започват да правят секс и момчето и го вкарва целия, при което момичето изкрещява:
-Ааааааааааааах, копелето ме е излъгало.
:D
Fisherman
02-12-2013, 13:19
МАЛАК МАЙКА
minchorna
02-12-2013, 13:24
МалАк ли му е?!
Абе, достатъчен е, по-лошото е, че "бърза да свърши". Нямаше как да не се сетя обаче:
Момче и момиче ще правят секс. Момчето казва:
- Ъъъ, има малък проблем... Оная ми работа е 21 сантиметра и сигурно ще те боли.
- Ааа, споко, споко, на моя приятел му е само с 1 сант по-малък.
Започват да правят секс и момчето и го вкарва целия, при което момичето изкрещява:
-Ааааааааааааах, копелето ме е излъгало.
..като бърза да свършва,ще повтаря :D
minchorna
02-12-2013, 13:28
Мисля, че му е нормален
Щом експерта така казва,значи няма проблем моме,налазвай го и му пристържи кожичката на животинчето
ShtrudeL
02-12-2013, 13:38
И като искаш да поговориш с него, какво ще му кажеш? "Миличко, айде зЕми си го издължи, че е мноЛ малАк! ПиснА ми!"
Ела при чичо Митко..;дд Шегувам се :D Ми сигурно ше му порасне на пича още 2-санта и тфа е ...
Fisherman
02-12-2013, 13:47
Кажи му да почне да го мери отдолу :D
lamer4e7o
02-12-2013, 13:48
Върви научи родния си език първо, тогава прави секс.
tania.kirova
02-12-2013, 14:13
Тука има и теми в които се оплакват че е твърде голям така че ти си добре
HollyGolightly
02-12-2013, 14:23
А ти си неграмотна- квит сте!
И какво да направим ние?
Мерси за информацията,като задобрее технически няма да ти прави впечатление...
Tyler The Creator
02-12-2013, 16:24
МалАк ли му е?!
АМИН !!!
Мале, колко си неграмотна само. Не му е малък, и не съм сигурен че той не се наслаждава на секса, проблема е на друго място.
МАЛАК МАЙКА
KILATA МАЙКАААААААААААААА
Така гадни хейтове. Първо НЕ съм неграмотна ! Второ имам много правописни грешки понеже клавиатурата ми е много захабена и почти нищо не се вижда също така пиша доста бързо и не-гледам дали сам допуснала правописна грешка..от няколко дена сам с старата клавиатура понеже другата ми изгоря. Пуснах темата НЕ да обсъждате правописа и речника ми а да изкажете някакво мнение..!! Баси хората... И ако пак имам правописни грешки: FUCK OFF :) Била сам неграмотна..пфф..
Изказахме мнение. Аз никога не съм претендирал, че пиша крайно грамотно, но ти просто си неграмотна, не е до клавиатура и бързо писане.
Изказахме мнение. Аз никога не съм претендирал, че пиша крайно грамотно, но ти просто си неграмотна, не е до клавиатура и бързо писане.
Недостатъчен капацитет за да приеме информацията . Не се хаби.
Кво като му е малък, пак казвам , да му го уголемим? С практиката повече ще почне да ти доставя по-голямо удоволствие , както и на себе си,защото явно изпитва неудобство. Предразположи го.
lamer4e7o
02-12-2013, 19:49
Кукличке, щом толкова ти пречи и не те задоволява, намери си друго мъжле. Ние няма как да му помогнем, нито на теб.
И все пак си припомни някои правила по български език.
greenblood
02-12-2013, 19:55
Едната се оплаква че му е малък. Другата пък че му е голям. Вие жените сте странни и не знаете какво всъщност искате. :D
Tsukuda_Hiroshi
02-12-2013, 20:01
Диде, бате - гледай ся! Има 1 тема в сЪщия раздел, дето момичето споделяше, че на приятеля й му е голям. Ако питаш мен - фАнете си ги разменете, а?
ins0mniax
02-12-2013, 20:12
Какво сме ние? - Жени.
Какво искаме? - Не знаем.
Кога го искаме? - Веднага!
ФФФФФФани си негАр щом на твоя му е малАк.
ilikenestea
02-12-2013, 21:42
Здрасти. Искам да споделя за приятеля си... Така аз сам на 17г. и гаджето ми е на толкова заедно сме от около 3мес и половина, Всичко си е перфектно между нас но има един ''малак'' проблем и той е че на приятеля ми му е малак.. Значи не че аз имам чак толкова голям проблем с това но като започнем полов акт и той се променя от всякъде: вдървява се от всякъде гледа да свърши колкото е възможно по-бързо и си мисля че не се наслаждава на секса поради причината че му е малак.. Значи дълъг е около 13-14см и е дебел колкото банан... Личи си че го е срам а ако се опитам да поговоря с него за това той или се прави на расеян или излиза от стаята като си измисля някакво тъпо оправдание.. Също така бих искала да ви попитам дали е възможно да му порасне още...? Бях чела някъде че момчетата се развиват до кам 21г. Благодаря :)
Съветвам те преди да започнеш да правиш секс, да се научиш на правопис. :)
GiveMeLove
02-13-2013, 07:28
Ама вие верно сте 90% задръстени.. 13-14 см. - малък?!
Малък е от 10, айде 11 надолу.. :) Не се изхвърляйте, ако обичате, че тия с "малкия" и тези, дето "не им стига" сме им сърбали попарата.. :)
П.П. Дебел колкото банан - има банан, има и банан.. :) Трудно да се определи..
Средностатистически нормален член. Поговори с него и му кажи да не се стряска.
Oy7ofCon7roL
02-13-2013, 22:17
13-14см и е дебел колкото банан...
ти колкото патладжан ли искаш да е дебел ма офцо
DragonLady
02-13-2013, 22:39
Едната се оплаква че му е малък. Другата пък че му е голям. Вие жените сте странни и не знаете какво всъщност искате. :D
И аз така. Преди седмица тема голям му е, сега малък му е ... Е няма угодия
Ако секса с него не те задоволя, търси си късмета другаде. И не го казвам заради единият му секс, а защото когато секса куца, това разклаща цялата връзка и проблемите стават и за най-малкото. Демек не върви ли секса, нищо не върви.
Диде, бате - гледай ся! Има 1 тема в сЪщия раздел, дето момичето споделяше, че на приятеля й му е голям. Ако питаш мен - фАнете си ги разменете, а?
:lol: :lol:
колко ли трябва да си дълбока, за да си мислиш, че му е малАк
//по това описание е окей според мен
//на последният ми сексуален партньор му беше около 16 см в еректирало състояние и пак ме болеше, ако беше целия.
Така че само претенции намирате.
psychopath
02-14-2013, 04:24
Така гадни хейтове. Първо НЕ съм неграмотна ! Второ имам много правописни грешки понеже клавиатурата ми е много захабена и почти нищо не се вижда също така пиша доста бързо и не-гледам дали сам допуснала правописна грешка..от няколко дена сам с старата клавиатура понеже другата ми изгоря. Пуснах темата НЕ да обсъждате правописа и речника ми а да изкажете някакво мнение..!! Баси хората... И ако пак имам правописни грешки: FUCK OFF :) Била сам неграмотна..пфф..
Не се обяснявай, неграмотна и тъпа си, признай си го, ако отричаш е още по-жалко...
Може ли да си на 17 и да си толкова зле?
Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 04:43
А аз така като чета пак темата - да питам: като му е "малАк", крака няма ли? Или поне рЪцете дебели ли са му?
Your Dream
02-15-2013, 22:48
На момчето не му е мАлАк, просто на тебе явно не ти стига..Обаче ГОЛЕМИЯ ти проблем е правописа,май в часовете по български си си мислила за...банани :D
Donnie.Yen
02-15-2013, 22:51
По-малоумна тема до сега не бях видял в този форум, правя си равносметка че тука няколко човека баща им ги е продал в епруветка ..
heysoulsister
02-16-2013, 11:02
God bless the grammar.
Говори с него, не знам. Повдигни му самочувствието. И за теб ще е по - добре.
pifiella
02-16-2013, 11:27
Била сам неграмотна..пфф..
Позна!
Tsukuda_Hiroshi
02-16-2013, 13:05
Ми неграмота си, та....! :)
Amore-Mio*
02-16-2013, 13:38
И като е малък - ние какво да направим?
Макар, че според статистики и подобни, размерът му си е съвсем нормален и не виждам къде ви е проблема. Просто го предразположи и си гледайте кефа.
PainMonopoly
02-16-2013, 16:03
И като искаш да поговориш с него, какво ще му кажеш? "Миличко, айде зЕми си го издължи, че е мноЛ малАк! ПиснА ми!"
И на мен това ми стана интересно. :Д
:razz: :razz: :razz:
marin_9867
02-22-2013, 07:06
ти колкото патладжан ли искаш да е дебел ма офцо Уби рибАта бате с тоя патлЪджан ;ддд
SirTrYaLot
02-22-2013, 08:25
Ако го държиш в устата си 5-10 минути и го посмучеш, и още е малАк - това е ГОЛаМ проблем!
AnarchyBoy
02-22-2013, 09:05
:razz: :lol: :razz:
IseeDEADbodies
02-22-2013, 11:35
Поредното "незадоволено" момиченце, ай кафа вече. Ти се изкара с 30 санта путка е, я дишай малко. Малък й бил... Представям си колко си тясна, ама нейсе...
Момичето споделя нещо доста лично, а вие се хващате за правописните грешки.
Диде, 14 см е достатъчна дължина, но явно твоя човек го прави без желание...
sweetka_96
02-22-2013, 21:10
А ти си неграмотна- квит сте!
:lol:
Няма значение дали му е малък или не, а дали я задоволява...
Поредното "незадоволено" момиченце, ай кафа вече. Ти се изкара с 30 санта путка е, я дишай малко. Малък й бил... Представям си колко си тясна, ама нейсе...
Може точно за тва да и се струва малък бе ... то широкото нищо не усеща
Fisherman
02-22-2013, 21:31
Купи един пенис-колан OP
risk.risk
02-22-2013, 21:50
най-обичам кифли и банани. офтопик :)
спокс, живота продължава
13-14см си е приличен размер.
Малък му е.. голям му е.. ей вие момиченцата угодия имате ли? Ако му е малък, не усещате нищо, а като му голям ви боли? И вие незнаете кво искате.....
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/540939-%D0%9C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BC%D1%83-%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC! ....вземете си ги менкай те
IseeDEADbodies
02-23-2013, 15:31
Може точно за тва да и се струва малък бе ... то широкото нищо не усеща
Ако на 14 е като "черна дупка", то т'ва само говори лошо за нея, не мислиш ли ? :) Макар че много ме съмнява, ама т'ва е друг въпрос.
Пожелааам ти един 25-30см да не се оплакваш следващия път......
xXxPETYAxXx
02-23-2013, 17:59
http://www.vmzona.com/newsite/int.php?page=actions#page=product&cat=77&subcat=572&type=1690&pid=37286&show=24&sort=id&pageg=5&lp=2&lang=bg
Eskapel4o
02-23-2013, 18:14
Мъжете се развиват до 25 годишна възраст , не до 21 ...
DarkTemplar
02-24-2013, 00:31
Не е оферта да ти е малък... проблема. Д-р Тийн препоръчва повечко орална терапия. Д-р Ливайн и Гиньо Кологов от Шоуто на Слави - също.
Второ имам много правописни грешки понеже клавиатурата ми е много захабена и почти нищо не се вижда също така пиша доста бързо и не-гледам дали сам допуснала правописна грешка..от няколко дена сам с старата клавиатура понеже другата ми изгоря.
Да съм те питала?
Като много бърза, след това му дай да похапне.
Ако на 14 е като "черна дупка", то т'ва само говори лошо за нея, не мислиш ли ? :) Макар че много ме съмнява, ама т'ва е друг въпрос.
Т'ва казвам и аз... И точно щото е на 14 и и се струва малък значи е от "оборотните" според мен
DarkTemplar
02-24-2013, 22:00
Авторката винаги може да се ориентира към негри.. или към коне 8-)
the sniper guy
02-25-2013, 00:35
На 14 съм и изкан да знам 18 цм добре ли са ??
MarkKnight
02-25-2013, 00:40
а като по голям се опалквате,че ви боли,тва жените угодия нямате ей
Yen_is_bacK
02-25-2013, 14:21
Дидке, ако е дебел като банан ще ходиш като каубой от дивия запад 1 ден след като сте правили секс, 13-14 см не е малък защото влагалището ти е 10 см .. а това че те чука като заек и гледа да свърши занчи е много кухо парче и неможе да прави секс :)
Yen_is_bacK
02-25-2013, 14:23
На 14 съм и изкан да знам 18 цм добре ли са ??
айде поредния трол, глупак от всякъе !! на 14 години пишката ще е под 14 см ти ми говориш за 18 нормалния човешки пенис е средно статистично 15 см, сега според ерекцията зависи може да дигне малко ..
the sniper guy
02-25-2013, 15:25
Ела с линия да мерим.
qwerty_ff
02-26-2013, 11:03
Върви научи родния си език първо, тогава прави секс.
Много искам да знам каква е връзката между двете, глупако.
п.с Да тя е неграмотна, но това няма нищо общо. Оставете граматиката в часовете по БЕЛ.
Като толкова пък не ви се получават нещата го остави, щом патката му е проблема...
lamer4e7o
02-26-2013, 11:19
Първо, намали си малко тона и не обиждай наляво и надясно. Второ, когато спреш да задаваш подобни глупави въпроси, тогава ще има някаква полза от мненията ти. И трето, щом не виждаш „връзка“ между двете понятия, ясно ми е колко добра ти е и твоята култура на тема секс.
Хайде сега върви, пий една вода и се успокой.