PDA

View Full Version : помогнете / идеи за подарък за момчеее

asasa
02-12-2013, 16:06
Знам, че има много такива теми, но не намерих нищо подходящо... кажете ми някаква идея за подарък за свети валентин на 18 годишно момче ... заедно сме от година и половина и вече се изчерпах с идеите, какво ли не съм му подарявала (блузи, сувенири, парфюми, снимки (включително и календарчета със снимки) и какво ли не) ... освен това не зазполагам с голям бюджет ... моля виии давайте някакви идеи

xXxPETYAxXx
02-12-2013, 18:10
То и с време не разполагаш.
Отиваш да обикаляш магазините - аз винаги така правя, когато не съм си избрала нищо определено.
Все нещо ми харесва, дори понякога си харесвам няколко неща.

Иначе, в останалите теми пише - романтична вечеря приготвена от теб + ново бельо и страстен секс.

Ospi
02-12-2013, 18:16
Подари му себе си. Плюс нещо мега секси необикновено.

asasa
02-12-2013, 19:43
все пак още живеем с родителите си няма къде да му правя вечери или да му изпълнявам сексуалните фантазии, а и все пак трябва да му подаря и нещо материално за спомен, но вече нз какво :(

xXxPETYAxXx
02-12-2013, 20:07
Все нещо ще ти грабне окото, ако обиколиш магазините. На мен само този начин ми помага, никога нямам идеи, но виждам интересни неща, които дори няма как да се сетя иначе, че съществуват и се продават.

asasa
02-12-2013, 20:09
ммм до сега съм му купувала много неща то да е един празник, ами те ... затова вече не знам ... всеки наближаващ празник е като един кушмар за мен :(

girlwithblueeyes
02-13-2013, 11:02
Ами нещо свързано с любимият му спорт ? Освен това идеята за вечерята и страстният секс също е много добра :)

asasa
02-13-2013, 12:47
ами той не се вълнува от спорт и си има всичко :(

girlwithblueeyes
02-13-2013, 13:21
Ами тогава нещо за любимата му група? Незнам вес пак ти познаваш приятелят си най-добре :) :)

Deadlock
02-13-2013, 13:25
използвай талантите си! :)

напиши му стих/нарисувай му нещо/направи му гривна/приготви му сладкиш

granger
02-13-2013, 13:27
Сготви му вечеря? Гледайте някой любим филм.

Revenge_
02-13-2013, 13:28
аз поръчах шоколадови бонбони с наша снимка на кутията надявам се да се изкефи

sexa_na_kompleksa
02-13-2013, 13:54
все пак още живеем с родителите си няма къде да му правя вечери или да му изпълнявам сексуалните фантазии, а и все пак трябва да му подаря и нещо материално за спомен, но вече нз какво :(

Отидете на хотел? Има и евтини.
И не е нужно да има и нещо материално. ; )

girlwithblueeyes
02-13-2013, 14:05
Защо трябва да е материално ?? :О
Идеята с хотела не е лоша . Може например, да резервираш някой хотел . И да го предизвикаш, да отиде там чрез някакви напътствия :)

asasa
02-13-2013, 15:32
абе в тая град е пълна с клюкари само на хотел трябва да идем аз ако исках нещо такова изобщо нямаше да ви питам ... пак сега сме и хремави и няма да ни е до това .. просто искам идеи за някакъв МАТЕРИАЛЕН ПОДАРЪК ... освен това не харесва спорта, няма любими групи, не носи гривни и не е на 5 годинки, че да се зарадва на рисунка моля ви се бе хора вие, какво сте подарявали на приятелите си и не само за свети валинтин а изобщо ... ;( ;( ;(

Ospi
02-13-2013, 15:59
Дрешки става. Лично много обичам изчистени суитчъри с готини качулки.

asasa
02-13-2013, 16:12
ми дрехи съм му подарявала не веднъж - то става банално, вече няма да му е интересно :(

girlwithblueeyes
02-13-2013, 16:15
А ние откъде да знаем приятелят ти какво харесва ?. И от какво има нужда все пак ще заедно повече от година л На моят съм му подарявала неща свързани с любимият му спорт в случая хокей на лед от билети до разни сувенири . Убедена съм ,че приятелят ти има някакво хоби опитай да разбереш какво е ?