View Full Version : Гълтане
ludata90
02-12-2013, 20:30
Хора, моля ви, издайте тайната за гълтането....споделете някоя техника, нещо. Имам желанието да го направя, но винаги, когато дойде моментът и като усетя самата течност и вкуса й, инстинктивно се отдръпвам и не мога да я поема цялата. На всичкото отгоре предизвиква порив за повръщане. Не го правя само заради приятеля си, а наистина го искам. Въпросът ми е как да направя така, че да преглътна цялата течност?
Tsukuda_Hiroshi
02-12-2013, 20:33
Ами не сЪм момиче и не знам ТОЧНА техника, но имах 1 приятелка, която ми гЪлташе. Когато усетеше, че наближава да свЪршвам, го налапваше така, че течността да отива почти направо в гЪрлото й. Предполагам по този начин си спестяваше вкуса и порива за гадене, за които ти говориш...
Впрочем какво му е на вкуса? Не сЪм опитвал :)
ludata90
02-12-2013, 20:35
Горчив е, но не мисля, че е чек гаден или непоносим.
Ми няма някаква "техника". Аз го правя, защото ми е кеф, хубаво ми е и е с удоволствие. Просто следващия път не се отдръпвай, а преглътни... не знам как може да ти се повръща от сперма...
xXxPETYAxXx
02-12-2013, 20:54
Това, което написа Tsukuda_Hiroshi и аз съм го чувала, но ако ти се гади и когато е по-навътре, тогава пак няма да ти е никак приятно.
ShtrudeL
02-13-2013, 03:19
не знам как може да ти се повръща от сперма...
лол.. що пА да не може? И не защото те е гнус. Просто чисто физически не стават работите. Все едно... да изпиеш сурово яйце..
Tsukuda_Hiroshi
02-13-2013, 04:50
Ами те певците пият сурови яйца за гласа... Значи или трябва да почне да пее авторката, или приятеля й ще си хване певица. А може и да тренира с яйца... :)
GiveMeLove
02-13-2013, 07:17
Никой не е умрял.. Техниката е да не дишаш, за да не усетиш вкуса, понеже няма как да си запушиш носа..
Просто не дишай докато гълташ и това е.. едно 80% ще си спестиш от аромата и вкуса /само солено/горчиво/сладко няма да успееш/..
лол.. що пА да не може? И не защото те е гнус. Просто чисто физически не стават работите. Все едно... да изпиеш сурово яйце..
Пила ли си сурово яйце? Щотооо аз съм пила и няма много общо на вкус със сперма. Ако имаш предвид не толкова вкуса, а усещането в устата... ми не, не е гадно.. за мен това е най-естественото нещо на света... като да пиеш вода.
minchorna
02-13-2013, 07:48
Пила ли си сурово яйце? Щотооо аз съм пила и няма много общо на вкус със сперма. Ако имаш предвид не толкова вкуса, а усещането в устата... ми не, не е гадно.. за мен това е най-естественото нещо на света... като да пиеш вода.
AЛЕЛУЯ!
anonymous708973
02-13-2013, 07:50
като да пиеш вода.
Баш пък.
Авторке, ако наистина ти се гади, не го прави просто.
tania.kirova
02-13-2013, 08:51
Как може да искаш да правиш нещо от което ти се гади наистина? На мене като ми е гадно от нещо спирам да го правя хаха
ludata90
02-13-2013, 10:14
Не, че ми е гадно, не ми е гадно, имам желание, не правя нещо, което не искам...просто инстинктивно така се получава и искам да го преодолея.
DisappointedDreamer
02-13-2013, 10:19
Така.
Наде, изхвърляш се. И на мен ми доставя удоволствие, но и при мен предизвиква такива пориви на повръщане. Авторке, съветвам те да послушаш съвета на първия се разписал потребител. Ако не стане - недей да го правиш.
SisiStrange
02-13-2013, 11:07
Ем то става за секунди. 8-) Впрочем, наистина е по-просто като свърши по-навътре. Тогава понякога дори не усещаш кога си преглътнала. Ако никак не ти харесва и винаги ти е гадно, плюй в кърпичка. Би следвало да те разбере.
чак пък като да пиеш вода... иначе не винаги първият път ти харесва, но трябва да видиш какво е, за да разбереш аджеба дали ти харесва или не
nekavtam
02-13-2013, 11:42
гълтайте курви xaaxax :Д
ShtrudeL
02-13-2013, 13:05
за мен това е най-естественото нещо на света... като да пиеш вода.
брех
гълтайте курви xaaxax :Д
*и после му я връщайте в устатаа
Fisherman
02-13-2013, 13:08
брех
*и после му я връщайте в устатаа
Какво
"Като да пиеш вода" имам предвид, че е някакво естествено. Като пиете вода.. не е ли някак.. по навик? Не е ли като инстинкт? Еми на мен пък ми е неестествено да не ми свършва в устата.
nekavtam
02-13-2013, 13:58
щрудел гълтай и не се обаждай много хахаха .. :Д
nymphadora
02-13-2013, 14:17
Не съм имала проблеми.Спермата наистина си има особен вкус,но не е чак ужасна.
lqlqlq..
02-13-2013, 15:14
Ами, просто се овладей и го направи! Нали го искаш! ..
щрудел гълтай и не се обаждай много хахаха .. :Д
Като ти гълтат ти е кеф,ама после курви били...wow.
"мъже" баце.
ShtrudeL
02-13-2013, 15:27
мани го тоя, не заслужава да му го гледат само
nekavtam
02-13-2013, 15:36
мани го тоя, не заслужава да му го гледат само
май нямаш чувство за хумор : ) ..
След няколко опита предполагам ще свикнеш.
И за мен е нормално да ми свърши в устата.Опитвай да гълташ докато се празни - ориентираш се по пулсациите на пениса.Щом го искаш ще го направиш, а и супер възбуждащо като цяло и се чувстваш мръснишки.
Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 04:54
Като ти гълтат ти е кеф,ама после курви били...wow.
"мъже" баце.
Е не де... :) Не под общ знаменател де :) Тоя си е кретен, мАни го, ама чак пЪк "мЪже баце"...
хмммм... ПАЙДЖИНА ФОСТАТА !
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179766_610295115654618_914932111_n.jpg
и това е :) слагай памук в носа да му убиваш вкуса и гълтай ! Нали знаеш като ти е запушен носа кога си болна как не се усеща особенно вкуса и с това няма да имаш проблеми предполагам ;) аз повръщам, когато пия чай от лайка и затова си стискам носа и го пия без проблем :>>> хаха