View Full Version : Чудни момичета
Гледам на днешно време момичетата се оплакват,че няма свестни момчета.Загледал съм се внимателно, и почти всяко момиче прибързва с връзките.Някое момиче си намери някъв глупак и после светът и е крив.Точно когато намери свястното момче го изкарва като останалите или го отблъсква? Някой може ли да ми обясни ситуацията.
Радо стига с тия момичета е :D
Радо стига с тия момичета е :D имаш грешка приятел.Не е Радо!
е ... ок припознал съм се начи
TrollFaace
02-12-2013, 22:27
Ех Радо Радо ....
Ех Радо Радо .... Кой е тоя радо ?
Не можеш да обобщаваш за всички.
Аз пък не се оплаквам, че не са свестни момчетата около мен. Все свестни си намирам. :)
TrollFaace
02-12-2013, 23:22
Кой е тоя радо ?
Ей мръсник, недей се прей
sexa_na_kompleksa
02-13-2013, 04:25
Колко теми ще пуснеш за момичетата и това, че няма свестни мъже? Какъв ти е проблемът всъщност?
Tsukuda_Hiroshi
02-13-2013, 04:55
Радославе пак ли бе...?
minchorna
02-13-2013, 06:01
Тоя Радо във всяка тема...
JoLLiE92
02-13-2013, 06:18
http://www.youtube.com/watch?v=HTKLBBPHuo8
notjustteen
02-13-2013, 06:51
xaxaxaxaxaxaxaxaxx юуууу убре дебре
xXxPETYAxXx
02-13-2013, 09:04
Никое момиче не отблъсква някого, "защото е същия като всички останали"!
Отблъскваме момчетата, които просто не ни привличат достатъчно!
А думите "всички момчета сте еднакви", най-често се използват от все още страдащи от поредната раздяла момиченца.
SisiStrange
02-13-2013, 09:17
Аз пък не се оплаквам, че не са свестни момчетата около мен. Все свестни си намирам. :)
Абсолютно.
JoLLiE92
02-13-2013, 09:35
А думите "всички момчета сте еднакви", най-често се използват от все още страдащи от поредната раздяла момиченца.
аз пък с това съм абсолютно съгласна. Мразя го точно толкова, колкото прословутото friendzone. Ебахти простотията. Мен когато някой не ме кефи, казвам му, че не ми харесва или го показвам по-често. Никога не употребявам "ценя те като приятел" и "нека останем приятели" ....
Пък за свестните мъже около мен не са много, но това си е лично мой проблем свързан с вкуса ми за мъже и аз си го знам. Не се оплаквайте ако харесвате клонинги на Андреа и Галена и се чудите що пък не излизат само с вас и не ви гледат влюбено в очите и що търсят чичкото с портфейла. Търсете проблема първо в себе си! ;)
Niakoitam
02-13-2013, 10:04
Напълно съгласен :)
И както се казваше в онова: "Фразата Всчики мъже да еднакви е използвана за пръв път от китайка,която е загубила мъжа си сред тълпата." :D
Или другата:'Всички мъже са еднакви,че кой те караше да минаваш през всички.' :D
girlwithblueeyes
02-13-2013, 10:55
Всичките ми гаджето включително и сегашното са много свястни и точни момчета . Това ,че момчетата са еднакви e тъпо клише .
minchorna
02-13-2013, 10:57
Едно нинджа нахрани един дете,а бащата дала пари на две хора
Първо! не се казвам Радосвал.Мойто име е Тихомир.Възможно е да приличам на някой, и ако не вярвате имам скайп, там можете да ми пишете.Относно темата пиша защото,повечето момиченца са отчаяни,депресирани и виждат момчетата като едно цяло.Въпроса ми беше, има ли някъв начин как да се постъпи със тези момичета.Депресираните, отчаяните и който виждат момчетата като едно.
JoLLiE92
02-13-2013, 22:22
Да те питам тогава. Някое момиче е много добричка , умна, говориш си с нея на всякакви теми, можеш да и споделяш, чувстваш се приятно в нейна компания и т.н. и е 75 килограма. Би ли ходил с нея?
Да те питам тогава. Някое момиче е много добричка , умна, говориш си с нея на всякакви теми, можеш да и споделяш, чувстваш се приятно в нейна компания и т.н. и е 75 килограма. Би ли ходил с нея?Ако си намираме общи теми за разговор и се разбираме,защо пък не? за мен външният вид не е от голямо значение.
JoLLiE92
02-13-2013, 22:40
Сто процента си се подигравал на поне 5 момичета през живота си за това , че са прекалено дебели, носят очила, смотани са, имат малки цици, имат пъпки , имат мазна коса или нещо от типа. Иди обяснявай как жените сме повърхностни и търсим портфейла или мускула. Постави се в обратната ситуация просто.
girlwithblueeyes
02-13-2013, 22:44
Не държал на външният вид недей ,не ми ги разправя на мен тия . Нека бъдем честни човек гледа първо външността после характера .
И как така реши, че съм се подигравал на момичетата ? та ти дори не ме познаваш.Аз съм си мълчелив и скромен.Не обичам да се подигравам на никой,защото само господ има право да съди Хората! Не обичам с никой да се карам или завиждам.Така че не ми казвай,че се подиграма с момичетата.Всеки си има право на стил,вкус и изразяване.
Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 04:11
Първо! не се казвам Радосвал.Мойто име е Тихомир.Възможно е да приличам на някой, и ако не вярвате имам скайп, там можете да ми пишете.Относно темата пиша защото,повечето момиченца са отчаяни,депресирани и виждат момчетата като едно цяло.Въпроса ми беше, има ли някъв начин как да се постъпи със тези момичета.Депресираните, отчаяните и който виждат момчетата като едно.
Кой няма скайп бе, бро?! ДобЪр опит да си го пробуташ, че някоя да клЪвне ;)
Относно темата, РАДО: интересува те конкретно момиченце, чието мнение искаш да промениш или искаш да отвориш очите на всички?
Ако е за конкретна - трябва да изчакаш да й мине малко от предишната врЪзка горчилката и да се намесиш в подходящия момент, за да си рицаря на блестящите доспехи в коня... Или беше блестящите доспехи в рицаря на коня...? СЕ тая...
Ако е за плачещите курвЕта worldwide - к'во ти дреме?!
minchorna
02-14-2013, 06:21
Сто процента си се подигравал на поне 5 момичета през живота си за това , че са прекалено дебели, носят очила, смотани са, имат малки цици, имат пъпки , имат мазна коса или нещо от типа. Иди обяснявай как жените сме повърхностни и търсим портфейла или мускула. Постави се в обратната ситуация просто.
Само при описанието ми се повдига,а камо ли да я видя пред мен :X Извинявай,ама поне малка хигиена трябва да се спазва,а това което ти описа ...слава богу,че не съм попадал на такава досега :X
JoLLiE92
02-14-2013, 08:24
Само при описанието ми се повдига,а камо ли да я видя пред мен :X Извинявай,ама поне малка хигиена трябва да се спазва,а това което ти описа ...слава богу,че не съм попадал на такава досега :X
Говоря ако има само 1 от качествата, но всичките накуп верно е трагично. Но режете страхотни свестни момичета и то по най-грубия начин, защото не са чак толкова физически привлекателни. Когато спрете да го правите , тогава опявайте как ние режем. Да не сме благотворителни агенции? С всеки, който ни иска ли трябва да легнем?
Качеството да видиш от гледната точка на друг човек ви липсва и много ви личи. :)
minchorna
02-14-2013, 08:30
Говоря ако има само 1 от качествата, но всичките накуп верно е трагично. Но режете страхотни свестни момичета и то по най-грубия начин, защото не са чак толкова физически привлекателни. Когато спрете да го правите , тогава опявайте как ние режем. Да не сме благотворителни агенции? С всеки, който ни иска ли трябва да легнем?
Качеството да видиш от гледната точка на друг човек ви липсва и много ви личи. :)
Айде не под общ знаменател ( Колкото и клиширано да звучи).И да,бил съм с по-пълно момиче,бил съм с момиче,което имаше проблем с кожата по лицето,но никога не съм рязал по груб начин.Напротив,гледам да подходя по най-подходящия начин,за да може да си запазим добрите отношения.
JoLLiE92
02-14-2013, 08:45
Ами добре, и аз съм била с момче, което е по-леко от мен и с момче, което няма един лев в джоба - аз и много други. Айде и вие не под общ знаменател? Всички ние сме търсели портфейла и мускула, амаха.
И мога да ти кажа, че не е както в приказките. Грозните момчета не са по-свестни, защото са грозни. Двете понятия нямат нищо общо.
minchorna
02-14-2013, 08:48
Ами добре, и аз съм била с момче, което е по-леко от мен и с момче, което няма един лев в джоба - аз и много други. Айде и вие не под общ знаменател? Всички ние сме търсели портфейла и мускула, амаха.
И мога да ти кажа, че не е както в приказките. Грозните момчета не са по-свестни, защото са грозни. Двете понятия нямат нищо общо.
Напълно съм съгласен,че грозните момчета не са по свестни и не съм те сложил под общ знаменател.Не всички търсят портфлейла и мускулите,то си личи кои го правят.Нормално и за в бъдеще ще имаш сигурно гадже по-слабо от теб и с по-малки финансови средства.
JoLLiE92
02-14-2013, 09:04
Аз не говоря за теб, а за Радо, който не е Радо. Той се оплака от "нас жените". ;) Нещата винаги могат да се разгледат от другата страна и да видиш, че положението е същото, да не казвам по-зле.
minchorna
02-14-2013, 09:06
Аз не говоря за теб, а за Радо, който не е Радо. Той се оплака от "нас жените". ;) Нещата винаги могат да се разгледат от другата страна и да видиш, че положението е същото, да не казвам по-зле.
Той тоз е Тачо,не е Радо :D
Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 11:20
Ама защо слагаш всички под общ знаменател... :(
JoLLiE92
02-14-2013, 11:23
Защото Радо започна така и аз продължих с неговите камъни по неговата глава. Иначе аз не разсъждавам по тоя начин. Никога не съм казвала "всички мъже така така така" насериозно. :) Има твърде много различни мъже, както и твърде много различни жени. Не може да обобщаваш. Примерно - в тематиката на днешния празник, аз изключително много мразя да ми подаряват букети, особено червени рози. Но доста жени обичат и държат на това. Има и ред други неща, по които се различават хората.
minchorna
02-14-2013, 11:33
Защото Радо започна така и аз продължих с неговите камъни по неговата глава. Иначе аз не разсъждавам по тоя начин. Никога не съм казвала "всички мъже така така така" насериозно. :) Има твърде много различни мъже, както и твърде много различни жени. Не може да обобщаваш. Примерно - в тематиката на днешния празник, аз изключително много мразя да ми подаряват букети, особено червени рози. Но доста жени обичат и държат на това. Има и ред други неща, по които се различават хората.
http://wallpapers.free-review.net/wallpapers/42/Heart_shaped_red_rose.jpg
Спец фор ю 8-)
JoLLiE92
02-14-2013, 11:38
Ни вижам? :Д
minchorna
02-14-2013, 11:41
Ши ви'иш ти...
JoLLiE92
02-14-2013, 11:42
Това заплаха ли трябваше да е? :Д
minchorna
02-14-2013, 11:42
Не,предупреждение :D
JoLLiE92
02-14-2013, 11:45
Е дай картинката де? :(
minchorna
02-14-2013, 11:46
http://wallpapers.free-review.net/wallpapers/42/Heart_shaped_red_rose.jpg Eто де,нали я дадах горе :(
JoLLiE92
02-14-2013, 11:47
Е не излезе де. :Д Аууу , ужас. Лигня. :D
minchorna
02-14-2013, 11:49
Е не излезе де. :Д Аууу , ужас. Лигня. :D
Как можа!? :cry:
ge6aaaa3
02-14-2013, 16:50
JoLLiE92, как пък изчисли, че автора като е момче задължително трябва да се е подигравал на момичета с проблеми? Точно тези момичета, не пречат на никой и не нахалстват, такаче няма с какво да си заслужат подигравки. Има и изключения де, но и тогава можеш да я затапиш, без да я обиждаш директно. Интересното е, че момчета, които обиждат такива момичета безпричинно, се харесват от кифличките много повече от тихите момчета...
JoLLiE92
02-14-2013, 17:28
Изчислих, защото всеки се е подигравал на някое вътрешно много добро момче и момиче, но после ми опявате, че само ние гледаме външното или материалното. :)
ge6aaaa3
02-14-2013, 17:51
Чакай малко! Отхвърлянето на момиче, не означава, че й се подиграваш. Можеш и без обиди да й обясниш, че работата няма да стане. И каквото и да си говорим, всеки гледа външния вид, едни повече, други по-малко. Това си ни е заложено на подсъзнателно ниво и няма как... Въпроса е до колко държиш на външния вид, като няма лошо и да търсиш красавицата от приказките, която за съжаление е заспала...
JoLLiE92
02-14-2013, 17:53
Еми именно. Вие можете да обясните със или без обиди, че няма да стане, а ние не? Когато момиче каже на момче, че не иска нищо с него - тя не знае какво иска. Когато момче каже на момиче, че не иска нищо с нея - той знае точно какво иска и затова го казва. Е, драги читатели, това не е нормално. :)
Kristianc95
02-14-2013, 18:12
По какви критерии определяте хора на грозни и хубави?
JoLLiE92
02-14-2013, 18:14
Няма грозни и хубави, има привлича ме и не ме привлича.
ge6aaaa3
02-15-2013, 10:40
Еми именно. Вие можете да обясните със или без обиди, че няма да стане, а ние не? Когато момиче каже на момче, че не иска нищо с него - тя не знае какво иска. Когато момче каже на момиче, че не иска нищо с нея - той знае точно какво иска и затова го казва. Е, драги читатели, това не е нормално.
Много се отклонихме от темата. Кой е казал нещо лошо за момичетата, които казват НА ВРЕМЕ какво/кого/ /не/искат. Тъпо е някоя да вземе да се натиска на някое момче и да последва "Не ме кефиш, чао!" или прословутото "Нека си останем приятели". Това е да не знае какво иска.
Няма грозни и хубави, има привлича ме и не ме привлича.
На същото мнение съм. ;)
JoLLiE92
02-15-2013, 10:58
Прословутото "нека си останем приятели" е целта на жените да бъдат нежни и да не ти наранят чувствата с "не ми харесваш" :) Аз от своя страна не го употребявам. :D Не ме интересуват чувствата на хора, които не ми харесват.
ge6aaaa3
02-15-2013, 20:51
Прословутото "нека си останем приятели" е целта на жените да бъдат нежни и да не ти наранят чувствата с "не ми харесваш" :) .
То това ясно, ама има някои мацки, дето се натискат и после ти го изтърсват това... Между другото на повечето момчета, ни е по-гадна фразата "нека си останем приятели", отколкото в прав текст да се кажат нещата. ;)
JoLLiE92
02-15-2013, 21:04
Бъркате "натиска се" с "държи се любезно".
То това ясно, ама има някои мацки, дето се натискат и после ти го изтърсват това... Между другото на повечето момчета, ни е по-гадна фразата "нека си останем приятели", отколкото в прав текст да се кажат нещата. ;)
'нека си останем приятели' е груб дисфемизъм. По-добре да ми кажат, че съм грозен и прост и никога не искат да ме виждат.
Tsukuda_Hiroshi
02-16-2013, 12:20
Няма грозни жени, има трезви мЪже!
JoLLiE92
02-16-2013, 12:21
'нека си останем приятели' е груб дисфемизъм. По-добре да ми кажат, че съм грозен и прост и никога не искат да ме виждат.
мда по принцип е тъпо.. "не ме привличаш" или "не мисля, че ще се получи" е достатъчно ясно без да е грубо.
Tsukuda_Hiroshi :lol: понякога и в обратния вариант е валидно :cool:
ge6aaaa3
02-16-2013, 13:30
Бъркате "натиска се" с "държи се любезно".
Мхм, изглежда да ти сяда в скута е някаква нова добавка към любезното държание.
JoLLiE92
02-16-2013, 13:32
Не гарантирам за конкретния случай, но на мен като момиче ми се е случвало да бъркат усмивка и мило държане с "искам да се клецаме". :)