Влез

View Full Version : Какво да правяяяяяяя

AneLLiqq
02-13-2013, 15:02
Здравейте, наскоро разбрах, че едно момче ме харесва от 6-7 месеца, но сега ми призна. Много е хубав и имам симпатии към него, но е от съседното село. Лошото е, че в моята компания, в която излизам има момчета, които мразят неговата компания и дори са се сбивали. Сега незнам какво да правя приятелките ми казват да не ми пука и щом си го харесвам да бъда с него макар, че някои няма да одобрят контакта ми с него. Вчера един от приятелите ми.. ми каза " Какво правеше сутринта с него в рейса как може да седиш до него " :( Моля ви кажете ми какво да правя...

П.С. - Предишната тема " пожелание за Св. Валентин " не съм я писала аз , профила се използва от мен и моя приятелка :)

asasa
02-13-2013, 15:39
ти го харесваш, той те харесва ... обаче някой е против и заради това трябва да сте нещастни, интересна логика, ами щом се харесвате, какво се влияете от хорското мнение ..!

marilyn
02-13-2013, 15:47
Толкова ли ти пука какво мисли някой си...

ivaninagteimun
02-13-2013, 16:22
Според мен трябва да не ти пука , защото това момче ако те чака дълго време може да му писне да чака и щом е хубав както ти викаш може да има други момичета където го харесват и да те забрави !!

girlwithblueeyes
02-13-2013, 16:30
А защо трябва да ти пука останалите какво мислят ? Ако наистина го харесваш тръгваш с него и това е .

aleksandra74
02-13-2013, 16:38
На колко години си? ;дд

Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 06:50
Ами трЪгнете. Ще се сбие 1-2 пЪти с компанията ти, голяма работа - така е по селата. Горната, срещу долната мАла... Ако не му стиска и го е шубе от копеленцата в твоето село - значи или не те обича истински, или не те заслужава. Много е яко да кажеш на някого "бих умрял за теб", ама не е толкова яко, когато момента за умирачката дойде...
Тествай го ;)

Amore-Mio*
02-14-2013, 19:08
Харесваш ли го - мнението на останалите няма да те пречат.
А те, ако се опитат да попречат на евентуалното ти щастие с него - не са ти приятели. Разбирам да има някаква сдърпаница, ала бала, ама чак пък да сте във вражески отношения - глупаво и детско е.

DENKAZ
02-14-2013, 19:25
А защо трябва да ти пука останалите какво мислят ? Ако наистина го харесваш тръгваш с него и това е .

Точно!