PDA

View Full Version : Една легенда си отиде

tuzaro
02-15-2013, 16:37
Днес си отиде Тодор Колев, поклон.
http://www.youtube.com/watch?v=00re8NhQygQ

Tsukuda_Hiroshi
02-16-2013, 14:35
СЪгласен сЪм, че трябва да проявим уважение кЪм един наистина талантлив актьор от старата генерация (която според мен няма нищо общо с новото поколение от псевдо-аматьорчета), но това ли е точния раздел, кЪдето трябваше да го постнеш??

kalpazanka
02-16-2013, 18:11
^Не те ли е срам да повдигаш въпроса в кой раздел трябва да е темата?!

valdesbg
02-16-2013, 18:46
Ми.. прав е човека. Или ще важи за всички теми да са в правилния раздел.. или всеки ще си пуска където му е кеф. Аз предпочитам първото. Без значение от естеството на информацията.

granger
02-16-2013, 18:50
И какво му е на раздела?!Тук се изразява любов към нещо,някого, в случая към всенароден любимец.
Поклон,пред този голям човек! Дано почива в мир! Остава вечен с прекрасните си роли.

valdesbg
02-16-2013, 18:54
Тая тема е за Новини, не за Любов. Да не изпадам в подробности, но между любов и признание има огромна разлика.

Не и е мястото тук на тая тема. Let the hate begin!

granger
02-16-2013, 18:59
Аз пък си мисля ,че и за любов става. Все тая. Всяко правило си има изключение.

Tsukuda_Hiroshi
02-16-2013, 19:05
Ами не, не ме е срам в интерес на истината... Малко повече сЪм го гледал този човек как играе от вас. Повечето не сте можели да говорите, когато той водеше "Как ще ги стигнем" по Ефир2 и му гледах всяко предаване. Да не говорим за старите филми, които едва ли сте си направили труда да потЪрсите дови в Замунда-та.
Ако някой скинар (примерно) се беше изказал за това колко "велик" е бил Хитлер, никой нямаше да каже, че раздела е за любов, а скинарите обичат Хитлер. Веднага щяхте да се спуснете да го кЪлвете.
Както казаха преди мен - или ще важи за всички теми и раздели, или всеки да си поства каквото иска, кЪдето иска...!