View Full Version : ХИНИНОВА ВОДА
Eskapel4o
02-15-2013, 20:10
Значи бях чувал от мои познати, че хининовата вода помага за по-бърз растеж на косата . Добре , а дали ще помогне за по бърз растеж на брадата ? :D Тоест на 17 съм и още нямам брада , дали тази вода ще помогне , ако си пръскам части от лицето със нея ?
strawberry88
02-15-2013, 20:24
Не мисля, че ще помогне, но пробвай. :D
Eskapel4o
02-15-2013, 21:01
Че и цветно пишеш , брей ..
Какъв е проблема, че пише цветно?
Брада от хининова вода няма как да ти поникне. Тя влияе благоприятно на косъма, а в твоя случай такъв изобщо не е израстнал още.
Eskapel4o
02-15-2013, 21:16
Какъв е проблема, че пише цветно?
Брада от хининова вода няма как да ти поникне. Тя влияе благоприятно на косъма, а в твоя случай такъв изобщо не е израстнал още.
Никакъв не е разбира се , просто се шегувам ,
А и не е казано че изобщо нищо нямам по лицето , има мъхове , и на някой места наистина има повечко косми ...
Може и да не ти порасне хубава гъста брада. Имам приятели и познати, които също като теб имат тук-таме косми (брада), а те са 20+.
Donnie.Yen
02-15-2013, 22:35
Доста сте плитки мили мои, грам мозъчен багаж нямате, окосмяването зависи от гените които носи, аз пък познавам 14 годишни където имат бради като ZZtop. За да ти порастне брада ти трябва 1 литър кръв от вратна жила + пунтия на млад пръч на отвара
Blessed_
02-16-2013, 15:23
И аз мисля, че няма да има ефект.
За какво ти е брада ? Хората се чудят как да се отърват
krasawichka
02-16-2013, 22:50
Бръсни се.. Да, и аз не намирам логиката.. Но може би ще изникнат повече о.О :дд
Amore-Mio*
02-17-2013, 07:12
Не, хининовата вода за брада няма да ти помогне.
П.С. - Радвай се, докато нямаш. Много от приятелите ми се оплакват от тая брада, защото именно на 20+ години вече им е супер гъста и така нататък. Не е особено яко, според мен, де.