PDA

View Full Version : Без Зъби

cerb12
02-15-2013, 21:11
Значи носих 2 години брекети и зъбите ми бяха идеални но се сбих с едни педал заради приятелката ми и лежах 25 дена в ареста , от боя ми бяха избити 3 зъб и 20 зъб тези който са най важните за ядене , след като ме пуснаха се видях че предните ми са се разместили малко напред и личи , би трябвало да се върнат на старите места ако близките 5-10 дена ям само бульони и каша , ( докато сложа мостове ) /

Donnie.Yen
02-15-2013, 23:11
ахахахахахаахахах !! И като се събуди гъза ти беше захапал чершафа, глупак стига си гледал революция З, катил, дебил, ако ти избият зъбите, трябва да е с тава сила че мандибулата ти ще е на сол и ще си като някой warrior zombie от WOW , малкия дришлио майка му го пере и му дава по 2 лева за баница боза и 50 стинки да си отдели да събере 5 леа за едни цигари паламент да го видят че пуши, пърди и се ослушва и си бара сиренката докато госпожата му по руски се е надупила да обяснява на някой съучениче зубър, още гледа плодчетата ама иначе лежал 25 дена в ареста, лежал си ти в на майка ти сутиена, като ти вкарам пръчката щи подуя жлъчката, инфантилно лапе !

Sh@d0w
02-16-2013, 02:54
Сбий се пак с някой гей току виж ти ги изправи.