View Full Version : Приятели с привилегии
Здравейте на всички! Предполагам, че повечето от вас са гледали филма Friends with benefits и ще разберат за какво става дума.Имам приятел той е на 17, а аз съм на 15,от доста време се познаваме,имаме си доверие и обмисляме да развиваме приятелството си малко в по-различна посока. :D Чудя се дали е правилно това,което обмисляме.Аз имам чувства към него и то много силни,но мисля, че от негова страна е само сексуално привличане.
Какво мислите вие за този тип връзки? За или против?
TheBeliever
02-16-2013, 09:20
Щом имаш чувства - лоша идея.
Аз се чудя,защото сме го говорили толкова много пъти, а той е човека, на който държа страшно много.Нали все пак сексът е въпрос на доверие донякъде?
TheBeliever
02-16-2013, 09:28
Остави доверието. В случая ти рано или късно ще започнеш да се надяваш на нещо повече от "само секс". Докато той вероятно няма да е на същата вълна.
Надявам се на нещо повече от година и половина вече.Мисля, че започвам да се примирявам. : |
xXxPETYAxXx
02-16-2013, 09:33
Така или иначе приятелството ви е обречено. Щом имаш чувства, рано или късно той ще си намери гадже, а ти ще ревнуваш и ще се отдалечите.
Сексът може пък и да ви сближи, макар че мноро рядко такива връзки завършват с нещо повече.
Доста го мислим и двамата.Неговите сигнали обаче ме объркват - казва,че няма никакви чувства към никоя, а като излезнеме само двамата се притеснява супер много и като се разделяме ме целува все едно няма да ме види повече :D
Скорпионка
02-16-2013, 10:01
Може и той да има чувства към теб само,че да ги прикрива и да не е готов да ти ги признае.
SpiritInBlack
02-16-2013, 10:02
Малка си за такива неща.Стой си у вас и си учи уроците
Малка си за такива неща.Стой си у вас и си учи уроците
Това.
И щом имаш чувства и се надяваш на повече... ще страдаш, ако той към теб няма. Може да има и да крие, може да има само сексуално приличане, ние не можем да знаем какво му е в главата. Но внимавай да не излезеш ти наранената от цялата работа.
Така или иначе приятелството ви е обречено. Щом имаш чувства, рано или късно той ще си намери гадже, а ти ще ревнуваш и ще се отдалечите.
Сексът може пък и да ви сближи, макар че мноро рядко такива връзки завършват с нещо повече.
Онова.
Доста лоша идея. А и си на 15 (facepalm)
Fisherman
02-16-2013, 15:19
И аз не разбирам какво сте се залетели да се шибате?Играйте си там с лего,живота на възрастните е по тъп от колкото си мислите.
Violenza
02-16-2013, 16:05
Май изобщо не знаете какво означава това.
На 15 си, предполагам девствена, имаш чувства към него, ще се захласнеш здраво и после ще съжаляваш. Не че няма вариант да излезе нещо, но при тези обстоятелства е много малко вероятно.
В интерес на истината бях в подобна ситуация като това момче. При мен обаче беше защото най-добрия ми приятел я харесваше много и аз не знаех какво да правя, смесени чувства.
CountessCherry
02-16-2013, 16:24
Аз също съм била в такава ситуация, но накрая нещата не свършват както във филма. Започва се от приятелство, излизате, забивате се, целувки, натискане, ала-бала.. Стигате до по-интимни отношения които уж са "просто секс" и накрая осъзнаваш, че започваш да се привързваш. Още по-лошо е ако си само ти с по-силни чувства.
Amore-Mio*
02-16-2013, 19:26
Лично аз съм против, още повече, ако имам чувства, а виждам, че другия - няма. Единствената наранена ще бъда аз и сама ще се доведа до собствената си гибел.
autumn_eyes
02-16-2013, 21:19
Щом влагаш нещо- недей. накрая ще си тръгнеш много наранена.
Ако ти е само такъв приятел с привелегии чувствата не трябва да се смесват с ебането!
NambyPamby
02-17-2013, 22:15
Не се прави неангажиращ секс с човек, когото си представяш как ти носи плюшени мечета, рози и шоколади посреднощ. 8-)
BloodY_MerY
02-18-2013, 05:20
Здравейте на всички! Предполагам, че повечето от вас са гледали филма Friends with benefits и ще разберат за какво става дума.Имам приятел той е на 17, а аз съм на 15,от доста време се познаваме,имаме си доверие и обмисляме да развиваме приятелството си малко в по-различна посока. :D Чудя се дали е правилно това,което обмисляме.Аз имам чувства към него и то много силни,но мисля, че от негова страна е само сексуално привличане.
Целиш се във връзка от дълготраен тип, съдейки по това което написа.
DragonLady
02-18-2013, 10:33
Щом имаш чувства към него, не е никък добра идея, защото ти ще започнеш да се привързваш все повече и повече към него покрай секса, а за него ще е просто спорт. Накрая на него ще му писне и ще си хване нещо по-сериозно, а ти ще си тази с рабитото сърце, която ще се побърква от ревност.
Tyler The Creator
02-18-2013, 10:59
От сега моа ти кажа к'во ше стане... Ше завършиш размазана като кюфте под терасата си...
От сега моа ти кажа к'во ше стане... Ше завършиш размазана като кюфте под терасата си...
:D :D :D :D :D :D
hristo_:)
02-19-2013, 05:23
:D Хаха...или поне в емоционален аспект :D
По-скоро е лоша идея
Не ми допадат този вид отношения.
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 09:04
Ако нямаше чувства и беше с поне две години по-голяма нямаше да има проблем...
Тва с чувствата е грешка, повярвай ми и аз така се подведох!
Fisherman
02-19-2013, 15:28
подведе се и не можа да си довърши свирката
ShtrudeL
02-19-2013, 15:46
В твоя случай - против, иначе съм ЗА.
:D Мисля, че имаш време за това. Както каза един по горе, стой си със вас и учи, пък като му дойде времето ще се намери някой, който да ти отговаря на чувствата...
/абе моля ви се бе, истина ли е.. на 12,13,14,15,16 са тръгнали да ми правят секс... :lol: тц.. /