PDA

View Full Version : Приятели с привилегии

broken.
02-16-2013, 09:19
Здравейте на всички! Предполагам, че повечето от вас са гледали филма Friends with benefits и ще разберат за какво става дума.Имам приятел той е на 17, а аз съм на 15,от доста време се познаваме,имаме си доверие и обмисляме да развиваме приятелството си малко в по-различна посока. :D Чудя се дали е правилно това,което обмисляме.Аз имам чувства към него и то много силни,но мисля, че от негова страна е само сексуално привличане.
Какво мислите вие за този тип връзки? За или против?

TheBeliever
02-16-2013, 09:20
Щом имаш чувства - лоша идея.

broken.
02-16-2013, 09:26
Аз се чудя,защото сме го говорили толкова много пъти, а той е човека, на който държа страшно много.Нали все пак сексът е въпрос на доверие донякъде?

TheBeliever
02-16-2013, 09:28
Остави доверието. В случая ти рано или късно ще започнеш да се надяваш на нещо повече от "само секс". Докато той вероятно няма да е на същата вълна.

broken.
02-16-2013, 09:30
Надявам се на нещо повече от година и половина вече.Мисля, че започвам да се примирявам. : |

xXxPETYAxXx
02-16-2013, 09:33
Така или иначе приятелството ви е обречено. Щом имаш чувства, рано или късно той ще си намери гадже, а ти ще ревнуваш и ще се отдалечите.
Сексът може пък и да ви сближи, макар че мноро рядко такива връзки завършват с нещо повече.

broken.
02-16-2013, 09:50
Доста го мислим и двамата.Неговите сигнали обаче ме объркват - казва,че няма никакви чувства към никоя, а като излезнеме само двамата се притеснява супер много и като се разделяме ме целува все едно няма да ме види повече :D

Скорпионка
02-16-2013, 10:01
Може и той да има чувства към теб само,че да ги прикрива и да не е готов да ти ги признае.

SpiritInBlack
02-16-2013, 10:02
Малка си за такива неща.Стой си у вас и си учи уроците

marilyn
02-16-2013, 13:43
Малка си за такива неща.Стой си у вас и си учи уроците

Това.

И щом имаш чувства и се надяваш на повече... ще страдаш, ако той към теб няма. Може да има и да крие, може да има само сексуално приличане, ние не можем да знаем какво му е в главата. Но внимавай да не излезеш ти наранената от цялата работа.

DENKAZ
02-16-2013, 14:58
Така или иначе приятелството ви е обречено. Щом имаш чувства, рано или късно той ще си намери гадже, а ти ще ревнуваш и ще се отдалечите.
Сексът може пък и да ви сближи, макар че мноро рядко такива връзки завършват с нещо повече.
Онова.

IFFVO
02-16-2013, 15:16
Доста лоша идея. А и си на 15 (facepalm)

Fisherman
02-16-2013, 15:19
И аз не разбирам какво сте се залетели да се шибате?Играйте си там с лего,живота на възрастните е по тъп от колкото си мислите.

Violenza
02-16-2013, 16:05
Май изобщо не знаете какво означава това.
На 15 си, предполагам девствена, имаш чувства към него, ще се захласнеш здраво и после ще съжаляваш. Не че няма вариант да излезе нещо, но при тези обстоятелства е много малко вероятно.

Pesh
02-16-2013, 16:10
В интерес на истината бях в подобна ситуация като това момче. При мен обаче беше защото най-добрия ми приятел я харесваше много и аз не знаех какво да правя, смесени чувства.

CountessCherry
02-16-2013, 16:24
Аз също съм била в такава ситуация, но накрая нещата не свършват както във филма. Започва се от приятелство, излизате, забивате се, целувки, натискане, ала-бала.. Стигате до по-интимни отношения които уж са "просто секс" и накрая осъзнаваш, че започваш да се привързваш. Още по-лошо е ако си само ти с по-силни чувства.

broken.
02-16-2013, 18:20
благодаря ви.

Amore-Mio*
02-16-2013, 19:26
Лично аз съм против, още повече, ако имам чувства, а виждам, че другия - няма. Единствената наранена ще бъда аз и сама ще се доведа до собствената си гибел.

autumn_eyes
02-16-2013, 21:19
Щом влагаш нещо- недей. накрая ще си тръгнеш много наранена.

_ivi_
02-17-2013, 22:02
Ако ти е само такъв приятел с привелегии чувствата не трябва да се смесват с ебането!

NambyPamby
02-17-2013, 22:15
Не се прави неангажиращ секс с човек, когото си представяш как ти носи плюшени мечета, рози и шоколади посреднощ. 8-)

BloodY_MerY
02-18-2013, 05:20
Здравейте на всички! Предполагам, че повечето от вас са гледали филма Friends with benefits и ще разберат за какво става дума.Имам приятел той е на 17, а аз съм на 15,от доста време се познаваме,имаме си доверие и обмисляме да развиваме приятелството си малко в по-различна посока. :D Чудя се дали е правилно това,което обмисляме.Аз имам чувства към него и то много силни,но мисля, че от негова страна е само сексуално привличане.

Целиш се във връзка от дълготраен тип, съдейки по това което написа.

DragonLady
02-18-2013, 10:33
Щом имаш чувства към него, не е никък добра идея, защото ти ще започнеш да се привързваш все повече и повече към него покрай секса, а за него ще е просто спорт. Накрая на него ще му писне и ще си хване нещо по-сериозно, а ти ще си тази с рабитото сърце, която ще се побърква от ревност.

Tyler The Creator
02-18-2013, 10:59
От сега моа ти кажа к'во ше стане... Ше завършиш размазана като кюфте под терасата си...

Mery_J
02-19-2013, 04:19
От сега моа ти кажа к'во ше стане... Ше завършиш размазана като кюфте под терасата си...

:D :D :D :D :D :D

hristo_:)
02-19-2013, 05:23
:D Хаха...или поне в емоционален аспект :D
По-скоро е лоша идея

Ivaaaaa
02-19-2013, 07:04
Не ми допадат този вид отношения.

s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 09:04
Ако нямаше чувства и беше с поне две години по-голяма нямаше да има проблем...

Rabalka
02-19-2013, 15:27

Тва с чувствата е грешка, повярвай ми и аз така се подведох!

Fisherman
02-19-2013, 15:28
подведе се и не можа да си довърши свирката

ShtrudeL
02-19-2013, 15:46

В твоя случай - против, иначе съм ЗА.

ROFLWTF
02-20-2013, 08:48
:D Мисля, че имаш време за това. Както каза един по горе, стой си със вас и учи, пък като му дойде времето ще се намери някой, който да ти отговаря на чувствата...

/абе моля ви се бе, истина ли е.. на 12,13,14,15,16 са тръгнали да ми правят секс... :lol: тц.. /