View Full Version : Мнение по въпроса ?
Revenge_
02-16-2013, 11:37
Здравейте на 18 години съм момиче нямам много опит с момчета , имала съм една сериозна връзка 3 години но сега искам нещо ново различно не излизам много, но мисля да променя това нещо . Въпросът ми е как да се държа с момчетата какво да им говора как да се държа како да правя и т.н някакви мнения ?
shmatarok
02-16-2013, 11:42
Е, бъди себе си, какво да правиш?
Revenge_
02-16-2013, 11:49
ми не знам по принцип съм срамежлива
Amore-Mio*
02-16-2013, 11:59
Спри да бъдеш срамежлива и си говори с тях съвсем нормално, както си общуваш обикновено.
Revenge_
02-16-2013, 12:32
слаба работа с отговорите
Tsukuda_Hiroshi
02-16-2013, 14:22
Защо правиш разлика между момчетата и момичетата? И едните и другите са нормални човешки сЪщества сЪс своите чувства, мисли, поведение... Всеки човек - независимо дали е момиче или момче, мрази престореното поведение. Е, има и изключения. Ако искаш някой да хареса ТЕБ, трябва да си себе си. Друг начин няма.
След като до сега не си излизала много, значи в началото наистина ще ти е малко по-трудно. Няма да знаеш какво да кажеш, как да реагираш, но почнеш ли да излизаш и намериш ли си компания, това ще си отиде най-много за месец 2. Още повече, че ти ще свикнеш с хората и те с теб и няма да го има срама...
Най-удачния начин да си намериш някаква компания е да се стАвиш с някоя твоя приятелка, която ще те вкара в нейната компания. Иначе да трЪгнеш по улицата сЪс "Здравей, искаш ли да сме приятели?" няма да стане...
Revenge_
02-16-2013, 20:35
:д е да по улиците :Д аз преди време когато бях 7-8 клас излизах много по дискотеки и т.н но после когато тръгнах с моя вече бивш той водеше много затворен живот и само еднообразие имаше и сега така да го кажа ми се живее искам да се отпусна и да права това което искам аз а не някои друг
Остави нещата да се случат. Единствено трябва да знаеш какво искаш и търсиш.