View Full Version : Доста объркваща ситуация
Здравейте :) Аз съм 20двайсет годишно момиче той е 35годишен мъж вече :) Ситуацията е следната - Имах 5годишна връзка която се прекрати поради изневяра от вече бившия ми партньор мина време и сега има сигурно нов мъж във живота ми. Само че проблема е там 15годишната разлика.. Познаваме се откакто се помня и от преди два месеца започна всичко - забелязах че си засичаме погледите постоянно във дискотеката ... След това мина пак време и започнахме да си пишем във социалните мрежи ... След още сигурно 2седмици само писани излязохме .. Отидохме пихме сок .. Тръгнахме си и в колата ме целуна аз него и така ... Още на първата ни среща ми намекна нещо за връзка. .. Попита ме дали може да имаме такава ... След това се видяхме втори път пак се целувахме във колата му - и учудващо за мен той не потърси нищо ... После пак писане пак погледи и така ... И на третата ни среща той ме попита дали ще му направя свирка аз отказах и учудващо пак за мен всичко беше точно нито се сърдеше нито нищо.. Пак писахме пак излизахме и аз му направих свирка .. Не знам дали беше грешка или не ... Но му направих и втори път защото след като свърши е толкова мил със мен.. прегръща ме целува ме страхотен е направо .... и снощи пак поиска но аз отказах и видях че е леко разярен .. Говорихме за секс но той каза че има бариера за годините и това ме учуди адски много не знам какво се случва - дайте мнение !
HollyGolightly
02-16-2013, 15:38
За свирки няма възрастова бариера, но за секс има … да му имам и логиката, а на теб акъла, дето се връзваш. Според мен просто те използва. Намерил си е младо момиче, което е хлътнало по него и той защо да не се възползва от ситуацията.
А между другото, ти получи ли нещо след тези свирки , или си го карате само на мило държание и прегръдки?
Violenza
02-16-2013, 15:43
Бива ли мома на 20 години да си станала и да си толкова откровено глупава и наивна?
Еми не съм получи нищо освен мило държание ... И аз мисля че просто се възползва
Е то свирката кво е .Не мисля, че си направила нещо кой знае кво нередно.
xXxPETYAxXx
02-16-2013, 18:10
Ми то от 35 годишен мъж на дискотека какво очакваш - кой знае колко още 20 годишни му духат в колата.
Да, то всички ползваме свирките за "Здрасти" от 14-15 годишни! :lol:
HollyGolightly
02-16-2013, 18:11
Ти защо не спреш най-после да се правиш на интересна с твоите свирки? Всички разбрахме, че ти нямаш проблем да духаш като за здрасти, но нормалните хора гледат на тези неща по различен начин.
Amore-Mio*
02-16-2013, 19:28
Супер добре те манипулира.
Уж не държи на това, а му е от ясно по-ясно, че след ден-два ще му се вържеш. Както вероятно ще стане и със секса.
Не си губи времето с тоя. Използва те единствено, за да удовлетвориш сексуалните му желания.
autumn_eyes
02-16-2013, 21:22
Абе ще се познавате от години и изведнъж ще се присети колко те харесвал. Защо мислиш, че не ти се сърди, щото ако веднъж ти покаже, че му е писнало от отказите ти, всичкото чакане отива на кино. Тоя човек я е играл мн време играта. Щом още на третата среща си е поискал свирка- смятай. Само ти се правви на света вода ненапита. Уфффф.. пък ти се връзваш.
Не е въпроса възрастта тук. Идеята е какво си търси той.
SpiritInBlack
02-16-2013, 21:56
Не я манипулира добре , тя просто не е развита умствено
Авторке, изясни се сама със себе си какво искаш
GiveMeLove
02-17-2013, 12:49
Момиче на 20 си, засичаш си погледа с мъж на 35 .. И то къде - в дискотека? - Началото на историята е просто покъртително...
Когато му отказваш свирка ДОРИ ОЧАКВАШ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ ТИ СЕ РАЗСЪРДИ? - Начина ти на мислене е направо гениален...
Личен съвет.. Затвори си устата, вдигни си гащите и си опичай акъла, докато е време.. Макар, че за масата ваш набор сега това е прекалееееено трудно... :)
И не си търси мъже по дискотеките - там освен паламарки, друго няма да намериш.. :)
ОМГ наистина ли си толкова проста?
Fisherman
02-17-2013, 21:12
ОМГ наистина ли си толкова проста?
Не
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 12:12
ти му духаш и какво получаваш в замяна - мило държание... това можеш да го получиш от някое момче на твоите години
щом той иска всеки път да му духаш значи надали иска връзка с теб или нещо подобно, а до колктоо разбрах ти се надяваш на нещо такова, само не разбирам напразните усилия и защо действаш така наивно... май не си много наясно със себе си както казаха и по-нагоре...
ако пък това да му дихаш е всичко, което искаш от него, какво те бърка на колко години е и кой е и т.н.... ама тогава проблема вече ще е изцяло в теб