View Full Version : За коя партия ще гласувате на Парламентарните избори - 2013
Според мен хората преувеличават. Били пиели сега от 14 годишни, ами преди 10 години пак си пиеха от 14. Времената се променят, хората стават по-отворени към света, нормално е да почват да пият и да водят сексуален живот от по-ранна възраст. Огромно количество достъпна информация, всеки може да се образова по даден въпрос. Не виждам някакъв особен прираст на детска престъпност, не броя "тъмнозелените", те са номади.
klimatronik
05-28-2013, 08:11
е сорри , ам преди такова озлобление и насилие по училищата е нямало.
А оглупяването на населението не е известно само в България , ами в целия свят. средна класа си заминава
Според мен хората преувеличават. Били пиели сега от 14 годишни, ами преди 10 години пак си пиеха от 14. Времената се променят, хората стават по-отворени към света, нормално е да почват да пият и да водят сексуален живот от по-ранна възраст.
Eй в това е проблема. Не че пият - и преди са пиели, ама имаха респект. Като ти се пие, сври се някъде, пийте си, а не да си развяваш пияното самочувствие пред всички.
И за секса същото - нека си правят секс от колкото малки искат, ама поне да се пообразоват. Да прочетат, да попитат, да знаят какво правят. Щото секса не е цък, цък, язък и може да доведе до сериозни последици, най-малкия кахър, от които е детската бременност.
OoVasKoO
05-28-2013, 08:50
Оглупяването и опростачването е специално измислен план за православните държави от хамериканците.
klimatronik
05-28-2013, 08:54
Оглупяването и опростачването е специално измислен план за православните държави от хамериканците.
Разкажи малко повече , че ми е любопитно.
Като цяло, масата се манипулира лесно когато е глупава, но в Америка правят всичко възможно ,за да спрат това. В училищата прилагат всякакви системи за излизането на умните деца на преден план.
OoVasKoO
05-28-2013, 08:58
Разкажи малко повече , че ми е любопитно.
Като цяло, масата се манипулира лесно когато е глупава, но в Америка правят всичко възможно ,за да спрат това. В училищата прилагат всякакви системи за излизането на умните деца на преден план.
Сбъднатото пророчество на Алън Фостър Дълес
24.ІІ.1945г,
САЩ;
ЧАСТ ОТ РЕЧТА НА Алън Фостър Дълес, главен шеф ЦРУ, ПРИ НАГРАЖДАВАНЕТО НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ, УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
„Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как?
Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.
От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост.
В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.
Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.
Само малцина, малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унищожаваме основите на родната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Ето това ние ще направим.
Всичко това ще извършим под девиза:" Защита на правата на човека и гражданските му свободи..."
klimatronik
05-28-2013, 09:09
е тва е малко преувеличено много нереално , не се знае дали на скоро е написано.
но съм склонен да вярвам в планът ранът за бъдещето унищожение на България.
OoVasKoO
05-28-2013, 09:24
Еми не знам човек. Четох го през 2008-ма. Забележи, че много от нещата са така. Мноо е модерно да си тъп и фешън и особеноо мноо да си пиян до козирката и най-малко да си ебал на 13,14.
Cosa-_-Nostraa
05-28-2013, 09:52
Само Атака !!!
eclipse06
06-07-2013, 08:07
Само Атака !!!
Ти май си проспал последните избори..
Еми не знам човек. Четох го през 2008-ма. Забележи, че много от нещата са така. Мноо е модерно да си тъп и фешън и особеноо мноо да си пиян до козирката и най-малко да си ебал на 13,14.
Само че в тоя текст се говори, сякаш тези проблеми възникват след написаната в него дата (която поставяме под съмнение, както и самият текст, тъй като в момента конспиративната литература е по-голяма помия и от чалгата). А проблемите с ценностите съществуват откакто свят светува и дори да не е влизал никакъв план в действие, пак щяхме да сме на това дередже, щото сме на него от преди 1945г.
Но, да, нормално е да се въодушевявате от подобни текстове. Докато не прочетете 40-50 теории, видите, че всичките са фалшиви и се откажате окончателно от глупостите.
атака трябваше да спечели
атака трябваше да спечели
Интерсно ми е да чуя, защо мислиш така ?
Violenza
06-08-2013, 07:06
Интерсно ми е да чуя, защо мислиш така ?
Чакай ти от ПЕПА '97 да чуеш адекватен отговор. :D Абсурдното е, че бая хора наистина са гласували за тия емоционално нестабилни ненормалници от атака...
Абсурдно е, че имам 3-4ма познати които са гласували за тях и на въпроса какво ще промени АТАКА - ще видиш какво ще направят с циганите.
И все пак бих искал да чуя защо е трябвало да победи АТАКА. :D
klimatronik
06-08-2013, 08:18
Абсурдно е, че имам 3-4ма познати които са гласували за тях и на въпроса какво ще промени АТАКА - ще видиш какво ще направят с циганите.
За да са изпълни мечтата Сидеров :Д
Fisherman
06-08-2013, 12:30
чай аз щи кажа,какво ще направят атака с циганите,ще гласуват увеличение на детските с 70 леа
подкпрепа на еректоратана БКП и ДПС
Хитлер не би го позволил!
Sieg Heil!