View Full Version : Влюбен! - Връзка от разстояние
AnarchyBoy
02-16-2013, 19:32
Здравейте искам просто да споделя моята история.и Да попитам нещо!
Имах връзка с едно момиче 3 години, бях лудо влюбен мислех, си че тя е единствената.
Е не беше, разделихме се след една лайняна история, поне останахме приятели.
След това изчаках няколко месеца, беше ми гадно за старата,
хлътнах по нова, тя беше приятелка, на мой познат - и не се получиха нещата.
След това си хванах приятелка, която адски много прилича на активен съфорумник! (тя си знае коя е) - но и там не се получиха нещата! ;)
И тук идва същината, заради това правя темата!
Преди около седмица в facebook ме добави някакво момиче което е 8 клас (98 набор) аз съм 12 клас - 95 набор (тръгнах на 6 защото бликам от акъл :D ) Аз на майтап почнах да и пиша, и колкото повече си пишем толкова повече разбирам, че тя е за мен - Слушаме еднаква музика, имаме еднакви интереси, даже мразим едни и същи работи, аз играех една игра 8 години (онлайн) оказа се че и тя я играе, отначало помислих, че някой си прави ебавка, разпитах и наистина е такава за каквато се представя. Снощи я поканих да излезем, пийнахме по 1-2 забавлявахме се. Изпратих я до тях , пред тях си говорихме до към 3. След което се прибрах и си писахме до 7:30-8:00 сутринта.
Адски съм влюбен в нея, а и тя май ме харесва. и Съм много щастлив :D
Само се чудя за едно. Според вас има ли смисъл да започвам нещо при условие, че таз година влизам да уча в София или Пловдив и ще съм в "нас" само петак и събота и неделя. Ако сега тръгнем ще имаме време от сега + цялото лято + малко от есента.
Наясно съм че е малка и девствена, но нямам проблеми да я изчакам колкото трябва толкова, секса не ми е чак такъв приоритет - въпреки че се чудя - сериозна връзка с 15 годишна колко може да издържи - "дано много".
Аз съм любител на сериозните връзки - "сериозниче" :D както би се изразила Щрудела.
Та се чудя?! Връзка от разстояние евентуално ще има ли някакъв шанс?
Иначе сериозно я смятам за сродната ми душа , изумен съм колко си допадаме и допълваме.
Мерси, че изчетохте сухата стена от текст, която най-вероятно дразни окото с правописни грешки.
Та въпроса - струва ли си да почна тази връзка, при условие че рано или късно тя ще се превърне в връзка от разстояние, за неопределен период от време?
TrollFaace
02-16-2013, 19:35
Няма да издържите на разстоянието
PainMonopoly
02-16-2013, 19:55
На фона на връзки от разстояние между различни държави, това, че ще се прибираш всеки уикенд... дори не ми изглежда като дистанционна връзка на мен. Така или иначе и да сте в един град, няма да сте заедно постоянно. Ако ви е чак такъв проблем разстоянието, може и да скъсате, да, но нищо не е вечно така или иначе, както сам си се убедил.
Освен това до заминаването ти има страшно много време, през което може да ѝ се насладиш. Може дори и да скъсате до заминаването ти. 98 са в такава възраст, че нещата при тях са временни и мимолетни в повечето случаи.
Така че мисли за сегашния момент и се възползвай.
xXxPETYAxXx
02-16-2013, 20:14
Риск печели, риск губи!
AnarchyBoy
02-16-2013, 20:34
Страх ме е от възрастта и.
Ся ще кажете за секса, но не е за това, а за онова което каза Pain, че може да си мени мнението постоянно..
Ох но здраво хлътнах :x Каква чудновата бърканица - от жена, дете и дявол!
HollyGolightly
02-16-2013, 20:34
Без да пробваш, няма как да разбереш. Риск има, напълно възможно е нищо да не излезе и твоята липса през седмицата да изиграе лоша шега на връзката ви, но поне ще знаеш, че си опитал. Пък и нали казваш, че имате много общи неща, дори когато те няма при нея, поне ще има за какво да си говорите, да не споменаваме и факта, че имате повече от половин година, докато започнеш да учиш, това е доста време и ще можеш да разбереш дали си заслужава или не.
krasawichka
02-16-2013, 21:21
Емиии възрастта в случея не е проблем..На мен първия ми приятел беше в 8клас и имахме 3год. разлика..И наистина може да се получи нещо.
Офтопик..На 14 стои до 2-3 навънкаа!?!!??!?!?!? забога аз тогава се прибирах в 21.30 ..:д
pandabear
02-16-2013, 21:40
ЦС ли играете, аааа?
Щом има интерес- деразйте.
shmatarok
02-16-2013, 21:44
Така и така вече имаш чувства, а и момичето навярно също таи някакви симпатии, що не пробваш? Нямаш какво да губиш особено, пък и до есента има тооолкова много време. :)
Риск печели, риск губи!
Sometimes win, sometimes lun. L2 ли сте цъкали?
krasawichka
02-16-2013, 22:01
Нямаш какво да губиш особено, пък и до есента има тооолкова много време. Мхмммм. Пък и няма голям шанс да сте заедно за дъллго..Мое мнение
Amore-Mio*
02-17-2013, 06:12
Пробвай и ще разбереш как ще се развият нещата.
Ако нещата до тогава станат сериозни и искате да сте заедно - разстоянието няма да е чак такъв проблем. Трудното е да стигнете до там.
AnarchyBoy
02-17-2013, 06:17
Sometimes win, sometimes lun. L2 ли сте цъкали?
Ами да :D но като цяло тя си е геймър къвто съм и аз де :D
Ти от де знеш че цъкам L2 :?
Иначе да прави сте струва си да опитам, и ще го направя ;)
Амии ти докато завършиш и отидеш нанякъде има време,не се знае дали връзката ви ще потръгне,ама опитай,нищо не губиш,особено щом си влюбен в нея.А връзките от разстояние си зависят от хората и от чувствата,които имате.Ако се обичате достатъчно няма да е кой знае какъв проблем.
Wednesday666
02-17-2013, 09:25
Ми аз съм малко скептична.
15 годишните са малко сложни, днеска те иска - утре може да си й омръзнал.
Но като те гледам вече си решил какво искаш да направиш, така че давай.
Можеш само да спечелиш в случая, защото ти дефакто нещо повече от увлечение в момента, нямаш.
Дай шанс на нещата, пък ще видим ;).
AnarchyBoy
02-17-2013, 09:30
Ми аз съм малко скептична.
15 годишните са малко сложни, днеска те иска - утре може да си й омръзнал.
Но като те гледам вече си решил какво искаш да направиш, така че давай.
Можеш само да спечелиш в случая, защото ти дефакто нещо повече от увлечение в момента, нямаш.
Дай шанс на нещата, пък ще видим ;).
Ще дам Ще дам :oops:
Айде драс на лс :D
Ами да :D но като цяло тя си е геймър къвто съм и аз де :D
Ти от де знеш че цъкам L2 :?
Иначе да прави сте струва си да опитам, и ще го направя ;)
Бях теб преди няколко години. И знам какво се случва след това.
Опитай, какво губиш? Имате време да изградите нещо, което да издържи на разстоянието после. Ако не се получи поне ще ти остане хубав спомен от връзка с човек, с когото си пасваш.
AnarchyBoy
02-17-2013, 19:25
А бе ще се получат нещата, тя има интерес и то голям, аз съм хлътнал ;) Всичко се нарежда, все още ме притеснява факта,че е малка и наивна, и че може да си промени решението е така супер на random.
Да се надяваме че няма, защото много ми допада :)
http://www.youtube.com/watch?v=rIdhZIGs8H0 - поздрав! 8-)
Ако още цъкаш L2, значи то все още заема голяма част от времето ти. Затова не се получава с момичета. Почваш да търсиш връзки от разстояние. Показваш на момичетата колко си добър, романтичен в чата. Но на живо нещо не ти достига, за да покажеш тези си качества. Притеснение може би, липса на опит. Връзките от разстояние няма да се получат. Много насилваш нещата, пишеш на всяка. Спокойно, накрая ще си пич.
valdesbg
02-18-2013, 03:09
Тц. Вече си на губеща позиция.
Не почвай нищо. Накрая ще излезеш кривия.
sexa_na_kompleksa
02-18-2013, 06:10
Още не сте станали гаджета, а ти мислиш дали връзката ви от разстояние ще се получи.
И не е вярно, че всички 15 годишни момичета си сменят настроенията и желанията през 5 минути.
Извинявай ама до заминаването ти има близо 7 месеца!Ти знаеш ли какво ще се случи...то от много мислене нищо не става.Действай с момичето,надявам се да е добро,че като чете 98 номер и малко ми призлява.
Rosiita98
02-18-2013, 10:47
Имаш подобна история на моята.. Аз също съм на 15 а той на 18.. той си учи и живее в Пловдив, а аз в Габрово.. Въпроса е там, че в началото всички ни казваха, че няма да издържим така като се виждаме от дъжд на вятър, но не стана така.. :) За това не слушай какво ти говорят хората, а слушай сърцето си.. защото все пак те няма да са в тази връзка ти ще си в нея.. :) Колкото възрастта и, не се притеснявай толкова, има момичета който не са такива каквито са другите на техните години :)
AnarchyBoy
02-18-2013, 11:13
Ако още цъкаш L2, значи то все още заема голяма част от времето ти. Затова не се получава с момичета. Почваш да търсиш връзки от разстояние. Показваш на момичетата колко си добър, романтичен в чата. Но на живо нещо не ти достига, за да покажеш тези си качества. Притеснение може би, липса на опит. Връзките от разстояние няма да се получат. Много насилваш нещата, пишеш на всяка. Спокойно, накрая ще си пич.
l2 играя само събота и неделя (по 2 часа :D) от 12 до 2 вечер :D и това е влизам само за пвп-то :lol: иначе през другото време почти не сядам на компа, сядам за малко на фейс и малко да почета тук :) и тва е ..
Работите ми се получават смисъл, аз съм си добър и романтичен. Мен ме притесняваше да не се влюбя и да стане после мазало, но ще опитам както казахте нищо няма да загубя само ще спечеля така че :) сега няма да насилвам нещата и да прибързвам, излизаме заедно водим се по срещи едно-друго :oops: да мине малко време да се опознаем по добре и ще действам :)
marin4itu
02-19-2013, 08:57
Много мои приятелки и познати като бяха на 15-16 си хванаха сериозни приятели, които бяха по-големи от тях. Като станаха на 19-20 ги зарязаха. Момичетата много се променяме в тази възраст и ако на 15 тя е решила, че ти си за нея, няма гаранция, че това ще го мисли и на 20. Пък и може да реши че иска да се наживее и т.н. Разбира се, има и изключения.
За връзката от разстояние, ако стигнете до нея, ще ти кажа, че ако имате силни чувства един към друг и в бъдеще планувате разстоянието отново да изчезне няма проблем, търпи се. Казвам ти го като човек, чиято половинка е от друг град и вече живеем заедно от година и половина.
laila_94
02-19-2013, 09:51
Наслади се на това,което ви очаква :) Разстоянието не винаги убива,много зависи колко е силна любовта ,а и все още не си заминал имаш половин година :)) Според мен ,действай ,не гледай толкова във бъдещето,може всичко да се изпари след няколко месеца ,може пък това да е голямата ти любов .Рискувааааай