PDA

View Full Version : Durex Sensation?

sweety_tweetyg
02-16-2013, 20:33
Привет,имам няколко въпросчета относно този модел(с точките).Използвали ли сте от него,какво ви е мнението и късали ли са ви се от тези ?
П.п: и от какво най-често се къса даден презерватив?ако момичето е сухо това оказва ли влияние върху здравината на кондома.(извинявам се за тъпия въпрос )

HollyGolightly
02-16-2013, 20:39
Да, ако си суха има вероятносъ да се скъса, както и ако не знаеш как да го поставиш. И стига сте гледали марката, някои хора карат на такива от 20 стотинки и до сега гаф не са имали.

autumn_eyes
02-16-2013, 20:43
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UpfxY_KIXu4

Най-добре такива! :D

sweety_tweetyg
02-16-2013, 20:53
Да, ако си суха има вероятносъ да се скъса, както и ако не знаеш как да го поставиш. И стига сте гледали марката, някои хора карат на такива от 20 стотинки и до сега гаф не са имали.

А относно поставянето нз защо но като си взехме Дюрекс love,(препоръча ми ги моя приятелка) последния път и все едно бяха къси..не се "развиха" до долу ако мога така да се изразя ...така и не разбрах дали нещо сме объркали при поставянето :D

marilyn
02-16-2013, 21:18
А относно поставянето нз защо но като си взехме Дюрекс love,(препоръча ми ги моя приятелка) последния път и все едно бяха къси..не се "развиха" до долу ако мога така да се изразя ...така и не разбрах дали нещо сме объркали при поставянето :D

Е, как ще са къси? :shock:

greenblood
02-16-2013, 21:25
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UpfxY_KIXu4

Най-добре такива! :D

Тези Дюрекс пак изкараха яката реклама. :D

sweety_tweetyg
02-16-2013, 23:14
Е, как ще са къси? :shock:

Е не знам..не го сложихме правилно май:д

Amore-Mio*
02-17-2013, 06:53
1. Пробвай и ще видим.
Ние с моя приятел сме пробвали и като че ли няма някаква разлика, поне за мен.
2. При неправилно поставяне най-вече и да, ако си суха също е възможно.

DragonLady
02-17-2013, 19:46
Ползвала съм ги преди и много ми харесва усещането с тях, но са много малки като размер - 52, демек за по тънки ..... за по дебел забрави, стяга, неудобно е, абе имало е оплаквания от мъжка страна.
Иначе за да не се къса трябва да се сложи като хората - без въздух в него, и да не си суха.

пс Тея дюрекс избиха рибата с тая реклама :D

Скорпионка
02-17-2013, 19:52
Ползвала съм ги преди и много ми харесва усещането с тях, но са много малки като размер - 52, демек за по тънки ..... за по дебел забрави, стяга, неудобно е, абе имало е оплаквания от мъжка страна.
Иначе за да не се къса трябва да се сложи като хората - без въздух в него, и да не си суха.

пс Тея дюрекс избиха рибата с тая реклама :D

Верно,мацко направо цепят мрака и къртят мивки. :D От къде им хрумна тая гениалност и аз не знам.

s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 12:16
яки са, но ако си суха може стабилно да те протъркат и има вероятност и да се скъса, то всеки презерватив може да се скъса и не само от това. така че марката не е от особено значение, а щом искаш да знаеш точно за тези нещо повече ги пробвай и после кажи дали ти харесват :D всеки си има различни предпочитания в крайна сметка..