View Full Version : Депресия след преместване?
Maniak45
02-17-2013, 13:23
Преди около 5 месеца се преместих да живея при баща ми в друг град. Бързо си намерих среда,общителен съм,отличен ученик съм,спортувам и въпреки всичко това от 2 седмици всички хора около мен започнаха да ме изнервят и нямам мотивация за нищо,а най-тъпото е,че реално погледнато нямам сериозни проблеми.Сякаш нещо ми липсва.Някой изпадал ли е в подобно състояние и,ако да как се е справил?Защото честно казано взе да ми писва.
antineutral
02-17-2013, 15:09
Защо си мислиш, че е заради преместването? Можеш ли да направиш някакъв паралел между мястото и хората, където си бил преди, и сега, евентуално да видиш някои съществени разлики? Депресия може да се получи от много неща, примерно от липса на витамини, недоспиване и т.н.
sexa_na_kompleksa
02-18-2013, 05:48
Това е просто период, ще отмине. Съсредоточи се върху хубавите неща. : )
Amore-Mio*
02-21-2013, 21:12
Надали е депресия и то от преместването.
В своето израстване всеки един от нас минава през някакви периоди, в които не само расте, но и парче по парче намира себе си. И ти си в такъв период, мен ако питаш.
Иначе гледай да се разсейваш максимално и да не мислиш за това.
Обръщай внимание на хубавите неща, които ти доставят удоволствие.
Преместването носи със себе си много фактори, не е само различния интериор вкъщи. Разбира се че оказва влияние. Понякога може да е положително, друг път може да е отрицателно. Шанс :)
risk.risk
02-22-2013, 21:55
Ами може и да не е от преместването, може да е просто тежък период, но най-вероятно е. Липсват ли ти хората от родния ти град? 2 седмици не са много, но ако продължи вече е лошо. Според мен всеки има индивидуален начин за излизане от такива положения и ти просто трябва да откриеш твоя. Забавлявай се повече и не му мисли много :)