View Full Version : Фарматекст - Вагинални капсули
SirTrYaLot
02-17-2013, 17:22
Искаме да пробваме без презерватив с приятелката ми и чух за този метод. Някакви капсули(свещички, не знам си какво) се поставят вътре, чака се 10тина минути да се разтопят и после на воля без презервативи..
1во, това ли са?
http://apteka.framar.bg/30000066/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BA%D 1%81-%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-18-9-%D0%BC%D0%B3-10
И 2ро, мнението ви за тях??
Благодаря.
Не съм запозната много, ама това не го ли измислиха съвсем наскоро? :-o
kalpazanka
02-17-2013, 17:45
е съм запозната много, ама това не го ли измислиха съвсем наскоро? :-o
Ами, преди има-няма 8 години.
О,значи се бъркам... благодаря.
xXxPETYAxXx
02-17-2013, 18:04
Нямам мнение за тях, обаче в сайта - http://www.pharmatex.bg/ са посочени различни продукти, спрямо това каква е вагиналната секреция. Предполагам правилния избор на вида контрацептив е важен за ефикасността му, както и спазването на указанията за употреба.
SomeoneSpecial
02-17-2013, 20:38
Хм, доста ми харесва като вариант, аз също бих искала да прочета някакви отзиви. Не знам защо, но ми звучи много рисковано... но пък ако наистина и толкова сигурен метод, колкото го описват, би било жестоко!
HollyGolightly
02-18-2013, 03:45
Защо не вземете да се посъветвате с някой доктор, преди да си мушкате каквото и да било?
SirTrYaLot
02-18-2013, 19:21
Защо не вземете да се посъветвате с някой доктор, преди да си мушкате каквото и да било?
Първо се посЪветвам с компетентните хора ТУК.
След това се съветвам с ДОКТОРИ, ако тук има само заядливи и завистливи празноглавци.
Та, надявах се някой, който е изпробвал този метод да пише??
xXxPETYAxXx
02-18-2013, 19:28
Ами не, мен ме е страх от тоя метод, защото много условия има за да е ефективен.
Не ми се чака 10 минути в легнало положение, някак ми се вижда, че би ми убило страстта. Пък и после не трябва да се миеш със сапун, а само с чиста вода, което не знам дали важи и за интимния сапун/гел, но вероятно да, щом пише "само с вода". А аз, каквато съм разсеяна, като нищо да забравя и да използвам сапун. :D
Иначе, пише, че са безвредни и не се нуждаеш от консултации с лекари, ама многото условия за ефикасността ме отблъскват.
Защо не пишеш във форума на мамите?!Тук едва ли има момичета (или и да има са единици),които да са пробвали подобно нещо ... Трябват ти хора с повечко опит според мен.
HollyGolightly
02-18-2013, 19:54
Първо се посЪветвам с компетентните хора ТУК.
След това се съветвам с ДОКТОРИ, ако тук има само заядливи и завистливи празноглавци.
Та, надявах се някой, който е изпробвал този метод да пише??
Казах ти да се посъветваш с доктор, именно защото съм ползвала. След това имаше неприятно парене и сърбеж, оказа се, че нещо в тях не ми понася. Иначе да, тези които ползвах си свършиха раотата, но имаше и последствия.
Fisherman
02-18-2013, 20:54
От няколко дена търсех как да го обясня ма те хората си написаха статия
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/39793-ne-piite-hapchetata-za-speshna-kontracepciia-na-principa-na-protivozachatachnite/
SirTrYaLot
02-19-2013, 08:16
Е каква е тая статия.. това са хапчета, а не фарматекс.... За какво я постваш тази статия?
п.с., Колегата, дето написа за Мамафорума, може ли линк, че е малко трудно от тоя компютър да намеря без директен линк.
Мерси.
п.с Още мнения?
Колежка съм ама айде :)
http://www.bg-mamma.com - това е форума на мамите.Има търсачка,а ако не намериш нищо конкретно просто пусни темата в подходящия раздел там.100% ще получиш много по-категорични отговори.
Fisherman
02-19-2013, 11:16
Е каква е тая статия.. това са хапчета, а не фарматекс.... За какво я постваш тази статия?
п.с., Колегата, дето написа за Мамафорума, може ли линк, че е малко трудно от тоя компютър да намеря без директен линк.
Мерси.
п.с Още мнения?
Лекарства не се взимат за щяло и нещяло съм казал тъпчи приятелката си с лекарства само за да ти е добре на твоя хуй после.
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 11:39
четох наскоро отзиви за този метод за контрацепция, и честно казано отзивите хич не бяха положителни
в крайна сметка 100% сигурен метод за контрацепция няма, но традиционните май са по-ефикасни а и това също си има противопоказания защото си е вид медикамент малко или много, на някой момичета не им действа добре, а и чакането със сигурност убива тръпката
HollyGolightly
02-19-2013, 11:44
в крайна сметка 100% сигурен метод за контрацепция няма,
Има, казва се "абстиненция" 8-)
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 12:27
не правиш секс, не се тровиш, не се притесняваш от бебета и всичките ти проблеми са решени.... :D
Fisherman
02-19-2013, 12:49
Правенето на секс не е проблем,това е възможно най-натуралното нещо дори но не и когато го правят деца и празноглави педерасчета с нулеви сексуални познания.Образовайте се малко после ми парадирайте с бройки и свирки
SirTrYaLot
02-21-2013, 17:53
Лекарства не се взимат за щяло и нещяло съм казал тъпчи приятелката си с лекарства само за да ти е добре на твоя хуй после.
Judgemental bastard!
Единствената ми цел е тя да е щастлива и на нея да й е добре, никога не бих й навредил по някакъв начин, най-малко пък и за да МИ Е ДОБРЕ НА ХУЯ, тир да те блъсне, задето написа това без да знаеш, циганин прост.
Въобще не знаеш с кой пишеш и за какво става въпрос, но си нареждаш, нали? Е, аз те наричам ЦИГАНИН ПРОСТ на тази база, нещастник такъв, да ти умре кучето дано, тъпанар.
SomeoneSpecial
02-27-2013, 01:31
Ей, мой човек, я се успокой, нещо не си разбрал за какво иде реч просто. Тези капсули СА контрацептивен метод и то от съвсем нормалните, а не за спешна контрацепция. Не се приемат орално, а се мушкат отдолу преди акт и убиват сперматозоидите. Нямат нищо общо с лекарствата. Момчето добре прави, че се интересува, даже е похвално :))
Иначе - четох насам-натам, че действат, но в около 80 процента от случаите (за сравнение, при гумичките е 95), което на мен ми звучи малко :д Пишеше, че би било супер да се комбинират със свършване навън, ама на мен това винаги ми е било много тъпо, така че не ми върши работа. Но ти се замисли върху този вариант : ))