PDA

View Full Version : Нова любов....fuck

tseti
02-18-2013, 18:39
Здравейте!
Радвам се че бих споделила своя проблем..
Мояви се момче по което хлътнах тои е на 22 а аз на 18..да има разлика в годините
.Скоро се запознахме в феиса но преди това се познавахме само по физиономия защото сме от един град..та проблема ми е че ние се зарибявахме видяхме се и каза че ме харесва..много ми хареса времето прекарано с него...тази вечер.му звънах и едвам.ми говореше
задавам си въпроса на какво.се.дължи това..дали му досаждам..какво може би е...дано да ми помогнете..

Amore-Mio*
02-18-2013, 18:44
Що не питаш него?

Много неща е възможно да са повлияли на това, нали знаеш?
Да не е на кеф, да има проблеми, да е проявял някакъв интерес към теб, а ти да не си му отговорила и така нататък.

xXxPETYAxXx
02-18-2013, 18:55
Може и да е бил с женска компания(ако ме разбираш), може да си му прекъснала игрането на някоя игра...и т.н. откъде да знаем ние.
Попитай него - варианти много.

sweetycherry33
02-18-2013, 18:57
Може би просто е бил зает в момента и се е раздразнил от обаждането ти ...................

Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 04:48
На 18 и пишеш така...? Някой няма да влезе в университет, мога да кажа!
По темата: наистина бе, мацка, попитай го него дали му се натрапваш, зает ли е, "какво става"...? Ту Нострадамус не се е регнал...

minchorna
02-19-2013, 06:07
Може и да е бил с женска компания(ако ме разбираш), може да си му прекъснала игрането на някоя игра...и т.н. откъде да знаем ние.
Попитай него - варианти много.

Като ми звъннат по време на игра и почти не говоря само " Мхм,да,добре" и някакви несвързани глупости :D
Веднъж трябваше да изхвърля боклука и да подгрея колата и докато играя казвам на брат ми "Отивам да изхвърля колата и да запаля кофата" :D :D :D

tseti
02-19-2013, 15:57
Спямо правописа ми допуснала съм грешки защото писах темата от телефон...извинявам се
А това че е го питах не по телефона но не отговаря гледам.да не го търся много да не нахалствам..но как да деиствам..та също една приятелка му е писала.смс "какво правиш миличко" а тези неща ги мрази обесних му какво е станало..но няма.отговор... :(

Dollie
02-19-2013, 17:04
Казал ти,че те харесва - поговорете за чувствата си, за отношенията ви .. Ако пак едвам говори не знам, прави си сметката