View Full Version : Да се притеснявам ли? (супер съм объркана)
SilverLinings
02-18-2013, 19:09
Здравейте! Преди 2 месеца навърших 18. Девствена съм. Досега не съм имала сериозен приятел, а според мен първият път трябва да е с някой специален и та, затова още не съм правила секс. Само че вече започвам да се притеснявам, понеже имам приятелки, които от години си правят секс и имат вече опит, знаят как да задоволят едно момче и какво да правят, а аз съм абсолютно боса в това. Да, натискала съм се с момче досега, но не се е стигало до нищо по-сериозно от малко "бъркане в гащите". Притеснението ми е, че нямам опит и не знам какво да правя. Първият път ще ме боли и т.н., няма да е най-приятното нещо. Страх ме е да не би някое момче, което наистина харесвам, да не би да ме остави заради това. Освен това, понеже ми е за първи път и ме е страх, едва ли ще го направим на първата седмица... Като цяло иначе тялото ми не е зле, но гърдите ми са малки (макар че аз си ги харесвам) - чашка А са, но аз съм си слаабичка, така че изглеждат пропорционално добре. И все пак малко се комплексирам.
Знам, че може би е глупаво, но все повече започвам да го мисля. Моля ви успокойте ме малко :D А и честно казано вече ми е доста интересно да навляза в тази материя :D
P.S.: От известно време едно момче ми предлага да сме приятели с привилегии и аз винаги съм му отказвала. Но не знам, може би трябва да го направя, поне да си махна това притеснение от главата... Много е тъпо това, но се отчайвам :X.
xXxPETYAxXx
02-18-2013, 19:19
Е, не. Досега си чакала "някой по специален", а сега обмисляш да си имаш "приятел с привилегии"?!
Някак не е удачно, няма лошо в това, но ти сама трябва да си прецениш дали няма да искаш нещо повече след време, а да останеш разочарована. А секса, колкото и да е може да разпали чувства, което би ти изиграло много лоша шега.
Ако смяташ, че си готова да поемеш риска - твоя работа, но според мен ще завърши зле тази ситуация.
Това, че не знаеш какво да правиш са глупости. Толкова много материали има в интернет, че поне на теория трябва да ти е ясно как да задоволиш мъж.
И никой няма да те зареже, защото си девствена. Поне не и ако не иска само секс, ако иска само секс може и да те остави, но ти не искаш такъв, така че няма проблем.
Fisherman
02-18-2013, 21:01
Ще се влюбиш в тоя чикиджия като нищо.Хубавите неща стават бавно продължавай да чакаш подходящия.
Аз също съм на тва дередже чакам жена ми да излезне от под някой камък :D
hristo_:)
02-18-2013, 21:51
Мисля, че и Petya, и Fisherman са прави. Сексът не опира до толкова външни фактори, колкото си мислиш. По-скоро е важен момента - на каква емоционална вълна сте с евентуалния ти приятел. За да сте и двамата на една и съща - моят съвет е да не си вкарваш филми, които не са в неговата - т.е. избии си притесненията и си наложи да се чувстваш приятно и да се отпуснеш в компанията му. Не трябва да бързаш и да очакваш моментални резултати, поддържай такъв тип поведение и всичко ще се получи. :)
Аре бе, хората луди пари дават за пълнолетни девственици a ти се притесняваш... Вече е пълно с 14 годишни пикли дет се ебат наляво и надясно, ама такива като тебе са рядко. И мноого момчета (особено по свестните) намират това много повече за плюс от колкото за минус. Вобще не си давай зор, като се случи се случи
Fisherman
02-18-2013, 22:44
Аре бе, хората луди пари дават за пълнолетни девственици a ти се притесняваш... Вече е пълно с 14 годишни пикли дет се ебат наляво и надясно, ама такива като тебе са рядко. И мноого момчета (особено по свестните) намират това много повече за плюс от колкото за минус. Вобще не си давай зор, като се случи се случи
Точно така няма човек който да не прави секс ,някои по рано други по късно,тва от мойта гледна точка винаги е било строго индивидуално.Всички притеснения са напълно излишни както казва скок
minchorna
02-19-2013, 06:29
+!!!! Много повече ще уважавам теб,отколкото някоя опитна,дето се е прала наляво и надясно!
Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 06:51
Не се притеснявай кога ще го направиш с евентуалния си приятел. Ако иска да е с теб, ще чака. Аз чаках една моя бивша 7 месеца. Нито сЪм я юркал, нито сЪм й правил намеци. Адски тЪпо е това да казваш на 1 човек, че го обичаш, а после да го питаш "е хайде сега, няма ли да правим нещо? до кога ще те чакам?" - до когато трябва, мамка ти!
GiveMeLove
02-19-2013, 07:26
Пише се "супер объркана съм", израз "супер съм объркана" в българския език няма.
Притеснявай се първо за граматиката, правописа и правоговора, после за чашки А,Б,В, пишки и подмокрени гащи...
God Damn It..
anonymous708973
02-19-2013, 08:59
Здравейте! Преди 2 месеца навърших 18. Девствена съм. Досега не съм имала сериозен приятел, а според мен първият път трябва да е с някой специален и та, затова още не съм правила секс. Само че вече започвам да се притеснявам, понеже имам приятелки, които от години си правят секс и имат вече опит, знаят как да задоволят едно момче и какво да правят, а аз съм абсолютно боса в това. Да, натискала съм се с момче досега, но не се е стигало до нищо по-сериозно от малко "бъркане в гащите". Притеснението ми е, че нямам опит и не знам какво да правя. Първият път ще ме боли и т.н., няма да е най-приятното нещо. Страх ме е да не би някое момче, което наистина харесвам, да не би да ме остави заради това. Освен това, понеже ми е за първи път и ме е страх, едва ли ще го направим на първата седмица... Като цяло иначе тялото ми не е зле, но гърдите ми са малки (макар че аз си ги харесвам) - чашка А са, но аз съм си слаабичка, така че изглеждат пропорционално добре. И все пак малко се комплексирам.
Знам, че може би е глупаво, но все повече започвам да го мисля. Моля ви успокойте ме малко :D А и честно казано вече ми е доста интересно да навляза в тази материя :D
P.S.: От известно време едно момче ми предлага да сме приятели с привилегии и аз винаги съм му отказвала. Но не знам, може би трябва да го направя, поне да си махна това притеснение от главата... Много е тъпо това, но се отчайвам :X.
Схващам идеята ти. Смяташ, че да си девствена на 18 е бреме, от което трябва да се отървеш. С риск да бъда грешно разбрана - до някъде си права. Липсата на секс се отразява по много начини, един от които е тоталната наивност спрямо противоположния пол и отношенията с него. Дори ти я проявяваш - сериозно ли мислиш, че е добра идея девствено момиче с твоята нагласа да се захване с приятел с привилегии? В малката ти объркана главица дори няма да усетиш кога ще свържеш секса с привързаност и ще се влюбиш, а той може да е доста неподходящ субект за такива чувства.
Общуваш ли с момчета? Ако не, започни. Заеби изцяло женските компании 24/7, няма смисъл от тях. Едно момче, дори и само като приятел, може да ти даде полезна гледна точка. Научиш ли се да общуваш, ще започнеш постепенно да прилагаш женските хитринки и тактики и в един момент ще се запознаеш със свястно момче. Не е казано, че ще сте заедно докато побелеете, но е достатъчно просто да му имаш малко от малко доверие и да е свестен, за да не разтръби на половината свят какви сте ги вършили. :)
Ще се радвам да помогна, ако има с какво още.
SilverLinings
02-19-2013, 10:33
Схващам идеята ти. Смяташ, че да си девствена на 18 е бреме, от което трябва да се отървеш. С риск да бъда грешно разбрана - до някъде си права. Липсата на секс се отразява по много начини, един от които е тоталната наивност спрямо противоположния пол и отношенията с него. Дори ти я проявяваш - сериозно ли мислиш, че е добра идея девствено момиче с твоята нагласа да се захване с приятел с привилегии? В малката ти объркана главица дори няма да усетиш кога ще свържеш секса с привързаност и ще се влюбиш, а той може да е доста неподходящ субект за такива чувства.
Общуваш ли с момчета? Ако не, започни. Заеби изцяло женските компании 24/7, няма смисъл от тях. Едно момче, дори и само като приятел, може да ти даде полезна гледна точка. Научиш ли се да общуваш, ще започнеш постепенно да прилагаш женските хитринки и тактики и в един момент ще се запознаеш със свястно момче. Не е казано, че ще сте заедно докато побелеете, но е достатъчно просто да му имаш малко от малко доверие и да е свестен, за да не разтръби на половината свят какви сте ги вършили. :)
Ще се радвам да помогна, ако има с какво още.
благодаря за разбирането. ами всъщнист да, общувам. имам приятели момчета, не е в това проблемът. просто досега не съм имала сериозен приятел, с когото да съм преценила, че искам да го направя. Преди няколко месеца имах приятел, ходехме около месец и нещо, но не живеехме в един град и не сме се виждали всеки ден. Той не ме е притискал за нищо,, много добре се държеше. Точно, когато сериозно обмислях да го направя с него, той ме остави и то защото имал чувства към бившата си... Бях доста разочарована. После още едно разочарование, даже по-гадно с друго момче и така.
Наскоро си говорихме с един приятел по тази тема и той ми каза, че да очаквам първият ми път да е по любов, е наивно. И като гледам какво става около мен съвсем не знам какво да си мисля...
minchorna
02-19-2013, 10:35
Нормално,че това ще ти каже,ако иска да те прасне:) Изчакай си и не избързвай.Всичко ще се нареди,просто не го мисли,но не го и прави с някой ,защото не е "модерно" да си девствена.
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 11:47
Щом си седнала да пишеш тук значи все още не си готова и нещо те спира и те притеснява. Моето мнение е, че за теб все още има някаква надежда да си намериш свястно момче за първият си път, а не както повечето други.Не пришпорвай събитията, щом си чакала до сега ще можеш да изчакаш още малко докато се появи правилния и дори да те боли и т.н. с всичките ти безсмислени притеснения, после няма да съжаляваш. Първият ти да ти и е и секс приятел ама съвсем не е добра идея.
fifinkathefreak
02-19-2013, 12:58
Всичко е до твоята нагласа. Ако смяташ,че някой ще те зареже заради секс,така ще стане.Аз винаги съм била с непоколебимата нагласа,че правилният човек за мен ще дойде,когато му дойде времето и ще знае кои са важните неща в живота - така се получи.
Не се отказвай от принципите си от глупав страх.Страхът никога не е довел до нещо добро :) Успех!
Щом си седнала да пишеш тук значи все още не си готова и нещо те спира и те притеснява. Моето мнение е, че за теб все още има някаква надежда да си намериш свястно момче за първият си път, а не както повечето други.Не пришпорвай събитията, щом си чакала до сега ще можеш да изчакаш още малко докато се появи правилния и дори да те боли и т.н. с всичките ти безсмислени притеснения, после няма да съжаляваш. Първият ти да ти и е и секс приятел ама съвсем не е добра идея.
Щом е седнала да пише тук,значи може би просто е объркана. В тоя материален свят някой като каже ,че на 18 е девствен и едва ли не е някакъв изрод.
Съгласна съм с Пантерата. Приятел с привилегии само би те объркал.
Сексът променя, променя и то много. Много си променяш възгледите спрямо мъжете, като цяло спрямо света. Няма начин да имаш реална представа,докато не го направиш. Недей да бързаш обаче. Не е страшно,че на 18 не си правила секс, аз не го смятам за нещо лошо,напротив. Ако това те кара да се чувстваш зле,само защото хорското мнение е такова...кофти. не прави секс,защото хората така са казали.Щото някой е решил ,че на 16 трябва вече да си се отракал.
Общувай с момчета, ще намериш 100% човек, който да е подходящ за теб. Едва ли ще е днес или утре,няма да усетиш кога е станало,но той ще се появи.
Просто недей да правиш секс заради другите.
paradaiz
02-19-2013, 13:41
Щом е седнала да пише...
+1
Искам да допълня и още нещо. Искам да знаеш, че не си само ти. Аз също съм минала 18-на 19г. съм и не съм правила секс.
Мнението на повечето хора около мен е било, че живея в друг век, че съм прекалено романтична и че трябва да си променя мисленето изцяло. Но аз не искам. Съветвам и теб да не се променяш. Хубавото при мен е, че възрастта въобще не ми личи. Минавам спокойно за осмокласничка, а без грим и с опашка може и на шестокласничка. : D
Наистина не трябва да се притесняваш. Имах една г-жа, която ни каза, че на 29 е правила секс за първи път. Да вметна, че не става въпрос за някаква възрастна-а за 35, 40 годишна и доста младолика. Така че не се притеснявай. Все някога ще настъпи и твоят момент, както и моят. Ако сме минали 25 може би тогава има повод за притеснение, но не сме. Така че няма за какво да се притесняваме, все още.
SweetZombie
02-19-2013, 15:46
След 18г боли повече, поне така съм чела и нета... А и аз лично не бих го направила с момче което ми предлага да сме "приятели с привилеги, но т иси знаеш! :)
Приятел с привилегии за първия ти път? Категорично НЕ.
Да чакаш специалния? Нищо срамно, по-скоро е похвално.
Притеснение от приятелките ти? Ако те карат да се чувстваш изостанала не са ти приятелки..
След 18г боли повече, поне така съм чела и нета...
Глупости си чела.
Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 18:31
Аз пЪк стигнах до заключението, че искам да познавам повече момичета като авторката на темата и paradaiz
xXxPETYAxXx
02-19-2013, 18:51
Пише се "супер объркана съм", израз "супер съм объркана" в българския език няма.
Притеснявай се първо за граматиката, правописа и правоговора, после за чашки А,Б,В, пишки и подмокрени гащи...
God Damn It..
Пф, професоре... айде и да не използваме думата "супер", защото не е българска?!
Аман от критици на тема правопис и/или граматика. Особено, при положение, че също не са безгрешни...
sweetka_96
02-19-2013, 19:53
+111111111
Ако тръгнеш да правиш секс само заради общественото мнение.. е на къде отива тоя свят?!?!
18 години... на мен ми се виждат много примерно, ама това тебе кво те грее?!
Чакаш "специалният" ама се чудиш дали да не си легнеш с някакъв си там. Явно не си човек, който поне на този етап ще тръгне да прави секс без чувство. Внимавай, да не си наранената ти после.
+1
Искам да допълня и още нещо. Искам да знаеш, че не си само ти. Аз също съм минала 18-на 19г. съм и не съм правила секс.
Мнението на повечето хора около мен е било, че живея в друг век, че съм прекалено романтична и че трябва да си променя мисленето изцяло. Но аз не искам. Съветвам и теб да не се променяш. Хубавото при мен е, че възрастта въобще не ми личи. Минавам спокойно за осмокласничка, а без грим и с опашка може и на шестокласничка. : D
+1
абсолютно същото е и при мен.
Само дето почва да ме дразни това, че всички си мислят едва ли не сякаш съм детенце на 11 години.. Така де, казвали са ми, че съм младолика по принцип, но не мога повече да издържа на това нещо. :D Иначе до авторката, недей... И аз си мислех за това, ама реших, че по скоро ще ми донесе повече драми, отколкото да почакам още малко. :D :)
Tsukuda_Hiroshi
02-20-2013, 09:46
Някой в този форум все пак мисли с главата си!!!
Amore-Mio*
02-20-2013, 14:05
Няма от какво да се притесняваш. Всичко с времето си. Недей предизвиква съдбата, не си насилвай късмета и не си пропилявай живота, действайки неразумно и гледайки как някой си друг имал опит и така нататък. То си ти идва отвътре. Правено ли е с чувства и желание, е най-добре.
PainMonopoly
02-20-2013, 14:13
От това което прочетох ми става ясно, че акъла ти е малко детски, или поне не е на нивото на момиче на 18 години (казвам го обективно, не се заяждам). Това идва да покаже, че нямаш особено много опит не само с връзки и отношения с отсрещния пол, ами и като цяло с човешките отношения. Също така има какво още да научиш за самата себе си и как се възприемаш. Какво точно имам предвид:
първият път трябва да е с някой специален
Да, чакането на принца. Класическа грешка на момичетата, типична за ранния пубертет. Повечето я преодоляват навреме, но някои чакат специалния до 20 и повече годишна възраст, като пропускат редица възможности чакайки.
Първият път ще ме боли и т.н., няма да е най-приятното нещо.
Ще те боли 2-3 пъти и ще ти мине и ще ти е яко после.
Притеснението ми е, че нямам опит и не знам какво да правя.
Не е нужно да имаш опит, за да правиш секс. Ако партньора ти знае, че нямаш опит, ще знае, че няма как да очаква да си полова атлетка, но че впоследствие може да се научиш. Практикувайки с него.
Като цяло иначе тялото ми не е зле, но гърдите ми са малки (макар че аз си ги харесвам) - чашка А са, но аз съм си слаабичка, така че изглеждат пропорционално добре. И все пак малко се комплексирам. Много малка е вероятността мъж да те върне заради това. На мен лично малките гърди не са ми никакъв проблем, на мен в женските гърди са ми най-важни зърната, защото се възбуждам като ме галят с тях. Има някои мъже, които гледат гърдите и искат по-големи от чашка А, но ще го преглътнат, защото и те няма да са перфектни, а ти ще компенсираш с други части на тялото. И ще си те харесват такава каквато си. Така или иначе нищо не можеш да направиш по въпроса как ще се приемат, трябва просто да работиш с това което имаш.
Имай предвид, че ако някой те върне заради гърдите ти или заради липсата ти на опит или за това че няма да се изебете на първата среща, значи не си е струвало да си губиш времето с него.
И т.н.
Според мен НЕ ТРЯБВА първия ти път да бъде с "приятел с привилегии". И да си направиш сефтето, няма да решиш проблема, че не си подговена за него. Като цяло трябва да натрупаш малко житейски опит. Общувай повече с по-широк кръг от хора. Така и току-виж си си намерила гаже.