Влез

View Full Version : Влюбена и объркана....

rusokoska7
02-18-2013, 20:22
Много съм объркана.Чуствам се много влюбена в едно момче от нашето училище ,толкова го харесвам и се опитах да му го покажа даже му го потвърдих ,но той не направи нищо...и така нещата между нас вървят чисто приятелски ,макар че поради чуствата които изпитвам към него ми е трудничко да говоря с него спокойно притеснявам се да не се изложа.Нещата вървят добре докато не започна да се закачам и да говоря с едно друго момче от класа закачаме се само но нищо особедно не изпитвам чуства към другото момче,това обаче някак си дразни момчето което харесвам ,личи си как гледа ядосано някак си и страно досещате се опитва се да го скрие ,но не му е приятно.Ами какво да правя като той с нищо не ми показва ,че ме харесва и ме иска някак си.Даже се прави на безразличен само дето ревнува от другите момчета,в час се гледаме понякога който от двамата говори другият го гледа,мен ми е супер приятно да знам че ме гледа....да въпроса ми е какво да правя с чуствата които изпитвам към него?Ако се пристраша и го целуна или му призная а се окаже че по една или друга причина не ме харесва ще ме заболи :(

lipecek
02-18-2013, 20:28
Хмм :) страхотни емоций минават през главата ти. И аз бях така преди 4 месеца. Щом се споглеждате и интересувате действайте така. Имайте повече по близък контакт като приказки в междучасията или поеми идеята да седнеш до него на чина. Закачайте се усмихвайте се и нещата ще си дойдат. Пък и в крайна сметка пичовета са срамежливи и непризнават какво мислят тъй, че май ти ще си първа но меко и леко.
Гушкай се търкай се в него. Това е много яко ! Накарай го да те масажира по вратлето и му се облегни лекинко. Веднага ще го усетиш как се паникьосва а това е мнооого сладко :PPP.
Aйде действай !

Успех и да пишеш какво става !

Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 05:55
Ами ти харесваш него, той нищо не прави, макар че щом се дразни, значи и той те харесва. Другия пЪк и той те харесва, щом се закача, но ти него не... Сериал... Ако твоя човек иска нещо - да ти каже, да не се прави на безразличен, да не остане с прЪст в... устата! :)

girlwithblueeyes
02-19-2013, 05:58
Ами ти харесваш него, той нищо не прави, макар че щом се дразни, значи и той те харесва. Другия пЪк и той те харесва, щом се закача, но ти него не... Сериал... Ако твоя човек иска нещо - да ти каже, да не се прави на безразличен, да не остане с прЪст в... устата! :)

+1

Amore-Mio*
02-19-2013, 10:13
Аз пък си мисля, че изобщо не е задължително да те харесва, макар че тая ситуация може и да го накара да прояви някакъв интерес. Не знам защо така мисля и не мога да гарантирам дали наистина е така, но съм останала с впечатлението, че когато дадено момче знае, че е харесван от дадено момиче, и не проявява никакъв интерес, когато забележи, че момичето се занимава с друг - става му гадно, защото именно мъжкото му его излиза на преден план и се дразни, че си успяла да го замениш и ти е изгаснал интереса набързо. Поне това е моето мнение.

Chacho
02-19-2013, 10:21
ще ме заболи :(

И кво, ше пукнеш ли? Като паднеш и се пребиеш, щеш-нещеш ставаш и продължаваш.

lubopitna_123
02-22-2013, 15:29
Аз пък си мисля, че изобщо не е задължително да те харесва, макар че тая ситуация може и да го накара да прояви някакъв интерес. Не знам защо така мисля и не мога да гарантирам дали наистина е така, но съм останала с впечатлението, че когато дадено момче знае, че е харесван от дадено момиче, и не проявява никакъв интерес, когато забележи, че момичето се занимава с друг - става му гадно, защото именно мъжкото му его излиза на преден план и се дразни, че си успяла да го замениш и ти е изгаснал интереса набързо. Поне това е моето мнение.

Ами да нищо чудно ,хората са го казали : Оценяваш нещо едва когато го загубиш !

xXxPETYAxXx
02-22-2013, 15:55
Зависи колко ясно си му показала, че го харесваш, възможно е да си мислиш, че знае, а той да не е разбрал.
Излезте само двамата, щом не искаш да пристъпиш към първата целувка, можеш поне да го гушнеш и да му наблюдаваш реакцията.

girlwithboy
02-23-2013, 07:39

+1 100%