View Full Version : Към момчетата
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 11:50
Днес с една приятелка умувахме дълго във връзка с една скорошна случка, та въпроса ми е - момчета, ако сте влюбени в момиче, с което нямате връзка, това пречи ли ви да спите с други? Въпроса наистина звучи глупаво, но както има курвари, така има и такива, които са отдадени на момиче, с което не е сигурно дали нещата ще се получат изобщо. Вие от кои сте?
hristo_:)
02-19-2013, 12:14
Естествено, че пречи. Какъв е смисълът на отдаването, ако не пречи. Може да го наречеш, съдба, шанс и т.н. - но ако сам си го развалиш, никой не ти е виновен. После едва ли ще се получи нещо с обекта на отдаването, тази, която искрено желаеш. Поне аз вярвам в това...дори и да стане нещо, ще бъдеш с някакъв вид угризения или разколебаване. Няма да е истинско.
Fisherman
02-19-2013, 16:12
На мен ми пречи
xXxPETYAxXx
02-19-2013, 16:16
О, боже! Има момчета, на които им пречи, има и такива, на които не им пречи, много ясно.
И аз да съм(въпреки че съм момиче), ако с някого, в когото съм влюбена нямам никакъв, ама никакъв шанс няма да стоя на сухо една година(примерно).
Ако е по-малък период, вероятно ще ми пречи, де.
П.П. Сега видях, че въпроса е зададен конкретно "Вие от кои сте", но никак не съм съгласна, че всички, които не са отдадени/заслепени/загубени от любов по някоя си са курвари. Един от най-добрите ми приятели беше много влюбен преди време в едно момиче, имаха връзка, но не се получи и се разделиха. Той доста дълго след това си беше влюбен в нея, но нямаше как да са заедно и въпреки, че сърцето му беше заето(колко лигаво звучи), "достойнството" му беше свободно. Това, че си е имал физически нужди, не мисля, че го прави курвар...
dobri4ko2
02-19-2013, 16:55
Колкото и странно да ви звучи ако някое момче обича много дадено момиче, другите са му някак безлични. И все пак това, че се заглеждаме по други момичета не значи, че не ви обичаме с цялото си сърце. ;) По темата, да пречи.
minchorna
02-20-2013, 06:36
Днес .......Вие от кои сте?
Ако под влюбени и нямащи връзка разбираш това,че се занимаваме и имам някакви шансове за връзка-не,не бих спал.
Ако съм влюбен,а тя не ми обръща внимание и ми е казала,че няма да стане нищо-бих спал.
Ако съм влюбен,а тя си има приятел..- бих спал.
А и всичко зависи колко дълго ще я чакам 8-)
crazy_wolf_92
02-20-2013, 11:41
не
MaLyKoLiU
02-20-2013, 12:07
Колкото и странно да ви звучи ако някое момче обича много дадено момиче, другите са му някак безлични. И все пак това, че се заглеждаме по други момичета не значи, че не ви обичаме с цялото си сърце. ;) По темата, да пречи.
+1
stambelan
02-20-2013, 12:51
Днес с една приятелка умувахме дълго във връзка с една скорошна случка, та въпроса ми е - момчета, ако сте влюбени в момиче, с което нямате връзка, това пречи ли ви да спите с други? Въпроса наистина звучи глупаво, но както има курвари, така има и такива, които са отдадени на момиче, с което не е сигурно дали нещата ще се получат изобщо. Вие от кои сте?
Ти, ако никога не си ял кисело зеле със свинско, а много искаш да го опиташ гладен ли ще стоиш, докато дойде зимата за да стане зелето кисело и за да заколите прасето ?
K_O_L_E_V
02-20-2013, 12:56
Ти, ако никога не си ял кисело зеле със свинско, а много искаш да го опиташ гладен ли ще стоиш, докато дойде зимата за да стане зелето кисело и за да заколите прасето ?
Най-верния отговор е този.
win.
Запопвам в някой манастир и чакам да се разведат.
PainMonopoly
02-20-2013, 13:50
Имал съм периоди, в които толкова съм бил заслепен от дадено момиче, че всички други са ми се стрували посредствени. Разбира се, това не може да продължи прекалено дълго. С това момиче в края на краищата следва да се пробвам, а ако не станат нещата, продължавам напред и лека полека се насочвам и към други.